Tröttsam torsdag

Godmorgon.
Har en mycket tröttsam torsdag framför mig, upptaktsmöte på Komvux för deldistans matematik D mellan 08.30-10.00. Sedan bär det av till tandläkaren för vidare diskussion, kl 11.30. Vet inte hur långt tid det tar men sedan ska jag till Kungsgatan 68 för ett möte angående Island. Jag har förresten fått höra att när jag skriver Kungsgatan 68 kan man uppfatta det som ett sorts hem eller institut. Minns inte det exakt, men syftade på något liknande. Hur som helst, sedan ska jag jobba mellan 14 och 20. Slipper stå inne i Cityhuset idag. Det känns som att man behövde stå någon annanstans, får se hur kundutbudet är på Sveaplan. Anyway, I am going to be sooo tired when I got home. Har dessutom bara sovit ett par få timmar i natt. Äsch, bita.. i... hop! *uppmaning*

När jag känner mig trött, hängig och allmänt sur under dagens gång ska jag tänka på något trevligt.
The smile, the laugh, the presence, the touch. Pure heaven - it had an effect on me. It makes me smile everytime.

Nu är det dags att duscha, ska nog köra extra varmt i början och avsluta med extra kallt. Borde få mig att vakna till och vara mer levande. Den vanliga frukosten var inte tillräcklig för att ge mig en extra kick. Ska nog ta en croissant med honung, it ought to cheer me up :)

Trust Me

Varit på upptaktsmötet nu, var en massa prat hit och dit. Har ordnat upp sig nu iallafall.. men en tråkig aspekt - om man ville satsa på MVG skulle man tydligen ha en annan bok som hade mer utmanande uppgifter. Skulle tydligen bli svårt om man hade den som jag köpte igår.. hrm. Men köpte den här andra boken på Tradera alldeles nyss, väntar bara på att säljaren ska kontakta mig. Sen är det klart :)

Tänkte vänta och se med matematik D boken, det kanske finns något att tillägga på torsdag då det är upptaktsmöte för just den kursen. Tänker inte köpa en bok till för att sedan veta att det finns en som är bättre anpassad. Not again :P

Egentligen skulle jag låtit bli att köpa den matematik C boken på Tradera, har kvar min gamla mattebok från IB. Allt är på engelska, men den kunde ha använts som komplettering. Äsch, gjort är gjort. Ska inte tänka på det, bara vara glad att jag slipper betala över 300kr för en bok.

Hade på mig den nya jackan idag, kändes lagom när jag var på väg till Komvux. När jag skulle hem däremot var det alldeles för varmt med den på. Det är när vädret skiftar från kallt till varmt som jag blir aningen förvirrad. Nu ska jag bege mig från datorn i vilket fall som helst.

United Djs vs. Pandora - "Trust Me"

After

Dagens lilla uppdatering. Hur gick det för fröken Åkerblom då hon arbetade för första gången på riktigt i sitt liv? - Rätt hyfsat för att vara första dagen. En provanställning förvisso, men helt nöjd med prestationen är man.
Mitt mål för dagen var att åtminstone sälja någonting - mission accomlished :)
Var lite nervös och blyg i början, men efter andra omgången kändes det bra. Om någon skulle väcka mig i natt skulle jag förmodligen säga: "Hej, vad ringer du med för mobiloperatör idag?". Vet inte hur många gånger jag kört liknande fraser idag. Men jag förstår att folk är lite vresiga av sig, jag försöker i störta mån undvika allt som har med säljare att göra när jag går på stan. Samtidigt brukar jag ändå tänka att folk arbetar för att tjäna pengar och det är bättre än att vara arbetslös. Ja, arbetslös den här gången.. inte arbetssökande.

Har köpt en bok till deldistanskursen i matematik C nu iallafall. 100 kronor liksom, bättre pris än i affären. Kostar åtminstone 250kr. Nu ska jag bara nosa upp en matematik D bok också. Underhållning som jag fint vill kalla det. Är något upptaktsmöte imorgon bitti, därav  mina funderingar på att sova alldeles snart. Vill vara någorlunda utvilad :)

Nej, nu är det nog sängen för mig, min trötta kropp och onda fötter.

Before

Jaha, måndag morgon. Sovit alldeles för lite och för dåligt för att jag ska känna mig på topp. Funderar på att slicka i mig lite honung för att komma igång. Ska strax sminka mig för att sedan bege mig ner på stan. Innan det är dags för provanställningen ska jag lämna tillbaka jacka nummer två som jag köpte i helgen. Jag har bestämt mig för att behålla jacka nummer ett efter många om och men. Bra val Mia!

Måste väl faktiskt ta och erkänna att nervositeten finns inom mig, men kanske något honung kan råda bot på. Lönar sig att prova :)

Kommer en uppdatering om dagen lite senare, efter 18 någon gång.

Tillägg

Söndagens tillägg :)
Var skönt att träna, blev en mil idag också. Har antecknat tider, ska försöka att slå den föregående tiden för varje gång. Tyckte det lät som en lite tävlingsinriktad och motiverande idé från min sida.

Det ringde angående det där jobbet som eventsäljare också, har väl en sorts provanställning imorgon. Mellan 11-18 tror jag bestämt att det är.. ska bli spännande och se hur jag klarar av morgondagens uppgift. Om inte annat får jag komma hem och skratta, inse att jag inte är såpass framfusig. Det är väl inte fel direkt, men är ändå kul att lära sig hur man fungerar i nya miljöer och dess utmaningar.

Tittade på the 4400 tidigare ikväll också, blev positivt överraskad när jag såg att det var säsongsstart. Alltså, jag såg det i TV-tidningen. Givetvis "to be continued".. min favorit. *mycket sarkatisk* En riktig cliffhanger, eller liknande.

Inte direkt som David Copperfield, härligt tjock bok. *mer sarkasm* Publicerades på den tiden som en följetong i en brittisk tidning. Antar att smaken är som baken, alla har vi olika uppfattningar om vad som är standard för spänning och inte.

Sunday

Då var det åter söndag, har precis tittat klart på "Hotet Inifrån". Den var ganska bra, har sett bättre men även sett sämre. Blir väl något av ett medelbetyg skulle jag tro.

Har funderingar på att träna, gjorde det igår och har inte träningsvärk för fem öre. Kanske ska ta i mer, men blev ju en mil igår. Hrm, jag är nog bara tålig eller gillar smärta. Det skulle kunna förklara varför jag inte känner av det.  Nej, nu när jag tänker efter låter jag lite orimlig.

Nu blir det träning. Go, go, go!

Long time

Verkar ha varit ett litet tag sedan jag bloggade, ajabaja fröken Åkerblom. Har väl varit en aning fullspäckat med en gnutta lathet skulle jag gissa på :)


Vi kan börja bakifrån och arbeta oss till den här trevliga lördagen. Hör hur ordet trevlig dryper av sarkasm :)

Förra helgen var det Stockholm som gällde, blev lite utgång. Var riktigt underbart kul, tack J :) Dock missade jag ju DIF-MFF, men det kunde jag väl ha råd att missa när det var så roligt. Något som var enormt avskyvärt var att en kille spydde i tunnelbanan, på tåget alltså. Usch, fy!

Sedan har fröken varit på arbetsintervju, fick ett samtal sent på måndags kvällen och jag trodde först att det var någon som drev med mig. Varför? Jo, för att det var precis innan Prison Break och jag tyckte det verkade lite suspekt med att någon ringer för att bestämma tid för ett möte vid den sena tidpunkten. Eller sena och sena.. men ändå. Hursomhelst skedde intervjun dagen efter, han tyckte att jag hade potential och att vi skulle höras för att bestämma tid för en introduktion. Nu minns jag inte vad han sa, men det var något. Vad sökte jag? Jo, jobb som eventsäljare för the Phone House. Nu är jag väl hemskt osäker på om jag kan vara såpass framfusig och gå fram till folk och försöka få deras uppmärksamhet. Är iallafall helt klart värt ett försök, men jag är som sagt en aning skeptisk. Försöka kan jag :)

Veckans höjdpunkt.. *trumvirvel*.. Kryssning till Åbo. Lite bonding time för mig och Jenny. Var en ypperlig idé. Var först lite orolig att jag inte skulle hinna med eftersom jag skulle till tandläkaren tidigare på onsdagen. Men det var inga problem :) Fick lite panik då jag såg Silja Festival först, var inte så stor som jag hade förväntat mig. Kan iförsig hänga samman med att jag blir ytterst skräckslagen vid tanke av att vara på eller i vatten. Med det menar jag djupt och/eller mörkt vatten. Då vi väl klev på båten avfärdade jag alla dessa tankar, kändes inte alls. Jag behöver en liten knuff, är alltid lite fixerad först men vänjer mig kvickt.
Var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde. När vi möttes på tågstationen började det, var så otroligt roligt att inte ens ord räcker till. Vi åt gott, drack gott och umgicks :) Var några lite annorlunda inslag under kvällen.. skamlig är nog ett mer passande ord. Behöver väl inga närmare detaljer, bara veta att vi inte gick med på något sådant. Blev festande och Silja Malibu smakade mums! Inte lika god som Pink, men fortfarande smaskig.
På tal om smaskig.. slaskig.. vatten. På hemresan tyckte jag mig se en u-båt. Och nej, jag vet inte hur jag inbillade mig det. Kan ju då meddela att det inte var en u-båt - till min stora besvikelse.
Blev lite shopping inne på taxfree, Jenny köpte en liten ölkärra för att frakta de fyra flak med öl som inhandlades. Jag som är den kortare av oss fick äran att dra det lilla undret.. correction, det lilla tunga undret. När vi väl hade klivit av das Boot och skulle åka rulltrappa ner genom terminalen uppstod ett smärre problem. Jag som har dåligt tålamod orkade inte vänta på hissen bestämde mig för att åka rulltrappa - med ölkärran (och ölen givetvis). Råkade tydligen skjuta vagnen för långt fram att det välte, som tur höll det elastiska bandet ihop hela paketet en aning men min "härliga" röst klingade vackert till Jenny : - "Jenny, vi har nog ett litet problem." Årets underdrift. Ett helt projekt att frakta öl verkar det som.. lyckades dock välta hela ekipaget ännu en gång när jag skulle få ner den för trottoarkanten.
*Strike two*
Men ölen fraktades hem till Eskilstuna iallafall, inget gick sönder och vi mår bra. :)

I fredags var jag på Kungsgatan 68 igen, skulle få iväg lite papper till Island. Och.. jag.. använde.. en.. fax för första gången! Så stolt jag är över mig själv :) Faxade sex olika företag på Island, belägna i Reykjavik. Ska dit igen på torsdag för att faxa iväg omgång två :) Ska bli roligt att se om någon faxat tillbaka.

Har idag äntligen slutat vela gällande jackan som köptes i ondags. Bestämde mig för att behålla den efter många om och med. Härligt! :)

Nästa vecka är rätt fullspäckad också, deldistanskurserna på Komvux börjar och det är upptaktsmöte. Ser ändå fram emot det, är skönt att hjärnan får sig en liten omgång :) Sen är det ytterligare ett tandläkarbesök, är vidare diskussion där. Sen som jag nämnde alldeles nyss, faxomgång två till Island.
Även lite glädje är inbokad =D

Funderar för tillfället på att sova, tänkte försöka ta mig upp till MotoGP loppet börjar. Tveksamt om jag orkar få upp ögonen vid den tiden. Har för mig att det går en repris vid nio tiden. Verkar mer humant att stiga upp då, speciellt när jag fortfarande är vaken vid den här tiden. Ska nog dricka ett glas vatten och fundera över det hela. Godnatt ;)


Trött

Har inte blivit alltför mycket sömn de senaste dagarna måste jag erkänna. Mycket trött Mia :(
Dagen har varit lite sådär både och känner jag. Varit mycket med hela interpraktiken, hämtat blanketter och hittat företag mm. Se om man kanske kommer ännu en bit på vägen imorgon. Är ju möte på Kungsgatan 68 imorgon bitti kl 9. Sedan läkarbesök lite senare mm.

Nej, är inte direkt på ett filosofiskt humör för tillfället. Suktar mest efter sängen. Godnatt!

Full rulle

Varit full rulle idag också, skulle till Kungsgatan 68 imorse. Minns aldrig vad det i helhet heter, därav att jag använder adressen:P Det var meningen att jag skulle upp vid sju för att slippa stressa - men, jag hade tydligen glömt ställa alarmet på mobilen. Tur i oturen vaknade jag självmant med ett ryck ungefär 07.45. Var bara att snabba sig och cykla iväg, som tur var hann jag i tid. Var till och med 5 minuter tidigt.
Faktiskt rätt givande, gick information om interpraktik. Kan söka praktik utomlands, kan säga att jag började le när jag hörde det. Är heltänd på idén nu, ska till Arbetsförmedlingen imorgon bitti för att prata med en ungdomshandläggare för att det ska vara någon specialare. Slipper sitta och vänta också, för jag var där idag och hon tyckte att jag skulle vara där exakt 10, då tar hon mig direkt. Nice:)
Funderar mest på Island, skulle vara härligt med Italien också men de verkar inte bra på engelska. Det skulle betyda att fröken Åkerblom skulle kännas sig lite isolerad. Tydligen ska islänningarna vara väldigt gästvänliga och av vad man hört och sett på bilder är Island väldigt vackert. Om inte Island, kan jag tänka mig Australien eller USA. Men Island lockar ändå mer:) Är ett möte på Kungsgatan 68 på fredag morgon och blir väl mer diskussion om det hela med handledaren där.
Det skulle vara så spännande att åka iväg, vilken upplevelse:)

Kom och tänka på en lustig sak jag skådade igår. När vi var på väg hem från Coop åkte vi förbi en svart bil som hade texten "Gypsy tour". Var komiskt just för tillfället. Sedan körde ju faktiskt Jenny runt mig på en sån "byggvaruhandelsvagn". Var rätt kul att se världen från ett barns perspektiv igen, jag kom ju ganska långt ner.


Körde en bra stund på crosstrainern idag, kändes härligt men aningen ovant. Antar att jag får in rytmen och det hela lite senare. Börjar bli trött nu, vankas sängtime om en stund.


Ovan

Jag är inte alls van att ha en sådan fullspäckad dag som jag haft idag. Känner mig lite matt men ack så nöjd för det:)
Promenerade ner på stan med fröken Jenny, var meningen att vi skulle till Arbetsförmedlingen.. men ja, vi kom dit och bestämde at det inte riktigt var time för det idag. Hon skulle skriva in sig där och så.
Gick runt och kikade på höstjackor istället varav hon hittade en som fick oss att tänka på ryska maffian, KGB, whatever. Riktigt kul! :) Men jag provade jackorna jag hade tittat på tidigare och lika bra det, ingen av dem passade. Därav slipper jag sukta efter dem=D

Även varit hos frisören idag, är grymt nöjd! Skönt att bli av med ungefär en decimeter hår, känns så luftigt och fluffigt. Har lite långt hår iallafall, är en bit under axlarna nu.
Dagens höjdpunkt är iallafall min crosstrainer, även om jag bråkat lite med den under kvällen. Den verkar härlig och effektiv. Ska dra igång riktigt ordentligt imorgon efter jag varit på mötet och gjort mina ärenden. Var och hämtade upp min kamera också, lämnade den i Bosses handväska när vi var ute med gamla IB klassen. La undan ett likadant linne som jag av misstag råkat sabotera. Ska dit imorgon och köpa det och sedan dregla över de fantastiska skorna som jag hittade. Jag funderar på att jag skulle kunna sälja min själv för dem, därav min lilla annons:

"20 årig själ, aningen plågad från och till. Självklart är den i gott skick och definitivt brukbar. Säljes för 2000kr eller högstbjudande. Kan fås billigare vid snabb affär"


Börjar bli riktigt trött nu, ska upp vid sju imorgon bitti. Var längesen jag steg upp så tidigt. Nattis!


Lite planer

Har äntligen lite inplanerat:) Känns skönt, annars är det rätt enformigt att vara arbetssökande:(

Ska iallafall klippa mig imorgon, ska bli skönt att bli av med lite hår. Sedan bär det av och inhandla en crosstrainer, blev lite ändring på det hela. Bestämde oss för att inte beställa från TV-Shop, blir bättre ifall att något skulle gå sönder eller liknande.

Dagen har varit som den varit, börjat läsa lite i "Utopia" och ska väl fortsätta imorgon förmiddag hade jag tänkt mig:)

Söndag


Ibland kan man fundera på om man ska äta upp kakan eller om man ska behålla den. Det är väl dagens fråga i mitt huvud, det är dock vara svårt att få rätsida på det hela.
Känner mig aningen känslomässigt blockerad, har sovit uselt i natt. Vet inte om de två är länkade, men sannolikheten är stor att det står till på det viset.

Trots frågeställningen inombords har somliga saker ändå fått mig att le. För vad vore en dag utan ett leende, en stunds glädje är guld värt.

Oberoende av de muntra minerna har dagen ändå bara gått mig förbi på något sätt. Det känns som om det fattas något, det vara maler på.

Låten för dagen är Hoobastank - "If I Were You" och kanske har texten en gnutta sanning i sig.

                                                   "Look at what's around you now 
                                                     More than you ever dreamed 
                                          Have you forgotten how just hard it used to be? 
                                           So what's it going to take for you to realise
                                         That all could go away in one blink of an eye
                                                       It happens all the time"

Kanske sömnen kan höja humöret till imorgon. Behöver nog sova gott för att vakna upp med ett smil.


Dreams

Skrev just ett långt inlägg som jag själv var nöjd med. När jag sedan skulle spara det var jag tydligen inte inloggad längre - kul!
För väl försöka minnas lite.

Hade en alldeles underbar dröm i natt, antagligen den som gjorde att jag sov ypperligt. Drömmar i sin helhet fascinerar mig, kanske ingenting jag egentligen öppet diskuterar. Men jag blev än mer intresserad då jag läste psykodynamiska perspektivet. Freud hade en del vettiga saker som gör att jag drar mig en aning åt det hållet. Freud’s Stages of Psychosexual Development (vad det nu heter på svenska) är fängslande, likaså det med id, ego och superego. Problemet med mig är att jag kan alla termer på engelska. Är väl i själva verket inte ett problem i sig, är oerhört nyttigt att läsa allting på engelska. Ångrar mig inte för en sekund att jag valde IB, i alla fall inte nu i efter hand. Under maj månad var jag inte allt för nöjd med mig själv för att jag hade gjort det valet. Nu känns det som en bedrift och kan öppna många dörrar i livet.
Nu kom jag av mig en aning, var drömmar jag ville fokusera på. Nattens dröm - jag är glad för att jag oftast minns mina drömmar. Mardrömmarna skulle jag kunna klara mig utan, men är väl något som kommer med i hela drömpaketet. Var ett tag sedan jag hade en dröm som gav mig en känsla av ro, kärlek och i synnerhet svar på oändliga frågor jag ställt mig själv - som implicit varit riktade till någon annan. Trots att förklaringarna är konstruerade av mitt sinne, av vad jag förmodligen skulle vilja höra, ger det mig en slags inre frid. Kanske uppenbaras det i mina drömmar för att jag verkligen behöver svar för att kunna fortsätta. Nej, det låter lite konstigt även i min värld.
Men det inger nog ett slags hopp och jag tror inte man kan fortsätta leva utan någon ljusglimt. Varför? Jo, för att det sägs att hoppet är det sista att lämna en människa innan han eller hon dör. Det är lite lustigt att kroppen har sina egna mekanismer och sätt att hitta olika substitut för det man egentligen behöver.
Det för tankarna lite till en bok jag läste för ett par månader. Såg egentligen den redan för två år sen, nästan exakt två år sen till och med. (Ibland är minnet på topp) Blev inte av att köpa den då, men förra året beställde jag den från någon butik på nätet. Det var ett citat som fångade min uppmärksamhet. För mig har det en speciell betydelse och jag får samma känsla varje gång jag läser det:



"Or shall I tell him that there's a guy out there who I secretly think might be the one that's meant for me? That I've never felt the like of what I felt for this man for anyone else |...| That when I first met eyes with him it was like I'd been punched in the chest? That if I really thought about what I've lost - really thought about it - I'd cry and cry and never stop crying again?"



Må hända att jag är en eskapist, men jag tror verkligen på det hela - naivt kan många tycka. Men whatever floats your boat - yes!


Leaving me wanting more..

Boken... var.. ruskigt... bra! It's leaving me wanting more, precis som Jenny sa. Gossip Girl är inte i samma kategori som till exempel Doktor Glas, men den är underhållande och jag kunde verkligen inte sluta läsa. Okay, jag tog en paus ett tag, men kände suget och var tvungen att fortsätta läsa.
Efter IB har jag blivit svag för citat och kunde inte låta bli att fastna för ännu ett. Egentligen kan man se en slags trend bland alla citat som jag fattat tycke för - oftast kärleksbaserade. Hopplös romantiker perhaps, men jag är verkligen svag för det vackra... det uppslukande som är kärlek. ♥ Hur som helst, citatet lyder:

"Det kändes som om de var ett och samma andetag - som om han var inandningen och hon utandningen. Han var lugnet och friden, medan hon exploderade runt honom som ett fyrverkeri."


Står på sida 92 om det är utav intresse.

Måste för övrigt komma ihåg att betala anmälningsavgiften till högskoleprovet. Very important! Fick förresten hem ett trevligt litet brev idag. Var tidigare i veckan på Arbetsförmedlingen och väntade länge på min tur, men that's beside the point. Som arbetssökande skulle man gå dit för en uppföljning bla bla bla, då har jag fått en tid hos en kvinna för att diskutera vidare. De har någon sorts plan för unga som är utan arbete, får väl se vad som sägs. Jag är inte helt 100% säker på vad det hela kommer att gå ut på. Återstår helt enkelt att se på onsdag. Kul, kl 09.00. Varav det säkerligen kommer ta en stund för mig att hitta dit.

Nej, jag kan inte släppa den där boken.
Eller jo, när jag börjar tänka på samtalet jag fick av min mormor för kanske en timme sen. Hon frågade om jag ville ha en träningsmaskin som hon hade sett på TV-Shop. Det första jag tänkte på var: - Försöker hon på ett fint sätt säga att jag behöver träna mer?
Hon hade ett mer omtänksamt syfte - hon blir lite nervös när jag är ute och springer i skogen. Speciellt då det börjar bli höst och lite mörkare ute. Hon är rädd att någon ska hoppa på mig ute i skogen och för att vara ärlig har den tanke slagit mig också. Vet dock inte hur effektiva den här maskinen är som hon syftar på. Men jag ska nog försöka kika lite på den och sen bestämma mig. Fin tanke iallafall:) Kan vara kul att kunna motionera, dock utan frisk luft (kan iförsig ha fönstret öppet rejält). Någon effekt måste den ändå ha.
Jag är inte pigg på att vara ute och springa i december, januari.. ja, alla vinter månader. Det är aaaaaningen för kall luft för mina lungor. Blir svårt att andas tycker jag.



Dagens låt: George Michael - "Outside"
En förklaring: Jag går väldigt mycket på humör och känslor. Helt plötsligt dök låten upp i mitt huvud och jag bara kände att jag MÅSTE lyssna på den. Ett litet ryck i min värld.


Gossip Girl

Promenerade hem till Jenny igår kväll och gjorde ett litet utbyte. Jag lånade en bok av henne för några månader (känns det som iallafall) och hon rekommenderat Gossip Girl. Då fick jag med mig den hem, ser verkligen ut som en riktig tjejbok. Men i och med att jag faktiskt är av det kvinnliga könet kvittar det, om inte annat är boken verkligen utformad för tjejer och it'll fit like a glove. Mjo, precis.
Tänkte hur som helst lägga mig soffan, ta med mig boken och läsa lite. Sedan göra någon sorts utvärdering:)

http://www.amazon.com/Gossip-Girl-Novel-Cecily-Ziegesar/dp/0316910333/sr=1-3/qid=1157719215/ref=pd_bbs_3/102-6206253-8220965?ie=UTF8&s=books


Som väntat

Precis som väntat gjorde de isländska herrarna mig på väldigt bra humör, kunde iförsig blivit aningen gladare om de faktiskt hade vunnit matchen. Trots förlusten tycker jag personligen att det var en rätt bra match, visst, islänningarna verkade tunga vid vissa tillfällen. Men de hade ändå ett par chanser att sätta bollen bakom danskarna. Blev nog aningen mer engagerad än vad jag trodde från början vilket naturligtvis innebar argsinta och högljudda kommentarer och att min näve slogs rakt i marmorbordet. (Ja, jag har lite ont i handen idag.)

Tråkigt väder är det idag också, säkerligen fler än jag som tycker att vädret till vis del speglar sig i humöret och tankegångarna. Jag blir lite nedstämd, men samtidigt tycker jag att det är rätt mysigt. Får lust att bara ställa mig ute i regnet och känna hur dropparna smeker mitt ansiktet.
Fast lite tur hade jag idag, cyklade ner på stan för att skriva ut några exemplar av mitt CV och slapp regnet som faller ner nu. Kom bara lite lätt då och då, det kan man leva med.

Är aningen uttråkad för tillfället, har försökt titta runt i mitt rum för att se om jag kan plocka med någonting. Men med tanke på att jag är arbetssökande har jag haft så mycket tid att jag redan fixat allting som går att ordna. Fast jag städade ur en låda idag. Tänk vad små och udda saker kan göra en lycklig för stunden, det må jag säga.
Måste dock säga att jag ändå har haft en bra dag:) Vissa människor får mig verkligen att le och att ha ett leende på läpparna är härligt. Tycker att man får en speciell utstrålning med ett genuint leende.

French Kiss...

Akcent - "French Kiss" är iallafall utan tvekan dagens mest spelade låt. I början tyckte jag den var lite halvbra, men övergick sakta men säkert till en låt jag måste lyssna nonstop på tills mina öron tröttnar.

På tal om att tröttna - att vara arbetslös. Eller som jag fint kallar det, arbetssökande. Låter aningen finare än att säga att man är arbetslös, är mer som att man faktiskt försöker finna ett arbete åt sig själv. Ska skriva om det personliga brevet ikväll för att sedan imorgon ta mig ner till biblioteket och skriva ett par exemplar och gå runt lite. Antar att det är ett ganska bra alternativ, är inte precis som att jag förlorar något på det hela. Känns bara lite trist att min skrivare har bestämt sig för att inte fungera, därav att den har gjort sig välförtjänt av sin position i källaren:D *evil smile*

Var förövrigt på arbetsintervju imorse, känns ju skönt att faktiskt komma en liten bit på vägen. Känner dock att jag kanske inte lyckades ge en alltför bra bild av mig själv. Förhoppningsvis är det inbillning från min sida, jag har ju en tendens att vara aningen negativt inställd. Kommer väl i grund och botten från att det inte slår lika hårt då. En dålig syn, försöker ändra på det men i särskilt lätt då hela situationen gör mig så bekymrad.

I hopp om att kunna återspegla lite positiva tankar ska jag fokusera på en fotbollsmatch. Är Island mot Danmark ikväll och jag kan nog tänka mig att jag är en av få människor som faktiskt ska titta på den. Lite isländska män kan nog få mig på lite bättre humör för stunden, hoppas även att de kan visa prov på sina talanger och spela en riktigt bra match. Det behöver jag och säkerligen dem också. Skulle vara härligt om de plockade tre pinnar och kanske kunde fightas om att vara de två i gruppen som tar sig vidare till EM. Nej, nu blir det nog en dusch innan matchen börjar:)


For the very first time..

Det är nu jag ska skriva något som lockar och fascinerar. Dock väldigt svårt må jag säga, är väl mer för att man ska ha någonstans att skriva ner alla tankar som flockas i huvudet på mig. Om jag ska vara helt ärlig är det nog ett bra sätt för min egen del att hålla ett öga på vad som egentligen sker i livet. Minnet är bra, men kort som man tydligen brukar säga.

Måste experimentera lite med den här sidan. Egentligen är det inte alltför många tankar som flyter runt, är mer koncentrerad på sidan.