Härligt väder

Har legat ute på balkongen hela dagen och solat. Hur varmt som helst och inte en enda vindpust. Pratade lite i telefon med Jenny under tiden. Sen har jag mest legat och dagdrömt och tänkt en massa.
Är hos Robban nu, han kom och hämtade mig vid sju-tiden. Han kunde inte hämta mig i går då han inte hade någon bil. Då fick det bli i dag i stället.
Jaja, händer ingenting speciellt i kväll. Ska bara vara.. jaja, ha en bra kväll.

Nästan slut

Jaha, då var arbetsveckan nästan slut igen. I bland tycker jag att tiden går så långsamt och andra gånger flyger bara tiden i väg. Men i slutändan går dagarna förbi, tyckte att det nyss var söndag och jag bävade inför min sex dagars vecka. Nu har jag arbetat fem av de sex dagarna och jag står fortfarande på benen. Morgondagen kvar, jobbar 14-22.. igen. *suck* Egentligen ganska dåligt, men tanke på att det blir så omständigt om jag ska till Robert. Får se om herrn hämtar mig i morgon eller inte. Sista tåget går 21:52. Annar shade jag inte haft något emot att ta tåget tilll Västerås. Men men. We'll see. Blir att sola i helgen i alla fall. Börjar få smått med ångest över att jag är blek. Vanligtvis brukar jag vara "chokladbrun" (som mamma beskrev mig) vid den här tidpunkten på året. Men nu har jag inte solat solarium en enda gång i år. Måste väl ta tag i färgen nu. Satt dock ute på balkongen i drygt en och en halv timme när jag kom hem från jobbet. Ganska skönt =)

Inga nya lägenheter som är utav intresse har kommit in på Hemnet. Fortfarande
Blomstergatan som känns som det bästa. Får se vad det blir av det hela.

Har tränat både i går och i dag. Känner mig mycket piggare av att träna. Bara för att jag skrev det där, gäspade jag precis. Men att jag är sömnig har nog något att göra med att jag jobbat för mycket och sovit för lite. Nog för mitt eget bästa att det inte är någon övertid på söndag. Den giriga sidan hade nog skrivit upp sig, medan den svaga och stackars lilla Mia inte orkar jobba. Känns alltid bättre när det inte finns en valmöjlighet. Då slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte jobbar extra.

Jag och Robban ska slå i hop våra friskvårdsbidrag från jobbet och åka och köpa en crosstrainer till mig. Jag börjar störa mig på ljudet. Ja, okay, det funkar med gnisslet, men jag vill ha en ny. Då skulle jag kunna träna innan jag gör mig i ordning till jobbet på morgnarna. Inte behöva oroa mig över att jag stör någon. Får se vad vi hittar i helgen. Nej, nu ska jag surfa runt lite på nätet =)

Oj...

Klockan har tickat i väg rejält. Tur nog att jag börjar klockan nio i morgon. Annars hade det varit en ytterst trött Mia som gått/sprungit runt på H&M.
Tränade och hade mig, hur skönt som helst! Detta ska jag fortsätta med, hoppas att hälsan håller sig god bara. *peppar peppar* Jag ska inte förstöra för mig själv nu.

Jag har suttit och hjälpt Robban med lite plugg till Engelska B. Tydligen har man varit aningen för inne i det för att ens titta upp på klockan. Stackaren börjar däremot klockan sju =( Poor baby!

Har varit en seg dag på jobbet, där gick klockan väldigt långsamt. Jag var listansvarig, men var inte så mycket att göra. Plockat kläder, skurit kartonger och allt möjligt har jag hittat på. Fast det är skönt när Robban är på jobbet samtidigt. Något trevligt i alla fall.

Nej, nu är jag alldeles slut i huvudet efter allt i kväll. Får se vad som inkluderas här i morgon =) Natti!


Träning=)

Känner mig riktigt motiverad=) Ska rida på den känslan, bäst att skynda sig;)
Uppdaterar sen!

Nummer två

Nummer två är min favorit. Helt klart. Bilderna ger inte lägenheten rättvisa helt enkelt. Luckorna var inte alls lika gräsliga, inte för att de var enormt snygga, men ändå. Väldigt mysig lägenhet, tror den skulle passa mig och baby alldeles utmärkt! Hans mamma ska dit och kika på den i morgon. Vi var bara på tre stycken, varav den första gick vi lite fel. Då fick vi huka och krafsa oss fram genom buskar och dylikt. Lite drygt, men skratt förlänger livet =)
Den på Norra Ringvägen (nummer ett) var inte alls lika fräsch som på bilderna. Mosaiken i köket för mina tankar till McDonalds. Har för mig att de har liknande mosaik på sina ställen i Stockholm. I alla fall den på Sergelgatan. Där har man ju gått förbi och sett det. Kan ha fel, men jag tänker på McDonalds och det vill jag inte associera en lägenhet med =P

Var förbi Elgiganten ute vid Hälla och lämnade in min mobiltelefon för reparation. I lördagskväll blev den alldeles tokig. Då gick det inte att komma in på Inkorgen, inte att skicka SMS. Ingenting som hade med den funktionen att göra... "åtgärden misslyckas" eller något. Häromdagen låste den sig dessutom när jag var inne på huvudmenyn. Gick inte att göra nåhot, inte ens stänga av telefonen. Då var jag tvungen att ta ut batteriet, vilket förstås är lätt med mina naglar. Don't get me wrong, jag älskar mina långa naglar, men de är inte ideala till att pilla ut saker med. So, jag använda mig av hjälpmedel för att få ut den. Jag har nu lånat mammas telefon, som är min gamla. FIck en lånetelefon därifrån, men det var något crap. Kan ju avslöja att mamma ska ha den så länge. Jag är inte elak! Det är bara det att mamma inte använder sin telefon. Hon har den med sig i fall jag skulle ringa. Jag däremot är mer utav en frekvent mobilanvändare på alla sätt och vis.

Älsklingen är på fotbollsträning nu, han kommer väl om kanske en timme eller så. Inga problem, jag lyckas alltid underhålla mig själv =) Kanske uppdaterar, we'll see. Förmodligen inte, blir nog massa mys här innan det är time for sleep. Ha det så bra! =)

Övertid - tokig

Jag försöker jobba så mycket som möjligt innan jag slutar den 11:e juli. Helt tokig. Jobba, jobba, jobba!
Slutsats, jag har varit på jobbet i dag. Pang, extra pengar på kontot =)
Var lite jobbigt, men dagen har gått fort. Har slitit som ett djur i dag, plockat och plockat i ultrarapid!

I går var en lugn dag, i kontrast till i dag. Jag och Robban cyklade ut till Slagsta och åt varsin Slagsta-glass. För mig originalet - gammeldags våffla med sylt och grädde. Mums! Var skönt med en cykeltur och gott med en glass. Robban kom och hämtade mig från jobbet i fredags. Vi satt uppe ganska länge, pratade igenom en massa saker. Sedan vid fyra-tiden blev det sömn=P
Var meningen att han skulle åkt direkt till jobbet från mig i går kväll, men han insåg att han förmodligen skulle vara så trött på söndags morgonen. Därav att han åkte hem och lämnade bilen och tog sig till jobbet med en kompis. Ganska smart, vill inte att han ska hamna i diket för att han somnar. Hans sista nattpass. Passade bra att jobba övertid då =)

Har tränat efter jobbet, skönt =) Andningen har blivit bättre, därför tänkte jag att jag skulle tuta och köra igen =)
Jaha, då var man i gång med det igen.

I morgon bitti kommer älsklingen och hämtar mig. Vi måste försöka sluta lite tidigare i morgon för vi ska på tre eller fyra visning i morgon. I visningsordning:
1,  2,  3 och eventuellt 4.
Jag vill inte lämna cykeln vid tågstationen över natten. Är väldigt rädd om cykeln nu. Blivit väldigt paranoid med låset dessutom. Sen är jag fortfarande väldigt misstänksam mot alla cyklar som är svarta och har korg. Spanar efter min gamla. Har dock avtagit en aning nu, var värre förut=P

Nej, nu ska jag lägga ner. Kanske vore en idé att röra sig mot sängen. Svårt när man är pigg....

Nya Bettan ;)




Forgot

Blev inte av att uppdatera i går. Satt vid TeamSpeak, jag vet inte riktigt hur länge, men väldigt länge. Pratade med Robban och såg Eurovision del två på datorn.
Tycker att
Island helt klart var bäst i denna semi-final. Grymt bra!
Lettland gjorde mig sugen på ett glas Captain Morgan och cola. Mums ;)

Dagen på jobbet gick undan ganska kvickt. Var listansvarig och höll på med lite annat också. Sprang runt på vår avdelning och försökte fylla på kartonger. Lite ont i vänstra skulderbladet nu, skärpning på mig när det gäller att kasta upp kartonger till den högsta nivån. Jag tror väl att jag klarar av mer än vad jag gör. Men jag ska vara så förbannat envis! Hade ett möte också, för vi hann inte klart i onsdags.

I dag börjar jag 14.00, sov lite längre =) Skönt! Gick upp vid tio-tiden, godkänt med tanke på att jag la mig runt halv två. Har ätit min obligatoriska havregrynsgröt med äpplemos också. Mumsfilibaba!

I går firade jag, mamma och mormor Mors-dag. Mamma jobbade på söndags, vi tänkte passa på när alla har tid. Blev smörgåstårta och rabarberpaj. Riktigt underbart gott! Mamma är grym! Blev två glas med Bacardi och cola också, inte illa. "Välkomstdrink" ;) Massa prat och skratt, blev ett par timmar där. Tänk vad kul man kan ha med familjen i bland=)

Nu måste jag nog ta och fixa mig lite, vill slippa stressen för att jag sitter här för länge. Har ännu inte bestämt om jag ska cykla hela vägen till H&M eller om jag ska ta bussen från stan. Ska ta mig en funderare, kan vara lite kallt vid tio-tiden i kväll när jag slutar. Ska möta min älskling vid tågstationen efter jag slutat också. Längtar redan! =)

Två bilder från gårdagen =)

Suverän smörgåstårta och välkomstdrinken ;)




Onsdagssnurr

I dag har jag känt mig aningen virrig. Eller det är inte rätt ord, jag har känt mig lite vilsen. Inte alls på humör för något, men det är bara att bita i hop i och med att jag inte kan gå runt och sura hur som helst på jobbet. Har dock inte varit mitt vanliga glada-jag. Det får duga, förmår inte mer för tillfället.
Inte hänt något särskilt i dag, bara jobbat. Haft ett möte som varade två timmar. 9-18, slapp fyra timmars plock tack vare min sovmorgon och mötet. Thanks;)
De håller på och bygger om på övervåningen, precis ovanför min avdelning. Det har dunsats, borrats, sågats.. allt möjligt. Nästan att man blivit galen. Ska ta med mig öronproppar för jag gissar på att kakofonin på övervåningen kommer att hålla på i ett  par dagar.

Mest tagit det lugnt efter att jag kom hem från jobbet, pratat lite med Robban över TeamSpeak.
Kikat lite på datorer igen, de har fått in den jag vill ha på
dustinhome.se. Det är en HP Pavilion DV9686.


Nej, nu ska jag göra mig i ordning för sängen och sen ringa ett samtal till Robert. Natti!

Ingen känsel

Har precis avslutat en konversation med Robban på TeamSpeak. Skönt att ta av sig allt från huvudet. Nu har han åkt i väg till jobbet. Att älsklingen orkar dessa nattpass...

Jag har varit så trött i dag att ord inte ens räcker till. Låg i sängen hur länge som helst, natten till i dag, men sömnen ville inte komma. Slut kom den väl, kanskes sovit dryga 3½ timme. Inte särskilt mycket.. var bara att kliva upp klockan fyra i morse och göra sig i ordning. Jag har varit sådär trött att man knappt har någon känsel. Jag orkade inte cykla, tog bussen i stället. Säkrast. När jag cyklade från tågstationen (där jag parkerar min cykel) kände jag inte att jag cyklade. Såg att jag gjorde det, men allt var så automatiskt. Jag lät mig själv föras hemåt med Jenny på andra sidan luren.
På vägen hem ser jag en Securitas-bil. Extremt smart som jag, är cyklar jag lätt efter bilen. När han stannar och kliver ur börjar jag prata med honom. Pratade om parkeringsböterna på min mammas plats, han cirkulerar tydligen även i mitt hemmakvarter ;) Hur som haver, han vet vilken bil jag menar och sa att han skulle faxa ut till de som arbetar att de ska ge f*n i mammas bil. Han berättade att han själv nästan lappade bilen för att jag inte såg privat P-skylten. Jaja. Får se vad det blir av det där.. för böter ska det icke vara!!!

Eftersom Hemnet krånglade sådant i går, tänkte jag att jag skulle lägga ut länken till den fina lägenheten som jag är så överförtjust i. Den är inte som min förra favorit, som för övrigt tagits bort från nätet. Antar att den är såld.
Fin lägenhet - klicka.

På måndag är det fyra visningar, var en till som dök upp i dag. Den var helt okay, inget som sa: wow.
 I går anmälde jag mig själv och Robban till öppet hus på Mälardalens Högskola (i Västerås). Nu känner ju han till skolan, men vi tänkte att det skulle vara intressant att gå på öppet hus. Om inte annat för min skull, jag som inte är bekant med skolan. 14 juni blir det, är i för sig ett tag kvar. Men lika bra att anmäla sig medan man minns det. Minnet är ju så bra, men kort.

Jobbade 6-15 i dag. Men blev måttligt nöjd på eftermiddagen när jag frågade om jag kunde jobba i en rast för att få gå 14:45. Jag får svaret att de säger i från, jag får i så fall ta 15 minuter tjänstledigt. Det är tydligen helt okay att jobba in någon rast om man slutar 13. Det hör till saken att hon som också jobbade 6-15 med mig i dag, fick jobba in sin rast för att gå tidigare. Plus att det är en man som gör så varje dag. Lite rart var det att han hade gått och sagt till att det ska vara lika för alla i sådana fall. Tyckte det var fint att han tog mitt parti där, han verkade upprörd efter att jag hade berättat detta.
Jag fick i alla fall ta min onödiga fikarast, sen gick jag hem 14:45. Skyndade mig ner till bussen och åkte hem till det trygga. Det är inte som att jag vill sluta tidigare för mitt eget nöje, utan för att jag vill ta 14:55 bussen. Annars måste jag vänta till 15:40. Min åsikt är att hela idén med att sluta tidigare är att man ska komma hem tidigare. 40 minuter går helt till spillo om jag ska vänta på bussen. Nu får det vara som det är, men jag blev väldigt besviken.

Jobbar 9-18 i morgon, skönt med lite mer sömn. Ska strax borsta tänderna och sen ringa till Robban och säga godnatt. Eventuellt kika förbi vardagsrummet och fråga mamma vad hon tycker om årets Eurovision-låtar. Nattinatt!

Åh!

Hemnet fungerar inte riktigt som det ska. Tänkte lägga in länken till en lägenhet som kom ut på nätet i dag. Vi har tänkt och gå på visningen nästa måndag. Väldigt intressant lägenhet.. indeed.
Alla sidor vill krångla för mig i dag, inklusive blogg.se. Men i och med att jag kan skriva nu verkar det som om jag löste ett problem i alla fall =)

Har haft långa diskussioner med Robban i dag, om både det ena och det andra. Nu har han åkt i väg till jobbet. Jag ska väl ta och borsta tänderna, sen blir det ett godnattsamtal.
Pratade även en lång stund med Jenny i telefonen. Var ett tag sen vi pratade, har saknat våra pratstunder. Om det går, ska jag ringa henne när jag sitter på cykeln på vägen hem från jobbet. Oftast brukar det vara problem med att det blåser sådant. We'll see tomorrow. Om jag ens tar cykeln på morgonen. En tur ut till H&M i regn är inte att rekommendera. Särskilt inte runt halv sex. Börjar för övrigt klockan sex i morgon, därav att det blir sängen bums. Ja, efter nattinatti samtalet till baby!


Inget arbete

Har sovit lite oroligt i och med att jag förväntade mig att jag skulle få jobba övertid. Men de ringde och meddelade att det inte blev något. Skönt egentligen, behövde nog en dag i lugn och ro. Eller ja, en dag som jag inte är på jobbet. Allt som oftast känns det som om jag är där jämt. En tanke som slagit mig är att jag egentligen skulle kunna sova i ett tält utanför H&M. Det skulle inte vara så dumt, för man är ju oftast där. Hade varit en smart idé om det nu inte vore för att jag inte är mycket för att tälta. Jag har tältat en gång... och det var på min balkong (tredje våningen). Ungefär på det viset låter mina campingerfarenheter.

Vad har jag ägnat mig åt i dag då?
- Jag har sovit ut.
- Städat skrivbordet och ett skåp.
Very productive.

Vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med resten av dagen, men jag antar att det blir en pratstund med älsklingen när han vaknat. Hans sista vecka att jobba natt, sen är det en dagsvecka... sen slutar han. Vilket as ;) Själv jobbar jag till 11 juli. Surt... men när jag väl slutat på fredagen där, kommer jag inte ångra mig.

Nej, nu ska jag nog ta boken och lägga mig i soffan. Omläsning av "The Great Gatsby".
Uppdaterar senare!


Delirious

                                                David Guetta - Delirious



Varit på jobbet i dag i tio timmar. Jobbat nio utav de tio timmarna. Valde att ta bussen till jobbet i morse och det innebar att jag var en timme tidig. Men när jag steg upp extra tidigt i morse såg det ut att vara så kallt och ruskigt att jag inte ville cykla. Bra val! Dels för att det var svinkallt, men dels för att jag fick jobba övertid en timme innan mitt schemalagda pass. Då gick inte den timmen till spillo =)
Har varit en rätt bra dag ändå, plockat lite och sen hållt på med listor. Var listansvarig på herr-avdelning i dag.
I morgon ska jag eventuellt jobba övertid, en av gruppledarna ska ringa mig i morgon bitti om det blir något eller inte. Enligt schemat är jag ledig, men jag skulle gärna vilja jobba extra. Försöker få in så mycket som möjligt innan det är dags att börja studera. Då får man ju vända på varenda krona... jaja. Jag försöker mitt bästa.

I dag har det blivit en del diskussioner. Hockey - Finlands vinst och Bäckströms fina målvaktsspel.
Sen har jag och de andra nog berört så många ämnen. Bland annat Lyxfällan, avsnittet som visades i veckan. Jag såg bara en snutt, men det var tillräckligt. Jag blev upprörd och rent av chockerad när killen förklarar att han sa upp sig på jobbet för att han tyckte det var tråkigt! Visst, många finner sitt arbete väldigt tråkigt. Men inte går de och säger upp sig utan att ha någon alternativ inkomst. I alla fall på något sätt kunna klara av hyran och dylikt, utan att ta en massa konstiga lån. Skulle det vara så enkelt, att man bara säger upp sig så fort något är tråkigt? Visst det är en härlig tanke. Men hur ska man försörja sig? Jag kanske skulle klara mig med tanke på att jag bor hemma. Jag har dessutom inga spelproblem. Hur som helst, just att han svarade på det viset, ja, det gör mig lite upprörd. Finns så många som längtar efter ett jobb, men inte får något. De skiter i om det är tråkigt eller inte, de vill ha en inkomst. Jag ska i för sig inte säga något, jag längtar till dagen jag slutar. Men jag slutar för att jag vill vila lite innan jag börjar studera. Det är på lite andra grunder, det har inget med tristess att göra. Jag vill utveckla mig, lära mig mer. Fast det kanske har med tristess för hjärnan, för att den inte är så aktiv på jobbet. I bland då..

Nej, om man kanske skulle ringa baby och säga godnatt. Sen sova.. utifall att det blir en arbetsdag för mig i morgon. Nattinatt!

Finland + äpplemos

Finland vann brons! Inget jag missat precis. Robban och jag såg första perioden hemma hos honom, andra perioden hörde jag på radion i bilen på vägen hem till Eskilstuna. Tredje perioden såg jag hemma i mitt vardagsrum. 4-0. Yeah! Jag försökte vara dämpad i bilen, blev bara något enstaka som slank ut ;)
Nu ska det bli tråkigt att sova själv i natt... igen! Var så skönt att sova bredvid honom natten till i dag. Jag åkte till Västerås i går efter att jag hade slutat jobba. Åkte till Ica Maxi och handlade lite att äta. Lagade lite mat och sedan blev det mys och film. Såg Van Helsing, jag har förvisso sett den förut men jag tycker den är väldigt underhållande. Därav att det inte gjorde något att jag såg den igen. Efter filmen var slut, somnade jag rätt så kvickt i armarna på min baby. Så skönt!

I dag har jag varit hos Lidia på Kalufsen och fått lite nagelomvårdnad =) Efter det gick jag och Robban till Spicy Hot. Sådär mitt i måltiden kom vi på att skulle gått til Jensen's i stället. Men i och med att stället är så nytt i stan hade vi inte ens en tanke på det. Men varsin latte i handen styrde vi kosan ut till Erikslund efteråt. Hade lovat M på jobbet att jag skulle köpa med mig ett par arbetsbyxor till honom. Men Swedol stängde redan vid 14:00. Lite väl tidigt i mitt tycke. Så jag får ta det i veckan eller nästa helg.
Tillsammans har vi i kväll arbetat lite på Robbans uppgifter till Engelska B-kursen. Bra team! (även om jag är lite hetsig ibland) Avslutades som sagt med period 1, Finland - Sverige.

                                                    



I torsdags och fredags morse hade jag en kamp med äpplemoset. Den sabla burken vägrade bli öppnad. Länge försökte jag i torsdags, men det gick inte. Efter en lång stund gav jag upp eftersom jag var så hungrig. På fredags morgonen verkade det bli en repris på dagen innan. Men tillslut gav äpplemoset upp. Jag vann. Det blev äpplemos på gröten. Mums! =)

                                                     


Börjar närma sig läggdags. Ska upp och jobba i morgon. Men börjar inte förrän 10. Skönt! Jag är mentalt förberedd för en regnig cykeltur ut till H&M. And off I go. Nattinatt!

More English

Förra veckan i torsdag var det utländska besökare på H&M och jag var med och visade tre stycken hur vi gör när vi plockar kläder och skickar ut till butik. Det var tre kvinnor från Hong Kong som gick med mig. De var hur trevliga som helst. Engelskan var lite smårostig de första minuterna, sen föll det på plats. Kändes väldigt naturligt, även om engelskan inte är lika bra som den var i skolan när man talade engelska varje dag. Men i dag har jag utökat en aning. Robban fick mig att ladda ner Teamspeak - jag, Robban och Alex har suttit och snackat i många timmar. Alldeles för många timmar egentligen. Alex är Robbans kompis nere i Tyskland. Det var han vi bodde hos när vi var på semester i mars. Bra träning! =)

I dag blev det inte många timmar på jobbet. Skulle egentligen jobba 7-14, men gick redan 12:45 då jag skulle till läkaren 14:15. Bussen går 12:55 nämligen. Blev lite dötid hemma innan jag cyklade till vårdcentralen. Men det är hursomhelst inte något större fel på mig. Ingen fara alltså, ta det lugnt ett litet tag. Sen kan jag börja träna i vanlig ordning igen =)

Sitter här med lite ljus tända, var ganska kallt i rummet tidigare. Dels en värmande effekt, men dels en mysfaktor =)
Jag börjar starkt fundera på att sova snart. Väldigt trött! We'll see...

Alive - barely

Tisdag:

Natten till i dag var jobbig, riktigt jobbig. Låg vaken ett bra tag, hade så svårt att andas. Kändes som om jag andades genom sugrör. Kändes väldigt trång i luftvägarna. Jag ringde Robban, som var vaken vid 2-3-tiden. Minns inte vad klockan var. Lyckades till slut få ytterligare någon timmes sömn. Hade behövt fler med tanke på hur jag mådde i morse. Alldeles vimmelkantig, men jag lyckades få i väg mig själv till jobbet. Tog dock bussen, vågade mig inte på att cykla till jobbet med tanke på mitt andningstillstånd.
Gick bra att jobba i dag ändå, var listansvarig. Plockade någon enstaka lista, annars har jag mest hållt på med listorna och letat kartonger som vi behövt. Bra dag, dock gick det inte lika fort som i går.
Gårdagen försvann i en handvändning, vips! Inga klagomål, jag hoppas på att de resterande arbetsdagarna kan gå undan lika kvickt. Vill ha fredagkväll, mys eller dylikt med Bobban. Fast jag jobbar på söndag, men jag åker ändå hem på lördagkväll då grabbarna jobbar natten till söndag. Ganska passande ändå=)

Onsdag: Hann inte skriva klart i går....


Sunny Day

Jag och Robban har legat ute i trädgården och solat ett tag, men solen gick lite i moln. Därav att vi gick in.
Har väl tänkt att vi kanske ska måla eller något. Ska väl ut på en löptur sen också. Uppdaterar senare.

Ps.

Kom hem från Robbans match för ett tag sen, blev lite kyligt på Swedbank Park efter ett tag =( Burr!
Men R var cute och duktig =)
Han fick några sår på benet, därför fick jag attackera honom med Alcogel efteråt för att rengöra såret. Det sved tydligen lite;) I'm evil.... at least he thinks so...
Nej, nu får det bli sängen strax. Är helt slut i kroppen.. =(

Galen!

Jag blir galen! Alldeles galen!

Förra veckan fick vi åter igen böter på mormors privata p-plats. Vad är problemet???? Ge f*n i att lappa bilen. Jag förstår inte. Jag blir galen. Nu har jag terroriserat vår hyresvärd, men nu är det tydligen några komplikationer. Förra gången gick det så enkelt, men nu är det tydligen krångel. GALEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Träning

Det blev tonfisk och pasta i går. Helt okay, blev mätt i alla fall. Är dock lite sugen på tonfisk i dag också, men det blir inget sådant. Kanske att jag köper det i morgon efter jobbet. We'll see.

Är fortfarande kvar i Västerås. Förbaskat skönt att bli hämtad på morgonen och åka direkt till H&M. Slippa stressen till bussen osv. Medan Robban har varit på fotbollsträning har jag varit ute och promenerat. Jag har gått runt i villaområdena och Djäkneberget, varit lite överallt... i krokarna givetvis. Var ute och promenerade i en timme vilket var väldigt skönt. Först tänkte vi att jag skulle vara i Rocklundaskogen i två timmar medan han hade träning. Men jag trodde inte jag skulle orka vara där i två timmar för att sedan bli hämtad, dessutom utan någon mp3. Min är hemma och hans Ipod var inte laddad. Blev lite armhävningar och dylikt efteråt också =)

I morgon efter jobbet ska jag med till Västerås igen. Är en visning, plus att herrn har match. Dock blir det nog bara jag och hans mamma som kikar på den
här lägenheten i och med att det är samtidigt som hans match. Sen tänkte jag om hon kunde släppa av mig där de spelar match. I alla fall få se en halvlek eller något. Robban gå rnog och ser den på torsdag. Då ska jag sova hemma i och med att jag börjar klockan sex på fredag. Blir nog cykel dit, ska försöka vara så hurtig som möjligt.

Nu ska vi ner och äta en smörgås eller dylikt. Sen blir det kanske film, det blev aldrig av att se National Treasure 2 häromdagen =( Hoppas på att vi ser den i kväll!


=(

Blev inga visningar i dag =( Robban fick inte sluta tidigare. Riktigt trist. Men jag ska nog försöka ringa mäklarna i morgon och boka någon tid för visning. Vi var båda väldigt sugna att se lägenheterna. Jaja.
Jag slutade 16, men satt kvar till 17 och väntade på R. Hann äta en sandwich pepparkaka. Alldeles överlycklig över det faktum att de fortfarande har kvar just den glassen på H&M. Åt en på fikarasten också. Fy på mig - två glassar! Men ack så gott!

Nu har han fotbollsträning, därav att jag sitter och försöker underhålla mig här. Men jag ska nog kila ner och äta lite tonfisk och någonting. Fröken är nämligen lite hungrig efter jobbet. Hungry!!!

Visning

Lägenheten vi var och tittade på i dag var jättefin! Jag är riktigt förtjust i den! Synd bara att den var så dyr. =( Men det finns alltid fler lägenheter som ploppar upp titt som tätt. Dessutom har vi ingen brådska egentligen. Jag och Robban ska renovera lite här hemma hos dem. Kommer bli kanonfint när vi är klara. Nu i veckan ska vi väl försöka måla i sovrummet. Fondvägg och övriga väggar. Samt slipa och måla lister. Däremot hinner vi nog inte lägga golv. Men det är ingen brådska. Jag fixade lite med garderoben där inne i dag. Hackade bort tapet från garderobsdörren. Bara en liten början. Men vi har köpt färg och allt från Bauhaus, är bara att ta tag i det när vi får tid. Golv måste vi köpa också, men det får bli när väggar och tak är färdigmålad. Det är nu jag och Robban ska vara tacksamma över vårt händiga anlag.

Robban hjälper sin mamma och pappa och deklarera just nu, passade på att uppdatera bloggen då. Vi ska nog titta på film när han är färdig med det. Är väldigt sugen på att se National Treasure 2. Verkar mycket spännande och bra! =)

I morgon jobbar jag 7-16 och efter arbetsdagen ska vi i väg och titta på två lägenheter. Båda två är väldigt nära högskolan. Favoriten är den här. Den ska vi kika på efter den här, Robbans mamma bokade en visning åt oss tre klockan 17. Ser fram emot att se dem, bilder är ju alltid bilder. Man blir alltid en erfarenhet rikare, alltid något positivt.

Vi var förresten ute och promenerade raskt och joggade i Rocklunda skogen. Extremt skönt! Visst, jag var lite grinig till en början men sen kom jag också i gång. Skönt att vara ute och träna på morgonen, vi vaknade ändå i hyfsad tid. Nice! =)

Nej, nu verkar det vara filmdags. Uppdaterar i morgon efter visningarna =) Wish us good luck..

Dålig

Jag är verkligen dålig på det där med uppdateringar. Fy skäms på mig. Jag har varit dålig på det av samma anledning som det brukar vara. Robban.
Det har ju varit Valborg och första maj. Men nu däremot, då är han på fotbollsträning. Tänkte jag skulle passa på nu =)

Valborg var sådär, vi gick ut till Pluto men det var ingen höjdare. Men men, vi tog oss i kragen och gjorde något i alla fall. På torsdagen vid lunch, gick jag, Robban och hans mamma på en lägenhetsvisning. Lägenheten är nog såld nu med tanke på att den är bortplockad från nätet. Var en väldigt fin lägenhet, men lite för kompakt som vi beskrev den. I morgon ska vi gå och kika på
den här lägenheten. Vi har lite fler visningar planerade i veckan, men de kan jag visa sen.

I går kväll gjorde vi inte alls mycket. Jag blev fördröjd med en timme i går, för Robban kunde inte komma och hämta mig. Då fick jag vänta på B på jobbet som slutade 17:00. Väl här i Västerås stack jag och R och köpte varsin Spicy Hot rätt. Mums! Vi har insett att det är vår grej, vi är oftast sugna på lite Spicy ;)
När  hans fotbollsträning är slut blir det väl en sväng ner på stan. Varsin latté och bara strosa runt. Eventuellt ett besök på en resebyrå. Börjar bli dags att ta tag i det där nu. Jag vill ha varmt. Mycket varmt!
När jag ändå är inne på vädret måste jag säga att det är kallt ute. Vad glad jag är över att jag inte tog med mig min tunnare vårjacka. Det hade varit alldeles för kyligt. Har den vanliga vårjackan nu, den är lite tjockare. Skönt! Annars hade det varit en riktigt frusen Mia!
Nehe, om man nu skulle resa sig från datorn och göra sig i ordning. Ha en underbar lördag! =)