Snabbis

Blir bara en blixtsnabb uppdatering. Har envisats med att läsa ut boken. Kunde inte bara lägga i från mig den med endast tio ynka sidor kvar.
Alltså, samtal med Robban om studier, träning och boken. Det är min kväll det. Inte helt fel heller.
I morgon däremot, då blir det mer intressant =)
Västerås efter jobbet, en latte. Sedan fixa i ordning sig och det följs av en middag ute =)

Nu ska tänderna borstas, sedan sängen. Nattinatt!

Translation

M från jobbet frågade om mina tyska fraser från gårdagens inlägg.

Mia ist dein Osterhase = Mia är din påskhare
Mia, du bist mein Osterhase = Mia, du är min påskhare

=)

Nu ska jag ta och träna, sedan undersöka vidare i högskolestudierna. Antingen Västerås eller Linköping. =)
Uppdaterar senare i kväll!

Ich bin ein Osterhase

Haha, Robban heter "Mia, du bist mein Osterhase" på MSN. Haha! Det kommer från att jag kladdade i hans kalender. På någon av dagarna under påskhelgen har jag skrivit: "Mia ist dein Osterhase". Hade nästan glömt bort det ändå tills jag såg hans namn på MSN. Ytterst fyndigt R! =P Sno mina påhitt... ;)

Smakade nyss av rulltårtan som mamma har bakat. Väldigt gott, skulle dock få ha varit aningen längre i ugnen. Var lite för mjuk nu, men smaken var bra ändå.

Har gått väldigt långsamt på jobbet i dag. Var dessutom så trött att jag höll på att somna till under pausgymnastiken. På eftermiddagen vaknade jag till lite och var inte fullt så sömnig.
Tog hem galgar också, två kassar. Mamma har under en tid anmärkt att vi har dåligt med galgar hemma. Here you go, have fun ;)

Blev ingen träning i dag, tänkte jag skulle vila. Ska dessutom försöka gå ner på stan och köpa någon olja som förhoppningsvis kan motverka det illvilliga gnisslandet. Jag kan erkänna att det inte blev av med träning just därför att jag och Robban pratade i telefon i 1½ timme. Talade om skolor och utbildningar och dylikt. Allt som kan tänkas ha att göra med studier. Bollade ideér och liknande, problem och eventuella lösningar.
Nej, nu ska jag fortsätta med min bok, inte så mycket kvar nu =)



4 Minutes

Collaboration, Madonna och Justin Timberlake. Genialiskt! Låten är riktigt bra och går non-stop i mitt huvud =)

Ännu en gång har det gått ett tag sedan jag sist uppdaterade. Jag antar att jag inte har den disciplinen. I alla fall när det gäller bloggandet. Särskilt när R är i närheten. Då glöms många saker bort ;)

Påsken har varit bra, även om jag inte känner mig utvilad som jag egentligen borde göra efter långledigt under påsken. Jag hade tydligen dragit en bra lott då jag slapp jobba kväll på onsdag och torsdag, samt var ledig på måndag. Jag och R har umgåtts under hela påsken. Köpte Singstar och Unreal i fredags, därav att det blev både sång och skjutande. Jag blev väldigt förtjust i Unreal. Från och till kunde man i helgen höra mig säga: "Dö" Undrar vad hans mor och far tänkte om de gick förbi utanför =) Bra inköp Robban! =)
Var hemma hos mig i lördags och åt påskmat. Sen åkte vi två hem till Bosse (Josefine) och var där ett tag. Träffade Emily som var på besök i Sverige. Har saknat henne oerhört mycket! Saknat Bosse också, vi bestämde att vi skulle hitta på något inom en snar framtid vilket låter alldeles perfekt!
I söndags blev det påskmat hemma hos Robban, mums! Ja, en promenad innan middagen också. Vi gick 5 kilometers rundan vid Rocklunda. För kall luft för mig att springa i. Försökte, men det tog i lungorna nästan direkt. Men det var skönt med en promenad också, blev pigg av den friska men kyliga luften =)

I måndags följde jag med till Hallstahammar och tittade på hans fotbollsmatch. Var svinkallt ute. Hade min + hans jacka på mig. Frös om fötterna bara.. och ja, om lilla näsan också =)
Nu ringer det i telefonen, så jag ska väl avsluta det här...

Can't help

Jag kan inte annat än att skratta åt kommentaren som Gabrielle lämnade. Hon tipsade mig om att gå in på Dickmanns hemsida. Alltså de där härliga kokossakerna som jag blev överförtjust i =)





Föreställ er de där, fast med kokos. Ingen choklad. Usch, nej. Jag äter inte choklad, inte under några vilkor. Däremot vet jag en Mr Robert som älskar choklad. Kan ju räkna ut vad hans påskägg ska innehålla *blink blink*

Just nu är jag helt slut, dels efter jobbet men dels efter träningen. Blev en mil på crosstrainern. Är lite mör i benen, de känns lite som spaghetti eller något liknande mjukt =P Jag syftar givetvis på kokta spaghettin =)
Ska nog ta och läsa en stund innan jag tänker tvinga mig själv i sängen. Min take-care-of-Mia-time tog lite längre tid än beräknat. Tränade längre än tänkt och duschade och allt sånt där. Tog länger tid för jag var extra snäll mot mig själv ;) Nu blir det "Arvet efter Da Vinci" och sedan ett godnattsamtal till Robban innan det är läggdags =)

Bad girl

Jag har varit så dålig på att uppdatera den här bloggen. Njöt för mycket av min semester att bloggen hamnade i skymundan. Inte haft en tanke eller lust att uppdatera den. Men nu när vardagen åter infinner sig är det dags att ta tag i saker och ting, så som att träna till exempel.
Jag har tidigare nämnt att jag haft svårt att andas och varit täppt i näsan i flera månader. Tack vare R har det hjälpt. I alla fall andningen. Skönt, ett problem halvlöst åtminstone. R is the best ;)
Jag och R var ute och promenerade raskt i något spår nära Rocklunda. Blev någon kort stint med jogging. Men det var meningen att det skulle vara någon sorts mjukstart. I dag drog jag fram min crosstrainer, spelade hög musik och stoppade in öronpropparna i mina öron för att till en viss gräns dämpa gnisslet. Nej, jag har inte löst gnissel-problemet. Crosstrainern låter utav bara den. Har köpt nya brickor, men inte blivit av att byta ut de gamla. Another day. Funkar med öronproppar och hög musik. Var väldigt skönt att åter röra på sig, dagens omgång gav eftersmak. Mer, mer, mer! Jag och R ska försöka ta oss till samma motionsspår i helgen. Lite påskmotion =)

Jag ska även nämna att det är någon skitstövel som stulit min cykel!!!!!!!! GRRRR!!! Har stått i källaren med ett punkterat däck ett bra tag känns det som. Förra veckan tog mor tag i det och lämnade in cykeln för "reparation". I söndags, när jag skulle jobba övertid cyklade jag som vanligt till tågstationen och tog sedan bussen ut till Svista. Arbetade mina 8h, tog bussen tillbaka till tågstationen. Den synen jag möts av.. chockerande. Ingen cykel! Gick runt lite i området och letade, men ingen Bettan. Sabla idiot/er!!!
Nu måste jag försöka få tag i en cykel. Jag och underbara R som lyckades trösta en gråtande Mia i telefonen, på väg hem från stationen, ska ta och titta på cyklar inom en snar framtid. Eventuellt på fredag om det är något som har öppet i och med att det är en röd dag. Begagnade cyklar i samma stuk som Bettan går ändå på en runt 1500kr. Dessutom finns det inte många sådana i Eskilstuna och Västerås-områdena. Jag har lite svårt att ta mig till andra städer i och med att jag varken innehar körkort eller äger/kan låna en bil. Sen finns det begagnade för 2000kr+ men det känns som om jag lika gärna kan köpa mig en helt sprillans ny cykel. Bara lägga till femhundra kronor eller något. Mormor har dessutom sagt att hon lägger till lite pengar. Är väl som en liten påskpresent om jag har förstått det hela rätt.

Jag har lite svårt att hitta tillbaka till vardagen. Vill inte riktigt inse att min korta semester är slut. Var så skönt att vara lite fri. Hade så kul i Tyskland. Jag hittade ju lite nya vänner också. Jag har rangordnat de dessutom:

1. Corny (müsli-bars med yoghurt/jordgubb)
2. Pläumchen (plommonlikör i små söta flaskor)
3. Dickmann's kokostoppar/kokoskyssar med skum i

Nummer ett och två köpte jag med mig hem till Sverige. Efter min förlust i söndags åt jag upp det sista som fanns av Corny. Ledsen och deprimerad var jag. men Pläumchen finns kvar i skåpet. 24st små flaskor ska återstå, om inte mor varit där och smakat. Hon fick nämligen smaka den och hon tyckte de var väldigt goda.

Jag var förresten och hämtade mina beställda böcker från bokrean i går. De hade kommit medan jag var i Tyskland. kände att det kanske var på tiden att de hämtades ut. Började läsa en av de i går och den verkar hittills ganska intressant. Har ännu inte kommit så långt, därför hoppas jag att den bara blir bättre och bättre =)

Lewis Perdue - "
Arvet efter Da Vinci" heter boken i alla fall om det skulle vara av intresse.
Nu ska jag nog sätta mig mer bekvämt och läsa en aning =)

Langkörare

Kom hem 04:30 i natt. Hade det väldigt trevligt, vi var pa en pub där de serverade drinkar efter meter. Vi beställde in 3 meter. Varje meter kostade 14 euro,  alltsa 1.40 per drink. Billigt värre. Men vi hade det väldigt trevligt. I dag skulle jag bara vilja ta det lugnt, men vi ska tydligen nagonstans. Far väl se hur kvällen artar sig..

Vi var pa Adidas igen... handlade och cirkulerade.
Usch, inte alls pa nagot skrivhumör. Kanske uppdaterar senare annars far det bli i morgon.
Puss!


Kvällens agenda

Pa kvallens agenda är det nagon form av utgang. Känner press pa mig att jag maste göra mig i ordning.
Nej, nu stressar de mig. Snabba puckar! Puss 

I am here

Nu sitter tangenterna lite annorlunda, men det här ska väl ga bra ända. Finns inga amed ringar pa. Men ä finns tydligen. Jag blir alldeles förvirrad.
Det gick bra att aka hit i gar. Var lite jobbigt i början, men sedan blev vi bada ganska vana med Autobahn. I början var bada ganska osakra, men sen gick det pa en räls. Tror dock att GPS:en lurade oss, snurrade in oss i en liten by. Vet inte riktigt, men vi kom fram till slut. Bilen drar inte heller mycket, fick en golf tdi. Helt okay.
Trivs har, har enormt god frukost. Moffade i mig nagon god bulle i morse. MUMS!

Sitter och vantar pa en person, sen ska vi till Adidas och handla lite. De har nagon stor affär här. Ska bli trevligt att se lite mer. I gar akte i runt lite, R visade mig deras gamla hus. Var jattestor och fint =)
Far se om det blir nagra bilder publicerade nar vi ar har. Men vi ska forsoka fota lite mer i dag, bada var ganska trotta i gar. Mest jag da. Blev en langkorare. Gick upp 01:25 och jag kom i säng vid halv elva - elva. Mia = trött, mycket trött!

Nej, nu ska jag ta och resa mig. Kanske uppdaterar senare om jag far lana A's dator. See you! =)

Ps, Emily, jag är hemma när du kommer =) Saknar dig och ser fram emot att du kommer hem och hälsar pa =)

Deutschland

Sitter här med ett glas rött för att lugna mina flygnerver. Observera att jag ätit frukost...
Har beställt taxi och gjort mig i ordning. Ska bara låsa resväskan och stoppa ner det sista i handbagaget.
Resfeber, nervositet. Whatever you want to call it.
Blåser och snöar ute, toppen. Add it to my I-am-afraid-of-flying-list.

Inte sovit många timmar i natt, var alldeles för nervös och uppsnurrad i går. Satt och samtalade med mor ett bra tag. Nej, jag ska väl inte fördriva den sista tiden här. Men det blir uppdateringar och bilder senare i dag.

Semestern började både bra och dåligt i går.. tell you all about later. Håll tummarna för att det går bra nu!
*massa kramar*

Pre-.....

Så skönt med semester! ÄNTLIGEN! Ingen väckarklocka i morse, ändå vaknar jag 07:30. Typiskt. Men kände mig ändå utvilad, inga problem egentligen.

Usch, gårdagen ville inte ta slut. Så långsamt det gick. Däremot var det en halvtimme som var bra, det var då jag fick massage. Tydligen har jag en låsning mellan skulderbladen, som i sin tur skapar en obalans i nedre delen av ryggen. För att toppa det här är jag riktigt stel i nacken. Trevligt värre. Kan förklara varför jag haft sådan huvudvärk på sistone.

FIck dessutom svar i går fråm parkeringsavdelningen. Tydligen måste vi betala ändå. De menar att mamma stått i en förbjuden zon. Är en förhyrd parkering, hyrd av min mormor, en förbjuden zon? Jag blir förbannad. När klockan blivit 10:00 ska ringa dit. Vet dock att de kommer snällt och fint förklara för mig att jag antingen mpste sända in ett skriftligt brev via post eller mail. Det skulle vara lättare att kommunicera direkt med en person som kan förklara. Man känner sig lite maktlös. Mailet jag fick tillbaka var väldigt opersonligt och innehöll bara fakta om att man enbart får stå för av- och pålastning där. Att det inte fanns någon P-skylt där min mamma stod. Man är inte så dum att man ställer sig vid sidan om när man har en hyrd parkeringsplats precis framför näsan. Jag blir så arg. Hon ska inte behöva betala 600kr för att hon står på en privat parkering som tillhör min mormor. Som hon varje månad betalar för.. GRRRR!

Furiously tired

Just nu är jag hemskt trött! Vet inte varför jag egentligen tvingar mig själv att vara vaken. Jag och R har dock haft diskussioner om hur vi ska ta oss till Skavsta. Kan vara därför jag är vaken.. annars använder jag enbart det som en ursäkt.

Dåligt med uppdatering från min sida i alla fall. Lördagen i Stockholm var sådär. Jag hittade klänningen från H&M som jag letade efter. Dock hittade jag den sen i en annan färg som då inte fanns i min storlek i någon av butikerna jag gick till. Det dumma tåget gick inte när jag ville. Gick då när jag var färdig hos nageltanten, sen ett två timmar senare. Strosandet på stan var ofrivilligt. Blev sådär nöjd med naglarna. Folk var extremt långsamma och stod i vägen på stan. Visst man ska inte stressa, men det var olidligt. Jag var inte på det bästa humöret heller. Hade gått hem 19 i från jobbet kvällen innan pga extrem smärta i magen.
Men när jag sen kom till Västerås hittade jag den trevliga klänningen i min storlek, därav ett litet byte =)
Knappt ätit något i helgen, mest fil och yoghurt. Först i går kväll efter jobbet fick jag i mig lite makaroner och köttbullar. Annars har jag knappt kunnat titta på mat utan att få magknip och en känsla av illamående.
I lördags när vi åkte till Eskilstuna, innan de skulle släppa av mig hemma, höll vi på att köra på två rådjur. Måttligt trevligt!

Aja, den här dagen har varit stressig och inte gått förbi lika snabbt som gårdagen. Varit stressigt som attan. Hetsat som en tok på vagnen vid vissa tillfällen. Vill inte ens veta hur uppjagad jag sett ut vid somliga tillfällen. Den här hetsen kan förklara min trötthet. Helt slut i kroppen!
Glömde förstås ta ut pengar till massagen, ska göra ett uttag hos bank-mamma tills vidare. Måste betala kontant i morrn när jag har tid för massage. Ska bli så skönt! =)

Måste hämta upp resväskan också. Får nog göra det imorgon. Alldeles för trött och lat för den ansträngningen vid detta tillfälle.