Back in Sweden

Kom hem natten till lördagen, planet var för senat ungefär två timmar pga något tekniskt problem med landningsstället. Man kom fram till slut hur som helst.
Har verkligen haft det underbart på Kefalonia! Varit minst 43 grader varje dag, man kände sig lite fuktig hela tiden men det var rätt skönt ändå. Kändes aningen suspekt att komma hem och känna "kyla".
Det som var det mest skumma med hela resan var att man inte fick slänga toalettpappret i toalettstolen. Men jag antar att de har lite dåligt avloppssystem.
Hur makalöst det än var att vara där, kändes det ändå väldigt härligt att åter komma "hem".

I lördags sprang vi runt lite i Barkarby och i Kista. Fröken inhandlade ett par svarta stövlar till hösten, de var riktigt fina och sköna! Jimmie köpte köksstolar på Mio, varav en sitter jag på för tillfället. Ganska bekväma, men efter en stund kommer jag nog behöva ha en dyna eller liknande.
Jag har försökt titta på mobiltelefon, men inte hittat någon som jag är helt såld på. Finns en, men på Onoff står det en viss batteritid och på Nokias hemsida står det något helt annat. För mig är batteritiden väldigt viktig, de flesta telefoner jag tittat på har uruselt batteri. Jag förstår inte hur tillverkarna tänker när de gör telefoner med en batteritid på två-tre timmar. Det känns som om man knappt hinner gå utanför dörren innan batteriet lägger av. Sen är det allmänt känt att batteriet blir sämre med tiden, hur blir det då efter kanske ett år? Jag ska alltid vara så undersökande när jag ska köpa något, men det är ändå bra. Känner mig dock väldigt petig. Mamma är på mig och vill att jag ska köpa en ny telefon för hon är väldigt angelägen om att få min. Skulle nog passa henne bra för att det är en fliptelefon och hon har en tendens att glömma ta på knapplåset - hela det köret.

Sitter och väntar på Jimmie för tillfället, har gjort en sallad till lunch. Börjar bli lite småhungrig, därav att jag hoppas att han kommer snart. Vi ska åka i väg till Lövsta och slänga lite grejor och sen ska vi väl plocka en aning här. Jag har städat lite, men blir mer sen när han plockat undan sina verktyg och dylikt.

Får se om det blir en uppdatering lite senare =)

Greece

Snart är det dags att bege sig! Jag har packat helt klart, Jimmie åkte en sväng förbi kontoret nu för att hämta en resväska och läsa massa mail.
Öppnade presenter i morse, men det var lite fel storlek på dem. Svårt det där med att hitta rätt storlek och även om man tar den minsta är det inte säkert att det passar alltid. Oftast, men inte alltid.

Har lite småsaker som måste inhandlas innan vi åker, åker till Bromma Center och till Vällingby för att ordna det. Borde gå relativt kvickt, har som mål att lämna lägenheten kl 13 och vara ute på Arlanda runt 14.
Känner mig lite seg och trött nu, men jag antar att jag också piggnar till sen.
Nej, om man skulle ner till tvättstugan och ta upp den torra tvätten och hänga in två pikétröjor i torkskåpet.

Soon

Snart sängdags, får se om jag är vaken när Jimmie kommer hem. Han är nog hemma efter tolv någon gång. Ska väl göra några smörgåsar och sådär, vill inte att stackarn ska behöva gå och lägga sig hungrig.
Har tvättat det jag behövde i dag, blev även alla nya sängkläder som vi köpt. Hade ju ändå bokat en tid och eftersom det knappt var någon tvätt tog jag de också.
Bokade en tid i morgon bitti också, då får han tvätta det som behövs...
Ska bli riktigt härligt att åka i väg, vi ska åka att vi är ute på Arlanda strax efter två har jag för mig. Tänkte vi skulle ta oss ett par drinkar för att fira vår semester tillsammans. Jag kan behöva lugna mig också i och med att jag är lite flygrädd och resan tar strax över tre timmar. Hittade mina öronproppar till resan också, hoppas på att det inte ska trycka allt för mycket i öronen. Så känslig jag är...

Kikade på Jerry Springer tidigare i dag, jag bara undrar var de hittar dessa människor? De är alldeles galna och.. och och... har absolut inga gränser. Helt otroligt!

Målade naglarna för en stund sen, gjorde fransk manikyr. Gjorde det i går också, men då använda jag mallarna. Tycker nästan att det går bättre utan mallarna nu när jag provat på det också. Kände att jag ville göra om det innan vi åkte.


Åh, det ska bli så underbart att åka till Kefalonia med Jimmie! =) En av sommarens höjdpunkter helt klart!


Tired

Åh, fröken ärså tröttan. Sovit längre än jag brukar, men jag antar att det tröttheten lägger sig på hög. Tog 12.04 tåget hit till Stockholm, tog taxi hem till Jimmie. Kände att jag hade mer att bära än jag trodde från början. Gjort är gjort nu.
Har varit och lämnat en omgång tvätt ner i tvättstugan. Var meningen att det skulle vara mer att tvätta men Jimmie hinner nog inte hem i tid för det. Han har med sig allt dit upp.
Nu tappade jag tråden totalt, måste nog vila en stund..

Officially

Nu är jag officiellt på semester, blev som en riktig uppenbarelse i går 15.45 eftersom jag hade så trevligt med Gabrielle på liggande stafett att jag helt hade satt det åt sidan. Lite underligt egentligen i och med att jag har tänkt på det rätt intensivt de senaste dagarna.
Jag körde inte service i går, vilket var väldigt skönt! Min kropp var rätt mör på morgonen, tär en del på mig att lyfta kartonger och hålla på.

Resväskan ligger på köksgolvet, färdigpackad och allt. Småsaker som ska ner i mitt handbagage bara precis innan jag sätter foten utanför dörren. Nog för att jag hinner ändra på allting hundra gånger innan vi åker i morgon.
Ser fram emot resan även om jag är aningen nervös och lite konstigt uppspelt.
Ska väl kanske göra mig i ordning att det bara är att åka i väg sen. Får uppdatera mer i dag, lär jag göra eftersom jag är ensam hemma hos Jimmie. Kan nog dröja innan herrn dyker upp =(

No Limits

Känns som om det inte finns gränser för hur mycket jag rör mig. Har som jag tidigare nämnt cyklat till och från jobbet i ett flertal dagar. Börjar få in rutinen, dock är den som bortblåst i motvind. (Didn't mean to contribute with a pun)

Har varit på stafetten i dag och haft service. Jag vill inte ens tänka på hur många kilo jag sammanlagt lyft i dag, kartonger, kartonger, kartonger! Jag har hållt ställningarna i alla fall, haft att göra i princip hela tiden. Fick lära mig lite nytt i och med att jag aldrig förut varit på den här avdelningen. Därav att det är jag som drar i trådarna under morgondagen. Ska bli minst sagt intressant. Har lite ont i armarna och ryggen, men jag har försökt använda Myggan som den kallas. Vacuumsug eller något liknande, men vissa gånger är den och jag långt i från vänner. Med kniven, pennan och palldragarna ska jag fortgå i morgon ;)

Varit ute och sprungit också, började regna och åska när jag nådde gläntan och ville inte direkt vända om på grund av det. När det började mullra och regna ordentligt ökade jag takten markant. Skulle nog vilja säga att det förmodligen aldrig gått så fort att ta sig runt där. Var alldeles livrädd ett tag. Åska + blixt - not something that I'm very fond of.
Men skönt var det ändå, gjort situps och lekt med hantlarna också! Sista rycket innan fredag då vi åker.
Sista dagen på jobbet i morgon också, kommer kännas konstigt och säkerligen kommer jag vara väldigt angelägen om att dagen ska ta slut fortare än kvickt. Tar 12:04 tåget till Stockholm på torsdag och sen är det ärenden och liknande som ska utföras. Reserverade pengar på Forex hemsida också, ska hämta ut de på stationen när jag kommer fram. Då slipper vi stressa (eventuellt) på fredag.

Har nyligen ätit müsli, därav att jag är på glatt humör =) Ska försöka rensa på skrivbordet lite nu...

Yrväder

Jag är en handfull, jag erkänner det. Jag är som ett yrväder för det mesta med känslor och tankar som i bland nästan blir för mycket för mig att hantera. För det mesta gör det mig oslipad, jag försöker hysteriskt inombords finna de rätta orden för att beskriva det som sker inom mig. Oh, how I try sometimes.

Dagen är varit smärtsamt lång. Jag är konstant orolig för saker kring mig vilket automatiskt gör mig spänd och långt i från komfortabel i min omgivning. Någonting saknas, men jag kan inte sätta fingret på vad. Kanske en trygg punkt? Jag är alldeles galen, men jag känner mig så ytterst utsatt utan den fasta punkten.
Kär och galen, jag saknar nog Jimmie för mycket just i detta tillfälle. Jag är i desperat behov av närhet, ömhet och den varma trygga famnen.
Som jag längtar till torsdag, jag åker till Stockholm vid lunchtid för att organisera och ordna upp saker innan han kommer tillbaka från Sidensjö på kvällen. Jag vill dessutom inte åka senare eftersom det oftast är så mycket folk på tågen och jag har ett sjukligt behov att hålla koll på mitt bagage. Vilket förstås försvåras då det är mycket folk på tåget. Dessutom passar 12.04 tåget perfekt i mors schema. Hon börjar 12 och hennes arbetsplats ligger väldigt nära tågstationen. Match made in heaven.

Satt uppe och läste alldeles för länge i natt. Dumt gjort av mig, fast har inte varit så trött i dag. Mest irriterad över att klockan vägrat ge efter för mina försök att telepatiskt få den att gå fortare. Tröttheten kommer säkerligen skölja över mig som en våg i morgon. Förhoppningsvis ska jag kunna ta mig till jobbet i ett stycke. Bör nog förmodligen stänga av datorn, göra mig i ordning för lite underbar sömn. Viktigast av allt, ringa och säga godnatt till honom ♥.

Birthday

Crappy birthday.
Magin med födelsedagar är som bortblåst, var tog den vägen? Något har hänt på vägen, men jag kan inte sätta fingret på vad. Känns bara sådär lite förvånansvärt tomt, så plötsligt. Bara sådär.

Varit riktigt hurtig idag, cyklat fram och tillbaka från jobbet. Sedan varit ute och sprungit den långa rundan, samt gjort alla möjliga nyttiga övningar. Solat också. Kroppen är trött men samtidigt energisk.

Just don't feel like it.

I morgon blir det smörgåstårta och jordgubbstårta med lite vänner. Utgång sedan, förmodligen Lotus. We'll see, något blir det i alla fall.
Kanske skulle ta och köpa ballonger för att försöka komma i stämning?

Fast

I helgen när Jimmies morföräldrar var på besök här i Stockholm satt de båda med korsord titt som tätt. I bland hjälpte jag och Jimmie till. I går när vi var inne på ICA och handlade blev jag sugen på att själv lösa lite korsord. Därav att vi köpte två tidningar som är fulla med korsord. Har suttit en stor del av dagen och löst dem, riktigt skoj! =)

Åkte hit i går efter jobbet, fast nu visar det sig att jag ska jobba tisdag-fredag. Jag har ju valmöjlighet, men i och med att jag inte fått arbeta alltför mycket den här månaden kände jag att jag bör tacka ja till denna möjlighet. Jimmie kommer ändå åka upp till Sidensjö och Piteå på onsdag förmiddag. Vi kommer inte synas förrän nästa torsdag eftersom vi ska till Grekland på fredagen =)
Har tvättat i dag också, så duktig jag är.

Gick bra att jobba på Scanlog i går, inventerade en massa saker. Smart nog hade jag glömt handskarna hemma, kände av dammet på händerna men inte lika mycket som jag trodde. Tur det i för sig.
I veckan blir det i alla fall jobb ute på H&M, måste vara ute i god tid nu i och med att jag ska cykla dit ut. Förhoppningsvis regnar det inte, så fruktansvärt svårt att cykla med paraply den sista biten.
Nej, nu ska jag bege mig från datorn!

Walking

Har precis duschat, Jimmie och jag var ute på en kvällspromenad. Riktigt skönt, småduggade lite men det var ytterst friskt i luften. Helskönt!

Jimmies mormor och morfar är här i Stockholm på besök över helgen. I dag tog vi en båttur ut till Fjäderholmarna, var rätt trevligt men jag var hemskt trött på ditresan. Kunde njuta lite mer av den korta resan på hemvägen. Tråkigt nog har det varit mulet och stundvis kyligt. Tur nog slapp vi regnet som kom nu på kvällningen.

I morgon åker jag hem på eftermiddagen, ska hem till Bosse (Josefine) på inflyttningsfest. Ska försöka ta det smålugnt i och med att jag ska jobba på söndag. Gäller att ha så många hästar som möjligt hemma när jag ska bege mig till ett nytt ställe. Nej, nu ska jag ringa till mamma och säga att jag kommer hem i morgon och att det är arbete som gäller på söndag.

I've placed my order

Beställde precis varorna som vi ska köpa på hemresan. Beställde en Bacardi Razz, en Smirnoff Vanilla och två flaskor Minttu. Mumma! Beställde även 1½ liters flaska Baileys till mamma samt en Bacardi Carta Blanca. Blir väl en eller två Ouzo med hem också, en till mig och en till mamma. Men sådant köps ju när vi väl är i Grekland. Inte alls långt kvar nu, ska bli skönt med värme och solsken. Nog för att det verkligen vände med vädret i dag.
Usch, fröken är riktigt trött nu. Ska försöka ta och sova alldeles snart.

Done

Har dammsugit nu, nte min favorit direkt. Väntar mest på att Jimmie ska komma hem från sitt kundbesök som började halv sex. Ingen idé att städa mer innan han plockat undan sina verktyg allt sådant som jag inte vill placera någonstans.
Har korta av gardinerna också, fick improvisera en aning. Får vara på det här viset tillfälligt.

Pratade med en av cheferna på PP för ett tag sedan, ska jobba på söndag. Men inte på H&M, utan på Scanlog och inventera vitvaror och liknande. Kul med lite ombyte =) Närmare för mig till jobbet, bara att cykla ut dit genom Vilsta industriområde. Blir 8-17, härligt =)

Tycker det är så trist att min mottagning är så usel när jag är här. Det står att jag har full mottagning men ändå hackar det och det går helt enkelt inte att föra ett normalt samtal över telefon. Trist. Mycket.

Fick taxfree-tidningen i går också, eller ja, vi fick varsin. Vi gick igenom den i går kväll och bestämde oss vad vi skulle beställa till hemresan =) Nej, nu ska jag nog dricka en aning.

Mångsidig

I går var jag smått uttråkad på eftermiddagen innan Jimmie kom hem. Blev att jag bläddrade igenom alla kanaler som han här, fastnade på TV4 Film. Är inte säker på att det var just deras film kanal, men någon TV4 i alla fall. Såg He-Man - Masters of the Universe med Dolph Lundgren i huvudrollen. Haha!

image13

Inte en högklassig film om vi säger så, men jag fördrev tiden genom att se på den ;)

Var hos nageltjejen i morse och lät henne göra i ordning mina naglar. Blev väldigt bra, hoppas på att förstärkningen ska hjälpa mina naglar att hålla lite bättre på jobbet. De blir aningen förstörda fastän jag har handskar på. Aja, får se om det här hjälper =)
Åt lunch med Jimmie i dag också, var på ett thaiställe. Hade riktigt god mat dessutom. Mums!

I och med att jag var så trött och seg i går lät jag bli att dammsuga, lika bra det. Hade behövt dammsuga igen eftersom Jimmie borrade och hade sig och lämnade smuts efter sig. Har lekt med sladdarna här också, fixat de i någorlunda ordning. Datorn står på en annan plats för att det ska se lite mer organiserat ut.
Om man kanske skulle ta och sätta i gång med dammsugningen.. svar ja. 

Work it

Så duktig jag är ;) Åkte in till stan i går efter att jag hade ätit lunch med Jimmie. Hade skrivit ner var Hemtex låg, flera av dem utifall att det inte skulle duga på ett ställe. Var 70% rabatt på alla gardiner, klockrent! Hittade ett par ljusbeige mönstrade panelgardiner och ett par härligt chockladbruna. Hängde upp de när jag kom tillbaka hit, blev toksnyggt! Dock är de väldigt skrynkliga och alldeles för långa, improviserade med lite tejp för att se en helhet. Ska ta ner de om en stund och fixa längden och sen stryka dem. Panelgardiner är hemskt enkla att hänga upp, jag vet hur mamma håller på när hon ska hänga upp "vanliga" gardiner.
Stannade på Fridhemsplan för att kika in på Västermalmsgallerian. Hittade ett par korta svarta shorts, dock inte så korta som jag önskade (och Jimmie, speciellt Jimmie). Får se om det blir bra väder någon dag, verkar finnas få tillfällen då jag kan använda dem.

Bar ner 16 stycken tegelstenar i går också. Vi skulle åka till Lövsta och lämna en massa kartonger och annat.. skräp. Tog en stund för mig att bära ner allt, fick bara med mig två tegelstenar åt gången. Skönt att bli av med en massa härfrån, fast det känns som om jag bör dammsuga. Blev lite skitigt efter att jag drällde runt med tegelstenarna. Nej, om man kanske skulle ta och sätta i gång ;)


Klump

Har en klump i magen som jag önskar innerligt skulle försvinna. Stör något ofantligt.
Var nere i tvättstugan för en stund sen och la i två maskiner, borde vara klara om sisådär 30 minuter eller så. 
Igår blev det en ordentligt promenad, känns lite i kroppen i dag. Tror jag i alla fall. Är väldigt trött och seg i kroppen, kan bero på andra saker också. Städade även balkongen i går, vilken pärs i den värmen. Men blev bra när det blev färdigt =)

I dag blir det alltså tvätt och sedan lunch med Jimmie. Sedan ska jag på jakt efter gardiner på stan, ska dock först göra en liten undersökning och se var det finns gardinaffärer i den här staden. Finns säkerligen många, men jag är inte särskilt bevandrad här =P
Blev alltså inget jobb den här veckan, både för och nackdel i för sig. Fördelen är ju ledigheten och nackdelen är att jag inte tjänar några pengar. Men det finns en balans där.

Nej, nu blir det en gardinaffärsundersökning ;)