Kvällspasset

Har för mig att det finns något radioprogram som heter just Kvällspasset? Rätt, fel?
Hursomhelst, jag gör ingen som helst radioreklam. I dag/i kväll har jag kvällspasset på H&M. Börjar 14 och slutar 21. Varför jag slutar 21 har jag ingen aning om i och med att de flesta andra slutar 22. Guess I am special? Jag tackar och tar emot i alla fall. Har skjuts hem, känns mycket skönt! =) Sista bussen förbi Svista går 20.45 och det kändes lite fel ;)

Har precis avnjutit spaghetti och köttfärssås från i går. Tänkte skriva att jag tryckt i mig det, men det låter ack så primitivt =) Var kanske 1½h sen jag åt frukost, men ville äta ett tag innan det är dags att bege sig. Annars får jag magknip och det vill jag helst slippa om jag kan.
Hörde ryktas om i går att jag skulle vara på övervåningen i dag och kvällsplocka. Vet däremot inte om rykten har enda gnutta sanning i sig. Återstår att se.
Lite ängslig över att bussen ska vara framme 13:50. Den här bussen (720) åker inte direkt upp till H&M, dessutom ska alltid hur mycket folk som helst med bussen. Enbart för att späda på mina felande nerver. Gärna betalning i småpengar, allra helst i enkronor. Hets? JA! Avskyr att stressa för att stämpla in. Mår jag absolut inte bra av! Ska snällt be busschauffören om han eventuellt kan släppa av mig precis efter rondellen för att spara in några minuter. *hoppas hoppas* Sist var det i alla fall en snäll herre som gjorde det =) Mia glad!

Nej, nu ska jag ta och duscha och göra mig i ordning =) Får se om det blir någon uppdatering senare...


Det är inte sant

Har sovit alldeles för lite i natt, fick stressa till bussen i morse. När jag väl är framme vid busskuren är det ett jubel inombords för tjejen som röker i busskuren var inte där. Slog mig ner försiktigt på den kalla bänken. Efter en stund dyker hon upp, i och med att jag satt ner den här gången tänkte jag att hon inte kommer tända cigaretten. Jag småblängde på henne en lång stund när hon rotade runt i väskan efter dessa hemska saker. Vad gör hon? Jo, hon tänder en cigarett och börjar röka. I BUSSKUREN! Om jag frös innan gjorde jag det inte nu, kände att det kokade i mig. Men jag är nog lite mesig, samt att jag var så trött att det inte var roligt. Har frågat flera på jobbet om jag överreagerar för att hon röker i busskuren när det sitter en annan människa där. Jag har fått lite respons, de tycker också att det är hemskt respektlöst. Men i morgon börjar jag 9.00 och då kommer förhoppningsvis denna hänsynslösa människa inte stå där.

Har varit en väldigt långsam dag. Rev listor första timmen sen har det varit konstant plock. Hade väldigt mycket på underklädsavdelningen. Fast plockade på herravdelningen efter lunch ungefär. Mycket att göra, busy busy! Inte hänt något speciellt i dag, en helt vanlig dag. Slapp dock åka buss hem från jobbet, fick skjuts av Gabrielle ner på stan. Härligt! Arbetade över en timme då det inte går någon buss efter 15. Lika bra! Slutade ändå en timme tidigare i måndags när jag hämtade mamma från sjukhuset.

Var i Stockholm i går och hade mig. Jag skulle fixa naglarna hos damen nere i backen (i från Jimmies lägenhet sett). Hon ringer och avbokar för hon är sjuk. Jag trodde inte det var sant. Min enda lediga dag... grrr! Sökte på hitta.se efter någon annan jag kunde gå till. Lyckades boka en tid till kl 17 hos en tjej i närheten av Jennys sminklokaler (MIST). Jenny fick ta igen två lektioner på mig innan jag gick till henne och lyxade till mig. Jag vill inte ens säga vad Jenny gjorde mig första gången. Oh mama säger jag!
Men från en sak till en annan, riktigt nöjd efter att jag var hos den nya tjejen med naglarna. Hon var hur duktig som helst! Har bokat in en ny tid.. två dagar innan julafton. Kanon att hon arbetar på lördagar också i och med att ledigheterna inte infaller när man vill riktigt ;)

Oh, nu ska jag fortsätta lite här. Kanske uppdaterar mer sen =)

Respektlöst

I morse när jag skulle ta bussen ut till Svista kl 05:32, står jag i busskuren och väntar snällt på att den ska komma. Det dyker upp en tjej som tänder sin cigarett, hon kommer till busskuren. Ställer sig en meter från mig - och röker. Jag trodde jag skulle gå upp i atomer! Man ställer väl sig inte i busskuren och röker när det står en annan människa där?! Det kanske bara är jag som resonerar på det viset. I min värld stå rman utanför busskuren och röker, om det nu inte är folktomt. Jag kände att det var alldeles för tidigt för att sätta i gång något, därav att jag gick därifrån snabbt som attan och ställde mig utom "lukthåll". Har ingen lust att stinka cigarett på morgonkvisten, ingen lust någon tid på dygnet. Det roliga är att det hände i fredags också. Samma tjej, samma tid. Börjar 6 på onsdag också, är tjejen där och gör om det tänker jag öppna munnen. Oavsett om det är för tidigt på dygnet för att starta något. Helt respektlöst! De flesta människor tycker faktiskt inte om cigarettrök. Skandal! Usch, så uppretad jag blir bara jag tänker på det.

Har gått bra på jobbet idag, var listansvarig. Gick hyfsat, bara så mycket papper. Hade mer plock i dag på underklädsavdelningen än vad det brukar vara. I alla fall sen jag började nere på call-offen igen.
Hade fått ett fint meddelande skrivet på en kartong i morse också. Fick ett gott skratt hursomhelst!
Fick sluta en timme tidigare också, tog bussen till sjukhuset och hittade mor. Slapp ränna i trappor och åka hiss. Vi åkte taxi hem sen i alla fall =) Ögat ser lite läskigt ut nu, men ska tydligen bli bättre om ett par dagar.. förhoppningsvis.

I morgon är det Stockholm som gäller. Ska få lite nagelvård på förmiddagen, sen ska jag handla lite på stan hade jag tänkt mig. Ska eventuellt även följa med Jenny till MIST och agera offer som jag vill kalla det. Hon har några make-up lektioner att ta igen och då tänkte hon utnyttja mig medan jag ändå är där.
Åh, om man kanske skulle hoppa in i duschen nu. Kanske uppdaterar mer sen... we'll see.


One hour

Duschade för en stund sen och försökte värma mig. Har varit i ishallen och kikat på Div. 3 hockey. =P I tredje perioden drog det i gång lite iaf =) Heja heja från min sida ;) Tog bussen dit hursomhelst, men hem skulle det vara en stund att vänta. Inget tålamod att vänta, då har jag i för sig inte heller någon rätt att klaga men... det tog en heeeeel timme att gå hem från ishallen. Plus att jag hämtade min cykel från tågstationen men i och med väderleken lät jag bli att cykla. Jag behöver båda benen i morgon.
Börjar klockan 6 imorgon bitti. Inte särskilt road och jag är medveten om att jag egentligen bör ligga och sova. Ska ta och blåsa håret efter jag avslutat blogginlägget och sedan snabbt som attan bädda ner mig.

Ska försöka få sluta en timme tidigare i morgon. Mamma ska operera ögat och jag vill vara där när de är klara. Hon ska opereras kl 13 och jag ska egentligen sluta 15. 14.00 låter passande, då hinner jag med bussen som går förbi sjukhuset.

Mamma: - Jag kommer vara på antingen 15:e eller 16:e våningen.
Jag: - Du får vänta på mig för det tar nog en liten stund innan jag kommit upp dit.
Mamma: - Varför då? *förvirrad min*
Jag: - Jag kan inte springa uppför trapporna i ett nafs precis.
Mamma: - Inte kan du gå upp till 15:e våningen. Har du blivit tokig?
Jag: - Jag vägrar åka hiss.
Mamma: - Men stå och vänta tills det kommer någon som kan åka med dig.

Nu får det bli hårtorken. Nattinatt!


Don't know

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Tycka att det är ren och skör idioti eller aningen skrämmande. Läste ett mail som jag hade fått, eller ja, det var åtta stycken olika på rad. Inte något massutskick, oj jag har tryckt på skicka för många gånger. Varje mail innehöll ny spännande text, den ena mer creepy än den andra. Vad jag hoppas på att jag aldrig stöter på den här personen. Aldrig!

Var hos Gabrielle på inflyttningsfest i går, var lite stelt i början men sen kom det i gång. Jag antar att alla kanske har en blyg sida i sig.. innan jag kom dit hade jag bestämt mig för att vara enormt trevlig och låta munnen glapa i lagom takt och lagom mycket. Väl där blev jag aningen blyg, försökte men kände mig illa till mods. Sen när alla hade druckit lite lättade stämningen, jag blev mer bekväm. Antar att jag var tvungen att känna av allt, kände mig inte riktigt som jag brukar göra. På sista tiden har jag blivit mer öppen, vågar mer. Men i går försvann det. Kanske hade något att göra med att mor och jag blev osams inte alltför lång stund innan jag skulle i väg. Vi är för övrigt sams nu.
Men det var en lyckad kväll och jag har nog hittat en lyckad mängd att förtäta för att kvällen ska kännas lyckad. Tre Smirnoff Ice och två cider. Hade Pine+Citrus i går, men den köper jag icke igen. Smakade inte så bra måste jag säga. Jag som varit så förtjust i den. Har försökt hitta Strawberry Desire, men den var bara i Summer Edition.. i somras. Trodde att de skulle fortsätta sälja den, men icke. Det kunde inte vara så bra.
Var på Harrys och festade loss. Var riktigt trevligt! Träffade några H&M också, vilket var trevligt men mycket otippat!
Summering: Mästerkatten i stövlar (även kallad Pussy in boots) hade en extremt lyckad kväll! Toppen!

Fröken tänkte plocka lite på skrivbordet, vilket är nästan gjort. Tände lite ljus för att skapa en mysig stämning såhär på en söndag. Jag köpte ett fint fat och ljus i går, samt lite stenar. Nu har jag en fin ljusanordning som jag skulle vilja kalla det, här på bordet. Tog kort på det, men frambringar inte den behagliga känslan och skenet som den ger utan kamerans blixt. Provade utan blixt också, men det såg alldeles galet ut. Därav att det blev med blixt. Yes!


Ice Queen

Fröken har frusit rejält efter kl 16 idag när majoriteten på H&M gick hem. Det är inte previs varmt ute heller. Burr! Jag tänker slopa min höstjacka för det här året, nu blir det vinterjacka=( Vet aldrig när man MÅSTE stå ut eller bara frysa allmänt =P
Kom hem för ett tag sen, mamma gjorde omelett med korv bitar i. Väldigt mumsigt. Ringde till mormor på dagen och bad henne hälsa mamma att jag var lite sugen på det =P Mamma är snäll!

Har förresten sovit gott i natt, aningen för lite, men gott. Det var inte tröttheten som ville hålla kvar mig i sängen utan sättet sömnen var. Så skönt. Hoppas på att jag ska få sova gott i natt också. Börjar dock 6 i morgon bitti, den tanken gör mig ont. Det är för tidigt. Alldeles för tidigt..
Ska hoppa in i duschen, uppdaterar mer efteråt! =)


Operation ground and pound

Egentligen borde jag ta mitt förnuft till fånga och gå och lägga mig. Men det här med datorn, MSN. Jag har svårt att bara stänga av när jag väl kommit i gång. Usch, mor borde rusa in hit och stjäla sladden som förser datorn med ström. Ja, snälla mamma. Tvinga mig. Make me go to bed.
Kan väl gotta mig i att jag i alla fall har lite sovmorgon. I och med att jag lämnade cykeln på tågstationen får jag raskt ta mig till bussen till fots. Får en morgonpromenad i ljuset, är inte allt för ofta som man får ta del av ljuset längre. Är mörkt när man åker hemifrån och mörkt när man kommer hem. En ond mörk cirkel.

Hide and seek

Försökte gömma mig från E idag på övervåningen, men jag blev hittade ändå. Crap! =P
Var utlånad till plock på hängande då en kille skulle få gå på plock liggande. Inte mig emot, även om jag fick lite ont i axlarna. Sen fick jag märka kläder, satt på en illasinnad back som höll på att välta mig. Evil!
Var en relativt bra dag faktiskt. I går hade vi introduktion på eftermiddagen, var lite smått utdraget. Var så kallt i rummet vi satt i =(

Fick skjuts av R till Systembolaget också. Köpte ett par cider till lördagen då jag ska hem till Gabrielle på inflyttningsfest. Funderar fortfarande vad jag ska köpa åt henne och hennes pojkvän. Finner säkert något på lördag när mamma och jag ska shoppa en aning.
Var nere på stan en snabbis i går efter jobbet. Fann en grönaktig topp till på lördag. Väldigt fin och bekväm! Gick även till busstationen och köpte mig ett busskort. Vågar inte köpa ett direkt på bussen, så många som haft problem med det. Tog det säkra före det osäkra och gick direkt till ursprungskällan, Eskilstunas busstation. Superb!

Var meningen att jag skulle ringa och boka nageltid, men blev inte av i dag. Måste verkligen bli av att jag ringer i morgon, annars kommer jag bli måttligt nöjd med mig själv.
Åh, uppdaterar mer sen. Tappade tråden lite grann.

Ich bin zu Hause

Om min tyska är någorlunda borde rubriken betyda att jag är hemma.
Kom hem för kanske 50 minuter sen, skönt att äntligen vara hemma. Gulliga mamma stekte en omelett till mig =) Gott! Men jag har klarat mig bra i dag, dagen har ändå gått undan rätt kvickt.
Fick busschauffören att släppa av mig (och några andra passagerare) nere vid rondellen vid H&M. Vann jag några hundra meter och några minuter. Stressade så in i norden för att stämpla in innan 10.00. Men fröken hann, två minuters marginal! Good job!
Efter 16, när de flesta gick hem för dagen, har det varit mycket skönt. A lärde mig lite grejor som vi ska göra på datorn och sådär. Gick in i huvudet väldigt snabbt =) Men det är enormt härligt när det är så få människor. Gillade att jobba till 20. Det här med att vara med i EOP (fixa med listor och dylikt) är nog inte så dumt. Me like!

Var trevligt att träffa Gabrielle, Patte och Jocke igen! Saknat dem! Jag fikade med dem medan de åt lunch =P Fick ju ställa om mina matvanor för dagen. Så tokigt det kan bli.

Nej, om man kanske skulle blåsa håret och fundera på att sova. Svårt dock, när man behöver en stund för att varva ner. Ska tvinga mig själv! =P


Sovmorgon

I dag har fröken haft lite sovmorgon i alla fall. Riktigt skönt! Har dock haft svårt att sova som alla andra nätter. Blrjar bli väldigt frustrerande, vet inte hur jag ska lösa det där. Kan inte ta några tabletter för då kanske jag inte kommer upp ur sängen alls på morgonen. Sedan kanske det håller i sig och kanske jag är enormt trött på jobbet sen också. Nej, jag tror jag skippar den enkla lösningen. Den är aningen för enkel för att den ska vara tillräckligt genial för min smak.

Ska egentligen börja 11, men ringde till min gruppledare M och frågade om jag kunde börja 10 i stället. Varför? Jo, för att bussarna ut till Svista antingen anländer 09:50 eller 11:50. Kändes onödigt att uggla i matsalen en timme då jag i stället kunde arbeta in en timme. Kanske jag kan sluta tidigare någon dag då jag inte står ut med mig själv och arbetet. Kan vara bra att ha hur som helst.

Nu har jag nyss nyst för tionde gången i dag, det är det där dammet som gör sig påmint. Dammet från jobbet alltså. Nej, om man kanske skulle ta och göra sig i ordning. Kan vara en vis idé. Uppdaterar förmodligen när jag kommit hem, slutar inte förrän 20.00. Prick. Kommer nog vara trött... gissningsvis. Ha en bra dag!

Gloomy

Trots att vädret verkar lite trist har mamma och jag bestämt oss för att åka till Stockholm. Kände mig hyfsat pigg och lite mer på tå när jag vaknade. Har förvisso sovit några timmar mer än jag brukar. Dock vaknat ett antal gånger och slängt runt i sängen. Jag tror att jag har lite sömnproblem. Blir inte riktigt utvilad när jag sover så oroligt. Vet exakt vad som skulle hjälpa, men det blir lite svårt att genomföra.

Ska ta och boka tågbiljett och sedan fixa i ordning mig =)

Snurrig

Nu känner jag mig alldeles hemskt yr. Kanske borde stänga av datorn och lägga mig i sängen. Tidigt, I know. Men för att vara på den säkra sidan att jag inte tuppar av någonstans i lägenheten. Nattinatt.

Destiny

Innan jag ens yttrar något annat. Adeline - När jag var på Scanlog och inventerade fick jag göra det utan handskar. Tog för givet att de hade sådant där, men icke. Om du har några, ta med dig dem. Men det var inte så farligt. Jag klarade mig rätt hyfsat. =) Hoppas det går bra!

Ödet. Ja, ödet är som det är. Determinism - läran om att allt är förutbestämt, att viljan sålunda inte är fri. Jag tror fullt ut på det. Alla val, alla små saker som jag gör. Det är redan bestämt att jag ska göra på det viset. Somliga kanske skulle tycka att livet är tråkigt om man inte kan påverka det. Det är förvisso sant, men det ger mig tröst. Det får mig att känna mig trygg. Det får mig att tänka att det finns en plan för mig, för mitt liv. På gott och ont. Då jag ramlade på cykeln och slog mig rätt illa, det var meningen att det skulle ske för att jag skulle lära mig att ta det lilla lugna på cykeln. Samt inte cykla i berusat tillstånd, eller ja, så berusat tillstånd.
Jag tänker ändå på det rätt ofta. När saker som sker är ganska upprivande försöker jag påminna mig själv om ödet. Fast de flesta gånger önskar jag ändå att ödet skulle dra mig i en annan riktning än vad den gör. Känner att det är ganska svårt att förklara det jag menar. När jag gör ett val, oavsett om jag tänkt efter noga eller inte, ser jag ändå en trygghet i att det är meningen. Kanske är en inramad människa. Men det är min tro och det får mig att se livet på ett hoppfullt sätt. Att när något dåligt sker, kommer något bra ske inom en snar framtid för att väga upp. Inte som en ersättning, men som livets sätt att få en må bra efter det dåliga.

Har haft en bra dag, lite underlig men bra. Jag tycker att jag ångat på i gångarna som vanligt. Plockade på herravdelningen en stund och det fick mig att uppskatta underkläderna än mer. Så skönt att åter plocka och ha sig på under. Trivs mycket bra på den avdelningen och i min grupp =)
Dagen var bättre än gårdagen, hade alldeles för lite "ång" i går. Kände mig alldeles utmattad. Enda som fick lite liv i mig var E, som smög sig upp bakifrån under fikat och ryckte mig lite i axlarna. Det här gjorde mig lite skrämd, det medförde att jag spillde ut rätt mycket vatten på bordet och på min arm. Satt nämligen och höll i muggen med vatten. Herrn hjälpte dock till att torka. Kul att man vakna lite till liv.
Tränade på crosstrainern på kvällen, efter att jag skruvat och sådär med den. Nu ligger skiftnyckeln kvar härinne för framtiden. En skiftnyckel borde alla tjejer ha på rummet =)

Har försökt le och skratta mer i dag i hopp om att liva upp mig. Funkade =) Slutade dessutom två, det fick mig att känna lite extra glädje!
Var på Spicy Hot efter jobbet och köpte med mat hem till mamma och mig. Mumsigt utav bara den! Biff med bambuskott och champinjoner! =) Varit hos mormor också och försökt fixa med hennes box. Lönlöst. Satt i telefonkö till Tele2 en bra stund, de skulle skicka ut en ny box till nästa vecka. Tråkigt nog att mormor får klara sig med 1,2 och 4 bara under helgen. Hon förstår ju inget av vad som sägs, förutom finska nyheter som de visar. Men hon sa att hon skulle titta på bilderna =P Hon är alltbra rolig min mormor!

Nej, nu ska jag njuta lite av fredagskvällen och tanke på att slippa gå upp 04.30 i morgon bitti ;)

Mums.

I morgon blir det mat från Spicy Hot. Biff med champinjoner och bambuskott. Mums! =) Ser redan fram emot det! Alldeles läckert och underbart i munnen!

Blandat

Har varit på grymt humör de senaste dagarna, men det jag precis såg/läste gav mig en klump i magen. Låt jorden sluka mig. Nu. Obehagliga känslor. Fan.

Ska försöka åsidosätta dessa och tänka glada tankar.
Har gått bra på jobbet de senaste dagarna, särskilt med lite pep-talk och diverse. =)
Har i dag provat på att hålla på med listorna och picka. Väldigt likt det jag gjort på övervåningen, bara en annan rutin. No biggie!
Men jag trivs jättebra, jag är idel leende. Så underbara människor kring en, somliga mer underbara än andra i för sig. Ska alltid finnas de som måste utmärka sig.

Jag var en stjärna i går när jag skulle stämpla ut. Hade kommit i håg mitt stämplingsnummer på morgonen, på lunchen och så. När jag väl ska gå hem får jag blackout och glömmer helt bort numret. Stod och tryckte lite men gav upp med tanke på kön bakom mig. Därav att jag i morse fortfarande var instämplad =P Jag förstår inte riktigt vad jag hade i tankarna. Men det var absolut ingenting med nummer. I dag hade jag det uppskrivet på armen för att vara på säkra sidan. Måste bli en vana antar jag.

Inte hänt något särskilt roligt i dag vad jag kan komma på. Dock var jag duktig ännu en gång i går, fastän hemma. Skulle ta av mig jeansen och på något vänster fastnar foten och jag tippar omkull på sidan. Katten tittade på mig en lång stund, förstod säkerligen inte vad jag höll på mig. Då var vi två om den saken.

I miss, miss, miss.
I wanna kiss, kiss, kiss.
You.
Only you my sweet.

Pirrig

Känner mig alldeles hemskt löjlig som är nervös inför morgondagen. Jag har varit på H&M i ett år som inhyrd personal. Det är samma människor som innan, kanske några nya. Varit på den här avdelningen hur många gånger som helst. Jag har inget att oroa mig för. Jag är rent ut sagt löjlig. Det kommer gå strålande i morgon liksom de flesta andra dagar på jobbet. Tönt-Mia!

Haft en alldeles hemskt tråkig söndag. Måste hitta något att underhålla mig med om dagarna. Annorlunda när man jobbat, då är man halvt på gång. Blir premiär för crosstrainern i morgon - första gången den här vintern.

"I know everything changes
All the cities and faces
But I know how I feel about you

There's a mountain between us
But theres one thing I'm sure of
That I know how I feel about you

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

All that it takes, one more chance
Don't let our last kiss be our last
(...)

And there's no moving on, 'cause I know you're the one
And I can't be without you"

Blinded

Jag blir aningen förblindad när jag tittar ut genom fönstret. Är minst sagt ovan vid detta vita ljus, försöker att bortse alla tankar om kyla ;) Skjuter upp de till i morgon bitti när jag ska promenera en bit innan jag hoppar på bussen. Jag litar inte riktigt på att den första bussen hinner fram innan den andra går. Då förlitar jag hellre mig på att mina två friska ben ska transportera mig dit i tid.
Sovit hyfsat i natt, i alla fall i jämförelse med natten innan. Inga hemska mardrömmar som dykt upp, minns inte exakt vad som hände häromnatten. Kom i håg det precis när jag vaknade men sakta men säkert försvann dessa minnesbilder.

Nej, nu ska jag ta och plocka lite i rummet. Känner mig sugen på att rensa lite. Antar att jag behöver sysselsätta mig för att inte låta tankarna styra alltför mycket.
Glad farsdag - jag älskar dig.

Saturday entertainment

Har precis tittat klart på Freaky Friday, har förvisso sett den förut men den lockade mer än kvällens andra filmer. Tänkte titta på Dagboken på DVD men kände att det kanske skulle bli för mycket känslor. Inte en av de bättre lördagarna jag haft, men men...

I get sick to my stomach thinking that he won't change his mind. Hope is the last thing that a person holds on to. That is exactly what I'm doing. Hoping, wishing, praying, you name it and I'm doing it. Hoping that there will be a change - making it better this time.

Truly

I truly believe that it was the best thing that had happened to me. It just saddens me that I wasn't able to hold on to it. Perhaps the wrong choice of words, I will rephrase myself... that I wasn't able to keep it anymore. Not something I could control. I just miss it, a lot. More than words can ever express...

Paranoia

Jag är paranoid. Inbilsk och alldeles för naiv.
Går runt och har ont i magen fram till att mina inbillade tankar krossas av den verkligen, sanningsenliga tanken. When will I stop? För de flesta gångerna har jag faktiskt fel, men likväl är jag nervös innan allt kommer fram. Sedan kommer det som skänker mig ro - sanningen.

Missan och jag satt i soffan tidigare i dag och tittade på TV, Black Beauty kom på Kanal 5. Tittade på den i brist på annat. Jag är ändå en djurvän, why not.

Ska snart byta om från myskläderna till något annat och gå till mormor. Hon ringde och berättade att hon hade stekt pannkakor. Det är inget jag direkt kan säga nej till, de smakar himmelskt gott.
En liten tröst på farsdagshelgen.... eller vad man ska säga. Tankarna är på ett ställe.

Ska i alla fall ta och fixa crosstrainern i kväll, köpte ju som sagt det som behövdes till den på Baushaus förut. Får se hur det här går. Hoppas på det bästa. Det är ju alldeles för kallt för att springa i skogen nu.

Hysteriskt

Fröken Jenny skickade över en bild till mig i går när vi ändå var i gång med att kika på roliga filmer på YouTube. Hittade ett par som lockade fram många skrattsalvor. Bilden, hursomhelst är alldeles klockren och hysteriskt rolig:



Högsta önskan

Min högsta önskan - att han ska dyka upp här. Stå utanför dörren, ringa på, (jag öppnar dörren) ta mig i sin famn och krama mig så hårt att jag nästan inte andas. Hålla om mig och säga att allt blir bra. Att allt ordnar sig.

På gott och ont

Det snöar ordentligt ute och jag skulle inte vilja något hellre än att ligga i soffan med honom. En bra film, lite tända ljus och en filt över oss.

I kväll har Jenny och jag i stället frekvent telefonkontakt. Just nu på is, för hon skulle lyssna på något album. Batteriet i telefonen dog ändå precis efter att vi hade lagt på. Behöver nog laddas inför nästa samtal =P
Känns som en halvdöd fredag, jag är väl inte riktigt van att vara hemma under helgerna. Känns väldigt konstigt... och fel. För jag är inte där jag bör vara. Hela tiden kommer jag tillbaka till det. Oundvikligt.

Har hursomhelst haft en kanondag på jobbet. Vi fick höra i går att H&M inte skulle ha någon inhyrd personal. Tråkigt, inget jobb. Kul, lite ledighet. Men efter en stund sjunker det in att nu dras arbetstiderna ner. Att vara ledig, ja det är skönt i några veckor eventuellt. Sedan börjar jag klättra på väggarna. Men i går på eftermiddagen letade jag upp en av gruppledarna och frågade om alla vikariat var tillsatta. Hon visste inte riktigt, därav att vi skulle talas vid i dag. Väl i dag ringde hon efter mig på morgonkvisten och det slutade med att det blev en spontan intervju. Nu har fröken i alla fall ett vikariat till slutet av december =) Skönt att något löser sig, fast jag hade nog velat ha det lite annorlunda. Men jag är glad ändå =) Börjar på måndag kl 7, vi skulle diskutera schema och annat då. Verkade som om många på jobbet blev väldigt glada för min skull också. Många gratulationer och kramar. Man kan inte annat än känna sig omtyckt, vilket helt klart inte är fel =)

Paus

Tillfällig paus. Hjärnan är för snurrig för att dela med sig. Will be back later.
Need some coherency and some strenght.