Kommit över

Jag har kommit över Tysklands förlust i går. Hade önskat att de skulle vinna, men icke. Jag och Robban satt nere i köket och tittade på matchen, jag flyttade runt matbordet på grund av spänningen, gick runt i köket, hängde och klängde på honom. Jag var inne i matchen om man säger så..
Har varit en skön helg ändå. I och med att jag slutade 22 i fredags sov jag hemma natten till lördag. Tog 09:52 tåget till Västerås. Fick panik när jag skulle köpa biljetten nere vid den här snabb-automaten som jag kallar den. Drog mitt SJ-Prio kort, knappade in resan och drog mitt kontokort. Väntar på utskrift... error. Panik och ilska. Springer upp till kassorna och frågar panikartat om hjälp. Man skulle ta ett kontoutdrag senare för att se om det dragits, med all sannolikhet hade pengarna satts in på kontot igen. Jag sprang till en annan automat och köpte en ny biljett. Väl i Västerås skulle jag ta ett kontoutdrag vid tågstationen.. ja, då var automaten avstängd. Bra. Gick in till stan, på kontoutdraget visade det sig att pengarna var insatta igen. Jag gick och köpte en latte på Gränden, köpte lite trosor på H&M som jag hade kikat på när jag gick på underklädsavdelningen (min avdelningen alltså). Sen promenerade jag hem till Robban.
Blev IKEA sen det har jag redan skrivit om =)


Har inte beställt datorn än, ska ringa till Folksam sen och höra om hemförsäkringen, om den täcker stöld av dator. Tänkte i och med att det har pratats mycket om att dessa försäkringar man tecknar på diverse elektronikkedjor.

Sen ska jag säga upp vårt telefonabonnemang hos Telia. På förra räkningen hade vi fasta avgifter på över 600kr och vi hade kanske ringt för 150kr. Känns sådär..

Yeah, nu ger jag mig. Lite skakig efter träningen...


.....

Hrm, inte på bra humör!

Äntligen

Jag som velar med allt fram och tillbaka har äntligen bestämt mig för att köpa den rosa Sony Vaio datorn. Äntligen!
Ska ringa till stället här i Västerås på måndag, om det inte går via telefon har Robban lovat att gå in och beställa den åt mig på plats =)

I går målade vi och hade oss. Har lite bilder på det =) Var en sväng ute på Hälla med Robbans syster också. Blev rätt seg efter ett tag utan mat. När vi kom hem gjorde vi pastasås med köttbullar och  pasta of course.
I och med att vi i dag kom på att vi firade månader bestämde vi oss för att fira lite ;) Gick till Jensen's Böfhus och åt. Mums =) Vi var mätta och belåtna när vi gick därifrån. Helt klart bland det mumsigaste man kan äta till lunch nere på stan. Gick runt en sväng och kikade på kläder, baby hittade ett par knallrosa badshorts med lite mönster på och en t-shirt. Jag köpte ett par loafers i och med att de jag har nu är lite utslitna och lite trasiga. Dags för ett par nya, inte alls dyra. Väldigt fina. Sen fick jag Robban att åka ut till Hälla för att köpa ett par jeans som jag ville ha. Provade de i går men var aningen skeptiskt då. Efter lite eftertanke insåg jag att jag ville ha dem. Försökte att hitta de på JC inne i stan men de hade inte min storlek, då var det bara att åka ut dit för att få det man ville ha =)

I dag ska vi väl fixa lite smått på väggarna, med lite mindre penslar i hörnen och dylikt. Sen kika på EM-finalen mellan Tyskland och Spanien. I det här hushållet hejar vi på Tyskland. (Jag hejar på Tyskland då Finland inte lyckades kvalificera sig till EM =P)


Läggdags

Strax är det läggdags, ska upp till naprapaten i morgon klockan 10. Ska få skjuts av Robban dit =)
Ska bli skönt att få ryggen knäckt igen. Visst att jag blir aningen mosig efteråt, men det är en sådan härlig känsla efteråt.
Sitter vid Robbans laptop nu, han sitter och spelar lite vid sin stationära.

Nej, om man kanske skulle lägga i från sig datorn och sova =) Nattinatt!

Skadad

Har varit hemma från jobbet sen i måndags pga att jag haft svårt att andas. Börjar bli bättre nu. Försökt vara ute och andas in frisk luft. Verkar fungerar. Blivit ett par promenader med Robbans hund. Ska försöka ta mig till jobbet på fredag, baby ska nog skjutsa mig dit då i och med att jag börjar 14.00.
Har skadat mig i fingret, därav att älsklingen köpte plåster till mig... med Disney-motiv. Haha! Riktigt läckert!



Just nu har jag ett Djungelboken-plåster på mig. Ett gult. Väldigt fint må jag säga ;)


Baby är på fotbollsträning, jag har fixat färskpotatis som står och kokar. De borde vara färdiga snart. Han ska tillaga lax när han återvänt. En deal =) Jag fixade maten i går, sill och potatis. Jag är helt galen i sill! Tidigare på dagen grillade vi lite korv och någon köttbit. Hans korvar såg ut som om de hade varit med i ett atomkrig eller dylikt. Men smakade gott!


Sitter nere i köket med Robbans laptop nu också, börjar bli dags för mig att köpa mig en egen. Men jag velar fram och tillbaka hela tiden. Kan aldrig bestämma mig. Lite sugen på en Dell, men jag vill inte köpa en dator jag inte fått känna på. Jaja, men det ordnar sig. Jag och Robban ska eventuellt ta en sväng förbi Stockholm och kolla läget. We'll see what we find. Nej, nu ska jag kolla till potatisen =)


Not Gone

Jag har inte försvunnit, jag lever och mår bra.
Väntar på att baby ska komma hem från promenaden med hunden. Sen ska vi se några Heroes-avsnitt innan det är dags för mig att sova. Ska upp och jobba imorgon bitti. Men det har varit en skön helg med min älskling=)

My only free day

Min enda lediga dag i helgen. Har varit och fixat naglarna i morse, skönt =)
Var meningen att vi skulle på öppet hus på Mälardalens högskola, men vi bestämde oss för att inte gå dit. Ångrade oss helt enkelt. I stället gick vi runt på stan, jag hittade en fin topp på Gina Tricot till sommaren. Var väldigt bekväm och söt. VI tog varsin latte på Gränden och åkte sedan vidare ut till Erikslund. Min baby lämnade tillbaka sitt headset som enbart brusar när han använder det. Gick runt på Media Markt efter det. Kikade på diverse =)
Var på Bauhaus och köpte ett teleskopskaft, tänkte måla taket i ett av Robbans rum, samt lite annat =)

Älsklingen kom och hämtade mig efter jobbet i går, vi åkte förbi mig och hämtade en flaska Jack Daniels och en flaska Captain Morgan. Mums med C.M =) Robban blev också helt frälst i C.M med cola. Vi satt och tog några glas i går kväll medan vi snackade om allt och ingenting.

Uppdaterar mera senare, vi ska hålla på lite här =)

Väderlek

Jaha, då är det kallt. Nå, inte svinkallt, men kyligt. För en gångs skull har jag faktiskt ingen tröja med långa ärmar med mig. Typiskt. Robbans mamma hittade dock en fleecetröja som det står Suomi på åt mig. Ska ha med mig den til Robbans match om jag skulle börja frysa. Ska försöka med skjorta och min jacka först. Annars åker den på, fort som bara den! =) Han åkte precis i väg till samlingen och jag åker senare med hans pappa.

Efter matchen ska jag bli klippt! Härligt. Börjar få lite trollkänsla på mitt hår;)

Har varit ledig från jobbet i dag, baby och jag har sovit ut. Sedan var vi nere på stan, kikade på rean på MQ. Hittade två fina koftor som jag köpte. Är väldigt nöjd! =)
Sen var vi ute på Elgiganten och hämtade min telefon som varit inne på reparation. Verkar fungera mycket bättre nu, är  snabbare också. Vet att jag varit irriterad på att den är väldigt långsam då man bläddrar i menyn och dylikt. Skönt, skönt!
Varit en mysig dag. Vi avslutade med att köpa med oss Spicy Hot hem =)
Deras hund, Beppo, hade varit och slitit ut papperskorgen på golvet inne i Robbans rum. Fy! =P Men han kände nog lukten av kakor, hade kastat något tomt kakpaket där i. Gottegris den där Beppo!

Jag skulle vilja sammanfatta med att det varit en fin dag (inte vädret) och jag är på EXTREMT bra humör. Fler och fler pusselbitar som faller på plats =) Mia är så lycklig! *peppar peppar*

Oh yeah, free!

I morgon är jag ledig från jobbet, hur skönt som helst. De hade övertid, men jag orkar inte jobba. Tänker njuta utav min ledig dag i stället. Förresten är det min enda lediga dag fram tills jag slutar den 11:e juli, ja om man bortser midsommarafton, vilket jag gör =P

Först och främst vill jag berätta om hur mycket jag avskyr MOTVIND. GIck hur bra som helst att cykla ut till H&M i morse, pratade i telefon med Robban hela vägen ut dit. Men när jag sen skulle tillbaka in till stan och gå till naprapaten. Ja då jävlar, då var det motvind för fulla muggar! Cykeln rörde sig knappt. Var svettig strax innan jag kom fram och JA GIVETVIS blåser det sand i ansiktet på mig. Är det värt att nämna att jag hade grus i hela ansiktet? Nej, knappast nödvändigt. Jag var mycket upprörd under cykelturen, om man nu kan kalla det en cykeltur. När jag skulle tillbaka till H&M gick det däremot jättebra, då var det medvind. Gick nästan för enkelt. You win some, you lose some som det heter.
Gick väldigt bra hos naprapaten, hon knäckte och tryckte på alla ställen där det gjorde ont. Lite akupunktur också. Gjorde ont, men lite underligt skönt på samma gång. Ska dit igen nästa vecka, närmare bestämt på torsdag klockan åtta. Blir innan jobbet, börjar nio då.
Var alldeles mosig och konstig efter jag hade varit där. Mycket som händer i kroppen förstår jag. Förhoppningsvis ska det här försvinna efter jag gått hos henne.
Men arbetsdagen har ändå gått bra. Lätt att säga när det ligger bakom mig.

Just nu sitter jag hemma hos Robban, väntar på att han ska komma hem från träningen. Han hade lämnat nycklar åt mig för att jag skulle kunna komma in. =) Han borde vara här vilken minut som helst.
I morgon har vi en härlig ledig dag framför oss, skönt =) På kvällen ska jag på hans fotbollsmatch. Jag och en kille från jobbet, Calle, ska kika när Robban spelar =)

Nej, nu ska jag ta något att dricka. Hur törstig som helst!

Kvällen

Blev träning, hur skönt som helst!

Nu sitter jag på TeamSpeak med Robban och hans kompisar och pratar lite. Börjar få lite ont i huvudet av det här headsetet. Men men, snart sovdags. Jobbar 9-18 imorgon och sen ska jag till Robban efter jobbet. =)

Gone.

Nu har jag varit borta härifrån ett tag, inte alls varit på humör för att skriva.


Har inte hänt sådär överdrivet mycket. Har inte varit på några nya visningar sen sist, eller ja, de där två som jag nämnde i det tidigare inlägget. Får se vad det blir. Är väl fortfarande under diskussion.


I morgon ska jag till naprapaten, min gruppledare bokade tid åt mig. Vi får gå tre gånger gratis, vilket jag givetvis ska slå till på. Har väldigt ont mellan och på skulderbladen, ska bli skönt att se vad hon kan hitta på med min rygg. Hoppas på att det ska släppa. Blir att cykla till jobbet i morgon, måste kunna ta mig in till stan och tillbaka ut till H&M. Börjar 9.00 och ska vara hos naprapaten klockan 11.00. Får hålla tummarna för mig! =)


Ska köpa en bärbar dator snart, väljer mellan två stycken. Dell-datorn har jag valt bort redan. Det känns som om den skulle vara väldigt plastig. Hur som haver, båda två är Sony Vaio. Den ena silver och den andra rosa. Ja, jag vet, säg ingenting. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Måste fundera lite mer. Men är ruskigt sugen på den rosa! Dels är den mycket fin och dels är den bättre. Men men.. we'll see.

Ska snart träna! Uppdaterar mer ikväll!



Trött i solen

Jag som hade planerat att träna och ha mig. Men icke. Jag fick skjuts hem av B, kom jag hem lite tidigare än vanligt. La mig ute på balkongen för att sola. Där somnade jag. Skönt att sova en stund, men blev så seg efteråt. Blev en snabb tupplur på soffan också, därav inget tränande. Ska ta mig en rask promenad i morgon när Robert är på träning. I morgon ska jag till Västerås efter jobbet, för vi ska på två visningar. Får se hur det går!
Tänkte att jag ska försöka röra på mig medan han är på träning. Låter som en bra idé med tanke på vad jag missade i dag. Men i dag var jag lite för trött, man ska ju få ha sådana dagar också.

Har varit så fuktigt på jobbet, igen. Kommer vara olidligt att vara där i sommar. Förstår inte varför de inte gör något åt det? Visst att luftkonditioneringen förstörs av att det är öppet på kajen. Kan de inte köpa några fläktar eller dylikt för att vi inte ska tuppa av där inne? Ska ju vara humant på arbetsplatsen. Man är alldeles slut efter en dag på jobbet, mest pga den dåliga luften. Så syrefattigt att det inte är sant. Har känt mig alldeles yr och det är jag inte ensam om. Vad är problemet?

Förra veckan, om det var i torsdags väckte jag en mus till liv tydligen. Jag började dra i några kartonger, då hade de skymtat en mus/råtta som snabbt som attan sprungit från mitt håll. Stackarn, lär blivit livrädd!

Nej, nu ska jag fortsätta dricka vatten. Ha det så bra!