Nervös

Börjar redan bli nervös inför morgondagen. Jag borde ta och skaffa mig lite bättre nerver.
Håller på med alla möjliga svenska ord till morgondagen, men det känns som om jag glömt allt jag tidigare lärt mig. Känns lite jobbigt, jag avskyr verkligen när mina nerver sätter min tankeverksamhet ur spel.
I'll do my best!

Känns dock väldigt bra att Jimmie kommer och hämtar mig efter högskoleprovet =) Har man någonting att se fram emot, jag hoppas bara att jag är på ett överkomligt humör. Nej, ingen press. Ingen press... Vi ska äta middag hos två av hans vänner i morgon kväll.

Jag ska hålla tummarna för mig själv i morgon. Måste pressa allting som heter dåliga nerver ur mitt system. Förslag?

I believe so..

Jag hyser förhoppningar om att jag inte ska tappa min högra ringfinger nagel efter att jag klämde fingret i badrumsdörren. I början var jag tvärsäker på att jag skulle tappa nageln lite längre fram, men något inom mig får mig att tro på att den kommer att sitta kvar trots att den ser ut att vara illa tilltyglad. I för sig en tolkningsfråga..
Men jag håller tummarna..

Improvisation

Rubriken har en mening, även i dag. Jag glömde bältet till jeansen i morse och insåg att det skulle bli en mycket jobbig dag om jag inte lyckades finna något som kunde vara substitut till just skärpet. Väl uppe på märkningen kom gruppchefen på en lysande idé som förmodligen räddade min dag. Hon hittade ett sidenband som jag sen hela dagen använde som skärp. Genialt! I morgon bitti ska jag se till att ha på mig skärpet när jag åker hemifrån.  Ajabaja Mia! ;)
Har försökt vara glad och positiv i dag trots att jag var rätt obekväm i den gula PP tröjan. Var lite annorlunda att se den gula färgen i mitt synfält hela tiden. Ja, jag ser den hela tiden kring mig, men aldrig tidigare på mig. Men jag ska väl inte vara utanför och det blir jag utan tröjan =P Vande mig efter ett tag i alla fall, även om den inte ligger särskilt högt upp i min "what I like to wear"-lista.
Mår ruskigt illa för tillfället, vet inte riktigt vad det beror på. Började må aningen illa efter att jag vilade en stund, sitter och hoppas på att det ska gå över snart. Vill bara krypa i hop till en boll. Var dock väldigt skönt att sova ett litet tag, då orkar jag gå igenom massa ord inför högskoleprovet på lördag. Mycket i mitt huvud på sistone känner jag. Är tufft att försöka hålla allting stabilt och inte låta allting rinna över. I bland är det helt klart lättare sagt än gjort. Så jag kämpar vissa gånger, särskilt på jobbet. Häromdagen var det illa, riktigt illa. Då var det krafter som jag inte ens visste att jag hade som fick mig att hålla mig. Ack, vad ska det bli av detta?

Var och solade efter jobbet, var underbart härligt att värma sig i solariet. Skulle det inte vara för att man förstör sin hud om man solar varje dag skulle jag inte ha något emot att ligga där var dag. Är så varmt och skönt, längtar verkligen till sommaren! Men en sak i taget, först vår.. sen sommar =)


Comeback

Har precis kommit hem från jobbet, var extremt varmt att cykla hem med vinterjackan på. Enda anledningen att jag ens tog på mig den i morse var för att det var minusgrader. Tänkte att det var dags för sommarvila, men icke. Nu ska jag nog dock kunna hänga in den, i morgon bitti blir det i alla fall vår/höstjackan.
Sprungit runt på call-offen och plockat massa kläder, i morse lyckades jag få tag i en riktig vagn inte de där elaka kundvagnarna. Vet inte riktigt var jag håller hus i morgon, men det blir som det blir. Har förhoppningar om att få vara uppe på häng men det är nog önsketänkande.

Ska nog ta och äta lite, börjar bli hungrig. Har tänkt att ta mig en sväng i skogen också, promenera ett varv och sedan jogga lite lätt andra varvet. Måste bara uppdatera mp3-spelaren med lite ny musik =)
Later!

Usel

Jag har varit alldeles usel på att uppdatera på sistone. Har dock verkligen inte känt för att skriva ett dugg och då anser jag att jag likväl kan låta bli att göra det.
Kom hem från Stockholm för ett lite tag sen, känns alltid lika dumt att säga hej då. Jag avskyr verkligen hej då, nu åker jag hem. Jag vill verkligen inte åka hem, vill vara kvar där. Skulle kännas bättre om jag skulle få arbeta kväll på måndagar. Hela helgen känns så uppdelad, vi har endast en hel dag tillsammans, fredagen och söndagen känns som fragment av dagar. Ska väl inte klaga alltför mycket, uppskattar varje sekund vi tillbringar tillsammans.

I fredags hände inte så mycket, vi åkte och handlade efter att jag hade anlänt till stationen. Lite smått och gott som vi ville äta. Inhandlade allt vi behövde för att "fira" våffeldagen också =) Trött som jag var somnade jag rätt tidigt också..
I lördags åkte vi bara och köpte lite saker som behövdes för att han skulle kunna ordna med el och liknande. Sedan fick jag måla väggarna i vardagsrummet, blev kaffe med mjölk i. Färgen alltså.. kan inte beskriva det på ett bättre vis. Ja, jag får inte glömma att vi åt lite våfflor också. Rött vin på kvällen också. Mums! Var i helhet en mycket bra lördag!

Arbetar i veckan också, 7.15 - 15.45 vilket inte är helt fel. De har ändrat lite på tiderna eftersom både de inhyrda och ordinarie personal trängs i omklädningsrummen efter arbetstid. Nu blir vi inte lika många på det utrymmet.

Om man kanske skulle ta och bege sig in i duschen och försöka lägga sig tidigt.. får väl se hur det går med det.


Det inre

Inte varit någon frekvent bloggare på senaste veckan. Har inte riktigt haft den ådran i mig kan man väl säga. Kanske börjar återvända sakta igen, jag har mina stunder. Någon gång har jag känt att jag verkligen velat skriva men i slutändan har det ändå inte blivit av. Förra veckan var en mardröm, ingen höjdare att arbeta 7-18 alla dagar utom fredag då jag slutade 16. Någon dag i veckan kan man köra till 18, men inte alla. Men den veckan har passerat och jag är aningen utvilad. Var i Stockholm såsom jag brukar, ska mycket till att jag kan hålla mig borta från Jimmie på helgerna. Har mest rört om och ordna upp lite hemma hos honom, tänkte vi skulle kontrastera den tidigare helgen då vi sprang på stan i princip hela lördagen. Det resulterade förvisso i ett par underbara skor och ett par jeans. Förtjust i båda! Skorna har jag redan hunnit använda, i och med att det var så fint väder den söndagen hade jag på mig de på visningen. Den här söndagen var vädret halvdålig och då fick de stå.

Den här dagen har varit blandad för mig, jag har känt mig på gränsen till ett utbrott fast med all viljekraft har jag lyckats hålla det borta. Har gått över inombords också vilket är väldigt bra. Men antagligen driver Madonna kollektionen mig till vansinne. Jag har hållt på med den sen i onsdag, mestadels satt "spermier" för att hålla prislapparna på plats. "Spermierna" som det kallas på H&M är den där lilla plastgrejen som så oftast finns på alla klädesplagg. Så duktig jag är! Finns en Madonna klänning som jag gillar, men inte tillräckligt mycket för att jag ens skulel överväga att ställa mig och köa utanför för att få tag i den. Icke!


För- och nackdel

Har en spricka i min tumnagel. Förmodligen kommer den fortsätta växa lite sprucken. Har en ridgefiller som jämnar ut och det syns inte alls. Men det är inte så hemskt egentligen, jag menar, man kan bli av med ett ben och det är inte precis något man kan lacka över...

Har varit och solat i kväll, var riktigt skönt! Solade i ett nytt rum med en säng som hade helt nya rör. Var varmt och härligt, var nära att somna. På tal om sömn, ska gå och lägga mig strax. Tänkte bara måla naglarna en omgång till. Måste stiga upp lite tidigare i morgon för att packa väskan. Dessutom vill jag komma lite tidigare till lagret eftersom jag gärna vill hinna ta sjuan=) Mina arbetskamrater tycker det är roligt att ockupera skåpet med flit.
I går till exempel hade Marcus "stulit" det genom att bara ha en papperlapp i skåpet. Varför? Jo, för att retas med mig. Eller retas är kanske fel ord, jag blir underhållande när jag blir berövad på skåpet.
Jag är manad!

Fix me

Under dagens gång när jag vandrat runt med min vagn inne bland hyllor och kläder har jag funderat en del. Jag får en del tid över till det när man bara går runt, runt och runt. Skulle även kunna tänka mig att jag ägnat en del stunder till självömkan. Men de senaste två dagarna har jag känt att det är nära att gå över gränsen inombords. Att minsta lilla kan utlösa tårar och diverse instängda känslor. Har tidigare nämnt att jag föredrar att vara inne bland hyllor eftersom det är lite mer skydd. Oftast tycker jag det är skönt att kunna smälta in i kläderna, försvinna en aning. I dag har jag verkligen känt att jag skulle velat vara osynlig, kan inte riktigt motivera det fullkomligt. Det är bara en känsla jag haft. Egentligen skulle jag väl inte ha arbetat, bara stängt in mig för att reparera skadorna inom mig.
Känslorna påminner lite om hur det var i mellan- och högstadiet. Att bara vilja försvinna, att ingen ska se mig. Tror nog att det är många som känner på det viset. Det ska finnas människor till allt har jag lärt mig. Men i bland är det trevligt med uppmärksamhet. När jag gått runt och tänkt på det här på jobbet kom jag att tänka på ett citat ur "Doktor Glas", gällande ett avtryck i livet. Fastän önskningar att vara osynlig tror jag ändå att man vill lämna ett avtryck i någon annans liv. Att kunna påverka någon, att få vara betydelsefull. Därför jag drog citat till minnes.

"Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst."

Jag gillar verkligen Hjalmar Söderbergs roman. Väldigt mycket! Men kanske är det på så vis att trots att längtan efter ensamhet, isolering utan en enda levande varelse förutom dig själv vill man ändå synas. I hemlighet.. en sorts acceptans. Men då man inte vill synas anser man sig inte godkänd av livet och människorna kring. Tror nog att jag trasslat in mig lite väl i mina egna tankar.

Har gått bra på jobbet i dag, lite tröttsamt bara. Min kropp skriker efter vila och sömn, ska försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt. Vill vara pigg i morgon kväll när jag kommit till Jimmie. Så härligt att det äntligen är fredag i morgon. Som jag har längtat!

Nej, nu ska jag göra chokladbollar. Till Jimmie. Själv är jag en notorisk chokladhatare, gillar dock doften. =)

Candy

Jag kanske har tagit mig vatten över huvudet nu, ska nämligen börja arbeta kl 06.00. Fast jag vet ju hur jag fungerar, jag vill avlida i ungefär 10 minuter och sen börjar jag fungera normalt. Får se hur det går i morgon, ska i alla fall börja på inlägg och få ut alla varor i hyllorna. Sedan blir det väl plock av varorna som vanligt, måste se till att få med mig arbetskniven.
Dagen har gått undan kvickt, för det mesta. Fick äntligen ha "mitt" skåp, jag har alltid använt nummer sju. Den har varit upptagen de senaste dagarna, men i dag fick jag tag i det =) Först stal Björn det i två dagar, när han fint ville lämna över det är det Leif som bestämmer sig för att ockupera det.
Today I won!

image7

Jag är fortfarande en aning sur på Haribo-nallen från ishallen i Västerhaninge. Han/hon gick runt för att kasta ut godis till publiken och träffade mig i huvudet i stället. Det är värt att nämna att objektet stod kanske två meter i från mig på en lite lägre nivå. Kan den ha siktat på mig?


Har tränat och haft mig nu, även om crosstrainern gnisslar som bara den. Vet inte riktigt vad som sker med den, har försökt olja den en aning och diverse. Men icke! Skandal! behöver nog en man som fixar det, jag ger upp. Jag ger upp! Oftast brukar jag kunna lösa problemen som uppstår, men inte i det här fallet. I dag hade jag inte tålamod att stå ut med ljudet mer än i kanske 30 minuter.

Nu blir det dusch hur som helst, sedan Desperate Housewives. Måste verkligen lägga mig för att sova efter det med tanke på att jag måste upp rätt tidigt. Strax efter 4.. härligt. I am soooo going to regret this in the morning.


Your day

Happy Birthday daddy! I really miss you...  ♥

*pling*

En dörrklocka.. ja, det är väl vad jag har i åtanke. Ringde på dörren en stund efter att jag hade kommit hem. Jag öppnar sällan dörren om jag inte vet vem det är som står på andra sidan. Man läser mycket i tidningarna om att tjuvar ringer på dörren och på så sätt rånar folk. Tycker det är lite kusligt egentligen, därav att jag inte öppnar dörren. Antagligen lite paranoia också.
För kanske tio år sedan var man inte alls lika rädd för artt öppna dörren, men det var innan alla konstiga hemskheter började ske. Då gick man som påskkärring och gud vet vad man gjorde. Allting var lugnare, nu har allting eskalerat. I för sig var vi väl en aning nojiga redan på den tiden, mest för att vi inte hade något "titthål". Som tur skaffade vi det för kanske 5 år sedan. Förstår inte varför det tog sådan tid innan vi kom till skott. Men det där med dörren är en känslig punkt för mig, jag har drömt massvis med mardrömmar om det. Alltid samma sak, jag ska se efter att dörren verkligen är låst men då är den upplåst. Då rycker någon upp dörren och där står Odjuret. Han som spelade Vincent i
Skönheten och Odjuret. Jag vet att han var god i serien, men av någon anledning blir han ond i mina drömmar och skrämmer i hjäl mig. Fortfarande på kvällarna när jag ska se efter att dörren är låst får jag för mig att han står där. Jag brukar alltid se efter i titthålet först innan jag känner med dörrhantaget om det är låst. Jag antar att det är av den anledningen...

Är ganska trött i dag efter jobbet, har varit allmänt seg i både kroppen och i psyket. Blev inte alltför mycket sömn i natt, men får försöka lägga mig tidigare i kväll. Eller ja, det blir efter Prison Break. Är nöjd med att jag får arbeta i alla fall, även om en del av mig inte vill jobba. Det är den delen av mig som så gärna vill vara hos Jimmie. Den mer ansvarsfulla biten i mig säger åt mig att arbeta, har väl tur att den eftertänksamma delen vinner. Längtar redan till nästa fredag för jag drar slutsatsen att jag kommer få arbeta resten av dagarna. Men det känns lite som om man önskar bort sitt liv, man längtar till vissa dagar osv. Fast vad skulle livet vara om man inte hade något att se fram emot? Sannerligen bortkastat och oändligt utan hopp,

Snart!

Åh, jag hör ljud som indikerar på att de rör sig hitåt. Hurra!

Pat on the head

Jag känner att jag ska bli klappad på huvudet som en hund nu. Har varit duktig (säger Jimmie) och hälsat folk välkomna etc. Kom sjukt mycket folk på första visningen, var bara meningen att jag skulle vara med på den första men nu blev det att jag även var med på andra. Kom minst 60 sällskap på första visningen, var fullt i lägenheten och kaos. Men det är bra att intresset är stort, hade jag själv haft resurserna skulle jag bjudit på den.

Sitter vid hans skrivbord nu medan han skriver kontrakt. Vi ska snart bege oss i väg till Västerhaninge, tar väl en liten stund att åka dit. Men jag känner mig hungrig och måste definitivt få i mig någon slags föda för att dämpa magens kurrande ljud. Blir väl en smörgås för att spara tid antar jag.

Åker hem i kväll också, närmare bestämt med 22.55 tåget. Sen är det bara att kvickt komma hem, duscha och hoppa i säng. Annars blir morgondagen inte särskilt angenäm på jobbet. Jag måste säga att jag trivs mer på att gå klädd som jag gör just nu när vi varit på visning än på det viset som jag ser ut på lagret. Nog för att jag ändå ser halvt uppiffad ut på lagret. Även om jag ser aningen suspekt ut på H&M kan jag inte låta bli, jag skulle känna mig fruktansvärt obekväm om jag bara skulle släppa allt.

Åh, vad min mage suktar efter mat. Jag hoppas han är klar med kontraktsskrivningen snart... *kurr kurr*

Replay

Har precis duschat, sitter i soffan med Jimmie och halvkikar på NHL matcher, de svänger om från match till match. Är rätt trött nu fastän jag sov ganska länge i dag. Men i går kväll när det började vankas hemgång kände jag verkligen att jag hade arbetat sex dagar i rad. Dags för lite ledigt, men det känns som om helgen bara runnit ut i sanden. Lördagen har gått fort, för fort. Efter att Jimmie hade varit på hockeyträning åkte vi i väg till Sickla och gick runt där en aning. Jag hade tänkt hittat ett par jeans, hittade ett par riktigt fina Hilfiger jeans men de hade inte mindre än 25. Till nästa helg ska jag vara mer inriktad, jag var inte på hugget förrän det nästan var stängningdags. Så typiskt! Men ett par skor blev det i alla fall, kan i för sig inte använda de förrän det blivit mycket varmare i och med att de är sommarskor. Har sett de hemma i Eskilstuna också men blev extra sugen på dem i dag.

Vi tittade på Andra chansen i kväll och åt lite glass. Häagen Dasz med jordgubb blev det för mig. Den är ofantligt god!

Har varit problem med bloggen de senaste dagarna, jag har inte haft tålamod att sitta i evigheter bara för att skriva ett inlägg. Har ju en ny look också, får se vad det blir av det. Förhoppningsvis ska det innebära färre problem i framtiden.

I fredags slog jag och Jossan vårt kartongrekord. Nu är det säkerligen någon enstaka person som läser min smörja som undra vad jag syftar på. Jo, när vi kört inlägg och fyllt på med kläder på massa hyllor hittar vi massvis med tomma kartonger som inte ska vara där m.m. Vi samlade i onsdags och torsdags i hop kanske 2-3 vagnar med kartonger, men i fredags.. då samlade vi i hop.. *trumvirvel* hela 5 vagnar med kartonger. Det är som, ja i stället för musarm har man kartongarm. Drömmarna har haft inslag av kartong också.
Har fått reda på att jag arbetar på måndag, tisdag och onsdag. Skulle med all säkerhet bli torsdag och fredag också. Är vanliga dagar nu, börjar 07.30 och slutar 16.00. Har ändå varit skönt med variation, nu har man provat på att jobba kväll och jag har absolut ingenting emot det så länge man har lite av varje.

I morgon ska jag hjälpa Jimmie på en av hans visningar, får se hur det går. Jag ska stå vid ytterdörren och hälsa folk välkomna och ge de en objektsbeskrivning. "En per sällskap" om jag ska citera honom. Verkar vara fin inne, har bara varit utanför när han fotograferade. Nu lät det där en aning fel, men vi var ute och promenerade lite när han skulle fotografera området och fasaden, allt det där. Får se om
lägenheten lever upp till bilderna.
Senare ska vi till Västerhaninge där han ska spela match och sen ska fröken åka hem till Eskilstuna.
Oj, nu tittade jag på klockan, dags att sova. Ska upp tidigt i morgon. Natti!