Lördagsunderhållning

Var meningen att jag och Jossan skulle till tatueringsmässan i Norrköping, men det blev tyvärr inte av =( Hade varit trevligt att göra något lite mer annorlunda faktiskt. Men nu är det som det är och jag sitter här och skriver.
Blir utgång i kväll i alla fall, Bosse (En annan Josefine) kommer hit och förfestar med mig. När Jenny sedan har slutat arbeta vid 21.30 är det meningen att vi ska styra vår kosa dit. Ser fram emot att se hennes nya katt Ninni aka Svante. =) Ska bli kul med en utekväll med tjejerna faktiskt, vi blir antagligen fler senare men det får man helt enkelt se. Vi har nog väldigt roligt tillsammans ändå!
Var och handlade på systemet i går efter jobbet, gick runt i vad som kändes en evighet och letade efter
Foot of Africa. Fann den bara i bag-in-box variant. Men efter många varv runt hyllorna fann jag den äntligen i flaskversion. Att det ska vara så svårt att finna det man söker? ;) Vinet är inte särskilt dyrt, men ack så smarrigt! Ska bli underbart att få avnjuta lite vitt i kväll!
Inhandlade även en ny topp men är inte säker på att jag är förtjust i den, var mer eller mindre ett impulsköp. Behövde ett nytt linne och det blev första bästa. Egentligen avskyr jag impulsköp men jag ansåg att jag inte hade tålamodet att söka vidare. Var inne på ett par ställen men hittade ingenting bättre än den jag köpte från början. Ska prova och visa Bosse sen när hon kommer, hon får vara lite smakråd åt mig. Finns några alternativ till den också, får hoppas att jag nöjer mig med något i min garderob.
Nej, nu ska jag nog röja upp en aning, måste se någorlunda ut när Bosse anländer. =)

From Yesterday

"On his face is a map of the world"... 30 Seconds from Mars - "From Yesterday"



Just den meningen gillar jag väldigt mycket. Kan inte motivera det, jag bara känner det inombords. Många gånger är det så för mig, jag vet vad jag gillar, vad som är utmärkande. Men jag kan oftast inte ge skäl för varför jag känner så. Jag antar att jag går lite för mycket på känslor, i bland kommer hjärnan lite efter. I bland är det helt tvärt om, då är det bara hjärnan som dominerar och bara nonchalerar känslornas utrop.

Har varit ganska trött även i dag trots att jag lyckades somna utan att hosta sönder mig. Är allt väl underligt att jag knappt hostar alls på jobbet, medan jag på kvällen hostar så det nästan ekar i rummet. Det är ändå extremt mycket damm på jobbet.. Finurligt. Varit på call-offen i dag, känns som om jag plockat mer kläder än jag brukar. Fler sidor i alla fall, stressade som en toka i slutet eftersom det var dags att gå hem. Men jag har haft en bra dag ändå - besök, skratt och dåliga/lama skämt har lyst upp dagen som vanligt. Det är tur att jag har sådana underbara människor kring mig på jobbet! =)

Jag har varit och solat också, hade en inre debatt om jag skulle sola eller ej. Men på det viset blev det, var väldigt skönt! Damen som står i kassan är alltid lika förundrad över att jag är så tålig av mig. Är hyfsat nöjd med resultatet, var röd som en kräfta i ansiktet när jag hade solat klart. Men det berodde nog på att jag gått hur snabbt som helst ner till solariumet. Tror inte att jag någonsin lyckats gå den sträckan så fort som i dag, var måttligt varm redan när jag kom fram. Blir ju röd när jag sedan svettas i solsängen, inte alltid att jag skulle vara solbränd då jag är röd. Får se hur det lagt sig till i morgon bitti. Försöker lära mig att inte alltid vara så kvick på att döma på kvällen utan att vänta till morgonen därpå.
Nej, nu blir det duschen och en liten stunds läsande. Påbörjade en ny bok tidigare i dag, nämligen
Cirkelns Ände. Inte hunnit så långt ännu, därav att det är för tidigt att ge något utlåtande om den. =)

Before My Blackened Eyes

Lyssnar på Sparzanza - "Before My Blackened Eyes" för tillfället. Hörde låten häromdagen på Bandit, blir att jag lyssnar på det i bland. Har mer och mer börjat uppskatta den sortens musik, men det är inte helt fel det.

I dag är jag tröttare än vanligt, knappt sovit i natt då jag hostat väldigt mycket. Har nog varit halvt vaken och hostat, men trött är jag i alla fall. Det är konstaterat. Kände det i kroppen i dag och det var nog lika bra att en av gruppledarna på H&M ville att jag och Tina skulle vara på märkningen och märka om lite Madonna kläder. Dels för att hon tycker vi arbetar på bra men även dels för att vi vet hur det går till och vi höll på med Madonna kläderna tidigare. Hon hade estimerat att det kanske skulle ta två-tre dagar innan allt skulle vara färdigt, men vi var klara vid halv två. Vilket tempo vi haft, men ändå inte att vi arbetat i hjäl oss. Vanlig arbetstakt helt enkelt. Sen var det bara att plocka på call-off eftersom det fanns mycket listor kvar. Trots min påtagliga trötthet har det varit en bra dag, som de flesta andra =) Klagar definitivt inte, är bara glad över att jag trivs såpass som jag gör. Jag är inte 100% säker på var vi hamnar i morgon, men antingen zebra eller call-off i och med att det är löning för många i dag. Folk handlar tydligen som tokar på H&M... ;) De saknade oss på zebra i dag i alla fall. Härligt att veta att vi är uppskattade =)

Var på Ica Ekängen efter jobbet med Tina, tänkte köpa Kanjang (hostmedicin) då jag hostar som en galning på kvällarna. När jag kommer hem visar det sig att mamma också köpt en flaska Kanjang. Men nu har vi helt enkelt en flaska var. Inte mer med det. Jag hoppas att hostan försvinner illa kvickt, mycket besvärande att inte få tillräckligt med sömn på grund av hostan. Detta trots att jag går och lägger mig i någorlunda tid för att låta kroppen och huvudet vila.
Har läst ut
Idéernas Grotta också, har inte blivit av att läsa den eftersom jag inte tyckt den varit särskilt bra. Men nu är den utläst och jag kan börja med någon ny. Svårt att bestämma mig för vilken, men det kan jag ta en annan dag. Är absolut inte i skick att börja läsa mer i kväll. Nu ska jag nog sätta mig i vardagsrummet och invänta Grey's Anatomy.


Sena nätter

Blev sent för mig i går med tanke på hur mycket jag hostade. La mig strax efter tio men somnade inte förrän klockan närmade sig tolv. En kvalificerad gissning med tanke på att klockan var halv tolv sista gången jag sneglade på den. Varmt var det också! Usch. Förhoppningsvis ska det vara aningen lättare att somna i kväll, fröken har nämligen vädrat i rummet samt städat det - grundligt.
Har varit lite seg under dagens gång, pendlande humör. Ena stunden väldigt glad andra stunden lite neråt och yr. Dock var jag glad när E kom in på call-offen i morse och sa att jag och Tina skulle vara på zebra. =) Då blev jag riktigt glad och med all sannolikhet kommer vi även vara där under morgondagen. Varit mycket snack men även mycket verkstad. Man kan prata och arbeta samtidigt, vilken simultanförmågan man besitter. Inte tagit slut på lika många tejprullar i dag heller, tråkigt nog. Men det är ju en dag i morgon också=)
Har lyssnat på Rammstein medan jag städat, Links, 2, 3, 4 och Mein Hertz Brennt. Är mycket förtjust i musiken i Mein Hertz Brennt.

Efter jobbet följde jag med Jossan hem, vi åt lite smörgåsar, drack te och pratade på som aldrig förr. Var väldigt trevligt måste jag säga =) Nej, nu ska jag ta och fixa i ordning något gott till fikat i morgon på jobbet. Fast det blir antagligen något jag vägrar stoppa i munnen, fröken äter ju inte choklad och allt som det innebär. Men likväl kan jag låta mina underbara arbetskamrater få njuta av något delikat.

Ovanligt

I morse vaknade fröken vid sju tiden, vilket kändes aningen suspekt på en söndag. Nog för att jag kan tänka mig att jag vaknar tidigt när jag ska till jobbet, men på en söndag. Skandal! Låg kvar i sängen i en halvtimme ungefär, men det blev inte mer sömn för min del. Var bara att kliva upp och sedan avnjuta söndagen som den var.

Jag är fortfarande hes, men jag har kommit över den pipiga och hemska fasen, nu låter jag mer sensuell om man nu kan uttrycka sig så. Kanske folk på jobbet slipper småskratta åt min röst, gillar nästan hur jag låter nu ;)
Har funderingar vilken avdelning man hamnar på i morgon, gissar på call-off i och med att det varit barnbidrag och då handlar tydligen folk som tokar, vilket explicit betyder att det är mer att plocka på jobbet. Dock hoppas jag innerligt att det blir zebra igen, det kändes lite bättre att vara där måste jag säga trots att det tär på ryggen. Jag gillar hursomhelst variation =) Det blir som det blir, inte mycket jag kan göra åt saken. Jobb som jobb.
Nu blir det nog sängen som blir nästa anhalt. Nattinatt!

Zebra

I dag har jag och Tina fått underhålla oss med något annorlunda, om man bortser från den korta stunden på morgonen när vi körde inlägg. Vi hade nämligen missat att vi skulle vara på Zebra i och med att det stod på den stora tavlan för de ordinarie på H&M. Då hade de lagt till oss två där. Aren't we just so special? ;)
Var trevligt att göra något annat än att bara plocka kläder, vi har lyft och sorterat kartonger hela dagen. Kört med palldragare och kniven har varit framme vid flertal tillfällen. Är inte säker på att vi ska vara där även i morgon fastän det skulle vara aktivitet där. Men tar med den ändå. Hoppas på att det blir zebra i morgon också.

Har precis duschat, är lite senare än vad jag brukar vara. Vid den här tiden brukar det vara nästa sängdags.
Ajabaja på mig. Ska väl försöka snabba på hela min process då jag vill i säng fort som attan!

Mera

Fröken har blivit mer hes nu, jag tror inte riktigt det hjälpte att jag överskattade temperaturen utomhus. När jag cyklade till solariet var det en aning kallt, förmodligen eftersom det regnat. Efter jag solat och var varm blev jag snabbt kall på cykeln och det hjälpte knappast min hals. Solariesängen får inga höga poäng trots att det skulle vara nya rör. Nix!
Ska titta klart på Desperate Housewives och sedan lägga mig. Fast jag ska nog smörja in kroppen och ringa och säga godnatt till Jimmie innan det blir sängen.

Sunny

Inte ett dugg soligt ute, tror dock att jag skymtade sol tidigare i dag. Inte 100% säker! Regnar ute nu och fröken Åkerblom ska snart bege sig till solariumet. Ska bli skönt att värma sig och få lite mer färg. Mest för färgens skull då, men värmen gör det hela bara ännu mer härligt=)
Kände verkligen att jag hade arbetat i princip 13h, kroppen var lite halvt mör i dag men på samma gång kände jag mig rätt fylld av energi.

Nej, jag får fortsätta uppdateringen när jag återvänt. Ska plocka i hop lite saker nu....

Hes

En lån arbetsdag och fröken Åkerblom är hes från allt skrikande om buffert. I princip i tre timmar har Tina och jag skrikit buffertplatser till varandra. Tär tydligen på frökens stämband. En aning hes nu på kvällen alltså, men har säkerligen gått över till morgondagen.
Dagen har dock gått väldigt fort trots att den var så lång. Mycket bra! =) Skulle nog inte orka arbeta på det här viset många dagar i sträck, tär på kroppen. Ska bli så underbart att lägga sig i sängen efter Prison Break.
Upp och hoppa i morgon 05.15, då är det bara att kliva upp och fixa i ordning sig själv och en matlåda. Hade förresten med mig några ananasringar i dag. Var riktigt gott! Längesen man åt det =)
I helhet en mycket bra dag. Gott humör och roliga incidenter =) Har för övrigt fått ett mastigt blåmärke på smalbenet efter plockvagnen. Var i princip det första jag lyckades med i morse. Har slagit i ett flertal gånger, men inget som blev som det här.

Hur tillbringade jag min söndag då? Solade på balkongen hela eftermiddagen fram tills Jimmie kom. Han bestämde sig för att överraska mig med ett besök =) Övertalade honom om att sova kvar, vilket kändes tipptopp. Jag är alltför svag för hans sällskap under natten. Älskar verkligen att sova bredvid honom!

Nej, nu ska jag nog borsta tänderna och förbereda mig för natten. Längtar efter sängen!

Moving on..

Tiden bara rinner i väg och dagarna bara går. Arbetsveckan är slut och nu är det helg.
I morse upplyste Tina och Björn mig om att det var fredag den 13:e. Vidskeplig som jag är. Trodde att dagen skulle bli katastrof men det har den inte varit. Inte för fem öre, om man nu inte räknar med en särskild händelse i skogen.
Blivit förföljelse i gångarna igen, vad slumpen kan åstadkomma. Fortfarande bara skratt och leenden, man kan inte göra annat. Har i alla fall haft trevligt sällskap och samtal, viket givetvis bidrar till att tiden rinner i väg och man har automatiskt roligt på jobbet =) Det är inget man direkt säger nej till. Jag mår så bra när jag får vara glad, genuint glad.
Fick för övrigt reda på hur jag jobbar kommande vecka, måndagen blir nog lite utav en mardröm. Börjar 7.15 och ska sluta 20.00. Får se hur det blir, tror dock att jag kommer vara mäkta trött efter den dagen. Resten av veckan är det som vanligt, 7.15 till 15.45.

Har varit ute i skogen också, på promenad i över två timmar. Den där särskilda händelsen som jag tidigare nämnde var att jag "mötte" en liten orm mitt på vägen. Jag skrek till och hoppade undan. Jag är så fruktansvärt rädd för ormar att det inte finns ord för det. Usch! Det är det enda som varit hemskt i dag, allt annat har varit toppen. Men lite dåligt måste det väl ske för att man ska uppskatta de goda stunderna.
Var hos mormor också ett tag, hon hade problem med TV:n och boxen och då fick fröken Åkerblom hoppa in i rollen som repair woman.

Precis duschat, ska nog försöka ta det lugnt. Eventuellt sätta mig i soffan och titta på TV. Får se vad som sker...


Playground

Tänkte lite på gårdagens inlägg, en mil är inte one mile om man tänker efter. Jag tänkte nog inte alls efter i går, tyckte det var lite passande men i efterhand helt inkorrekt. Äsch, jag får bjuda på den.

Dagen har varit superb, igen =) Kanske fylld av vårkänslor, fått lite nytt liv i mig. Plötsligt ler och skrattar jag ofta, tycker att det mesta går an och är lite roligt i alla fall.
Varit lite förföljelse i gångarna i dag igen, men det enda man kan göra är att le åt hela situationen. Call-offen är ändå ganska stort, därför tycker jag att det är ett kolossalt sammanträffande. Men som sagt, le och skratta och se det roliga i det hela.
Jag och Tina klockade Björn när han åt pannkakor, i dag förbättrade han tiden en aning faktiskt. Blev tio minuter. Jag tycker inte det räknas att jag stal lite grädde från hans tallrik. Så ohyfsat av mig, men ack så gott ;)
Lyckades förresten ha omkull en tom kartong på så vis att den slog emot min näsa. Blev nästan lite chockerad. Den bara kom!
Sammanfattning, en utomordentlig dag! Bra, bra, bra!

Blev ingen löpning i skogen i dag, tyckte att kroppen skulle få vila en aning. Däremot har jag varit och solat, var nya rör i den här sängen också och den var betydligt bättre än den jag hade i tisdags. Fyra plus av fem möjliga.
Har ishockey på i bakgrunden, hade tänkt lägga mig någorlunda tidigt men då blev det förlängning. Men när man önskar tillräckligt mycket.. ja, då avgörs det. Modo vann. Bra =) Då är det sängdags. Natti!

One mile

Har blivit en mil i skogen två dagar i rad nu. Så härligt, men benen är lite ömma. Kände det i dag när jag gick runt inne på call-offen också. Milen gjorde sitt i går vill jag lova, kan tänka mig morgondagen. Men det är ganska skönt att ändå veta att man varit nyttig och gjort något bra för kroppen och själen.

Varit en riktigt superdag på jobbet, det mesta har gått bra. Jag gjorde ingen tabbe som i går när jag plockade kläder på fel rad. Gott humör helt enkelt. Så mycket ett leende kan göra med människor kring en och även en själv. Jag är väl lite så att när jag är på dåligt humör syns det så väl att jag skrämmer bort omvärlden. Men när jag väl är på bra humör är jag som en sol. Min glädje bara lyser och strålar, på det viset känns det i alla fall. Piggar upp mig rejält!
Bland annat fått skratta åt en utlånad namnskylt och hälsningar på min plockvagn. Torra skämt som lett till skratt och bara underbara människor på jobbet.
Nu är frågan om jag någonsin har använt så många positiva ord i ett och samma inlägg. Skandalöst! ;)

I morgon är det torsdag och då är det dags för mig och Tina att klocka Björn medan han mumsar i sig pannkakor. Varje torsdag beställer han pannkakor och vi har gjort det till en grej att ta tid. Det hela grundar sig i att han en torsdag verkligen kastade i sig pannkakorna. Jag och Tina tittade bort en liten stund och helt plötsligt var tallriken tom. Inte ens spår av sylt och grädde! ;)

Nej, nu ska jag sätta mig i köket och fylla i ansökningarna till högskolorna/universiteten. Wish me luck! =)

I'm going back home..

Jag är hemma igen, för att vara mer exakt har jag varit hemma sen i går kväll. Jag och Jimmie åkte från Sidensjö vid tio snåret. Tar x-antal timmar att åka hem men nog var det skönt att vila en stund i hans säng innan det var dags för mig att ta tåget hem till Eskilstuna. Om jag skulle få bestämma skulle det inte vara en vecka mellan var gång vi ses.
Var hursomhelst enormt skönt att komma i väg om än bara för några dagar. Skönt att komma i väg just med honom ♥

Var åter tillbaka på arbetet i dag, jag är ytterst tacksam för att dagen förflutit på bästa tänkbara vis. Jag hade dock oturen att behöva köra runt med en kundvagn men det gick ändå. Var inte så hemskt som sist, gick fort som bara den ;)

Varit ute på en tur i skogen, blev många varv promenad och sen halvt med löpning i bland. Kände mig seg i kroppen, bättre pli på mig i morgon! Efter det blev det solariet, provade en ny solsäng som hade helt nya rör men det kändes inte värst mycket. Blekt!
Har Modo - Linköping på i bakgrunden, kan tänka mig att honey är väldigt glad nu. Har knappt tittat på matchen, bara sett någon sekvens. Nej, nu ska jag vara produktiv och göra lite saker. Bland annat en liten kom-i-håg lista för morgondagen.

I-lands problem

Dagens I-lands problem är att jag glömt min pincett hemma i Eskilstuna. Det som gör situationen bättre är att Jimmie tappat bort pincetten som han ägde tidigare. Men han har efter mitt skumma sms svarat att vi köper en på vägen.
I går var vi på teater och jag kände mig väldigt fin i min Madonna klänning och underbara skor. BH:n jag köpte häromdagen var mindre skön och bidrog med lite obehagskänslor. Men föreställningen var bra och jag kände verkligen igen det karakteristiska som är Strindberg. Det var synd att jag var så trött bara.
I dag är jag som jag tidigare nämnt ledig från arbetet i och med att vi snart ska styra vår kosa till Norrland. Läste i morse på text-tv att det var stormvarning i Norrland men Jimmie bedyrade att det är uppe i fjällen.

Åh, jag blir så irriterad på den här datorn. Hade skrivit ett rätt långt inlägg och plötsligt stängs sidan bara ner. Det här första stycket hade jag sparat innan i alla fall. Tänkte avsluta meningen som jag hade påbörjat och sedan spara, men poff var sidan borta. Aja....

I går när jag skulle ta tåget till Stockholm stod jag och samtalade med en dam innan tåget hade anlänt på stationen. Vi fortsatte även att tala under resans gång, det visade sig att vi båda hade blivit lämnade åt våra öden och skulle tvingas ta tunnelbanan;) Eftersom vi båda skulle ta gröna linjen gjorde vi sällskap fram till Fridhemsplan där hon skulle av. Jag däremot fortsatte till Abrahamsberg då jag skulle möta Jimmie på hans kontor. Tidsplanen blev lite försenad men vi hann ändå till Dramaten. Blev att stressa utav bara den, en stund var jag väldigt rädd att vi skulle missa första akten av den orsaken att de inte släpper in folk efter sista ringningen. Det visade sig dock at vi var ute i någorlunda tid. Bra det!

När jag ändå var inne på stormvarning innan, det blåser rätt kraftig här uppe på berget också. Tittade precis utanför fönstret och såg hur träden svajade mycket åt alla möjliga håll. Nu tyckte jag att jag var lite fyndig som gjorde kursiv stil på blåsa och svaja då det visar på att de går åt alla håll och på ett vis tar med sig orden. Lite invecklad förklaring men jag hoppas jag på något sätt gör mig lite förstådd.

Har varit lite produktiv den här morgonen, diskade bort allting. Tänkte att det kunde kännas fräschast när vi återvänder hit igen sent på söndag. Blir inget jobb på måndag, dock resten av veckan. Var ganska behagligt att diska, lite ombyte från att plocka kläder, packa backar och kasta kartonger. Ombyte förnöjer som jag brukar predika för de flesta på jobbet. Hade för övrigt en alldeles underbar dag i går, jag var glad som få. Var av flera olika anledningar som jag var så glad. Är alltid så trevligt när man är genuint glad, ren glädje är det bästa!

Nej, om man kanske skulle hoppa in i duschen och sedan göra sig i ordning lite lätt. Måste även packa ner sakerna som jag i all hast rev upp ur väskan i går...

Slut

Jag är alldeles slut i kroppen. Blev två varv promenad och 1,5 varv löpning i går och sen i dag löpte jag bara ett varv. Slut i benen och fötterna. Tänkte gå ett varv först, men det var så kallt när jag kom ut att jag ville få upp värmen på direkten. Därför jag gick på löpningen direkt. Känns skönt efteråt trots min uppenbara trötthet. Har packat lite grann, men det mesta åker nog ner i väskan i morgon bitti. Ska stiga upp lite tidigare än jag brukar.. ja, ännu tidigare. Blir väl strax innan fem för att vara på den säkra sidan.
Nu ska jag smörja in mig och sen ringa och säga godnatt till Jimmie.


Sunkissed

Precis varit och solat.. skrev i går att jag var halvt missnöjd men det är jag definitivt inte nu. Tog väldigt bra, bytte solsäng till 3:an och den var ytterst trevlig =) Så fin och solbränd nu.
Får väl tacka Björn för att han försökte vara snäll och jämföra mig med en pepparkaka ;)

Har inte hänt något utöver det vanliga. Ett litet roligt inslag var dock att en kille på jobbet sprang runt med min namnskylt ett tag. Tyckte han passade som "Mia" i dag, han verkade också rätt nöjd.
Har sprungit runt på call-offen i dag också, vagnen med mitt namn från i går stod kvar åt mig =) Får se om jag lyckas med samma bedrift i morgon, att finna den vagnen alltså. Jag och Tina brukar alltid vara först in efter morgonmötet med Jossan hack i häl också ;) Därav att vi oftast slipper de usla kundvagnarna.

Ska strax börja packa en aning, åker ju till Stockholm i morgon eftersom jag och honey ska på teater på kvällen. Vi ska se
Dödsdansen på Dramaten och det ser jag verkligen fram emot. Jag som är lite fascinerad av Strindberg och allt. Ska ha på mig Madonna-klänningen från H&M också, blir premiär användning. Tillsammans med mina nyaste skor som jag dock har använt en eller två gånger när jag varit med Jimmie på visningar.
Ska åka lite tidigare från jobbet i morgon, närmare bestämt 14.30. Måste hinna med 15.04 tåget för att hinna göra mig presentabel till teatern. Blir en halvstressig dag, men det är bara att bita i det sura äpplet.
På torsdag bär det emellertid av till Lilla Cider som jag kallar det. Heter egentligen Sidensjö, ligger ett par mil utanför Örnsköldsvik om jag inte missminner mig. Tror att vi ska försöka komma i väg efter lunch för att hinna innan det blir mycket trafik och mörkt ute. Vi ska nog stanna på den där vägkrogen och äta som vi gjorde sist. Var ruskigt god mat där =) Jag vet ju en som är förälskad i deras bearnaisesås.. ;)

I kväll är det Desperate Housewives också. Kommer missa Grey's Anatomy i morgon kväll men får försöka se reprisen, när den nu är. Får ta och kolla upp det. Jag föredrar att gå på teater med Jimmie, det är inte något man gör varje vecka precis.

Nej, nu ska jag nog skriva en lista över vad som ska följa med mig över påsk. Även ladda diverse elektriska apparater som behövs. Åh, måste förresten även beställa en tågbiljett. Direkt...! *hämtar kortet*

Long day2

Nu börjar den här långa dagen lida mot sitt slut. Sitter och kikar på Prison Break och väntar på att nagellacket ska torka. Jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre än den dag som varit.

Blev två varv promenad och sen 1 ½ varv löpning. Ganska bra gjort måste jag säga! Är väl det enda som gått någorlunda i dag. Var och solade efter min tur i skogen och det tog ganska dåligt. Hade förväntat mig bättre effekt, men icke. Blir nog byte av solsäng i morgon, hoppas det fungerar bättre. Annars blir jag enormt besviken och arg...

Long day

Denna dag har varit längre än de andra, känns som så i alla fall.
Jag har mycket agressivitet inom mig och jag känner att jag kanske skulle få ut dem. Hade tänkt att träna och jag är än mer motiverad nu när jag känner mig lite sådär extra på hugget.

Nej, nu är det dags för löpning. Får se om jag uppdaterar efteråt =)