How much?

How much can one take before breaking?

Dagen har varit lite bättre, mindre snurr i huvudet. Men fortfarande grymt jobbigt på något vis, önskar jag kunde lugna ner mig. Jag blir så stirrig när mina tankar inte vill stilla sig.
Sprang i skogen efter jobbet, tog den långa rundan, min specialare då jag inte vill springa förbi biten där jag mötte ormen förut. Var skönt, orkade mer än jag trodde.
Försöker vara lugn, inte röra upp något. Men det är svårt, så svårt!

Force

Jag har fått tvinga mig igenom den här dagen, känns som om det bara blir värre och värre hela tiden. Börjar få svårt att kontrollera mina inre känslor. Jag tror att jag är i desperat behov av ledighet. Ska definitivt inte jobba på söndag om det erbjuds. I need to have some time off, desperately!
Fått fram några krystade leenden i dag, men det är inte mycket för världen. Var tvungen att ringa Jimmie innan lunch för att höra hans röst. Dels för att den skulle ge mig lite tröst men även dels för att se att han verkligen var vaken. Var meningen att jag skulle ringa och väcka honom i morse.

Efter jobbet svängde jag förbi Tuna Park och bytte toppen som jag köpte i går, den med hål i. Var ett litet hål i den här också, men det är precis vid sömmen. Mamma lovade att fixa den =) På den jag lämnade tillbaka var det hål mitt på tyget. Mamma är fantastisk på att fixa och dona =)

Tittat på Desperate Housewives här mellan raderna också, så bra avsnitt! Spännande avslut, en riktig cliffhanger.

Har varit ute och sprungit i skogen också, kände mig väldigt tung i kroppen till en början men sedan lättade det. Så otroligt skönt! Sedan bar det av till solariet, mötte upp Jenny innan också.
Nu börjar jag känna att det brådskar till sängen. Nattinatt!

Bright and early

Som vanligt är jag uppe tidigt, varit vaken sen kvart i fem. Höll på att göra en riktig tabbe i går, låg i sängen och försökte somna. Fick för mig att jag skulle ta mig en titt på alarmet på mobilen, tur att jag gjorde det. Annars hade jag vaknat strax innan sex. Då hade det varit bråttom, är inte särskilt förtjust i sådana små trevliga överraskningar på dagens tidiga timmar.
Gick och la mig väldigt tidigt, strax efter 20 låg jag i sängen. Tog emellertid ett tag innan sömnen kommer över mig. Har ändå sovit fler timmar än jag brukar, trots det är jag enormt trött i dag. Vet inte vad det är för någonting som jag drabbats av. En liten depression eventuellt. Känns som om jag har lite ångest inför det mesta jag ska göra, ingen ork och ingen lust. Vädret gör inte saken bättre. Skulle nog behöva något som piggar upp mig rejält... men vet inte vad.

Om man kanske ska ta och avnjuta lite musik innan det är dags för duschen.

Raindrop

Blev inget besök på solariet, ringde och avbokade tiden relativt tidigt. Ska sola i morgon i stället och lyckades även få till det på så vis att Jimmie-Boy och jag ska åka till Gröndal och sola på torsdag kväll. Hurray!

Min kropp känns så tung och trött. Jag är varm och det rinner i ögonen, är precis som att jag skulle ha feber. Känner på det här viset från och till vissa dagar. Ska nog lägga mig för att sova efter jag avslutat det här inlägget.

Intervjun gick väldigt bra, det var resan ut dit som gick mindre bra. Cyklade i god tid och hann en bit innan det regnade, cykla med paraplyet en bit också, sen började det blåsa något ofantligt och paraplyet började ge vika. Var bara att fortsätta utan det, blev aningen blöt. Väl framme skulle jag låsa cykeln... då finner jag inte nycklarna. Hällde ut allt innehåll i korgen men fann de fortfarande inte. Kikade på klockan och såg att den var 14. Sprang in helt till mig, ba dom ursäkt och sa att jag letat efter nycklarna. Då tyckte hon att jag skulle gå igenom väskan igen, DÅ hittade jag dem. Fick springa ut och låsa cykeln. Puh! Bra början på intervjun. Men det är såååå typiskt mig att något ska gå snett. Men det gick bra och jag litar fullständigt på det jag gjorde och sa därinne. Nöjd alltså.

Cyklade ner på stan efter det, köpte en gul topp från MQ. Riktigt söt! Provade den när jag var i Stockholm också, men kände att jag ville tänka över saken. Nu när jag var helt säker på min sak och verkligen ville ha den.. ja, vad händer då? Jo, väl hemma hos mormor skulle jag visa toppen för henne. Då upptäcker jag att det är ett litet hål på baksidan. Var bara att ringa ner till MQ och förklara. Ska dock cykla till Tuna Park för att byta toppen eftersom de inte hade en i samma storlek nere på stan. Förhoppningsvis regnar det inte i morgon, skulle nog kunna klara mig utan det.

Har även experimenterat en aning... Jimmie har velat att jag ska testa att sota ögonen. So that's what I did! Men oj så elak jag ser ut med sotade ögon. Inte ens när jag log såg jag snäll ut. Bådar inte gott med tanke på att jag ser rätt ondskefull ut annars också. Emellertid ser jag ganska snäll ut med ett leende på läpparna =)
Nej, nu blir det ett godnattsamtal till älsklingen och sedan sängdags. Nattinatt!

Vore inte fel...

Vore inte fel att byta ut regnet och rusket mot lite sol. Längtar verkligen till juli då vi åker till Kefalonia.
Ska snart bege mig ut i detta trista väder och cykla till Svista, där H&M lagret ligger då.

                               Kefalonia

Back and forth

Inte blivit av att uppdatera alls, dels för att Jimmies internet fortfarande inte fungerar och dels för att vi inte varit på hans kontor. Kom i för sig hem i går men var långt i från på humör för att skriva ner lite funderingar här. Åkte buss hem i går morse eftersom jag skulle jobba. En alldeles fasanfull dag, sådant ångest. Tiden gick så långsamt. Hemskt är det ordet som sammanfattar gårdagen korrekt.

I dag är jag ledig i alla fall, fastän jag sa att jag kunde jobba om de behövde folk. Men fick inget samtal i morse vilket då indikerade att jag var ledig. Känns onödigt att jag gick upp tidigare, men kändes inte som om det var någon mening med att lägga sig i sängen igen. Känner dock nu att jag kanske skulle sova en timme eller så innan jag måste göra mig i ordning och bege mig till intervjun. Ska nämligen på arbetsintervju på H&M för ett sommarvikariat. I och med att Manpower kommer att få de flesta jobben på H&M nu under sommaren känns det väldigt osäkert med arbete för min del. Tänkte därför att jag skulle söka och i dag är det intervju, kl 14 till och med. Ska ta mig dit på Bettan (min cykel) vilket jag antar tar dryga halvtimmen. Ska ta mig förbi stan och kika på bälte åt Jimmie. Han bever något mastigt bälte till fredagen, vi ska på 30års fest med Dallas tema. Vi bestämde oss för att vara Bobby och Pamela =P

Arbetade i torsdags och den dagen var inte alls lika dålig som gårdagen. Det var lite bus som höll humöret på topp utöver det vanliga som sker. När jag återvände från lunchen var jag 100% säker på var jag hade parkerat vagnen, stod och tittade länge och försökte komma på var jag hade ställt den då den till synes inte stod där jag trodde. Efter en stund fann jag den... E hade tydligen fått ett busaktigt infall och tejpat min vagn och ställt backarna på sniskan. Dessutom hade han besudlat mina handskar genom att måla med svart tuschpenna på dem. Med handskarna på såg det ut som om jag hade svart nagellack och utöver det stod det "Pia-Mia" på handskarna. Ett namn på var hand. Så dekorativt. Sådan utsmyckning. Det var med de orden jag fick honom att erkänna sitt illdåd ;)
It doesn't stop here.. Lite senare lämnade jag min vagn i kanske 30s och när jag kom tillbaka hade någon fingerfärdig person tagit min lista. Jag förstod efter en bråkdels sekund att busungen varit där igen. Listan hamnade sedan i rätta händer.

Hade bett om ledighet på fredagen eftersom jag tänkte klippa mig och ta en sväng på stan. Frisörskan var sjuk, men vi bokade ny tid till lördagen. Var meningen att jag skulle gått på stan med Linn eftersom hon också skulle vara i Stockholm då, men det kom saker emellan för henne. I stället gick jag och betalade handpenningen på min och Jimmies resa innan Jenny och Lotta skulle dyka upp i Stockholm. Hann även med ett besök på Tommy Hilfiger där jag inhandlade en klocka till Jimmie och provade lite jeans åt mig själv. Eftersom jag skulle på stan även på lördagen la jag bara undan jeansen. Ville ha Jimmies smakråd, of course =D
När Jenny och Lotta väl kom fram spatserade vi bort till Gamla Stan och kikade runt. Vi åt på en restaurang också, utsökt! Fann Coto di Imaz på vinlistan och kunde knappast motstå ett glas av det underbara rödvinet till maten. Mums! När vi skulle gå tillbaka från Gamla Stan var det män som hade spel på gatan. Knappast lagligt...
Turister stod och viftade med 500-lappar medan de försökte gissa i vilken av de tre små askarna som bollen gömde sig i. Spelet gick ut på att mannen som höll i det hela gömde en boll under en av askarna och bytte plats på de kvickt och sedan skulle man gissa var den var. Jag och Lotta gissade rätt i princip varje gång medan turisterna uppenbarligen måste ha varit blinda för de kunde verkligen inte gissa rätt. Så sugna vi var på att ta ut pengar och göra rent hus där! Med hjälp av vårt moraliska stöd i form av Jenny lät vi bli. Inget hasardspel för oss alltså =( Fast i efterhand tänkte jag lite på det, de 500-lappar som mannen hade kanske inte var äkta. Genom att folk satsade sina pengar kunde han byta ut sina falska sedlar mot riktiga. Hrm..............

Jimmie blev för övrigt förtjust i klockan, men den såg så liten ut på hans hand tyvärr =( Vi lämnade tillbaka den på lördagen, vi skulle ändå till Tommy Hilfiger eftersom jag skulle visa honom jeansen. De jeansen jag verkligen ville ha fanns inte min storlek, därför blev det ett par andra. Är väldigt betagen av de också, men ska försöka leta reda på de andra. Fick tips på andra butiker där de kunde finnas. Även Jimmie provade jeans, men de fanns inte i hans storlek heller. Så synd om oss ;) Men eftersom han nu blev av med sin present, fick han ett linne i stället. Något måste han få trösta sig med =)
Blev att klippa sig i lördags också, är överförtjust i frisyren. Blev uppklippt där framme, ramar in ansiktet bättre nu. Var lite nervös när hon började klippa, sen använde hon något verktyg som jag aldrig ens haft i närheten av mitt hår. Men i slutändan blev det super, hon får verkligen klippa mig igen. Jimmie hade också varit lite nervös där, han vet hur jag fungerar så att. ;)
Huvudmålet med lördagen var att finna kläder till 30års festen. I och med att det skulle vara 80-tals kläder gick på second-hand butiker. Var inne på några på söder, fanns två stycken jag valde mellan. Tog den jag kände mig mest bekväm i - Jag blir Pamela Ewing på fest. Den andra kändes mer som något de hade till vardags där. Väldigt nöjd med den här klänningen. Blev ett par clip-on örhängen också. So 80s!
Jimmie hittade en gammeldagskavaj, den första och enda han provade. Orättvist! Men så bra han passade i den, nästan lite läskigt! Han behöver dock fortfarande ett stort brunt bälte, får se om jag finner något på stan i dag.

Oj, så mycket jag skrev i dag. Kommer säkerligen uppdatera senare, efter intervjun och mitt besök på solariet ;)

Pleasure and pain

Ont i huvudet =( So much for pain, more pleasure.
Så skönt det var att sola, hoppas på bra resultat i morgon bitti ;) Blivit ett par hundra situps också i olika positioner. Sådana saker jag har för mig hela tiden. Kikade på Grey's Anatomy också, det är som ska nu. Meredith och Derek. Rätt! Helt rätt!

Måste komma i håg att få med mig datorn i morgon också - viktigt! Ska ta den andra väskan, blir smidigare att frakta med sig den till Stockholm =)

Dagen har varit småseg, alla kring mig inklusive jag har varit trötta. Lyckligtvis försökte vi pigga upp varandra på alla möjliga olika vis. Jag berättade om den gången jag satte mig på min mor inne på toaletten på natten. Jag kan lika gärna utveckla det jag just sa för att slippa misstolkningar. För det första: Jag sover med öronproppar för jag vill ha det knäpptyst. Jag gick till toaletten halvt i sömnen, tittade knappt vart jag satte fötterna i och med att jag kan "vägen" utan till ;) Hör inte att mamma säger att hon är på toaletten, utan går in och sätter mig i princip på henne. Här kan vi tala om att jag blev hemskt rädd. Dåligt sätt att vakna på... minst sagt. Kul så här i efterhand dock =)

- I morgon hoppas jag på mindre utbrott med inläggsvagnen. Jag vill gärna ha mina ben kvar. I morgon ska jag dessutom ta och fälla ner nedersta trappsteget för att mina armar inte ska behöva arbeta så hårt. Ska räkna antalet blåmärken som trappsteget kommer orsaka. Fått *räknar* blåmärken bara i dag och då har trappsteget varit uppfällt. Det är den där hemska fliken på trappsteget som är problemet, det onda! Fliken är där för att man enkelt ska kunna fälla ner det. - Inte enkelt!
Men jag mal på, vet inte hur många sidor jag gjort. Många är det i alla fall. Ska nog ta och räkna antalet i morgon =) Nej, jag har inget bättre för mig. Nu ska jag nog fundera på att sova, kan behöva lite vila. Nattinatt!

Call on me

Fick ett samtal i morse från Personal Proffsen, kl 06.15. Fröken var på jobbet strax innan sju. Duktigt ;)
I för sig fick jag frågan om jag kunde hoppa in i dag om någon var sjuk. Därav att jag srteg upp kvart i sex och åt frukost och tog det lugnt. Det som är anmärkningsvärt är att jag på 25 minuter gjorde matlåda, duschade och sminkade mig. Rekord! Jimmie var imponerad i alla fall ;) Annars brukar jag vara riktigt seg, men jag avskyr att stressa. Men nog skulle jag kunna sova i alla fall en halvtimme extra på morgonen, men nu kör jag på mitt schema. Det känns skönt och lugnt =)

Har precis varit ute och sprungit, gick väldigt smidigt och bra. Var ju meningen att jag skulle vara ledig i dag och då hade jag tänkt mig att jag skulle ut och springa tidigt på morgonen och sola därefter. Men nu blev det inte på det viset.
Ska dock sola om cirka 20 minuter. Bäst man rör på sig lite =) Uppdaterar mer senare!

Thinking

Vaknade strax efter tolv i natt och trodde att det snart var dags att stiga upp. Tur nog var klockan inte mer, bara att tryggt somna om med hopp om att timmarna inte skulle flyga i väg så kvickt som de gjort ;)
Men var inte alldeles hemskt trött när jag vaknade, mest seg i kroppen. Den skulle behövt vila några timmar till..

Resultatet efter solariumet är väldigt bra! Mia = nöjd. Sjuan ska bokas i morgon också =) Fast får se hur det blir med det, jag är nämligen ledig i morgon. Tanken är att jag ska stiga upp i någorlunda god tid på morgonen för att sedan ta en löprunda, vilket ska följas upp med ett besök på solariumet. We'll see.

Jimmie pratade i går om att vi kanske ska ta och styra vår kosa upp till Sidensjö nu i helgen. Det skulle i så fall bli buss upp och sedan skulle vi åka ner i hans BMW. Han vill ju sälja den och hoppas på att det kanske skulle gå bättre om den finns i Stockholm. Tanken är nog inte helt fel =) Jag är dock inte så sugen på att åka buss i sju timmar, men egentligen tar det bara drygt en timme mer med buss än med bil. Är väl mest av bekvämlighetsskäl. Dock kan jag trösta mig med att det är behagligare för mig att sitta på ett bussäte än vad det är för Jimmie. Det ska ju alltid finnas de som har det värre. Men med all sannolikhet blir det nog en kort resa upp dit i helgen.
Om inte är det en viss fröken som ska klippa sig på fredag och sedan göra stan ;) Eller ja, det blir att göra stan innan jag går och klipper mig. Får se om man finner något intressant, är väl några saker jag är nyfiken på att försöka hitta.
Nej, nu ska jag inte fördriva hela morgonen framför datorn. Man måste tydligen bege sig till arbetet också ;)


Arms around your love

Är synnerligen förtjust i Chris Cornell - "Arms around your love". Så härlig låt! =)
Går om och om igen här hemma hos mig. Fast just nu är det bara paus i CSI och det är därför den spelas för tillfället. Ska nog dock inte se hela CSI, måste försöka komma i säng innan tio. Vore toppen egentligen!
Har väl inte varåt sådär överdrivet trött, däremot sett tröttare ut än jag varit. Men jag antar att tröttheten kommer i morgon, därav att det skulle vara finemang att komma i säng så snart som möjligt. Måste emellertid låta nagellacket torka. Jag och mitt sabla nagellack =P

Har varit ute och löpt en runda i skogen trots att det tidigare hade regnat en del. Var lite blött i spåret, men inte så hemskt som jag trodde. Så härligt, så härligt att röra på sig =) Även varit och solat, känns som om det tog rätt bra. Återstår att se helheten i morgon bitti =)

Funderade på en sak i dag inne på call-offen, där jag för övrigt malt på och malt på.
- Sambandet mellan hjärta och förnuft. Om det nu ens finns något anknytning mellan dem, i bland kan man ju undra. Hjärtat går på impuls, känslan som uppstår i en situation medan det sunda förnuftet vill att man ska tänka efter. Men vilken väg ska man välja? Det sägs att man ska tänka efter innan man gör något, men förtrycker man då hjärtats impuls? Mitt problem är att jag nog lyssnar lite för mycket på mitt hjärta, men jag tror ändå i slutändan att det är hjärtat som kommer välja det som gör mig lycklig fastän det kan kosta smärta på vägen fram dit.
Jag tycker nästan att man förstör om man tänka efter för mycket. Det sägs ju även att man inte ska tänka efter för mycket utan bara göra det man känner för. Vilken kontrovers!
Förnuftet kan nog rädda en från en del smärta - men smakar det, kostar det. Jag tror nog inte att man kan uppnå "true happiness" med förnuftet, men man ska nog inte förbise det. Är nog en salig blandning mellan hjärta och förnuft som är det ultimata. Men om man ska luta sig åt svart eller vitt, skulle jag nog välja hjärtat.

Sammanfattning: Jag är en hjärtevän men även en hjärtekrossare. För att finna lycka kan hjärtat brista under transportsträcka. Det gör dock inte vägen dit mindre viktigt, allting formar och vägleder en vidare.


Improvement

I think not... blev inte mycket bättre av att jag duschade. Ser fortfarande hemskt trött, känner mig kanske lite piggare. Får hoppas jag duschade av mig en aning av tröttheten.
Tog ett beslut i duschen också, klart jag ska ut och löpa i skogen. Får helt enkelt ta en kortare sträcka om jag inte orkar riktigt, men ut och springa ska jag i alla fall!


Save Me

I dag är jag trött, bortom all räddning känns det som. Har ätit frukost och druckit te, fortfarande trött. Annars brukar det hjälpa lite, men tyvärr inte i dag. Fast det är väl inte särskilt konstigt med tanke på vad klockan var när jag gick och la mig och med tanke på vad klockan var när jag steg upp. Inte många timmars sömn det där...
Får försöka komma i säng väldigt tidigt i dag. Kanske skippa löpning i skogen och bara sola. Kan vara en idé, får se hur det känns senare i dag. Blir jag mer trött och hängig kanske jag låter bli att sola också.
Nej, om man kanske skulle ta och hoppa in i duschen och bringa fram hopp om pigghet =)

Home

Då var jag hemma igen, trött som bara den. Men måste varva ner en aning innan det är läggdags och sedan erkänner jag även att jag vill låta nagellacket och håret torka innan det är dags för sömn. Egentligen borde jag varit i säng för två timmar sedan, men det är aningen svårt i och med att jag tog tåget hem för två timmar sen ;)
Ville stanna så länge som möjligt hos Jimmie nämligen =)
Nu på kvällen har vi varit ute på promenad, var dock tvungna att ta en avstickare hem till honom då en kille skulle komma och hämta hans kylskåp. Jag la ut en annons på Blocket åt Jimmie om hans gamla kylskåp, två timmar senare ringde det en kille som ville ha det. Vips, nu var det sålt =)

Sitter här med Jimmies bärbara dator, tog med den hem för att utesluta att det är datorn som krånglar då internet vägrar gå i gång. Uteslutet, för den fungerar alldeles lysande med mitt internet. Tangenterna är lite dumma emellanåt, men det är bara att försöka ignorera det.

Ska bara arbeta måndag, tisdag och torsdag den här veckan =( Är inte lika mycket att göra på H&M verkar det som. Men hoppas på full vecka efter den här som kommer. Verkar troligt i och med att det är löning på fredag, kommer säkerligen vara stort plock och sådär =)
Nej, nu får jag göra något åt håret för jag måste verkligen sova nu. Nattinatt =)

Long time

Nu var det ett par dagar sedan jag uppdaterade, men jag har faktiskt en giltig anledning..
Nu, låt höra. Internet fungerar inte hemma hos Jimmie och jag har inte riktigt varit vid datorn här på hans kontor. Sitter dock vid hans skrivbord nu =) Herrn är på ett kundbesök och jag sitter fint här och väntar.
Han kanske kommer om en halvtimme eller något liknande.
Jag promenerade hit och smart som jag var hade jag tagit på mig för mycket kläder. Innan jag gick hade jag en inre debatt om vad jag skulle ha på mig. Tittade ut och såg att det blåste riktigt ordentligt, tänkte att det kanske är aningen kyligt. Promenerade ner till ICA Alvik och pantade flaskor, funderade på om människor var tokiga som gick runt i t-shirt och dylikt. Jag tyckte jag hade alldeles passande mycket kläder på mig. Tji fick jag, efter en bit på vägen blev det varmt. Smart Mia, smart!
Gjort är gjort i alla fall, tur nog kunde jag gömma mig lite bakom solglasögonen =)

Jag och Jimmie var nere på stan i går och bokade vår resa. Fast jag ringde till Ticket i dag och försökte ändra datum på resan. Var meningen att vi ska åka den 20:e juli, men ni vill vi åka 13:e juli. Vi skulle bokat 13:e i går men jag blev alldeles kallsvettig då jag upptäckte att det var en fredag. Men efter många argument och en diskussion i går kväll bestämde vi oss att ändra till 13:e om det gick. Får försöka minnas den senaste fredagen den 13:e i och med att det slutade som en alldeles underbar dag. Minns inte riktigt den dagens händelser, men minns däremot att jag kände mig upprymd =)
Hursomhelst är det meningen att vi ska åka till Kefalonia, Grekland alltså. Förhoppningsvis finns det platser kvar den 13:e, annars får vi nöja oss med den 20:e.
Ska försöka övervinna min vidskepliga sida...

Earlier

I dag bloggar jag lite tidigare på morgonen än vad jag brukar göra. Gick upp tio minuter tidigare än vanligtvis i och med att jag tänkte packa lite lätt. Jag måste nämligen överleva ett par dagar rent materialistiskt sett och det kräver noggrann planering ;) Såsom den organiseringsnörd jag är, gjorde jag en snabb liten lista för att försäkra mig om att det jag behöver kommer med i väskan =) Ska strax ta itu med det..

Använde mina solglasögon för första gången i går. Sådär på riktigt menar jag. Kändes ovant, men de var mycket behagliga att ha på sig =) I förrgår drabbades jag av helvetisk ångest för att jag hade inhandlat dem, kände mig inte nöjd för fem öre. Men i går ändrade jag åter uppfattning, jag måste försöka minnas att jag får för mig massa saker hela tiden. Jag försökte övertyga mig själv om det i måndags, lyckades väl inte alltför väl men det fanns ändå i åtanke.

Hoppas innerligt att Jimmie styrt upp hela situationen med internet hemma hos sig. Har varit något strul med hans internet =( Fungerar det inte i morgon, får det ringas till ComHem för omedelbar assistans per telefon.
- Nej, jag är definitivt inte i behov av internet...

Tittade på ena katten en liten stund efter att jag hade ätit frukost, hon försökte få i sig lite torrfoder. Det roliga är då att hon aldrig under nästan elva år ätit torrfoder. Mindre chockerande saker har ju hänt.. Stackars lilla Missan, eller djävulens avkomma som hon även kallats. Hon är inte särskilt populär bland mina vänner om vi säger så ;)


*asg*

Haha, den där maniska kvinnan lockar då allt fram skratt hos mig!
(Fröken Åkerblom talar om Bree i Desperate Housewives)

Förkunna

Vågar jag basunera med att jag tycker det är väldigt kyligt ute? Det har varit strålande sol i dag, men ack så kallt. Till och med verkligen frusit inne på lagret när jag suttit vid skrivbordet. Är nästan att jag borde ha tagit med mig en extra tröja. Får ta och stoppa ner en i väska i morgon bitti om jag kanske ska sköta listorna och siffrorna då också.
Fast varmt och skönt var det i solariet, får se hur resultatet blir. Att döma i kväll är ingen idé, tomorrow morning we'll see. Varmt, varmt, jag längtar till sommaren!

Har tittat lite på Ugly Betty från och till, väntar på att Desperate Housewives ska börja. Sedan är det dags för sängen, ska gå upp lite tidigare i morgon och packa. Blir alldeles förgrymmad när jag glömmer viktiga saker såsom jag gjorde i fredags.

Känner att jag börjar bli mer och mer trött, blir nog alldeles utmärkt att lägga sig efter Desperate Housewives är över =)

Merciless eyes

Har nyligen kommit hem, åt precis lite mat. Mums =) Sådant matodjur jag är ;)

Har haft en kanon dag på jobbet! Verkligen! Var meningen att jag skulle fördela kläder, gjorde det ett tag men sedan fick jag hjälpa till att räkna det som las upp på bandet. Slutade med att jag blev räknenisse och fick ta hand om alla listor. Sammanfattningen, fröken har hållt på med pappersarbete i princip hela dagen och trivts som fisken i vattnet =) Fördelade dock vissa stunder när jag hade gjort klart listorna och sådär. Men det blev att återvända till skrivbordet hela tiden. Den sista halvtimme blev vi emellertid inskickade på call-offen för det fanns listor kvar som behövdes göras innan vi gick hem. Men utan tvekan en superb dag!

Var på systembolaget efter jobbet också, köpte en flaska konjak åt mormor. Jag hade för mig att hon drack Hennessy VS, men tydligen inte. Ringde till henne och pratade lite, hon sa att det gick alldeles utmärkt med det också. Tur det =) Ska cykla till henne om en stund innan jag beger mig till solariet. Hade velat sola senare, men det fanns ingen senare tid i den här bättre solsängen. Lika bra att passa på. Hade tänkt springa en sväng i skogen men insåg att det skulle bli för kärvt med tiden. Avstod därför. Får ta och bege mig ut på en runda i Alvik på torsdag. Är ledig och bör nog försöka komma ut och röra på mig. I morgon blir det inte av i och med att jag tar fem-tåget upp till Stockholm. Vill inte riktigt ta en löprunda sent på kvällen, man vet aldrig vad det strövar runt för människor där. Jag är väl inte sådär helt hemma i området även om jag hittar någorlunda.

Får uppdatera mer lite senare om lusten finns kvar. Dags att vara produktiv =)


Alive/Awake

Var inte lika trött i morse som i går, men likväl ansträngande att resa sig upp ur sängen. Hade inte varit helt fel att sova någon timme till. Tur nog piggnar jag till med lite frukost i magen och lite musik som får mig i gång.
Drömde lite konstigt i natt, det var någon som var ute efter min ena pekfingernagel. Jagade mig bara för att få avlägsna den från mitt finger... Ingen som helst förklaring till detta mer än att jag har konstigheter för mig i det nattliga livet.

När jag såg nya Bondfilmen förra helgen blev jag mer än hänförd vid den första riktiga actionscenen, sedan gick det bara utför. Dessutom tyckte jag inte om låten till filmen, men nu har jag ändrat mig.... tydligen. Nu tycker jag den är väldigt bra. Tänk vad underliga saker som händer. *rycker på axlarna*

Tänkte bege mig ner på stan efter jag slutat jobba i dag och inhandla en flaska konjak till min mormor. Hon är nämligen lite sjuk. Tycker det är bra att min mormor inte äter några mediciner, för den ena medicinen ger biverkningar som en annan medicin måste motverka och till slut blir det som en ond spiral. Därför dricker hon i stället ett litet glas med konjak varje dag och hittills verkar det ha hjälpt. Det roliga i det här är att hennes konjak är slut och sedan gick hon och blev sjuk. Samband? - I think so.

Nu är det dags att duscha. Hade velat skriva lite till, men det finns det till min stora besvikelse inte tid till. 
Have a lovely day!

When the storm arrives...

Är halvdåligt väder ute, regnar inte men det är halvdunkelt och disigt. Mycket halv nu..
Har precis duschat och kör en naturtork ;)
Tänkte göra mig i ordning alldeles strax, klockan tickar tydligen i väg.
Kände mig väldigt trött i kroppen när jag vaknade, jag hoppas den vaknar till liv under dagens gång. Annars tvekar jag nog med löpningen, vill inte ta ut mig själv för mycket. Då blir det som i fredags när kroppens funktioner var väldigt långsamma och inte följde hjärnans direktiv.

Nej, nu får det ta och ske lite produktiva saker här. Ha en fin dag trots det halvdeprimerande vädret!

Verbal aktivitet

Precis sett på finalen mellan Finland och Kanada. Har in i det sista hyst hopp att Finland skulle knipa guldet, men icke. Relativt tråkig första och andra period, men i tredje perioden bjöd finländarna upp till dans och det började hända en aning. Synd att det inte kom lite tidigare, då kanske de hade haft någonting att säga till om. Men ett välförtjänt silver! =) Blev redan i går alldeles chockerad över att de lyckades slå ryssarna, bara det är en bedrift!
Som vanligt har jag varit väldigt verbal med tv-apparaten, men det är inget ovanligt med tanke på att jag lever mig in i matcher lite för väl.

Har arbetat extra i dag, känns verkligen i kroppen att man inte haft mycket ledigt. Tog bussen 07.45 i morse från Stockholm, sov från och till. Var så grymt trött! Dagen har gått undan någorlunda, var skönt att vi inte var så många som plockade inne på call-offen. Alltid irriterande när det bildas kö i gångarna =(

Var väldigt skönt i helgen, jag och Jimmie var nere på stan i lördags och hade det mysigt. Jag inhandlade ett par solglasögon, rätt nöjd med mitt köp. Fick prova ett par stycken innan jag hittade några som jag tyckte om. Mitt problem är att jag har ganska litet ansikte eller hur jag nu ska uttrycka det. Kändes som om vissa av solglasögonen slukade hela mitt ansikte. Andra kändes bara inte bra, kunde inte sätta fingret på vad som var fel. Men det kändes helt enkelt inte rätt. Men dessa var riktigt underbara! Får ta kort på de någon dag och visa =)
Köpte även ett par skor, dock inga högklackade. Försökte hitta några som var lite mer vardagsanpassade men fann inga. Men ett par svarta loafers blev det i alla fall, mycket förtjust i dem =)
Vi åt lunch på Jensen's och drack rött vin respektive öl till maten. Känns inte som om jag behöver uttala mig om vad jag drack =P

Tror jag ska ta och städa lite i mitt rum i morgon efter att jag varit ute på en löprunda i skogen. Besöket på solariet får ske på tisdag eftersom jag åker på onsdag. Har tagit ledig på fredag eftersom det är en klämdag. Tänkte unna mig lite ledighet och lite Jimmie på en och samma gång.
Nej, nu ska jag ordna lite här. Tänkte försöka lägga mig tidigt nämligen =) Good luck.

Åh!

Kom precis på vad drömmen handlade om... i bland är jag allt bra kuslig! =S

Last Day

Sista arbetsdagen den här veckan som det ser ut just nu. Det talas om att vi på PP eventuellt ska få arbeta på söndag, men det får vi reda på senare i dag. Fröken hoppas på det, då känns det bättre i och med att jag frågat om jag kan få vara ledig kommande fredag. Då får jag en långhelg tillsammans med Jimmie =)
Drömt massa konstigt i natt, vet vilka som varit med och att stämningen varit väldigt obehaglig men jag minns inte riktigt exakt vad som hände. Mindes det när jag vaknade men nu är det som bortblåst. Tror emellertid att jag kommer minnas mer under dagen, kommer nog bara vara fragment av drömmen.
Gick upp tidigare i morse för att hinna plocka i hop lite av mina saker och sådär, orkar inte stressa nu på morgonen.
Tänkte att jag ska ta tåget 16.04 i dag, men det lär jag knappast hinna med. Har inte lyckats hitta en snabb skjuts ner till tågstationen. Fröken får nog fint finna sig i att ta tåget som går vid fem-tiden, Jimmie för den delen också! ;)
Nej, nu är det dags att få upp rumpan från stolen och få saker gjorda. Ha en riktigt underbar fredag!

Pålägg

Har varit en jobbig dag, hjärnan har velat mycket men kroppen har inte riktigt hängt med i dess tempo. Verkligen försökt, men icke. Var lite mer alert precis efter förmiddagsfikat och lunchen, men blev i alla fall bättre under dagen.
Varit mycket fram och tillbaka i dag och i bland vet man inte riktigt hur man ska tolka hela situationen...

Regnat i dag, men var bara lite lätta droppar när jag var ute och sprang. Sedan bar det av till solariet, blev dock inte så varmt som jag hade önskat =(
Usch, inte på humör nu. Vill bara sova.. godnatt!

I Can't Wait...

Kör lite Justin Timberlake på morgonkvisten här =) Dock på en mycket låg nivå i och med att mamma fortfarande sover. Även katten ligger i min säng och sover. Så söt hon är =) Den lurviga lilla rackaren! ;)

Har vaknat två dagar i rad då klockan varit 04.37 på tv-boxen. Antar att kroppen vänjer sig vid att kliva upp såpass tidigt som jag gör. Jag valde emellertid att sova 10 minuter till =P Har ätit frukost, läst det mesta på kanal 5 text-tv och gjort matlåda. Är väl dags att duscha och göra sig presentabel strax.

Hur ser dagen ut? Jo, först jobba mellan 7.15 - 15.45. Sen fort som attan hem och ut i skogen för att löpa. Blir solariet som blir nästa anhalt. Allt ska ske kvickt, jag vill missa så lite som möjligt av matchen mellan Finland och USA. Ska väl kunna klara av att få allting gjort ganska snabbt, fast jag tänker ju sola full tid i solariet. Tar en snabbis i skogen bara i stället. Nej, nu måste jag röra på mig här. Have a good day!

På gott och ont

Som de flesta andra dagar kände jag mig ytterst inspirerad till att skriva medan jag gick runt och plockade kläder. Aningen frustrerad över att jag inte kunde göra det just då.
Jag är en väldigt passionerad person, när jag älskar gör jag verkligen det och när jag hatar gör jag det innerligt. Det är som svart och vitt. Nu är hata ett väldigt starkt ord, men att avsky eller tycka mycket illa om. Till och med passionerad kan vara fel ord möjligen lidelsefull, glödande, eldig, intensiv, häftig, hetsig, eldfängd. Bara att välja och vraka. Jag kan inte rå för det. Känns som om jag känner allting så intensivt. Det upptar mig helt och hållet, slukar mig vid vissa tillfällen. Det är väl precis det som kan vara problemet, jag låter det uppta för mycket av mig. Är väl bland få saker som jag inte klarar av att kontrollera, annars har jag ett notoriskt kontrollbegär. Mina känslouttryck, att jag verkligen ska verka kall utåt medan det egentligen är en känslostorm på insidan.
Oftast, när jag är arg känner jag att det flimrar i ögonen när jag är på väg att gå över gränsen. Det dumma är att jag lärt mig hur jag fungerar och ignorerar för det mesta den här signalen som min kropp försöker ge mig.

Så snurrig jag känner mig nu, tankarna är inte riktigt koherenta i dag. Är fruktansvärt trött, men måste ändå se klart på Grey's Anatomy. Det är helt klart min favoritserie och det kan jag helt enkelt inte missa. Men min trötthet beror nog även på att jag varit ute och sprungit. Blev mellan sträckan eftersom jag kände mig lite utmattad, men ville ändå röra på mig.
Såg även på hockeyn i kväll, hade hoppats på en slovakisk seger för att Finland skulle slippa möta Sverige. Men icke! Fast det stora frågetecknet är om Finland klarar av att vinna över USA?! Spännande...

I gång

Då var jag åter i gång, har ätit frukost och läst allt på femmans text-tv. En liten morgonritual jag har =)
Ska strax hoppa in i duschen och göra allt det där. Tänkte sitta här en sisådär fem minuter till och lyssna på Justins "Summer Love".
I kväll är det hockey, men Finland spelar inte förrän imorgon mot USA. Känns som om det skulle vara torsdag i dag i och med att kroppen har jobbat i tre dagar redan. Tänk så finurliga funktioner kroppen har egentligen...
Nu ska jag nog ta och göra lite "nytta", matlådan är i alla fall redan gjord. Den ordnar jag alltid precis efter att jag ätit frukost.
Var förresten inne på Konsum en snabbis i går, var meningen att jag även skulle köpa mitt vaniljte. Men det kom jag inte på förrän jag satte foten innanför dörren här hemma. Det är typiskt! Yoghurten blev inhandlad och det får jag hålla till godo med. Ha en underbar dag! =)

Fröken

I dag har fröken varit ganska trött, men jag var duktig nog att ta med mig en yoghurt att äta på förmiddagsfikat. Fick mig nog att hålla i gång lite =) Har köpt mer yoghurt för att orka i morgon också, men då blir det med jordgubbssmak. Körde med vaniljsmak i dag =)
Har varit på riktigt bra humör, kände att jag verkligen behövde en bra dag även om det nu inte blev märkningen. Blir call-off i morgon också, men då slipper jag de varma gångarna. Mer luftigt när man plockar på dam-avdelningen. Blev dock skrämd ordentligt en gång, men så går det när man tänker på annat och är i sin egen värld. Var tydligen väldigt roligt att jag skrek så högt. *fnyser*

Var glad att jag inte cykla till jobbet i dag med tanke på att det började regna efter vi hade slutat. Åkte direkt ner på stan och gick på synundersökningen. Damen som genomförde den var riktigt trevlig och sa att man inte kan ha bättre syn. Härligt! =) Hon var dessutom väldigt imponerad av min ögonfärg och sa att jag hade riktigt fina ögon =) Så snällt! ;)

Nu är jag nästan så trött att jag inte orkar tänka. Hade bra saker på gång i huvudet men nu känns det som bortblåst. Ska se klart på Desperate Housewives, sen är det läggdags.

Ändå..

Nu blev det ändå på det viset att jag kikade på Day Break, dumma Mia! Men jag känner mig ganska pigg ändå, förmodligen tack vare löpturen i skogen i går. Men serien verkar ganska bra, dock undrar jag om det håller i längden. Om man som tittar sett fyra - fem avsnitt och dagen i serien går om och om, är det fortfarande underhållande? Får helt enkelt se, jag vet i alla fall någon som ska se kommande avsnitt! ;)

Har sovit gott, vilket alltid gör mig på bra humör. Har fixat matlådan och ska snart hoppa in i duschen. Jag sitter och hoppas på att jag kommer få vara uppe på märkningen i dag, tvivlar på att mitt psyke klarar av call-offen i dag också *hoppas hoppas* Nu vill jag bara klargöra att förhoppningarna är att om jag nu hamnar på call-offen, hoppas jag på att mitt inre klarar av det.
Nej, nu är det dags att fortgå med mitt schema.

Day Break

Är sugen på att se den nya serien på kanal 5 i kväll, men den börjar först 22. Hade tänkt att lägga mig någorlunda, märker en sådan skillnad när jag lägger mig innan 22. Fastän jag är trött på morgonen, orkar jag hålla i gång mer under dagen. Tror jag skippar den i kväll, får hålla utkik efter reprisen i stället.

Dagen har haft inslag både från den bra sidan men även från den dåliga tyvärr. Var på extremt glatt humör i morse och det kändes lite som jag studsade fram, men sedan tog det en vändning. Har känt mig mordisk hela förmiddagen men efter lunch vände det en aning. Lyckades dock pressa fram några leenden innan lunch. Efter lunch var det lite lättare att le efter att ilskan släppte. Tur att det finns människor som kan frambringa ett leende hos mig.
Varit call-offen hela dagen, plockade på herr/underkläder största delen av dagen. Sedan blev det dam-avdelningen och massvis med kö i gångarna. *suck* Rensade gångarna på kartonger ett tag också, blev en saftig hög jag byggde upp på vagnen.
Jag har förresten fått reda på varför man kallar den där avdelningen för Zebra. Den apparat som skriver ut location lapparna heter zebra... tänk att det inte var svårare än så. Jag vet inte om det är fyndigt eller bara tragiskt. Probably a bit of both.

Har varit ute och sprungit, minskade tiden markant. Känns ganska bra att det går framåt, har dock lite ont i benen nu. Men det har nog gått över till morgondagen, sådan liten mes kan man inte vara =P
Solade också, kände att det var dags i och med att jag inte varit på solariet på över en vecka. Skandal!

Ringde och beställde tid för synundersökning, har tid imorgon ca 16:30. Jag har ju som sagt bestämt mig för att ta itu med körkort och för att få övningsköra lagligt måste fröken göra en synundersökning eftersom man måste skicka in ett intyg om synprövning. Tror emellertid inte att det är något fel på min syn, jag anser mig själv ha mycket god syn.
Nej, om man kanske skulle göra sina kvällsritualer och sedan lägga sig för att sova. Nattinatt!

Rainy Day

Ser det fallande regnet och konstaterar att det inte blir av att cykla till jobbet. Tänkte göra det i går, men det blev inte så i brist på tid. Därav att jag tänkte göra det i dag, men det är klart att det ska regna då. Något annat vore konstigt...
Jobbade i går, ångrar en aning att jag tackade ja trots att det ger bra med pengar. Får se hur det känns i veckan, brukar alltid kännas lite tungt i slutet eftersom jag är van med fem dagar och inte sex. Kanske en dag inte gör så stor skillnad, återstår att se helt enkelt.
I dag hade fröken tänkt ta sig till solariet och sola, har inte gjort det på över en vecka vilket är mycket ovanligt när det gäller mig. Måste även boka tid för synundersökning i och med att jag tänkte ta tag i att övningsköra. Tänkte att det kanske vore dags...
Nej, nu ska jag nog hoppa in i duschen för att inte försena mitt "schema" alltför mycket ;)

According to..

Varit dålig på att uppdatera sedan i lördags men det känns verkligen som om jag egentligen inte vet vad det är för dag. Det beror väl på att man var ledig från jobbet i går, känns som om det är måndag i dag samtidigt som det känns som torsdag. Vad snurrig jag blir, gårdagens fullmåne gör mig inte direkt klokare i huvudet. I alla fall inte efter att jag sov dåligt och oroligt i natt. Känns som om något cirkulera i mitt huvud som måste ut.
Hur som helst, var kaos i dag på jobbet. Kö, kö och kö! Så mycket folk överallt och det var meningen att jag skulle vara någon annanstans än call-off i och med att det stod inlägg på mig på listan. Men de kan knappast ha menat vanliga inlägg eftersom jag är lite för klen för att lyfta kartonger in på platserna hela dagen. Fick plocka kläder på dam-avdelningen i stället. Måtttligt road av det. Har varit aningen nere i dag, synnerligen på förmiddagen. Jag sken upp lite mer efter lunch.
På eftermiddagsfikat satt jag ensam då de andra ville sitta ute. Då tittade jag runt lite överallt i brist på annat och märkte en skylt precis utanför fönstret. Det stod: "Utrymmningsväg". Jag vet inte riktigt hur de fungerar men jag trodde att det stavades "utrymningsväg". Så klantigt! Tror det sitter flera likadana skyltar runt om inne på lagret också. Men det frambringade ett stor leende ändå =) Fick lite sällskap sen också vilket var rätt trevligt. Aldrig kul att tillbringa en rast själv.

Efter jobbet har jag varit ute och sprungit i skogen, vet inte riktigt var jag fick all extra energi i från men jag har nog aldrig sprungit så fort och så länge utan att stanna. Var väldigt långa stinter =) Känns mycket bra!

Känns irriterande att bilden på TV:n är sådär, bilden fryser sig och liknande. Det är den där övergången till det digitala som spökar. Hrm, det är typiskt när det kommer Grey's Anatomy....