Påfrestande

Tämligen negativa rubriker jag har nuförtiden. Kan inte hjälpas... har haft en riktigt tröttsam dag. Var på inlägg i tre timmar innan det blev plock av kläder. På inlägg kör du ut kartonger på en vagn som du sedan ställer in på sina platser. Finns A, B, C och D-nivå. Vi tjejer arbetade två och två i och med att vissa av kartongerna är dödstunga rent ut sagt. Var riktigt jobbigt för kroppen, fastän vi var två. Ryggen var inte så glad. Antagligen det som gjorde mig så trött, för när jag sedan skulle gå och plocka kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Nickade till medan jag hade handen i en kartong. Mycket smidigt vågar jag påstå. Efter lunch var jag aningen piggare, försökte hålla tempo för att hålla mig vaken.
När jag väl kom innanför dörren här hemma kände jag mig smått lycklig. ÄNTLIGEN HEMMA! Som jag har längtat hem hela dagen. Ska snart ta och sova också. Rysligt trött!

Miss E presenterade dagens skämt. Ett dåligt sådant som man skrattar åt ändå. "Ta kartongen, det är en order". Det kan ju tolkas på två vis. Så dålig att man nästan bara måste dra på smilbanden.

I morgon är det fredag. Skönt! Var tänkt att jag skulle ut, men det kommer jag nog inte orka. Arbetar dessutom på söndag. Kanske bör vila ut mig lite...? Låter som en god idé.


Slut och mör

Jag är alldeles slut! Slutkörd! Tio timmars arbete. Jag är inte van, därför tar det på kroppen. Dessutom är jag ju inte helt 100 i kroppen. Men det känns mest i benen, de är lite ömma. Nog för att jag alltid går mycket på jobbet..
7-18 arbetade jag i dag. Var tänkt att jag skulle jobba över i morgon också, men då måste jag vara kvar till 20 och det finns ingen chans att jag orkar det. Orkar kanske jag gör, men jag kommer inte fungera nornalt. Blir däremot 7-18 på fredag. Börjar två timmar tidigare, ska egentligen arbeta 9-18. Tänkte passa på.. Hoppas på att de har övertid nästa vecka på tisdag för då är jag ledig. Vill arbeta då.. dessutom tror jag att de bjuder på semlor på jobbet =)

Kom inte i säng tidigt i går. Var lite upprörd och det försvårade det hela avsevärt. Får se om jag kanske lyckas bättre i kväll. Bör försöka sova så snart som möjligt med tanke på att jag var dödstrött i morse.. det i kombination att jag jobbade över kan vara plågsam i morgon. Sova, sova, sova!
Det är synd att man får problem med sömnen när något grämer en. Jag om någon är en grubblare. Fram och tillbaka, hela tiden. Antar att jag somnar för att jag tröttnat på att fara och flyga fram och tillbaka konstant. Tröttar ut mig själv, vilket inte är fel i sig..

Inte hänt något roligt i dag, bara plockat på. Blev rätt mycket plockat från min sida. Nej, nu börjar jag gäspa och det rinner ur ögonen. Ska nog ta mitt okoherenta språkbruk och sluta skriva för i kväll. Nattinatt!

Semlan - min belöning.

Var meningen att jag skulle göra en uppdatering i går, men det blev inte av.

Det gick i alla fall bra hos läkaren, han tittade i öronen och in i munnen på mig. När han skulle titta i näsan, min för övrigt rinniga näsa, säger jag fyndigt: - Varning för snor.
Jag kan inte riktigt svara på varför jag sa det.. för det var rätt uppenbart i och med min nästäppa. Han tittade aningen chockerat på mig, men småskrattade sen.
Tog två blodprov, ett i fingret och ett i armen. Det från fingret visade ingenting, men han skulle höra av sig om drygt en vecka med resultatet från det andra provet.

Efter att jag blivit stucken och tappad på blod, bestämde jag mig för att köpa en semla för att belöna mig själv för att jag var så duktig ;) Gott! Hämtade ut recept på Apoteket i samma veva. Eller ja, mer att jag köpte semlor i samma veva. Fick en hostmedicin med efedrin i som skulle vidga luftvägarna och en nässpray med kortison i. Båda har hjälpt, redan en timme efter att jag tog hostmedicinen hade jag lättare att andas. Till i dag hade nässprayen worked its magic. Första gången på över en vecka som jag inte sovit med munnen öppen och inte haft en täppt näsa på jobbet. Skönt! =)

Dagen har gått undan illa kvickt, började förvisso klockan nio i dag. Men slutade 18, det var de två sista timmarna som var aningen långsamma. Man hinner bara blinka innan det åter är helg.
Har dock funderingar på att jobba över resten av veckan. Får se hur det blir med det, ska tala med gruppledaren.

Sa att jag skulle fotografera skorna jag köpte, men det har inte blivit av ännu. Får ta det en annan dag då jag är på humör. Måste dessutom ladda batteriet till kameran, märkte att det var slut häromdagen.

Var nära på att somna i stolen här, kanske ska ta och lägga mig tidigt i dag. Chockera och vara utvilad i morgon.. perhaps. Ska ta och borsta tänderna i förebyggande syfte ;) Nattinatt!

Inget

I dag blir det inget jobb för min del. Har hostat som en tok i natt, alldeles slut i halsen. Sedan har jag fruktansvärt svårt att andas. Till och med så svårt att det tar emot att prata för det gör att det känns alldeles stramt över bröstkorgen och upp mot halsen. =( Ska ringa till vårdcentralen vid åtta och försöka ordna något akut-tid. Har ju känt mig hängig sedan november/december. Trodde det bara var årstiden som gjorde mig alldeles seg, förstås i kombination med jobbet. Det gick över i samband med att jag blev sådär sjuk. Trodde verklige att det skulle vända. Jag hann bli bra, sedan gick det ett par dagar och det händer något igen. Det är tungt att andas och jag är täppt i näsan. Nästäppan har släppt lite, även om den håller i sig. Nässprayen fungerar sådär, tror att den är lite "svagare" på något vis då den kan användas varje dag. Ska nog ta och införskaffa Otrivin och sedan fortsätta med Renässans, som everyday-sprayen heter. Vilka bekymmer... men det är störande (om man nu kan uttrycka sig på det viset) att det aldrig riktigt går över. Är grymt sugen på att börja löpa i skogen igen, men det är inget jag är kapabel till att göra. Hetssprang in på lagret efter min halsduk i fredags eftersom jag höll på att missa bussen. Trots att jag blev häftigt andfådd kände jag njutningen av att springa. Som jag har saknat det!

Mia vill bli frisk och det är snarast!

Hoppas verkligen jag får någon tid i dag...

I helgen skulle jag till Stockholm för att klippa mig... hrm. Nej. När jag sitter på tåget ringer de från frisörsalongen och säger att frisören ringt och sjukanmält sig. Sådan otur jag har! Nu menar jag inte att hon inte har rätt att vara sjuk, för det har hon. Men det är typiskt att det just är när jag åker till en annan stad för att klippa mig. Hade verkligen sett fram emot det. Orkar inte åka till Stockholm en tredje helg i rad, mest med tanke på att jag nästnästa helg åter igen ska dit. Ska på Finland-Sverige i Globen. Ska hursomhelst boka en klipptid på en salong här i stan. Är så less på håret, måste klippas snarast!

Shoppade lite lätt i helgen, hitta en Hilfiger skjorta på rea som jag är överförtjust i. Samt ett par skor på H&M som jag spanat in när jag plockat dem på lagret. De är gulliga på något vis. Orkar inte riktigt fotografera dem klockan sex på morgonen. Får se om jag gör det senare i dag eller i morgon. Sen blev det lite smått och gott.
Var en trevlig, men psykiskt turbulent helg. Mycket känslor, frågor och situationer som blivit diskuterade och i den mån det gick - utredda. Även svar på frågor som man kanske inte riktigt var beredd på. I efterhand kan man ångra att man ställt frågan, då svaret inte blir vad man förväntat. Men det är ändå bättre att veta sanningen än att leva i ovisshet. Detta fastän sanningen gör att man får ont i magen, rent ut sagt ett motbjudande illamående.

Bilderna har kommit!

Pratade med Jenny för ett tag sen. Hon berättade att hon hade fått hem skivan med alla bilder från hennes MIST-fotograferingar. Ska bli så spännande att se fotografierna från de två fotosessionerna som jag var med på. Så kul! Minns att Jenny hade gjort allting riktigt fint =)
Väntar tålmodigt på att hon ska komma hem och skicka över bilderna =)

Mia = uppspelt

Almost

Läste nyheter på text-tv i morse som vanligt, på Kanal 5. Där står det att Heath Ledger är död. De får ju inte plats med allt där. Men innan jag gick hemifrån kände jag att jag var tvungen att gå online för att läsa lite mer. Därav att jag höll på att missa bussen efter att ha gått så fort jag bara kunde. Dock hann jag i tid =) Avskyr att vara så uppjagad på morgonen när jag promenerar till bussen. Oftast är promenerar fel ord, rusar är bättre =)
Haft en helt okay dag på jobbet, det började med ett gruppmöte. Sen en massa plock som vanligt. Var lite småseg till en början, men det släppte efter ett tag. Men det har gått på, ingenting särskilt egentligen.
Fick skjuts hem av G-B också. Väldigt skönt med tanke på att man är hemma 30 minuter tidigare än vanligt då jag åker buss och går hem. Att laga punkteringen på min cykel står högt upp på to-do-list...


Håller på och lyssnar igenom David Guettas album. Inte kommit så långt ännu, men det duger...


Min nya vän..

Har varit på Apoteket och köpt
nässpray. Den här kan man tydligen använda dagligen, kan vara användbart då jag är täppt titt som tätt. Mycket har nog att göra med att jag och damm inte går så bra i hop.



Känns rätt bra. Är bara täppt i ena näsborren nu. Får se om det kanske släppt till i morgon bitti. Var riktigt jobbigt i morse när jag åt frukost och satt och tuggade med vidöppen mun. Mindre smak på frukosten, plus att det måste sett fruktansvärt  ovårdat ut. Tur nog var det bara jag som var vaken. Eventuellt att Missan bevittnade mitt groteska beteende ;)
På jobbet var jag anständig nog att hålla en servett framför munnen då jag behövde öppna och andas =)

Jag har varit riktigt tråkig i dag, vill så gärna ut och springa en sväng men det går inte nu. Efter jag var sjuk har jag gått och väntat på att jag skulle känna mig bra igen. Tänkte ut och springa i går, men så började det kännas tungt och obehagligt i bröstet när jag andades och jag blev otroligt täppt i näsan. Där sprack den iden. Hoppas att jag blir helt frisk, vill börja träna igen!!!!

Huh?!

Oj, det är verkligen länge sedan jag uppdaterade. Har inte haft någon lust, brist på inspiration. Vad har hänt sent senaste uppdateringen? Egentligen föga intressanta ting, men ändå en del av mig och mitt liv.

  • Jag har dykt upp på jobbet en söndag trots att jag varit ledig. Varför? Jo, på det schemat jag hade fått var jag schemalagd, men min gruppledare hade glömt ge mig det nya, riktiga schemat. Blev måttligt nöjd. Arbetade ändå den söndagen och det kommer kännas trevligt att jag gjorde det nu när jag får lön =)
  • Varit sjuk i drygt en vecka, varav jag låg med 39,8 graders feber i dryga tre dagar. Mycket obehagligt, men nu är jag så gott som frisk. Lite trötthet kvar i kroppen.

Var i Stockholm i lördags med R, shoppade lite och var och fixade naglarna. Hon var dock lite hårdhänt, därav att det kom blod =( Ingen höjdare om vi säger så. Var och åt på Jensens, satt fint med en biff. Dock aningen besviken, var inte riktigt lika gott som jag minns. Möjligen jag som haft för stora förväntningar, men det gick i ändå ;)
Hade ändå kul med R, fick greppa tag i honom ett par gånger när man var utomhus. Blåste rätt hårt vissa gånger, kände att jag inte var särskilt stadig. Det kändes som ett bra alternativ att ta tag i honom! =)

Plockat underkläder som en toka i dag, var första dagen på länge som vi hade lite längre listor. Det betyder högre effektivitet för mig! Var på övervåningen på eftermiddagen också, packade och höngde upp kläder. Ganska avslappnande på ett vis. Man slipper tänka, eller ja, behöver bara se till att det hänger fint. Annars kan man drömma sig bort rejält =)

På lördag ska jag äntligen klippa mig. Varit fram och tillbaka i mitt huvud, om jag ska åka till Stockholm för att klippa mig eller inte? Har klippt mig hos Ulrika på VITA de två senaste gångerna och jag har blivit så nöjd med resultatet att jag gärna vill att hon ska fortsätta klippa mig. Hursomhelst, på lördag ska jag klippas. Kommer kännas skönt att bli av med lite hår. Börjar bli aningen långt...

Börjar kurra lite i min mage. Ska bege mig ut i köket och breda en smörgås åt mig =)


Difficulties

Det har krånglat på bloggen i dag tydligen.
Var riktigt eldad att skriva ett inlägg. Men nu har den lågan slocknat.
Efter tre avsnitt av Heroes på raken ska jag nog tacka för mig i kväll. Åter igen i morgon efter jobbet =) 6-15. Nattinatt!

Destruction Derby

Min mamma är underbar. Hon vet hur hon ska få mig att må bättre för stunden. I bland vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan henne. <3

I min mening är människan utav en destruktiv natur. Både gentemot sig själv, men även mot andra. Man har svårt att unna andra människor lycka då man själv inte är i närheten. Även om man själv känner lycka kan det vara så.
I mitt eget fall, då jag känner mig tillfreds med livet, har jag alltid en känsla av att det är något runt hörnet som lurar. Hur länge varar min lycka? Allting har ett bäst-före-datum i min värld även om mitt inre tror på något evigt.
Allting är egentligen ett virrvarr i mitt huvud. Men det känns ändå skönt att få skriva ner stormen.
Man förstör för sig själv och man förstör för andra. Helt omedvetet i de flesta fall. --> människans natur.
När det gäller mig brukar jag oftast fördärva det som rör mig, ovetandes. Genom handlingar och ord. Merendels genom ord. Jag är så klumpig i bland. Jag vet vad jag menar när jag yttrar mig, men det kan uppfattas som något helt annat hos en annan människa. Tacksam skulle jag vara om personen då ifrågasatte vad jag just sagt i stället för att låta det gro och ta upp det vid ett senare tillfälle.

Nej, nu måste jag badda ögonen med något iskallt. Svullen är nyckelordet.

Lost my mind

Var väldigt inspirerad till att skriva när jag kom hem från jobbet.
Men nu, nu orkar jag inte. Vissa saker är bara för mycket. Mer än vad jag klarar av.
Jag orkar inte mer...

Men jag får försöka ta på mig mitt game-face i morgon på jobbet.