Personalfest

Ikväll är det personalfest på Harrys, ser fram emot det en del måste jag säga. Håller på och gör mig iordning en aning, ska hem till Jossan om ett tag och ta ett glas vin innan vi beger oss ner på stan. Vi ska tydligen bli bjudna på italiensk buffé vilket låter ytterst underbart för mina smaklökar.

Var meningen att jag skulle sola antingen igår eller idag, men blev icke av. Gör kanske inte särskilt mycket, klarar mig bra ändå. Ska ändå sola på måndag hade jag tänkt mig.

Nej, nu ska jag måla naglarna och sen bli klar.

Jippie

Skulle egentligen vara ledig imorgon, men PP ringde för ett tag sen och frågade om jag kunde jobba. Behövdes tydligen mer folk än de hade beräknat på H&M =) Gynnar både mig och Jossan =)

Dagen har varit seg, men vi har haft varandra konstaterade vi. Men det knallade på, var på märkningen på övervåningen. Känner mig alltid väldigt isolerade när jag är där, men imorgon vet jag inte riktigt var jag ska vara faktiskt. Förmodligen märkningen igen. På fredag ska jag i alla fall vara på call-off, stod på listan.

Nej, nu hade jag tänkt sysselsätta mig en aning. Är väldigt sugen på att börja läsa Gregorius, men jag har ännu inte läst ut Jonas Gardells bok. Val och kval.. kör på Jenny till en början. Lika bra att avsluta något jag påbörjade. Annars kanske man börjar blanda ihop historierna och då vet jag inte riktigt vad det kan bli för intryck av böckerna...

Skönt!

Skönt att träningen börjar ge riktigt bra resultat =) Börjar till och med bli smått nöjd måste jag säga.
Varit ledig idag, kändes sådär. Hade hellre jobbat och haft trevligt med J, hon är riktigt härlig. Kul att man kan träffa någon som man kommer såpass bra överens med på jobbet.
Var och solade också, blev inte så varmt som jag ville ha det. Minns att jag klagat på det här tidigare också.

Motiverad till 100% när det kommer till träningen, underbart =) Är nästan att jag ville ta en omgång med crosstrainern igen, bums.

December

Då var det åter december, vissa stunder tycker jag att det inte alls var längesedan det var jul sist. Men andra stunder känner jag att det var evigheter sen. Är väl det som kallas en inre konflikt antar jag.

Inte varit särskilt flitig i bloggen de senaste dagarna, men inte riktigt funnits möjlighet att göra det. Helgen har varit avslappnande trots att jag inte sovit ut ordentligt, lördagen var särskilt underbar. Brasa, "Tristan och Isolde" och ett härligt glas vitt vin. Kunde knappast blivit bättre..

Den här veckan blir annorlunda rent arbetsmässigt, är schemalagd att arbeta på onsdag och fredag.. förutom idag alltså. Känns lite tråkigt, jag hoppas på att de ringer på morgonen och säger att någon är sjuk eller liknande. Dagen har varit rätt bra måste jag säga, har haft lite tur i alla fall om man bortser från att jag klämde min underläpp i en plastmugg. Jag tuggade på muggen och då gick det hål, på något vänster lyckades min läpp hamna i kläm. There was pain.. and blood. Poor lip! Jag och V kom överens om att jag i fortsättningen ska låta bli att stoppa in mina läppar i okända föremål. Förvisso är jag medveten om att föremålet föreställde en plastmugg, men ändå.
I fredags lyckades jag slå huvudet i backen också, närmare bestämt det vänstra ögonbrynet. Varit en aning svullen där, men det gick över efter ett tag. Ibland undrar jag dock hur jag lyckas med alla konstigheter.

Varit och solat idag igen också, blir en tur till solariet imorgon också vid 16:50. Kan inte missa dagens höjdpunkt =) Var synnerligen behagligt i solsängen, blev inte riktigt så varmt som jag hade önskat. Somnade till ett par gånger också, så skönt var det =)

Nej, nu ska jag byta om och träna på crosstrainern.