Blank

Ingen speciell rubrik i dag.
Varit på liggande fördelning i dag, malt på med hur många kartonger som helst. Runt, runt, runt. Blev lite snurrig efter ett tag. En sådär dag måste jag säga. Bara sådär.

Skönt att komma hem, bara suttit i soffan. Läst lite från och till, tittat på TV. Inte orkat något. Så trött och ont i huvudet. Tänkte gå och lägga mig alldeles strax. Känner mig inte alltför spännande för tillfället.

Ska hursomhelst ta bussen ut till H&M i morgon bitti. 06.22 går den från tågstationen. Tänkte lämna cykeln där och sen ta bussen. Blir nog att jag åker med Gabrielle ner på stan efter jobbet och då släpper hon nog av mig rätt nära stationen. Jag och Jenny har planer på att ta 17.04 tåget tillsammans till Stockholm =)
Jag ska för övrigt möta min mor innan jag tar tåget för att göra ett utbyte. Hon tar mina jobbkläder och skor + matlåda. Jag tar det jag behöver i Stockholm. Kände mig inte särskilt motiverad att ta med mig det till H&M.. för att inte nämna, att ta med sig jobbkläder m.m till Stockholm. You get the point.

Nu blir det nattinatt samtal till Jimmie och sen en härligt avslappnad och trött Mia i sängen.

Looking back

När jag vänder mig om ser jag min säng. Minst sagt inbjudande. *suck*
Behöver väl därför inte kanske säga att jag är trött, men det tål att upprepas. - Jag är trött.
Kunde dock somna ganska direkt, vilket var underbart! =)

Läste lite nyheter på Kanal 5s text-tv. Smålog en aning när jag läste en artikel om vinterkräksjukan. Kändes som en aningen suspekt uttalande.. men men.. =)

"..... - Laboratorieresultat från Göteborg visar att viruset inte är av de vanliga, kända sjukhusstammarna. Det är lite spännande, säger Hedlund"
Aftonbladet

"Lite spännande". Skulle själv inte referera till vinterkräksjukan som spännande. Men han tycker nog om sitt jobb och gillar när kommer något annorlunda. Men ändå... "spännande"

Exhausted

Känns som om jag använt mig av den här rubriken förut... må hända. Jag är ofta på det humöret... ja, väldigt trött alltså.
Gick bra att träna, regnet valde att skölja av mig en aning när jag nästan hade sprungit klart. Tack.. var förstås inte kallt nog redan innan. Blev shorts och en collegetröja. Alldeles lagom skulle jag våga påstå. Solariet, toppen. Men inte tillräckligt varmt. Nu är Mia bara trött, trött, trött.

Och Jenny håller på med liknelser till Gaston i Skönheten & Odjuret. Vi spelar på låg, Disney-nivå.
Believe me, you don't want to know. Sometimes, I'm not even sure I want to know.

Nu närmar det sig. Äntligen... nattinatt!

Apples

Jag får ont i magen av äpplen! =(
Har haft en inre debatt vare sig jag bör eller inte bör, ta mig en runda i skogen. Den hurtiga sidan vann. Tänkte bege mig ut om en stund. Känner verkligen inte för det, men jag kommer vara väldigt nöjd med mig själv när jag väl kommit tillbaka.
Blir en sväng till solariet också. Det är lite av en "gör-mig-fräsch"- dag. En gnutta...

Gått undan på jobbet, fastän jag känt mig lite neråt. Vaknade dock till innan lunch någon gång. Plockat på och allt det där som jag brukar göra =)
Var hursomhelst väldigt kallt i morse när jag cykla, cirka 6 grader. Burr säger Mia! Skippar shortsen och linnet i skogen i dag också, kommer frysa annars. Men efter en stund kommer jag säkerligen dra ner dragkedjan... men men. Nu ska jag bege mig =)




Lady in red

Målade mina naglar helt röda tidigare i kväll. Blev rätt fint måste jag säga =)
Dagen på jobbet har varit bra, gick undan rätt kvickt. Men det var riktigt kallt att cykla i morse, tror jag blev lite väl kall om halsen för jag har gått runt med lte halsont i dag =/
Efter jobbet blev det att jag cykla hem till Jenny och hon tränade på mig. Ja, hon ska ju utbilda sig till makeup-artist och snäll som jag är ställer jag upp som offer. Ursäkta, jag menar provdocka ;)
Blev jättefint! Riktigt imponerad!

Men mer har jag inte orkat med, varit så fruktansvärt trött. Gick och la mig någorlunda i går men somnade inte förrän vid ett tiden. Inte många timmars sömn med andra ord, tyvärr. Tänkte att jag skulle lägga mig snart, men jag väntar tills Jimmie ringt efter hans hockeyträning.


                                             

And...

Var gott med lunch, fröken beställde pannkakor =) Haha, blev så sugen på det när jag såg det på a la carte menyn. Couldn't help myself;) Var riktigt mumsigt. Jimmie, den lille rackaren tog havsabborre. Tyckte pannkakan lockade mer =)

Tog 15.50-tåget hem. Var rätt mycket folk, jag som har svårt att skiljas från mina väskor envisades med att ha dem i famnen. Lite trångt för min del, men i och med att det var rätt kyligt ute fick de fungera som element. Ingen skada skedd ;) Försökte läsa lite på tåget men tankarna vandrade i väg åt alla möjliga håll.
När jag väl skulle cykla hem från tågstationen började den regna, typiskt! Var skönt att väl komma innanför dörren även om det hade varit trevligare att vara hos Jimmie.

I morgon är det H&M som gäller, ska försöka cykla hemifrån kanske 06.20. Tar dryga halvtimmen ut dit.
Ska ta och ge mig nu, ringa och säga godnatt till herrn. Måste försöka vara pigg och glad =)


Entusiast

Ms K från PP ringde precis och frågade om jag ville jobba 7.15 till 15.45 tisdag till fredag. Absolut ja!
Ack, sådan entusiastisk kvinna jag är. Men sådan är jag, jag vill jobba!!!

Nej, nu ska jag fixa i ordning mig. Ska äta lunch med Jimmie innan jag åker hem. Fast jag har inte tittat på tågtider och inte heller plockat i hop mina saker. Men det finns tid för det =)

Wieho! =)

Actually

Jag blev faktiskt färdig med allt som behövdes strykas i går =) Formel 1-loppet var sådär lagom, kul dock att Räikkönen kom tvåa ;)

Jimmie och jag var och åt på O´Leary's på Kungsholmen i går. Var rätt gott, fast jag var nog inte så förtjust i bacon ändå. Men det var trevligt ändå. Kikade på Dodgeball på kvällen, rätt kul film det där.

I dag är det tänkt att jag ska röra mig hemåt. Ska titta på tågtiderna och bestämma mig. Tänkte först ta och göra lite mat åt Jimmie. Slipper han göra mat på kvällen när han kommer hem från jobbet. How nice of me;)

Iron woman

Tar en paus i strykandet. Hittade massa rena skjortor i stolen på Jimmies sida och i brist på annat att göra bestämde jag mig för att börja stryka. Har strykt kanske fyra skjortor hittills och jag kan enbart konstatera att det är MYCKET enklare att stryka mina skjortor. Kan ha något att göra med skillnaden i storlek =P Mer tyg att hålla reda på när det gäller hans skjortor. Ännu ett av mina stora I-landsproblem. Något produktivt måste jag underhålla mig med, speciellt med tanke på att jag är en sådan sömntuta. Somnade i soffan i går och bestämde mig snabbt för att förflytta mig till sovrummet. Elva timmar senare vaknar jag och ser att Jimmie är på väg till jobbet. Skandal! Egentligen tycker jag om att sova, men samtidigt känns det som om halva dagen är förbi när jag stiger upp så sent. Det är dock ingenting man funderar på när man lite lätt vaknar när klockan ringer. Det är bara när jag vet att jag VERKLIGEN måste kliva upp.
Nej, nu ska jag slå över till TV6 och titta på Formel 1. Ska nog ringa till mormor också och påminna henne om att det är race i dag =)

Daybreak

Är nästan färdig. Jag har lite kvar men Jimmie står i duschen och det blir så fuktigt. Jag tänker i den mån jag kan undvika fukt och diverse "härligheter"  tills det är dags att infinna sig på H&M igen ;)

Blåser rätt rejält här uppe på berget =P Dock bra utsikt härifrån. Pros and cons ;)
Vi har en liten agenda för i dag, ska i väg till Vällingby och kika på kakel och sedan blir det ett ICA någonstans.
Sen blir det stan, ska till EM på Ringvägen och titta på en sorts hylla. Seeeeen blir det stan - stan so to say.

Åh, nu är han klar i duschen. Dags för mig att bli helt klar då. Uppdaterar säkerligen senare =)

Just My Luck

Varit sjukt kvavt och fuktigt på call-offen i dag. Trodde jag allvarligt skulle tuppa av ett par gånger. Syrefattigt att det bara skriker om det. Jag skulle egentligen dela ut kläder på liggande, men jag och G bytte. Har plockat herr- och underkläder nästan hela dagen. Morgondagen var alldeles för seg, dels för att jag var trött men även dels för att jag knappt kände att jag fick luft. Allting blev bättre och bättre, utom luften då =P Jag och G har haft frispel och skrattat så mycket det bara går i princip. Bara "härjat" hela dagen, har dock jobbat på som vanligt. Jag har turen att kunna göra flera saker samtidigt. =) En kul dag i slutändan ändå.
Hann med 18.04 tåget också, hade GOTT om tid på mig dessutom. Nästan att det är skandalöst. Mor och jag tror att det eventuellt kan vara fjolårets cykelolycka som fått lite verkan på mig. Slog i ansiktet/huvudet rätt hårt tror jag. Innan har jag alltid haft svårt att passa tider, men inte nu längre. Oftast i alla fall =D

I dag kom lönen också.. Jimmie och jag ska ner på stan i morgon och se om jag hittar något kul. Vill som sagt prova den där skjorta från MQ igen, samt dra med herrn till Tommy Hilfiger. Kommer säkert sluta med ett par nya jeans... de är ju för härliga och snygga. Känns som om de sitter så bra också!

Som det ser ut just nu kommer jag inte arbeta något nästa vecka =( Trist! Men man vet aldrig med H&M, de kan helt plötsligt ändra sig. Den här gången har jag med mig laddaren till mobilen, sist jag var här hos Jimmie hade jag vackert lämnat laddaren på skrivbordet. Icke denna gång. Nu ligger den fint ihoprullad i väskan =)

Nej, om man kanske skulle underhålla sig någorlunda medan Jimmie är hos Nisse och lyfter ur dragracemotorn ur motorcykeln. Får se hur lång tid det tar, förhoppningsvis inte alltför lång tid....

Kvickt

Var ett väldigt snabbt svar jag fick där, eller det var bara det att jag fick högt resonera med honom om hur jag skulle göra.
Blir 18.04 tåget till Stockholm i alla fall. Herrn hämtar mig från centralen då vi ska åka ut till två av hans vänner.

Klarhet!

Twist

Har arbetat i dag, blandade känslor må jag säga. Började på liggande och fördelade kläder, lite segt må jag säga. Sen kom en av gruppledarna lite senare och frågade om jag ville gå över till call-off. Yes please!
Gått runt där och plockat kläder, i min egna lilla värld. Myyycket bättre där! Småpratat en aning och skrattat, what I usually do =)
Fick skjuts en bit hemåt av en tjej på jobbet också - hur snällt som helst! =)


En av våra arbetskompisar, vän skulle jag vilja säga, bara försvann från jobbet. Ingen som fått tag i henne eller vet någonting. Man blir ju orolig! Jag har ringt ett flertal gånger till henne under dagen, men inget svar... =/


R var förbi och hämtade sina saker från Gymgrossisten som vi beställde samtidigt också. Efter det blev det en runda i skogen. Var aningen segt i början, men sen kom man igång vilket alltid är lika härligt!


Måste komma på hur jag ska göra i morgon. Ska jag cykla till jobbet och ta med mig allt jag vill ha med mig till Sthlm och sen cykla som en tok till tåget? Eller, ska jag åka med T i morgon bitti och hoppas på att jag får skjuts en bit på vägen för att sedan göra mig i ordning hemma och SEN ta tåget till Sthlm. Jag tror nog att jag ska slå en pling till SOS I-landsproblemsakuten Jimmie för att få lite klarhet.


Blinkers, bättre än tankeläsning!

Helt klart! Nu vet jag inte hur mycket jag tål slänga ur mig om dagens bilister eftersom jag själv inte innehar körkort. Men sannerligen verkar det svårt att använda blinkers. Men snälla, de i bilen bakom dig och runt omkring dig kan med all sannolikhet inte läsa dina tankar! För Guds skull, använd blinkers! De finns i varje bil utav en anledning, us it! GRRRR!

Anyway. Hoppades som sagt på uppehåll tills jag hade kommit fram till t-banan i Alvik. Nicht! Började falla få, men stora droppar efter att jag hade varit nere i torkrummet och tömt avfuktaren. Gick bra att ta sig hem på alla möjliga sätt och vis, om man visserligen bortser från att mina elektriska apparater gave up on me. Jag hade förvisso glömt laddare till både mobilen och mp3 hemma. Silly me.  Som tur var hade jag
Danteklubben med mig till Stockholm, därav att jag hade lite underhållning på tåget.

Var skönt med en liten cykeltur till PP kontoret. Ms E och jag samtalade en aning om jobb och om papper hon skrev under. Hon visste inte hur det skulle bli med jobb den här veckan. Efter det cyklade jag till Växtriket som ligger i närheten. Eftersom jag skulle till mormor och äta mat och umgås tänkte jag att jag kunde köpa en fin blomma till henne. Glad blev hon hursomhelst =) När jag precis hade parkerat min cykel utanför mormor ringde de från PP och undrade om jag ville arbeta i morgon och på fredag. Givetvis tackade jag ja. Skönt att få göra något produktivt! =)
Mormor och jag mumsade i oss fiskgratäng. Like fish =) Tror vi satt och pratade om allt möjligt i säkert två timmar. Var mycket trevligt =)

Varit i väg en sväng och solat också. Skönt, skönt!
Ska nog ta och sätta mig ner och läsa en aning ;)

Waiting

Ganska dumt av mig och inte välja att stressa en aning. Skulle ha hunnit ta 10.55 tåget men trodde jag skulle fått stressa för mycket. Hade nog inte varit på det viset, men men... too late. Ska iaf ta 11.55 tåget hem, ska ut till PP kontoret och träffa ms E kl 14. Hon ska skriva under lite papper åt mig, som jag duktig nog inte har med mig. Får cykla hem först för att hämta det och sen ut dit. Blir en rejäl cykeltur!

Verkar förresten aningen kyligt ute, fast jag är förstås lite frusen av mig.
Blir ingen skola för mig den här terminen iaf, försökte i stället hitta lite jobb som jag kunde söka. Fann inte alltför mycket som jag skulle kunna anses kvalificerad för. Jimmie har lovat hjälpa mig med mitt CV. Förhoppningsvis ska han kanske kunna göra det i kväll fastän jag inte är här med honom. Det är därför internet och telefoner är så bra =)

Åh, snälla, uppehåll tills jag kommit till tunnelbanan! No rain!

Burn

Smart som jag är var jag ju tvungen att smaka på såsen i går, tänkte inte riktigt så långt som att den kunde vara kokhet. So I burned my tongue. Klant! Känns konstigt i dag hursomhelst.

Är lite nervös inför dagens uppdrag/upptäckt. Jag blir alltid aningen ängslig när jag inte riktigt vet var jag ska. Kommit fram till att jag ska hoppa av vid Odenplan, sen ta antingen buss 40 eller 70 mot universitetet. Får hoppas på det bästa.
Väntar även samtal från the Boss för att få veta om det blir något jobb, samt då boka in ett möte. Hon skulle ju nämligen skriva under några papper som ska till Arbetsförmedlingen.

Får se vad man ska äta i dag sen, Jimmie fick med sig det som blev över från i går i en matlåda. Han tänkte äta det innan han har sina visningar i kväll.
Nej, om man kanske smått skulle påbörja att göra sig i ordning. Måste titta vädret på Aftonbladets hemsida också.

Köttfärssås

Maten är klar och jag väntar på Jimmie. Har provsmakat på köttfärssåsen och den blev hur delikat som helst! Hoppas han kommer snart, vill inte att det ska bli förstört och smaka illa när han väl äter... Hurry, hurry!

Starting

Början på en ny vecka.
Ville egentligen åka till Stockholm i går eftermiddag, men i och med att jag skulle ha möte med en av cheferna på PP stannade jag hemma till i dag. Tyvärr blev det inget möte, vilket känns lite sisådär eftersom det var enda anledning att jag inte åkte. Men nu är jag här, tog 15.04 tåget. Var riktigt trött i morse men jag förmådde mig själv att ta mig ut i skogen ändå. Trodde att jag kanske skulle vara lite långsammare, men det var på liknande varvtider som förra veckan.

Gick på stan en stund efter jag anlände, fann en enormt fin skjorta på MQ  men känner mig lite osäker. Får ta och tvinga Jimmie till någon av MQ butikerna här i Stockholm nu på lördag. Behöver nog lite råd =)
Ska snart ta och göra spaghetti och köttfärssås, ska vara färdigt när herrn kommer tillbaka från sina visningar. Får se om jag också känner mig hungrig sen, åt mat innan jag åkte hit.

Done

Då var man färdigsminkad, ska bara låta nagellacket torka och ta på kläderna. Sen är jag riktigt klar.
Som tur var han Jenny med tåget hem från Stockholm. Ska cykla hem till henne, blir lätt förfest - hon och jag. När hon väl är klar bär det av till Carro och Krister. Ska bli spännande att se deras nya lägenhet=)
Nära och bra att gå ner till stan sen också, bara någon minut. =)

Drakbåt

Kommer alltid att heta Drakbåtsfestivalen för mig, nu heter det Å-festen. Men still, Drakbåt!
Jag sitter här och hoppas på att Jenny hinner med tåget hem 18.50....
Ska hursomhelst till Carro och Krister sen. Hoppas på en kanonkväll =)
Nu hoppar jag in i duschen iaf =)

Krångel

Åh, sådan dag det har varit!
Gått långsamt på jobbet - men nu är det helg! =)
Fick skjuts från H&M till Sveaplan, slapp gå den hemska raksträckan. Då ringde jag mamma och hon bad mig köpa Aftonbladet. I kiosken på Sveaplan måste man ta en nummerlapp för att betjänas. Nu kommer jag till saken, de var fyra stycken som jobbade. Så långsamt! Jag tror jag väntade 10minuter innan jag fick ge fram min tia för att betala tidningen. Skandal! Då var det endast några nummer före.
Sedan upptäcker jag att det inte kommer någon riktigt bild på mobiltelefonen. Varit så innan också, men bara en kort sekund. Nu höll det i sig länge.. länge. Promenerade till min cykel och sedan begav jag mig ner på stan - till the Phone House. Skulle kosta runt tusenlappen att fixa det, men eftersom jag har lite bilder och dylikt ville jag kopiera över dessa till datorn. Väl hemma letar jag reda på kabeln till datorn och när jag anslutit den till telefonen blir skärmen normal igen. I bland undrar man vem eller vad som jävlas med en.
En stund senare la internet av... *suck* Bokade soltid då och cyklade ner till solariet. Nu är jag hemma igen och allting fungerar - än så länge. *peppar peppar*

I kväll ska jag bara ta det lugnt, är så hemskt trött och det värker i kroppen. Blir utgång i morgon med tjejerna i stället. Då har man hunnit vila upp sig.

Shutdown

Känner att kroppen ger upp lite, dags för sängen alltså.
Var väldigt skönt att sätta sig i soffan och läsa, sedan titta på Las Vegas.
Men nu, ja, jag känner verkligen att dagen har satt sina spår. Helt slut i kroppen. Ska ringa och säga godnatt till Jimmie och sen lägga mig i sängen för att sova. Åh, skönt! =)

Hurt

I dag är jag gnäll-Mia.

Har ofattbart ont i mina fötter, framför allt lilltårna. Arbetsskorna är inte särskilt bekväma, de jag lånade förut var mindre obekväma. Men jag hittade inte de i morse därav att det blev mina skor i stället. Bra att ha back-up =)

Kände inte så hemskt att stiga upp vid fem i morse, var bara lite jobbigt när man gick in i köket och lamporna var tända. Men som vanligt, så fort jag fått lite frukost i mig vaknar jag genast till.
Var tur att jag fick åka med Tina till jobbet, för det började nämligen regna ganska kraftigt när vi hade kommit en bit. Lite segt på förmiddagen, kände mig ganska ringrostig en stund men det gick över efter ett par timmar. Gått runt, småpratat lite och för det mesta haft ett leende på läpparna.
Ett leende, trots att det varit hemskt kvavt, varmt och fuktigt inne på lagret. Det är det enda som varit påfrestande i dag. Annars har dagen varit ypperlig =)

Varit ute och sprungit också, håller mig på någorlunda liknande varvtider. I dag kände jag att benen inte riktigt ville sig, fick väl sig en chock efter att jag stått och gått runt hela dagen. Tänkte sätta mig i soffan eller något och fortsätta läsa i
Danteklubben . Känner att jag behöver slappna av en aning =)

Arrived

Fick SMS för en stund sen att mitt paket från Gymgrossisten hade kommit. Tänkte att jag skulle hämta den innan jag beger mig ut i skogen. Är ganska mulet och jag tror nästan att det kan börja regna. Ska kika på Aftonbladets hemsida.
Skönt att springa i skogen när det regnar en aning... =)

Time

Ska snart göra mig i ordning, hade tänkt ta 12.55 tåget hem. Natten till i går, klockan ett kommer Jenny på att hon behöver en hårmodell =P Var bara att snabbt kasta sig i säng och försöka sova. Somnade i för sig inte förrän kl 4 och det blev inte alltför många timmars sömn. Var egentligen tänkt att jag skulle ut och springa halv sju men i och med att sömnen inföll så sent lät jag bli och sov en timme till. Kände att det var behövligt!
Jimmie hjälpte mig lite med vägbeskrivningen från Odenplan till MISTs lokaler. Var inte svårt att hitta, men det är inte lätt när man inte vet vilken gata man ska gå på. Var EXTREMT skönt när hon höll på med mitt hår! Toppen! Duktig Jenny! Hon jobbade på bra med mitt dumma mjuka hår som är alldeiles omöjligt =)
Efter några timmar där åkte vi ner på stan och gick runt lite. Hade redan planerat att äta på Jensen's, bar av dit direkt!

Underbara Jimmie kom hem lite tidigare i går, vilket gjorde mig fantastiskt glad! Åkte i väg till Kista lite senare, jag provad een massa jackor men ingen som riktigt passade bra. Jimmie däremot köpte nya skor till jobbet och lite annat. Jag som var så sugen på att köpa något fann ingenting som föll mig riktigt i smaken. Jo, en rosa collagetröja, men jag tyckte den var lite väl dyr i och med att jag kände mig på ett jag-måste-köpa-något humör och då ska man nog inte göra några dyrare inköp. Borde ha gått till Stadium egentligen eftersom jag har ett presentkort där. Kan man ha sådan tur att tröjan finns där? Maybe.

Har sovit riktigt gott i natt, kände mig riktigt utvilad i morse. Fast jag är lite trött nu igen, behöver nog lite frisk luft. Har tänkt att bege mig ut i skogen när jag kommit hem =)
Nej, nu ska jag öppna balkongdörren, göra mig i ordning och plocka ihop mina saker=)

Goal

Det känns väl som att jag egentligen inte behöver nämna att jag varit ute i skogen i dag också sprungit. Trodde jag skulle vara långsammare än i lördags, men icke. Kände mig mer trött och sådär, men ändå blev det samma tid som i lördags. Möjligen inte på sekunden - för riktigt så mycket visar inte klockan på min mp3-spelare.
Blev solariet efter det =) På hemvägen stötte jag på Ewe, vi stod och pratade lite grann om en massa =)

Ganska skönt att mor jobbar 12-21 i dag. Väldigt härligt att ha lägenheten för sig själv, känns mycket rofyllt.
Känner inte för att göra särskilt mycket, även om jag verkligen vill att det ska bli torsdag. Aningen rastlös, men att jobba lite kanske sätter fart på mig igen.
I morgon ska jag nog ta cykeln ner på stan och kika på skorna jag såg på DinSko. Sen eventuellt cykla ut till PPs kontor och ha en diskussionen med chefen. Hon lovade hjälpa mig med lite papper som jag fått hem. Snällt!
Lite ärenden helt enkelt. Men givetvis blir det en runda i skogen innan jag ens tänker fundera på att åka i väg på diverse. Hoppas även på att paketet från Gymgrossisten ska komma fram snart. Stod att det var en beräknad leverans mellan den 13 - 15 augusti. Hoppas det kommer i morgon hursomhelst! =)

Nej, jag ska nog duscha nu innan CSI börjar vid 21.

Ännu en söndag

Än en gång har söndagen fint passerat. I bland känns det som om jag helt förlorat tidsbegreppet. Förvisso är jag väldigt säker på att det är just söndag idag =)

I går var jag nere på stan med mor, vet inte riktigt vad det var för ärenden hon skulle uträtta. Sällskap ville hon ha hursomhelst. Som den underbara dotter jag är ställde jag givetvis upp.
Var meningen att jag egentligen inte skulle köpa någonting, men det blev ett linne från H&M som jag tänkt eha när jag är ute och springer i skogen, samt en skjorta och en söt kortärmad tröja från MQ.
Det konstiga med den här dagen var.. ja, vi tänkte att vi skulle fika hos mormor när vi var färdiga på stan. Därför köpte vi en hallonlängd på konditoriet inne i Cityhuset. Hur som haver, mor fick tillbaka en tjugo-lapp. Värt att nämna att det var den enda tjugo-lapp hon hade i börsen. När vi sen var på Konsum och skulle betala säger killen i kassan att det är en gammal tjugo-lapp och att det inte går att handla med den. Hrm... varför cirkulera gamla pengar i omloppet? Visserligen var det bara en ynkla tjugo-lapp, men ändå. Hur ofta tänker man på att titta på pengarna mer än för att se att det är rätt valör?  Dessutom var vi lite snurriga just då hon fick växeln. Hmpf säger jag bara!

Då det var solsken när jag åter gjorde entre i lägenheten bestämde jag mig för att absorbera lite av solens strålar på balkongen! Skönt! När det hade blivit lite svalare letade jag rätt på ett par shorts, de jag vanligtvis har ligger i Stockholm. Glömde packa ner dem när jag åkte hem =/ Tur nog hade jag ett par i reserv!

Har inte roat mig med allt för mycket i dag, bara ugglat. Inte känt för att göra mycket. Tog en liten powernap på soffan under dagen, har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna. I natt tog det säkerligen 3½ timme innan jag äntligen somnade.
Var meningen att jag och Jimmie skulle gå på Smashing Pumpkins i kväll, men vi kom överens om att det var bäst att jag inte följde med.

Började läsa en ny bok i dag,
Danteklubben. Inte kommit särskilt långt, får se om jag orkar koncentrera mig på att läsa mer i dag. Har funderingar på att försöka lägga mig någorlunda och somna någorlunda tidigt. Vill upp och springa i skogen så tidigt som möjligt. Förhoppningsvis är det dåligt väder i morgon, älskar att springa när det regnar lite smått! =)


Störa sig på

Moral är bra. Men varför ska man engagera sig i att säga åt andra människor som man absolut inte känner. Tycker man kan sköta sig själv, jag vet vad jag vill och vad jag inte vill. Stör mig så otroligt på människor som inte kan låta andra få leva sitt liv. Egentligen är jag lite sur på mig själv för att jag ens låter mig irriteras av en sådan människa.

Jag antar att jag är lite uttråkad och behöver låta mig fyllas av något. Redan varit ute och sprungit en timme i regnet, i morse. Sedan cyklat till solariet.. what to do now?
Undrar om man kanske ska ta sig en till runda? Kanske inte nyttigt att ta i för mycket?

Kom hem från Stockholm i går på eftermiddagen i och med att jag hade bokat massagetid på Carino spa. Fick ett presentkort av tjejerna förra året när jag fyllde år och det skulle gå ut förra månaden. Fick det förlängt en månad om jag bokade en tid. Lika bra att använda det, kan inte bara låta det gå mig ur händerna. Var riktigt underbart att få massage. =)
Firade även mormor i går. Fyller 85år på lördag. Ville fira henne nu när jag ändå var hemma, var meningen att jag skulle åka tillbaka till Stockholm i dag. Men det blir inte på det viset. Kan vara skönt att få vara hemma lite också. Var ett tag sedan sist, lång tid för mammagrisen.

Har lagt in bilderna från resan på datorn, en del riktigt fina bilder! Andra är... mindre fina om man uttrycker sig på det sättet =)

All around

Vi har gjort allt möjligt den här veckan, inte brytt oss om tiden alltför mycket.
Börjar se riktigt fint ut här hemma hos honom. Vi har städat och plockat undan ikväll, tar en drink just nu. Blir kanske någon form av utgång eller dylikt ikväll. We'll see...