Jenny är grym!

Jag måste bara börja med att Jenny är så grym! Fantastisk kvinna!
Ja, jag har varit modell åt henne ännu en gång. Fotodag. Bröllopstema. Underbart. =)
Varken jag eller Jenny kände sig motiverad för den här dagen, likt två halvdöda möttes vi på tunnelbanan. Klev av vid Odenplan, gick förbi SevenEleven och tog oss varsin kaffe. Den där stora latten satte aningen fart på mig, säkerligen på Jenny också. Men vi var ändå halvsega. Jag med mitt gnällande och Jenny med sin perfektion och frustration. Tog oss.. eller ja, henne då, ungefär sex och en halv timme för att färdigställa mig. När hon var färdig. Magnifikt! Hon är grym, den kvinnan! Jag fick uppfattningen att alla var riktigt imponerade av håret och sminket. De som var kvar i fotostudion när vi kom dit gillade nog helheten. Kände mig som en riktig prinsessa =) Min balklänning, tiara och Jennys fantatiska håruppsättning. Kunde inte misslyckas. Sitter här, fördriver tid och väntar på att Jennys ska komma hem från sin syster och skicka över några bilder hon tog efter fotosessionen med Roland. Skyyyynda! =)

Har inte blivit mycket föda i dag. Frukost i morse vid sju, en ost och skinkbaguette på eftermiddagen. Försökte äta köttbullar och lite pasta när jag var hos Jimmie efteråt. Men det var inte många pastaremsor och köttbullar som gick i. Tre av varje. Åt en pepparkaka när jag kom hem, men känner mig måttligt sugen. Frukosten i morgon smakar förhoppningsvis delikat. Ska torka håret nu, vill bara hoppa i säng efter jag sett bilderna och åter igen berömt Jenny.

Lazy day

I dag ska jag bara ha en lat dag. Känner bara för att ta det lugnt, dels för att det var längesen (känns det som) jag bara gjorde ingenting eller bara det jag ville =) Har i för sig väldigt ont i nacken i dag, kanske passar rätt bra med en sådan dag ;)

Var tydligen en Heroes dag på TV4+ i går, hade gärna velat se alla avsnitt. Bara sett något enstaka, jag vill inte titta på senare avsnitt utan att ha sett de innan. Känns som om det skulle bli lite snurrigt på något vis, tråkigt att det inte kom i dag i stället. Skrev högskoleprovet i går i stället, nöjd med allt utom orden. Nog för att det gick bättre med orden tack vare mitt pluggande. Men fortfarande... grrr. Inget att sörja, kan inte göra något i efterhand.

Jag är nästan lite sugen på att städa lite i rummet, plocka undan och kasta lite saker. Det tror jag nog att jag ska ta och göra. Finns alltid något som inte riktigt ligger på sin rätta plats, jag har dragit fram en del böcker som inte funnit sin väg tillbaka =P

In black and white

Lyssnar på Sonata Arctica för tillfället, mycket bra låt. Den första på deras nya skiva som jag fastnade för. Är dessutom väldigt sugen att gå på deras konsert på onsdag, men det blir nog inte av. Vet inte hur jag jobbar än, men jag vill inte tacka nej till arbete för en konsert. Ska redan ha ledigt på tisdagen då jag ska vara modell för Jenny. Hon berättade att hon hade sett bilderna från förra gången och de hade blivit "gorgeous" =)
Provade förresten min balklänning i går och den sitter lika bra som den gjorde sist, om inte bättre (sa mor i alla fall). Ska ner till My Lady imorgon och se om de har någon underkjol att hyra ut. Klänningen är inte riktigt densamma utan en underkjol..

Dagen har varit rätt bra, trots att Gabrielle överger mig på torsdagar och fredagar för att vara på kontoret =( Men jag klarar mig bra med mig själv. Jag underhåller mig själv rätt bra, om inte annat terroriserar jag J och P. De börjar bli vana med mina konstiga påhitt, eller ja, mina och Gabrielles påhitt ;) Lite udda mess hit och dit också =)

Tänkte ta mig en dusch nu och sedan fortsätta med lite svenska ord. Så flitig jag är!


S-W-E-D-I-S-H

Nu vomerar jag över de svenska orden.
Har hållt på ett bra tag nu och det räcker för i dag. I've had enough for one night.

Ska nog ta och dricka ett glas vatten, törstig =)

Words, in my head

Pluggar en massa ord inför lördagen. Högskoleprovet. Lite nervös redan nu, vill verkligen avancera. Jag hoppas på det bästa =) Hoppas dock att nervositeten lägger sig till på lördag. Om man nu bara hade något att se fram emot, på något sätt skulle det lindra för mig. Någonting kul, spännande. Något som för mig på fantastiskt humör.
Vad dum, jag är förresten. Ska fotas på tisdag igen =) Den här gången får jag agera som brud. Jenny är snäll nog och använder mig ytterligare en gång.

Haft en kanondag på jobbet fastän det är alldeles mörkt i mitt huvud. Storm, tornado, översvämning. Allt på en gång. Om saker och ting bara kunde fastställas, jag gillar vinnande koncept. Gabrielle brukar fråga om jag inte tröttnar på smörgåsar och körsbärstomater till lunch varje dag. Nej, det gör jag inte. Ett vinnande koncept och det vill jag hålla mig till. Gäller nog det mesta i mitt liv. När jag inte riktigt vågar eller kan hålla mig till det, blir jag upprörd inombords och vet inte riktigt åt vilket håll jag ska gå. Ingenting att hålla fast vid då, bara en väntan på att någon drar mig upp och hjälper mig. I bland är en hjälpande hand det bästa.

Oh, precious Sunday

Ingenting särskilt med söndag egentligen. Dock skönt att vara ledig i morgon, men inte på riktigt. Ändå saker som ska göras och sen ska jag åka hem igen. Räknas inte som en äkta ledig dag. Jag skulle bara vilja ligga i soffan och läsa en god bok, alternativt se på någon film.
I dag har jag tvättat, inte färdig med det en. Sista maskinen som är i nu.
Gjort korvstroganoff på eget vis, riset kokar för tillfället. Jimmie har visningar, sista pågår väl nu antar jag. Han kände för att göra något, därav att jag strax ska hoppa in i duschen och göra mig smått i ordning.
Städat ena trapphuset också, resten tas senare i dag. Hann inte klart i och med att jag ska vara klar runt tre för något sorts äventyr. Jag gissar på Bauhaus.... fast jag har själv ett litet ärende där.
Nu låter det som om vattnet kokar, dags att hälla i riset.

M.I.A

Mia, M.I.A - missing in action.
I bland frågar jag mig själv vad jag egentligen håller på med, vad jag har för tankar i mitt huvud som kommer fram helt okontrollerat. Impulser, råa och ärliga.

Haft två mycket bra dagar på H&M, vet inte riktigt vad det beror på. En blandning av mitt ypperliga humör, att timmarna bara försvinner, de trevliga människorna och min fart. Jag håller tempo, i bland lite väl högt sådant. Men jag har svårt med långsamt, tyvärr. På gott och ont.
But I like smiling, I will continue as long as I have a reason too.

Varit ute och joggat i skogen, var underbart skönt trots att det var väldigt mörkt. Jag ska egentligen inte befinna mig i skogen då, jag blir nämligen livrädd för minsta lilla ljud. När jag nästan hade kommit runt min runda är det en katt som jamar när jag är precis bredvid. Jag som är någon helt annanstans blir alldeles vettskrämd och skriker till. En svart katt när det är mörkt ute. Inte det lättaste att se. Scared the shit out of me!

I kväll spelar honey hockeymatch, första för säsongen för hans del. Lite besviken att jag inte kunde vara där och se den, förhoppningsvis är inte han alltför ledsen över det. Men jag drar slutsatsen att han berättar alla detaljer för i morgon när vi ses. Vet inte riktigt vad vi har för planer i helgen, men i morgon kväll blir det nog lugnt i och med att jag alltid är så trött på fredagar. Klockan hinner inte bli mycket innan jag slocknat i soffan. Så roligt sällskap är jag ;)

Om man kanske skulle plocka i hop lite saker i väskan, vill inte behöva stressa för mycket i morgon bitti. Mamma har lovat att möta mig vid tågstationen och ge mig väskan. Hon ska ta mina arbetsskor och kläder, samt matlåda. Ingenting jag vill släpa med mig till Stockholm alldeles i onödan...

At the end of the day

Kroppen har inte riktigt hängt med i dag, haft lite träningsvärk efter gårdagens runda i skogen. Kroppen fick sig nog en smärre chock;) Har försökt driva på mig själv, blev nog bra i slutändan. Har ändå varit en relativt bra dag, jag, Gabrielle och Adeline har hängt upp en massa kläder. Bland annat en massa av Cavallis kollektion. Ganska hyfsade galgar som används till hans kollektion faktiskt =)

I natt har jag tydligen halvt i sömnen öppnat dörren till mitt rum. Vet inte riktigt vad jag hade för mig, men jag minns inte händelsen helt och håller. Min nojiga mor är nu lite rädd för att jag ska stiga upp mitt i natten och öppna ytterdörren. Jag tror dock att jag drömt att jag ska släppa in katten eller något liknande.

Eftersom kroppen inte var som den bör, tog jag i stället en mycket rask promenad i skogen. Kul att se så många som är ute och motionerar =) Känns lite mer tryggt ändå!

Känner mig kopiöst trött och ska nog lägga mig om en stund. Blir ett godnattsamtal till honey och ett SMS till Jenny. Skulle ringa upp henne, men inget svar. Blir ett godnatt-sms till henne ;)


Låt bli min cykel!

Ska det vara så fruktansvärt svårt att låta bli min cykel?! Vad är det med den som lockar fram dessa illdåd? Nu har inte cykeln blivit stulen, men ändå. När jag och Gabrielle var framme utanför henne märker jag att bakdäcket på cykeln är alldeles platt. Kände på ventilen och givetvis var den lös. Slutsats: Någon har valt att skruva för att låta luften pysa ut. TACK! Jag blev måttligt glad över det här. Det är så onödigt! Varför väljer man att förstöra för någon annan? Jag förstår inte, hur tråkigt kan man ha? Jag fick hursomhelst leda cykeln till närmsta mack då Gabbe inte hade någon pump. Inte direkt det jag vill göra när jag är trött och hungrig. Då vill jag bara hem. Kom hem till slut och det verkar inte vara någon punktering. Fast det återstår att se i morgon bitti, ska springa ner efter jag ätit frukost för att se om den håller luften. Hoppas, hoppas! ;)

Har varit ytterst trött i dag, kändes som om jag hade betongklumpar fast i benen. Mödosamt att ta sig fram, men jag har malt på. Tillslut tog arbetsdagen slut.
Varit ute och sprungit ett varv också, var lite tungt till en början i och med att jag ite varit ute på någon vecka. Men väl lite varm i kroppen skuttade jag fram aningen lättare.

Precis tittat på ett avsnitt av Desperate Housewives som jag missat, bra serie det där!
Nu är det Armand van Helden - "I want your soul" för fulla muggar =)


Saturday - just another day

Sitter vid köksbordet och knappar lite på herrns dator medan han gör varma mackor.
Gick enormt bra i går, såg lite av bilderna från plåtningen och var grymt nöjd. Att döma av Jennys leende var hon också mer än nöjd =) Fick dock lite suspekta blickar när vi gick från MIST's lokaler till fotografens ateljé. Haha! Mwn vi bjuder på den ;)

Ska åka hem senare i kväll med 21:55 tåget. Ska nämligen jobba i morgon vilket jag inte ser fram emot. Vet att jag känner likadant varje lördag när det är dags att åka hem, därför undrar jag varför jag insisterar på att tacka ja till söndagsarbete. Jag vet att svaret är detsamma varje gång jag ställer denna fråga till mig själv.
Ska arbeta söndag - fredag. Kommande söndag tänker jag inte jobba, även om frågan ställs. Söndagen efter det kan jag lika gärna arbeta i och med att jag kommer vara hemma den helgen. Är högskoleprovet på lördagen den 27:e. Ja, vilka avancerad planering jag har.
Nu ska jag kika in i ugnen och se hur det går för smörgåsarna. I am very hungry!

Efterlängtad

Jag har verkligen längtat efter en ledig dag och i dag har jag fått min önskan uppfylld. Nog för att jag är ledig i morgon också, men då ska jag var amed på Jennys fotodag. Ska fotograferas för en dramatisk-look, säkerligen någorlunda likt den som hon gjorde på mig förut. Har visat bild på det tidigare i bloggen, men ska se til att knäppa några bilder under fredagen också.
I dag ska jag bara ta det lugnt, ska nog ta och bege mig ner i tvättstugan och se om det finns någon tid ledig. Kan tycka att det är lite avslappnande att tvätta och diska. Lite annorlunda sätt att slappna av, men whatever floats your boat.
 
Jenny ska komma förbi senare, hon skulle dock förbi hemma hos mig (i Eskilstuna) och hämta lite kläder som jag ska ha på mig i morgon. Hon kommer väl hit (hem till Jimmie) någon gång under eftermiddagen =) Vi ska testa lite inför morgondagen.

Chasing the evil

Har precis sprungit många varv runt i lägenheten, efter katten. Tänkte försöka klippa hennes klor, men hon var inte alls förtjust i den tanken. Dumma, dumma Missan!

          image25

Inre längtan

I dag har jag präglats av min längtan efter Jimmie. Nästan för mycket, men ser verkligen fram emot morgondagen då jag bokstavligt tänker kasta mig i hans famn!
Efter jobbet var jag nere på stan med Emma, då ringer PP medan jag står i provhytten. Ställde frågan om jag kunde jobba på torsdag och fredag. Jag tackade ja till fredags men slogs genast av en otrolig ångest. Blev i slutändan på det viset att jag är ledig på torsdag och fredag. Ytterst tacksam att det gick att ändra.
Köpte en fin tröja, riktigt nöjd. Den här gången lämnar jag inte tillbaka något. Jenny var snabb med att kommentera i telefonen om att jag kommer lämna tillbaka den. Hon känner mig alltför väl. Jag får lite ångest i bland över saker jag köpt. Inbillar mig en massa. Såg en läcker kuvertväska på Bianco också, men den lät jag bli att köpa. Ska fundera lite... skulle dock vara hur snygg som helst att ha på fredag när vi ska ut och äta.
Ska påminna mig själv att fråga Jimmie om han bokat bord, jag ska inte anta för mycket.
Blev även en present till Jimmie och en parfym till mig själv. Blev väldigt förtjust när jag provade DKNY Red Delicious =) Inhandlat. ;)

Har suttit och märkt kläder hela dagen på jobbet. Blev lite enformigt att bara sitta där, men samtidigt var det skönt i och med att det är en sådan stor kontrast till call-offen. Att plocka kläder hela dagen och ha armarna uppe i luften. Det tär på kroppen. Men i dag har jag fått sitta, mestadels.

Nej, nu ska jag ordna med lite saker här. Får se om jag kan ta med mig klänningen i morgon. Only maybe.

An old friend

Såg att jag hade fått ett par kommentarer av Emily! Som jag saknar den kvinnan!
Ska strax ta och skriva ett mail till henne. Om det inte kommer fram och du läser det här: - Maila mig!

Dagen började ju bra.... skulle ta en mugg med vatten i morse i väntan på att morgonmötet skulle börja och då slinter jag med handen när jag ska ta upp muggen. Vad händer då? Jo, den åker i golvet och det är vatten överallt! Jag lyckades dock missa mig själv, thank God. Bara suckade och gick för att hämta en disktrasa. Det roliga eller annorlunda ska jag nog säga, var att jag inte tyckte det var ett dugg pinsamt. Tyckte mest det var besvärligt att torka upp. Bra det! Riktigt nöjd med det framsteget. Får hoppas att det inte var tröttheten som gjorde sig synlig där och dränka känslan av pinsamhet.

Tydligen lyssnade vi på morgonprogrammet på P3 ett tag. Tror att det var på P3 de läste upp ett citat som jag direkt kände igen. Värt att nämna att jag log och kände mig ytterst nöjd med mig själv. Heja IB!

"Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst."

Som jag gillar Doktor Glas, verkligen en av de bästa böcker jag läst. Blev så förvånad när jag hörde citatet i radio.

Tränat lite grann i kväll, var så otroligt trött när jag väl hem. Vackert väder när jag cyklade hem, men aningen kyligt. Hösten blir alltmer påtaglig, härligt på ett sätt. Allting känns så storslaget men samtidigt stillsamt. Min största oro inför hösten/vintern är temperaturen. Jag som fryser så lätt. Det är bara att pälsa på sig!
På tal om att pälsa på sig, jag ska försöka ta mig ner på stan i morgon och finna något att ta på mig till på fredag. Jag och Jimmie tänkte äta middag på en restaurang på Söder för att fira hans födelsedag =) Han fyller i morgon, men då kan jag inte vara där. Ska emellertid dit på onsdag efter jobbet, tänkte överraska honom med något litet =)

Ska försöka få med mig min balklänning också. Kommer bli lite att bära på, men det ska förhoppningsvis gå bra ändå. Tänkte att det kunde vara bra att klänning är hos Jimmie, då slipper jag tänka på den aspekten ju närmare vi kommer till Jennys fotografering. Nu är det säkerligen ingen som förstår vad jag talar om. Jenny pluggar till hår och makeupstylist och jag ska ställa upp på en fotografering som ger en henne bilder till sin portfolio. Lite pirrigt, jag trivs väl inte alltför bra framför kameran.. men men. Får göra det bästa av situationen. Klart man ställer upp när en av ens närmsta vänner behöver en. Blir ett brudtema på det, därav min balklänning som jag för övrigt älskar =)

Social

I dag ska jag för en gångs skull vara social efter jobbet. Jag brukar annars bara åka hem, springa i skogen och sen göra något här hemma fram till det är dags för mig att sova. Brukar endast göra någonting på helgerna när jag är i Stockholm. Har funderat i dag, man liksom glömmer bort livet på vardagarna.
Några från jobbet talade om att de skulle gå på hockey i kväll och jag bestämde mig i bilen på vägen hem från jobbet att jag banne mig ska vara social och också gå på hockey. Jag ska därför cykla till Nyfors för att möta upp Gabrielle och hennes pojkvän. Sedan bär det av till ishallen där vi möter upp Jocke och Patrik. Ska bli väldigt kul faktiskt =) Jag hade dock önskat att denna hemska huvudvärk jag har skulle ha försvunnit efter i går. Men icke. Har haft en dundrande och pulserande huvudvärk sedan i går morse och den har hållt i sig. Gick och la mig strax innan nio i går kväll i hopp om att lite mer sömn skulle kunna skrämma bort det. Nej.
I kväll ignoreras det, för det ska vara roligt. =)

Kanske borde ta och plocka fram vinterjackan och lägga ner den i en påse. Tänker inte ta på mig den innan jag satt min fot i ishallen.

Linden mot Arboga. Nice, hoppas grabbarna i Linden gör sin grej bra i kväll ;)