Mias återkomst

Åh, så fyndig jag är.

Jag kom tidigt till jobbet imorse, var där innan 07. Skandal egentligen, men det kändes skönt att för en gångs skull ha mycket tid på sig =) Dagen har rullat på as usual, jag och J [en ny J - en flicka;) ] har haft det väldigt trevligt. Kul att lära känna någon ny =)
Jag introducerade även en ny yoghurt vid matbordet idag, Delikatess Vanilj. Jag har för mycket konstigheter för mig har jag insett. Jag är dessutom en febril användare av servetter.

Fan, nu måste jag ner i tvättstugan. Har tid om fyra minuter enligt min klocka. Kör en uppdatering senare om jag fortfarande är på humör.

Störningar

Var meningen att jag skulle titta på Top Model, men redan under omgången på crosstrainern blev jag mycket upprörd för att allting inte var som det skulle. Störningar och dylikt, så arg på övergången från det analoga. Det händer väldigt ofta och är inte roligt alls. Jag fick pina mig igenom det medan jag tränade, men det var väl inte alltför hemskt. Har ändå varit på riktigt bra humör idag fastän jag sovit alldeles för få timmar. Jobbade inne på call-off, mina verktyg: Kundvagn och penna. Har gått undan rätt kvickt ändå, mycket skratt. Allmänt roligt bara =) Möjligen inte jobbet man utför, utan människorna kring en.
Är fortfarande lite sisådär gällande drömmen härom natten, känns lite spooky varje gång jag ser honom. Känns som han vet att han gjorde ett "gästspel" i min dröm. Never mind.

Efter jobbet har jag försökt gå ner i varv, men det blev en rejäl uppgång. Körde på crosstrainern, tror jag tog i lite hårt då den började låta lite konstigt. Är enormt motiverad på träningsfronten! Känns härligt, var längesedan jag kände en sådan drivkraft just för att träna. =)

Imorgon efter jobbet ska jag åter igen sola, längtar redan. Tänkte gå till banken, men dit hinner jag inte innan soltiden. Får bli nästa vecka i stället. Ska se om jag eventuellt hinner åka och klacka om mina gamla stövlar i alla fall. Tar högst 10 minuter och det bör hinnas med.

By the mere sound of your voice, you manage to calm me down - make me see things clearly. When you showed up on my doorstep you made all my worries disappear.
You complete me.

Mjuk

Den här dagen har varit en känslomässig storm. Känner mig så mjuk och full av alla dessa känslor. Började med att jag vaknade och var på häpnadsväckande bra humör, vilket verkligen är olikt mig.
Drömde iförsig om en kille på jobbet, men det var mest bara konstigt. Lägger det i facket av drömmar vars härkomst jag inte förstår.
Var dessutom i tid när M kom och hämtade mig imorse vilket är än mer avvikande från det normala. Väl på jobbet är det någon underbar person som hade placerat mig på Bana 2. =) Gått runt och varit glad, ett riktigt leende på läpparna. I even think I scared a few with my cheery mood. Dagen har gått undan i lagom takt, inte gått överdrivet fort och inte hemskt långsamt heller. Efter jobbet var fröken och solade. Oerhört skönt, somnade till och med en liten stund. Bokade tid till torsdag igen =)
Promenad hem och sedan en omgång på crosstrainern följt av diverse nytta övningar.

Ugly Betty och Grey's Anatomy i vanlig ordning. Grey's Anatomy berörde mig särskilt. Varje gång Derek tittar på Meredith upplever jag en kemi mellan dem. Kanske bara jag, men jag blir alldeles rörd för att jag på något sätt kan se kärleken. Kan även vara så att jag har varit särskilt känslig idag och är mer mottaglig än annars. Även då jag är mitt vanliga jag tycker jag att deras kemi är fantastisk!

Ska snart sova och hoppas att dessa känslor lägger band på sig själva till morgondagen. Om inte annat, ja, då får man ta tag i det på nytt.
Träning imorgon i alla fall!

"Jag vill ha fredag idag."


Weekend

Väljer att inte fokusera på de dåliga sakerna ihelgen.
Trevliga händelser, Caliente i fredags. Underbar mat och delikat kokosglass. Måste helt klart upplevas igen inom en snar framtid, mycket gott - mums!
Bilsportsmässan och MODO-DIF. Väldigt killinriktat men ack så kul =) Bra val J!

Har jobbat idag också, var på call-offen. Väldigt segt, föredrar märkningen. Eller ja, vad som helst utom call-offen. Springa runt med kundvagn, härligare med de otympliga vagnarna. Då slipper man gå på back-jakt stup i kvarten. Hade hela kundvagnen full med BH:ar. Skönt att veta att man tjänat pengar när man går hem i alla fall. Solade efter jobbet också, bad om den varmaste solariesängen. Skönt =) Har bokat tid till imorgon också. Är trevligt att man kan promenera hem och svalka av sig en aning också.

Nej, nu får jag panik när jag tittar på klockan. Godnatt!

Jump

Madonnas "Jump" har satt sig på min hjärna. *suck* Dessa låtar som ideligen ska tränga sig in i min hjärna och spelas upp om och om igen. Särskilt vissa passager i låtarna är mer ihärdiga än andra.
Kanske en liten fördel på jobbet då jag inte alltid hör musiken från radion, dessutom ska de tala så hemskt mycket. Då har jag en egen musikspelare i huvudet =) How sick doesn't that sound? Men det gäller att arbeta med det man har - improvisation.
Har arbetat på märkningen på övervåningen idag vilket har inneburit att jag fått placera mig själv i en väldigt bekväm stol, medan jag jobbar. Underbart! Har blivit invaderad av hundratals långkalsonger och manchesterbyxor, för att inte glömma mössorna. Jag försöker titt som tätt påminna mig själv om att det är det enda H&M lagret i hela Sverige. But still, some of the things I see just look awful.
Dagens klagomål är kartongerna, they are heavy.

M har varit på mig om att jag ser löjlig ut när jag har halsduk på mig inomhus. Vad ska en annan göra när hon fryser? Haft linne, PP t-shirt och collegetröja på mig, samt irritationsobjektet halsduken. Still a bit cold at times.

Har för första gången på länge "lekt" med min crosstrainer, trots att jag kände mig mycket sömnig bytte jag om och tog "en runda". Var rätt skönt måste jag erkänna, speciellt känslan efteråt. Det är nog den man helst vill uppnå, är som motivation att återigen kliva på och köra. Blir extra motion imorgon då jag måste cykla till lagret.... kl 06.55. Mindre trevligt. Står inte direkt först på min önskelista. Har ingenting emot att cykla till mina destinationer så länge det inte måste ske så tidigt. Bita ihop! Ur allting ont kommer något gott. Säkerligen bjuder dagen på något angenämt för att kompensera mig.

Åh, nu kom jag att tänka på yoghurten som jag avnjöt tidigare. Mums! Längtar till lunchen på jobbet, blir smörgåsar med ost och skinka samt en delikatess yoghurt =) Yummy!

Funderar på att börja sola igen - så snart som imorgon. Ska nog göra tisdagar och torsdagar till "soldagar" varje vecka. Ska köpa ett solkort också, då vet man att det bara är att cykla dit. Tanken är väl att jag ska dit efter jobbet. Blir nog bra skulle jag tro.

Morgondagens planer.. efter jobbet. Äta middag, träna och planera matten en aning. Måste ta tag i det där lite bättre fastän det bara är lite "underhållning" som jag fint kallar det. Man måste hålla i gång hjärnan när man inte direkt stimulerar verksamheten på övervåningen på jobbet.
Nu är det dags för sängen eftersom jag måste gå upp tidigare imorgon. Godnatt!

Namnskylt

Dagen är över, arbetsdagen i alla fall. Försöker njuta av mina lediga timmar bäst jag kan. Har TV:n på, Ugly Betty som underhåller för tillfället. Sedan är det Grey's Anatomy som gäller. Ska tydligen vara ett av de bästa avsnitten, får väl se vad det erbjuds ikväll då. Höga förhoppningar nu...

På jobbet fick jag en t-shirt som tydligen ska passa, den andra jag fick från PersonalProffsen var som ett nattlinne. Hemskt. Fick även en namnskylt, nu kan alla se vad jag heter. Mmm, så viktigt. Men det är väl skönt att veta att man inte bara är "den där". I princip alla utom jag har haft namnskylt, men nu är jag också en i mängden. Åh, låter ytterst tragiskt det hela.

Nej, jag ska nog bara titta på TV ikväll och försöka vara lite djupgående imorgon. Möjligen.

107560-2

Beware of the dog

Har lite rytm nu på morgonkvisten. I för sig är det såpass tidigt att det till och med anses i min värld för tidigt att kallas morgon. Men börjar tro att min kropp och själ börjar anpassa sig att gå upp vid den här hemska tidpunkten på dygnet. Mitt lynniga humör kan även bero på att jag ätit frukost och druckit te, samt duschat. Most probably.

Titeln kommer hursomhelst ifrån Jamelia - "Beware of the dog". Var tvungen att lägga in det innan jag skulle glömma bort det totalt.

Fröken J och jag hade en diskussion om Justin Timberlake konserten. Kom mer eller mindre fram till att vi vill gå och om vi ska gå ska vi ha värsting biljetterna. Alltså, slutsats. Vid löning nästa månad ska vi köpa de biljetterna om de finns kvar. Nice, 1390kr tyckte jag att hon sa. Om jag inte minns fel sa hon att vi går på konsert så sällan att vi lika gärna kan unna oss. Mycket möjligt att ordet "fan" också fanns med i hennes uttryck =)

Nej, nu är det dags att göra sig iordning för jobbet.

You are the sweetest sin.

Tell me which way you like that

Fortfarande Justin Timberlake stunder hos mig. Om och om igen.
Min kropp är rätt trött, helgens konflikter och alkoholintag i samband med en ny vecka ger detta resultat.
Är i alla fall glad att jag fixade dragkedjan på min vinterjacka, var så förbannad i lördags att jag råkade få allt att komma ur sin naturliga bana. Men ordnat =)

Humörsvängningar deluxe

Det är väl just det man kan kalla humörsvängningarna som jag har haft de senaste dagarna. Det är hemskt så blödig jag kan bli när jag ligger i sängen och ska sova. Nästan att jag ska ha stryk.

Hursomhelst, har precis duschat och tänkte strax göra mig iordning för jobbet. Ännu en arbetsvecka, känns skönt att jag fick betalt i fredags för att sova till halv tolv =)

Sitter och lyssnar på Justin Timberlake - "FutureSex / LoveSound" om och om igen. Är riktigt sugen på att köpa biljetter till hans konsert i Stockholm den 19:e juni. Frågan är ju då vem som skulle tänka sig att gå med mig. Ska fråga fröken J nästa gång vi pratar, vi talade om det lite lätt i telefonen igår.

Om man kanske skulle resa sig härifrån och ordna upp allting. Tråkigt om M måste sitta och vänta på mig, fröken har en tendens att vara långsam ut ur lägenheten. Kanske är fallet annorlunda idag då jag faktiskt sovit mer än jag brukar då arbetet väntar. Good girl!

Back on track

Jaha, då var man härliga gamla Mia då. Så härligt att man gjort sig av sådant som egentligen inte är rätt för en. It's all back on the right track. - Out with the old.

Alldeles i onödan har jag gått på stan för att hitta något jag skulle ha på mig igår. Tror nog att dagens nyckelord är onödig - överflödig, obehövlig, opåkallad, omotiverad, obefogad, umbärlig, oviktig. Tack synonymer.se.

Var på 40års "kalas" igår, började väldigt bra men slutade mindre bra. Men allting händer av en anledning, ingenting att hänga läpp för. Tror det kallas uppenbarelser, ibland kan man helt plötsligt se saker och ting klarare. Från ett annat perspektiv, ett bättre perspektiv.

Hur ska jag fördriva den här söndagen i väntan på en ny vecka?

Lagt sig

Gårdagens besvikelse har lagt sig nu, gjorde nog det när jag fick reda på att jag är ledig imorgon. Arbetar som sagt på H&M lagret för Personal Proffsen. Det är tydligen för lite att göra därute därför ska ingen från PP arbeta imorgon. Jag blev minst sagt glad för jag har längtat som en galning efter helgen - ledighet som inkluderar sömn. Dagen.. ja, hur har dagen varit. Har varit på märkning idag, vilket innebär att jag klistrar över priser i Euro till Svenska kronor. Lagom upphetsande, i slutet av dagen hade man fått in snitsen. Då gick det undan vill jag lova. Tycker det är tråkigt att man inte får ha mp3 därute, med risk för att bli påkörda av truckarna. Det är nu jag vill påpeka att truckarna inte ens är i närheten av märknings området. Trist.
Däremot har jag fått bekanta mig med pallarna och lådorna. Jag har x-antal blåmärken på benen - mest på låren. Ser inte alltför hett ut.

Var på stan en snabbis efter jobbet med E, skulle prova lite kläder som vi hade sett på lagret. Inhandlade ingenting eftersom klänningarna satt lite mindre bra. Var en av dem som satt rätt fint, men kortet låg hemma i plånboken. Ingen lust att ha med mig den på jobbet, man vet ju aldrig vad som pågår "bakom kulisserna".

Funderar på när jag får tillbaka min Samsung, börjar tröttna på lånetelefonen. Nog för att jag lärt mig hur den fungerar nu, men jag är långt i från tillfreds med den. Är nästan att jag ångrar att jag lämnade in min telefon på lagning. Men det kommer väl kännas skönt när jag väl får tillbaka den. På måndag har det gått tre veckor, inte särskilt kvicka på Elgiganten. De sa att det inte skulle ta mer än tre veckor, men får väl se om de håller det. Tvivlar starkt. Nej, nu ska jag gå igenom min garderob och vara selektiv.

.......

Besviken.


Fruktan

Gått runt och tänkt på ett ypperligt citat ur Doktor Glas. Skulle gärna citerat det, men har inte boken hemma för tillfället. J lånade den och jag tror inte att den kommer finna sin väg till min bokhylla på ett tag. Men tillbaka ska den iallafall, knappast att jag tappar bort min favoritbok med alla spännande anteckningar från IB. Försökte hitta citatet på nätet men det gick inte alltför bra måste jag erkänna.
Hursomhelst, rubriken hänger samman med citatet. Om jag inte minns fel är det något i stil med: I brist på att bli beundrad vill man bli fruktad

Är ganska glad att jag inte längre är lika trött, kanske min kropp och min hjärna har börjat vänja sig vid denna dygnsrytm. Upp kl 05.55 och i säng vid 00.00 ungefär. Skulle dock vilja ändra på läggtiden, behöver vara tidigare. Jag vill sova mer än sex timmar per dygn. Har iallafall bytt ut morgonkaffet från förra veckan mot vaniljte. Fröken mår inte längre illa på morgonen när hon jobbar - skönt. Kan dra slutsatsen att kaffet möjligen hade ett finger (eller fler) med i spelet.
Arbetsdagen har gått rätt kvickt måste jag säga, lärt känna lite nya människor också. Känns ganska bra måste jag säga, aldrig kul att komma till ett ställe där man knappt känner någon. Men jag har nu insett att det kanske tar ett par dagar innan man börjar komma in i det hela. Trevligt iallafall =)
Jobbade på barn-avdelningen vilket innebär att det är lite lättare att packa allt i och med att det är mindre än på barnavdelningen. Har emellertid tampats med en mycket otymplig vagn - praktisk men omöjlig att styra då det behövs. Den här vagnen eller kärran, vad man nu väljer att kalla den, har nästan fått mig att ramla omkull. Det finns trappsteg på den för att man ska kunna nå de översta hyllorna och då jag ställt mig på "stegen" har vagnen velat köra i väg. Det är meningen att den ska ta i marken, men jag antar att jag inte lägger tyngden på "rätt" ställe. Blev lite skrämmande ibland, ingen lust att ramla omkull och halvt slå ihjäl mig. När jag ändå är inne på ämnet jobb, hade möte efter arbetstid och fick reda på att det ska vara någon personalfest i december. Låter härligt =) Kan vara kul att se sina arbetskamrater i sitt "riktiga" element, samt att få visa en annan sida av sig själv som inte såpass nedgången.
Det som stört mig mest idag var mötet, jag vet inte hur många gånger de som höll i mötet använde "även fast". Det är säkerligen ingen annan som reagerade på det, men jag trodde mitt huvud skulle explodera. Hjärntvätt på hög nivå, sådan man blir av att gå IB. Det finns ett flertal synonymer till den inkorrekta frasen, såsom: även om, fastän, trots att. You name it.

I Thought..

Jag trodde att man skulle känna sig utvilad efter helgen, men icke. Trött, tröttare, tröttast. Jag tror på det sistnämnda. Ska snart ta och krypa ner under täcket, har nyligen tittat klart på Prison Break. Kan inte missa det helt enkelt.
Var riktigt segt på jobbet idag, så fruktansvärt trött när jag steg upp imorse. Skulle behövt en smäll för att vakna till ordentligt, men det verkar en aning onödigt. Jobbat på idag och var och åt middag hos mormor efter jobbet. Mums =)

Helgen har varit väldigt bra och jag saknar honom redan. Tough luck.
Jag skulle även vilja tillägga att varma hallon med vaniljglass är to die for. Underskattat! Men ingenting jag vill äta var dag, räcker med en gång om året?

Arbetat på båtmässan igår, var ett par härliga kommentarer som präglade dagen:
Säljare: - "Ringer du möjligen med Comviq på din mobil idag?"
Kund: - "Nej, jag ringer med täckning. Jag har Telia."

Man på båtmässan: - "Åh, vilka vackra skor du har. Riktigt fina. Min fru har liknande, vi brukar åka till Argentina och köpa sådana. Bra kvalite till ett billigt pris. Men nu får du vinka till herrarna där borta, de förtjänar att få titta på någon som är så vacker."

En man står och tittar på utbudet av mobiltelefoner.
Den kvinnliga säljaren frågar: -"Ser du något du gillar?"
Mannen: - "Ja, du ser inte så dum ut."

Även om det inte går alltför bra att sälja kan man alltid få sig ett gott skratt iallafall. Kul att en tjej är med och säljer, inte så roligt att bara stå och sälja med killarna.

Nu är det sängen som gäller, fröken behöver sova ut en aning för att orka med morgondagen och resterande dagar på arbetsveckan.

Friday Night

Sådana festligheter må jag säga.

Hur har dagen varit? Ganska bra om man bortser från att jag varje morgonen har mått illa under x-antal timmar på jobbet. Känns  alltid bättre efter 10 ungefär. Är väl ungefä vid den tiden som jag går ut för att lufta mig. Inte hänt något speciellt egentligen, bara jobbat på. Dock en aning irriterad över att de ordinarie går runt och klagar på att vi inhyrda sitter och slappar. Jag borde inte ha nämnts i det sammahanget i och med att jag knappt aldrig sitter förutom på rasterna och lunchen och dylikt. Men hursomhelst, nu kan jag inte tala för de andra men jag  tycker själv att jag jobbar rätt flitigt ändå och man behöver faktiskt sitta ner. Ont i fötterna får man av att stå i de där hårda skorna, dessutom av att gå runt, runt, runt i dem och lägga ner kläder i backar och tämma backarna. Äsch, jag antar att man inte ska ta åt sig. Jag är nöjd med det jag presterat varje dag på jobbet, inget mer med det egentligen. Är överlycklig för att det är helg också, åhhh, skönt! Nej, nu ska jag återgå.

Såja..

Tittat klart på CSI nu, inte särskilt bra avsnitt om jag får säga det själv. Men det är bara min åsikt. Pluggade matematik tidigare, har fastnat på ett tal och det retar mig. Kommer säkerligen gå runt och fundera på det tills jag kommer på lösningen. Har fått hjärnsläpp av något slag. Inte mycket jag kan göra åt saken för tillfället, får se vad min hjärna lyckas åstadkomma med sömn =) Tänkte faktiskt lägga mig extra tidigt idag, får se om det faktiskt händer. Natti!

She Works Hard For The Money

Har nu alltså arbetat tre dagar på H&M lagret, duktig flicka. Trivs helt okay, inget att klaga på sådär. Jag har dock väldigt ont i fötterna. Arbetsskorna är långt i från anpassade för en flicka som är van att strosa runt i högklackat. Tydligen skulle inte mina skor duga där =P Var inte alls lika hemskt att jobba där som jag förutspådde. Var grymt nervös på måndagen, men när jag kom hem på tisdag eftemiddag var jag minst sagt lättad.

Fick mitt VISA-kort häromdagen, nu kan jag själv köpa mina tågbiljetter och dylikt på nätet utan att behöva vara beroende av andra. Självständigt och bra. Så nöjd jag är! =)

Är ganska trött i huvudet idag, men inte lika hemskt som de två senaste dagarna. Tänkte sätta mig och plugga matematik en stund innan jag ska titta på CSI. Låter som en ypperlig idé må jag säga.
Ska förresten arbeta på båtmässan ihelgen, får väl se hur det går. Har väl jobbet som eventsäljare lite på sidan om, kan väl se vad det ger ihelgen. Dessutom har jag bara tillsvidare på H&M månaden ut, gäller att gardera sig. Nej, nu ska jag plocka med mig min fina silverfärgade miniräknare och sätta mig i köket.

Baby, snart. Snart är jag hos dig.

Ojsan

Allt sug man haft efter att få festa. Behovet är tillfredsställt minst sagt.
Fest i fredags och fest igår. Vilka dumheter som skedde i fredags, J hade med sig en vodka flaska som han lämnade i köket. Sedan är det en kille som häller ut allting för att sedan fylla flaskan med vatten och dricka. Det känns som: Kommentar överflödig.


Gårdagen var lite annorlunda, där var det inga sådana konstigheter. Emily körde Halloween/födelsedagsfest. Var riktigt trevligt =) Jag hoppas verkligen att hon tyckte om presenterna som man hade köpt. Var verkligen underbart att träffa tjejerna igen, har saknat dem enormt. Märkte det extra igår när vi satt och diskuterade och tog igen oss på allting som hänt sen sist. Bar av till Lotus sen =) Bra kväll =) Inte ont i huvudet idag iallafall. Igår var det en annan femma, då värkte mitt lilla huvud en aning.

Veckans höjdpunkt då.. Doktor Glas på Vasateatern. Grym föreställning, men jag saknade ett flertal saker. Men jag antar att eftersom jag har IB analyserat boken ger det en helt annan bild. Dessutom hade jag oral presentation där jag fokuserade på drömmarna och erotiken i det hela. Mycket möjligt att jag ser boken ur det specifika perspektivet och det var brist på de scenerna i föreställningen. Likväl tycker jag att föreställningen var bra. Krävs ganska mycket för en enda man att bära upp allting, men den får fyra plus av fem möjliga. Den erotiska avsaknaden stjäl det sista pluset.

Nästa vecka ska jag arbeta på H&M lagret, ska bli roligt med lite omväxling. Det är dock mellan tisdag och fredag. Till helgen blir det Scandinavian Boat Show på Stockholmsmässan. Alltså, då som eventförsäljare åter igen. Får se hur det går.. Idag blir det iallafall en film om Bermuda triangeln, eller det är mer som en miniserie. Är lite fascinerad av det, kan bli kul att se den =)

Turbulent

Fortfarande lite chockad över gårdagens snöoväder. Men vad ska man göra egentligen?
Jobbade ju som sagt i Mörby centrum idag, gick sådär. Men hjälpte S uppe i Phone House butiken ett tag. Han är underbart snäll som styrde upp en anställningsintervju åt mig :) Ska ringa och fixa tid imorgon. Härligare att arbeta i butik än att stå lite överallt och ha en eventyta. Vilka kontraster. Nej, nu måste det bli sömn snart. Är fruktansvärt trött.

Efterspel

Ja, det kom som sagt snö inatt eller imorse. Ingen aning om vilket, men vitt var det när jag vaknade vid nio tiden imorse. Vaknade är också ett fel begrepp, blev väckt av larmsignalen på mobilen. Den onda Siemens mobilen.

Är nu i Stockholm iallafall, har fått reda på att jag ska jobba i Mörby ännu en gång. Gått runt på stan en sväng och försökt hitta ett par lågklackade skor, men icke. Det fanns inga som riktigt passade.
Nej, nu ska jag bege mig för att äta =)

Vind

Så det blåser utomhus, blir nästan rädd över vindens kraft. Men det är ju sådana tider, hörde något om att snön möjligen skulle titta fram. Kan väl vänta tills imorgon eftermiddag iallafall.. måste ju ha cykeln imorgon och det är ingen höjdare att cykla med en stor väska när det är sådant vägunderlag. Naturens krafter har ju orsakat en sådan olycka för mig innan. Förvisso var naturens krafter alkohol den gången, men ändå.

Sitter och underhåller mig med D på MSN igen samtidigt som jag lyssnar JC Chasez - "All Day Long I Dream About Sex". Har haft en Justin dag, då kunde jag inte lämna bort JC. Rätt meningslös låt, men den är ändå catchy. Like, like, like.

Mp3 är förövrigt fixad, laddar batteriet för tillfället. Packar väskan imorgon, jag behöver ändå alla produkter innan de packas ner. Onödigt att lägga ner det i väskan.. tar ändå inte speciellt lång tid för mig. Jag vet vad jag ska ha med mig och vad som inte ska följa med. Nej, nu ska jag närma mig min sköna säng.
Ska bli skönt att åter sätta foten i Stockholm. Fötterna blir det i och med att jag innehar två sådana.