Mia = stressad

Jag blir alltid så uppjagad innan det är dags för tenta. Det börjar dagen innan det är dags, sen eskalerar det under dagens lopp. När det väl är dags för att sova är jag så uppjagad att man skulle tro att jag druckit ett flertal koppar kaffe. Huvudet praktiskt taget snurrar i takt med en jobbig trance/technolåt.

Jag är klar för kvällen, tänkte snabbt titta genon lite formler och dylikt i morgon bitti innan jag ska bege mig. Så nöjd med mig själv att jag anmälde mig till tentan här i Eskilstuna. Slipper jag tänka på att jag måste passa tågtiden. Får sova en extra stund, vilket man givetvis inte tackar nej till i första hand.

Vi får se hur det går i morgon, jag hoppas på det bästa =)
Gick väldigt bra på tysktentan jag skrev förra veckan i fredags, VG. Jippie ;)

Nu ska jag borsta tänderna och sen försöka natta mig själv.

Awake

Har varit vaken ett tag, ätit frukost såsom jag alltid gör =)
Fick mess av Jenny i morse, lagom till att jag skulle stiga upp. Hade brunnit på Statt och Perrongen i natt/i morse. Hrm.. kikade på filmer och bilder på Kuriren. Usch =( Jag kommer alltid förknippa Statt med bassängen de hade en våning ner. Pappa och jag var alltid där och badade när jag var liten, bara för han vägrade gå till Vattenpalatset..

Ska ta och plugga några timmar innan det är dags att bege sig till skolan. Början min lektion i tyska kl 16:30 vilket innebär att 14:52-tåget får ta mig till Västerås. Ska på något vänster ge några viktiga papper till honom också.

Nu ska jag ta mig till köket och min Cost and Management bok. Hörs senare! =)

Övergiven

Everyone bloody bailed on me today. Ingen av mina kompisar var på lektionen.. mu sa kossan. Så jag satt för mig själv, men det gjorde ingenting. Kunde dock behövt en knuff lite då och då när jag var nära att somna. Men för det mesta var jag alert och faktiskt hängde med i det han pratade om. Detta var på Microeconomics, jag gick inte på eftermiddags lektionen. Mycket möjligt att mina vänner gick på den lektion. Vänner och kommunikation tänker ni nu... haha. Det gör jag med ;)
Var förbi honom en sväng efter skolan, vi hade tydligen tittat fel på datumet som han och jag tänkte att jag är bra på tröst. Nja, behövdes inget sådant, men man kan kramas ändå. Var trevligt att träffas en stund=)

Sen mina vänner, har jag pluggat. Som ett djur. Inte Cost and Management, utan tyska. Tyska för hela slanten. Helt slut i handen från alla dessa timmar av skrivande. Jag vet inte hur många övningar jag har gjort, men jag gör mig själv en stor tjänst till nästa vecka då jag har tenta i tyskgrammatik. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska skriva på torsdag eftermiddag eller om jag ska skriva på fredag morgon. Beror väl på hur vissa saker utvecklar sig, men med all sannolikhet kommer saker att inte riktigt gå min väg, vilket då implicit betyder att jag förmodligen skriver på torsdag eftermiddag. Jag är inget stort fan av tidiga morgnar, speciellt inte då dessa ska spenderas på tåg.

Jag avsäger mig allt som heter Cost and Management idag, ska vila huvudet till morgondagen och sen pang boooom! Då ska jag erövra detta ämne. Så gott det går i alla fall=)

Kommer sova riktigt gott i natt i alla fall. Hoppas. Mina katter lekte rövare i natt, vilket störde min nattsömn. Jag brukar ta in en filt och lägga på golvet de nätter min mamma jobbar. Den ena katten tycker om att sova med sällskap. Ja, hon la sig där och jag la mig i sängen. Hon hade gjort en igloo åt sig själv, sen när jag nästan är på väg att somna rycker jag till av något ljud. Precis som att något small. Jag försökte ignorera det, men blev så förundrar över vad som hände. Vänder mig om och ser att den andra katten nu övertagit filten. Gissningsvis var ljudet från att katterna slog till varandra.
Okej, gång två då. Håller nästan på att somna igen. Något som smäller till igen. Den här gången vänder jag mig om direkt, då ligger ena katten på filten och den andra stökar till på skrivbordet. Går på tangentbordet och är allmänt högljudd på något vänster.
Gång tre, då vaknar jag av att katten kräks utanför min dörr.
Det är så man kan bli vansinnig. Dessa busfrön! I natt ska jag tamejfan låsa ut dem om det ska väsnas sådant. Jag som försöker vara själv för att de ska slippa sova ensamma när mamma är borta.
Besynnerligt.

Nu blir det ett avsnitt Gossip Girl för att slappna av och skingra tankarna lite. Nattinatt!

End

Då var min dag över. Har pluggat Cost and Management nästa hela dagen. Kanske inte varit den mest effektiva, men har fastnat på vissa saker som jag klurat på länge. Har gjort det jag hade planerat för dagen och nu är det dags för sängen.
Har tidigt lektion i morgon, Microeconomics klockan 9:15. Jippie, får se om jag är kvar till eftermiddagslektionen eller om jag åker hem för att fortsätta plugga inför Cost and Management-tentan. We'll see.
Men nu är det dags för mig att gå från datorn. Annars är det någon som kommer vara väldigt trött i morgon bitti, aja, mer trött än vanligt ;)

Nattinatt!

A special Goodnight to you, my dear.

Blossom

What I feel for you...
Maybe too much.
Too much for you?

Never has the words Goodnight been filled with so much emotion.

Goodnight + everything else I feel for you.

Low-key, off-key but yet so overwhelming and true.

1, 2, 3...

The first step.
I go along.
A sense of joy.
Then what?
I feel like such a fool.

Point?

Good question.
If I only knew it myself.
If I only knew.

En patetisk roll

Sitter i köket, NRJs webbradio är på och jag pluggar. Nu är det paus. Är Microeconomics för hela slanten som gäller i dag. Dock är det lite bättre på en punkt, jag trodde nämligen att vi hade ett litet prov i morgon men det har vi inte. Så jag behöver inte känna mig sådär pressad på samma vis. Jag ska läsa några kapitel och lösa några uppgifter. Får hoppas det går bra det.

I morgon blir det en lite längre dag än vad jag är van vis. Inte särskilt synd om mig. Börjar 9.15 och dagen slutar 16. Två lektioner. Inte spännande, men det är så livet är.
Jag är dock glad för att jag åkte i väg i helgen. Jag hade det underbart roligt i Linköping med Karin och hennes väninna. Ångrar mig inte för en minut att jag åkte. Var bara dumt av mig att jag hoppades på annat in i sista minuten, men det är dags att jag ser världen som den är. Inte några idiotiska förhoppningar eller drömmar. Jag bara inbillar mig själv att det ska bli annorlunda, men det kommer det inte bli. Det är bara att rida ut stormen tills det slutar göra ont. Just nu är det svårt att hålla band på sig själv medan såren ännu är öppna. Men det kommer en dag då det också läker. Men det är bara att bita i hop och hoppas att det går fram med en jäkla fart.

Dags att sluta drömma och ta tag i det som faktiskt händer.
Acceptance for the things that can't be changed or undone. I need to stop denying the truth, open my eyes and stop being such a fool. I don't want to be anyone's fool. I'm done with this pathetic role.

Om.

I bland blir jag bara så arg på mig själv för att jag försöker fast det inte ger något. Jag gör bara bort mig. Jag önskar jag kunde låta bli, men love makes you do crazy things. Om jag bara kunde vara tyst. Men jag bryr mig alldeles för mycket och jag har så svårt att sätta känslorna åt sidan.

Om. jag. bara. kunde. vara. tyst.

Hrm.

Kanske var lite vag i förra inlägget. Jag älskar ju den här dagen annars, men den är ju givetvis ingen höjdare när man inte har någon att tilbringa den med. Jag hade velat tillbringa den med den personen som jag älskar, but that ain't happening. Jag vill verkligen inte sitta hemma i dag. Jag ser inte den här dagen som en dag för festande egentligen, men det är bättre än att sitta hemma och tänka på att man är alldeles ensam en dag som denna.

Jag är så glad för att Karin bjöd dit mig=)
Har precis duschat, nu håller mamma på och pillar med mitt hår. Får se om man har något hår kvar när hon är färdig ;)

Alla ..... Dag.

Ja, alla hjärtans dag. En dag som får många människor att våndas, inkluderat mig. För min handlar dagen om att man ska tillbringa tid med den man älskar mest. Det är väl givetvis en dag för diverse relationer, såsom mor och dotter. Men för mig, framförallt, kärlek mellan två individer - ett par. Nu har jag ingen hjärtevän att tillbringa dagen med, även om jag verkligen önskar att jag skulle ha det. Klart att mitt hjärta bultar mer än mycket för en viss person, men det är som det är. Inte mycket man kan göra åt. Bara skänka en varm tanke till honom och vara medveten om hans närvaro i mitt hjärta och mitt sinne.
Visst är det på det viset att man även ska värna om kärleken alla andra dagar om året, men det här är det väl lite högtryck i. Men det är tur man har vänner som man kan tillbringa dagen/kvällen med i stället.
Jag pratade med Karin tidigare i dag och hon frågade om jag ville komma till Linköping och umgås med henne. Därav min destination i dag. Bokade biljetten för ett tag sen, behövde inte betala någonting för jag kom på att jag samlat en massa poäng på SJ Prio. Då utnyttjade jag en del av dem =) Finns poäng att det räcker för en gratis hemresa också. Gratis och gratis, jag har ju betalat för alla andra tågresor som varit anledningen till att det nu finns poäng att utnyttja =P
Ska ta tåget 18:09, kommer vara framme strax innan 20 om det går som planerat. SJ är ju som de är ;)

Nej, om man kanske skulle ta och börja fixa sig i ordning på allvar för att undvika allt som heter stress. Man vet ju aldrig vad man stöter på under "göra-sig-i-ordning"-perioden =)
Förhoppningsvis blir det en del bilder i kväll =) Om jag inte uppdaterar mer i dag vill jag önska en härlig alla hjärtans dag, på vilket vis ni nu bestämmer er för att tillbringa den.

Friday - 13..

Fredagen den 13:e februari. Peppar, peppar, ännu har inget dåligt hänt. Jag hoppas jag klarar mig dryga timmen till. =)
Jag har inte haft en så spännande dag, men det har helt klart fungerat. Jag var uppe ganska sent i natt och spelade med honom. Borde lagt mig tidigare egentligen, men men. Idag har jag pluggat Microeconomics, varit hos mormor och fikat och umgåtts lite =)
Tränade på kvällen också, innan Lets Dance började. Måste komma i superdupertoppform till sommaren. Om det nu blir någon sorts utlandsresa, Mia vill ha varmt. När vi ändå talar om varmt, fotade jag de två bikiniset som jag ska behålla.



Är riktigt förtjust i den brunrosa =) Om någon vecka ska den vitblåa levereras också. Ringde till H&M och beställde en tröja som ska komma i samma leverans. Mamma hittade någon fin topp i katalogen och ville prompt ha den. Sagt och gjort. Hoppas den sitter bra när den kommer.

Nej, nu ska jag fortsätta med min slappa fredag. I morgon blir det förhoppningsvis utgång med några från min klass =) En Alla Hjärtans Dag med några vänner och lite vin är väl inte helt fel =)
Hörs i morgon!

Our day

Jag är helt slut. Förstår ingenting, jag borde vara ganska pigg ändå med tanke på att jag sover rätt bra och sådär.
Plugg, plugg och lite annat som trycker kanske.

Men det gick bra att ta sig till Lidl med mormor=) Gott med tacos också! Hade så trevligt så!
Jag fick ett sms om att jag kunde hämta mitt paket i Stenby. Jag beställde bikinin från H&M förra månaden. Jag ska behålla två av dem tre jag fick. Ett set ska alltså tillbaka. Kan visa kort på de imorgon, är alldeles för slut för att ta fram kameran och leka.
Gör en bättre uppdatering imorgon.

Great!

Har ätit frukost och tittat på ett avsnitt av Gossip Girl. Nästa avsnitt att se är det sjätte på säsong ett. Men det får bli i kväll när jag är färdig med dagen och dess planer.
Jag ska precis ta och fixa i ordning mig, ska till mormor och hämta upp henne.  Hon ville ju gå till Lidl och handla med mig =) Får hoppas att det inte är för halt för henne att gå dit, men förhoppningsvis ska det gå så bra så!

Jag erkänner att jag tittade på ett sånt där ring-in-och-säg-rätt-ord-och-vinn-pengar-program. Då var jag nyfiken på att se vilket ord det var, slutade med att programmet stod på. Det är så irriterande att lyssna på tanten i TV-rutan, men jag ville veta rätta ordet. Hrm, ska aldrig mer ha på det!

Nej, nu ska jag röra på mig. Uppdaterar senare! =)

Korv med bröd

Innan det blev läggdags för mig i går tittade jag på två avsnitt av Gossip Girl. Tror det blir något avsnitt även i kväll innan jag sviker den vakna världen för den sovande. Jag är ganska slut i kroppen av någon anledning och ser fram emot en förhoppningsvis god natts sömn.

Trodde inte det skulle bli något Wii-spelade i dag, men det blidde det. Vi hördes i morse och jag skyndade mig till 11:52 tåget. Nästan lite chockad själv över hur fort jag kan fixa i ordning mig, utan att känna mig sönderstressad. Duktigt Mia!
Vi åt korv med bröd, var så länge sen. Var riktigt gott! Kanske inte ordentligt mat, men det mättade och smakade utsökt. Vi spelade några olika spel och sen var det dags för mig att sticka i väg till skolan och ha tyska. Tiden går fort när man har roligt =) Han fick förresten sin present i dag. Jag tänkte passa på att ge den till honom i dag eftersom det var sista dagen den här veckan som jag hade planerat åka till Västerås. Han verkade uppskatta presenten, som var en parfym. Jag vet att det är hans favorit, Aqua di Gio. Doftar väldigt gott =) Sen fick han det sedvanliga kortet. Jag är förälskad i Tatty teddy, nallarna och korten. Därav att det blev ett sådant till honom. Däremot glömde jag ta kort på det, bara att ta mitt ord på att det var ett fint kort ;)

Tyskan gick bra också, mest på grund av att jag känner mig ganska säker på grammatiken som vi för tillfället går igenom. Men då får man känna att man har ett övertag i alla fall. Tåget till Eskilstuna, bussen hem. Mamma och jag drack te och åt några rostade mackor när jag kom hem. Nu sitter jag här, i min underbara morgonrock och bara lever.



Min härliga morgonrock, en del av den


I morgon ska jag och mormor gå till Lidl och handla vid 12-tiden. Hon ville att jag skulle följa med och givetvis gör jag det. Sen blir det nog plugg fram tills att vi ska äta tacos tillsammans - mamma, mormor och jag. Mums =)

Nu ska jag starta ett avsnitt av Gossip Girl för att avsluta dagen på att bra sätt =)

Enjoy

Tjoho, då var pluggandet över för i dag. Nu sitter jag här i vardagsrummet, framför TV i min nya mysiga morgonrock från London samt ett glas vin. Jag erkänner att jag fuskat, tog ett glas redan tidigare. Var bara tvungen att provsmaka lite ;)

Fröken har tränat, pluggat och duschat. Produktivt och bra! När jag kom hem från skolan hade mamma radion på och katten satt på sin ställning. Helt plötligt vänder hon ryggen till.



Jag kallar den, katten avskyr kommersiell radio.


Jag fick förresten ett väldigt fint kort på posten idag. En Alla Hjärtans Dag hälsning från min mamma och min mormor. Jag vet att jag kunde fått det på handen direkt, men de gillar att skicka det via post ändå.



Jag köpte själv ett fint kort i dag som jag ska ge till en person som ligger mig varmt om hjärtat. Får se vad personen tycker om sin present och sitt kort. Presenten är en födelsedagspresent egentligen, men den får vara lite till Alla Hjärtans Dag ändå. En kombinerad present. Jag hoppas den blir uppskattad=)

Snart kommer det Victoria Silvstedt - my perfect life. Är på något skumt vis underhållande, sen kommer det faktiskt ingenting bättre på TV... till mitt försvar.

And then it was the second..

And then it was the second day of the week.
Tisdag, tisdag. Vad har tisdagen erbjudit?
Ja, i går kväll vid tolv tiden insåg jag att jag faktiskt bara hade en lektion i dag. Inte två som jag från början trodde. Hade Macroeconomics vid 13:15, men tog dock tåget liiiite tidigare ;)
Efter att jag i går insåg att jag hade gjort gjort ett misstag med schemat, frågade han om jag inte skulle komma och spela lite Wii innan lektionen började. Yesbox, jag var på. Tog tåget vid nio tiden i morse och tills att det var dags att rusa i väg till lektionen spelade vi. Var rätt kul faktiskt, första gången som jag provar på det. Fick lite ont i min högra arm (numera även kallas min wii-arm) efter att ha viftat omkring. Vi testade att spela Mario Kart, tennis, bowling och Soul Calibur. Är tänkt att vi ska spela även i morgon innan min lektion i tyska ska nörja kl. 16:30. Får se hur ont jag eventuellt har efter morgondagen då =P

När lektionen var över i dag, gick jag förbi Systembolaget och köpte en bag-in-box med vin. Smakade ett rödvin hemma hos Robert för ett tag sen, tyckte det var ganska gott och tänkte att jag skulle testa något nytt. Blev alltså en box med
Il Conte. Ska ta mig ett glas lite senare, efter att jag tränat och pluggat det som jag planerat. Seeeeen ska jag avnjuta ett glas Il Conte ;)

Nu ska jag ta och sätta i gång med mitt här. Blir plugg först. Ett kapitel i Cost&Management står på agendan. Hörs lite senare! =)

The journey begins

Då var det måndag och då börjar resan för vecka 7 =)
Blir mycket plugg den här vecka, såsom de kommande veckorna. Har ganska mycket att stå i nu. Men måste försöka hålla planeringen. Ligger någon dag efter, men det fixar jag=)
I dag har jag gjort klart tyskläxan till onsdagen och börjat läsa Microeconomics. Har ett litet test nästa vecka på tisdag.

Måste säga att jag är rätt nöjd med min dag hittills även om den inte varit den mest händelserika. Gick upp hyfsat i morse, vid tio tiden. Ganska bra om man jämföra med andra lediga dagar;) Tog en promenad till Stenby och kastade tidningar. Tänkte att jag skulle ha syfte med min lilla vandring. Så klart att det kommer världens hög med reklam i brevlådan när jag kommer hem igen =P Var hos mormor en snabbis också. Hon ville så gärna att vi ska gå till Lidl och handla tillsammans på torsdag, det blev spikat. I och med att min mamma jobbar hela helgen tänkte vi att vi skulle fira Alla Hjärtans Dag tillsammans på torsdag eftermiddag. Vi hade tänkt äta tacos tillsammans och ha det trevligt. Ska bli nice, ser framemot det.
Jag har även tränat i dag. Var ett tag sen om jag inte missminner mig. Blev en tur på crosstrainern och sen lite ryggövning. Så ben(kropp) och rygg i dag. Tänkte köra armar och mage i morgon när jag kommit hem från skolan. Låter som en plan. Sen har det varit plugg för hela slanten här. Är verkligen motiverad att lära mig bättre tyska, även om jag är rätt säker på det kapitlet vi håller på med nu. Nu är det Microeconomics som gäller. Tog en liten paus i läsandet. I deserved it ;)
Ska nog hoppa in i duschen om ett tag också för att ta igen mig lite. En renovering =P Tvätta håret och ta bort det gamla nagelacket. Rubbet. Vill känna mig fräschare än fräschast inför en ny vecka. Gäller att vara positiv.

Är ganska nyfiken på hur det gick för honom och hans Wii i dag. Förhoppningsvis får jag höra något senare. Kan vara intressant att höra, även om jag är rätt säker på att det gick utmärkt att byta. Gissningsvis sitter han och spelar för full rulle nu ;)
Vi spelade lite online sent i går kväll också, var nog mer än en månad sen. Men det var roligt, har glömt bort hur kul det var. Men var tvungen att kika var knapparna till alla kommandon var. Så snabbt man glömmer vissa saker, men antagligen lär man sig de igen ganska kvickt.

Nej, nu ska jag vinka adjö till min mor som ska jobba natt. Tjingeling!

Förresten, Adeline, tack för komplimangen =) 

Lyckad lördag

Jag tycker ändå det blev en lyckad lördag kväll, trots att hans Wii kom med en sladd anpassad för engelskt uttag Det var en UK edition, konstigt att de sålde det åt honom. Han ska åka och byta den i morgon i alla fall. Så det blev inget Wii:ande i går. Men det var så skoj ändå! Biocheckarna var försvunna för kvällen, men vi gick ändå. Valkyria var ganska bra ändå, intressant om man gillar lite historia. Vi köpte Subway innan vi skulle in, men vi fick inte ta med det in. Slutade med att vi moffade i oss smörgåsarna innan vi gick in i salongen. Tydligen var det två personer som hade problem med nummer för de satt på våra platser, tror att de var övertygade om att de satt på rätt platser. Men men, det var bara att flytta på sig och låta oss sitta. Bra platser må jag säga =)

Vi såg några avsnitt Californication innan vi blev alldeles för trötta sen. Var meningen att vi kanske skulle ta en drink eller dylikt men vi lät bli. Blir en annan gång =)


Nu är jag hemma igen. Tåget till Eskilstuna var försenat, därav att jag missade bussen hem. Väntade 30 min till nästa kom, var för kallt för att gå hem. Var inte alls på humör att pina mig hela vägen hem i det här vädret. Trots att det bara var några enstaka minusgrader kändes det som om det var kallare. Kanske bara jag som är vek? ;)


Nu ska jag ta och plugga lite, försöka följa min planering någorlunda. Blir kanske lite gaming senare i kväll om det går väl.



"Extreme weather condition" som de kallade det på nyheterna i England. Taget vid nio-tiden på morgonen.


Tiden går..

Oj, vad tiden verkar gå snabbt för tillfället. Gick upp vid elva och nu är klockan redan halv två. Hoppsan hejsan.
Sitter och har på nordisk kombination i bakgrunden, tänkte ta och göra lite tyska innan tiden springer i väg helt och hållet.
Jag har suttit och gjort en liten pluggplanering för de närmsta dagarna. Om jag bara följer den ska jag nog klara av allt jag har framför mig, vilket är en del.
Dock är jag väldigt glad att vi fick godkänt på våra grupparbeten i Cost&Management och Organization Basics. Väldigt skönt må jag säga. Nu är det bara omtentorna kvar i och med att jag inte skrev de den första gången.
Men det ska gå så bra så. Som Bosse (Josefine) sa till mig: Du är ju Mia. Haha, tyckte det var så roligt sagt av henne. Vill jag så kan jag. Är väl ungefär så. =)

Det blev en ganska härligt och lugn kväll i går. Mamma och jag drack lite vin och tittade på Lets Dance, följt av en Bondrulle som gick på trean. Mamma avnjöt också något glas Baileys. Köpte en flaska åt henne när jag flög hem från London.

Fick mess för ett tag sen av honom =) I kväll blir det nog bio och en drink på Å efteråt. Blir det bio ska vi nog se
Valkyria. Vi fick ju biocheckar i julklapp av hans syster, dags att utnyttja dem =) Sen ryktas det om att vi ska köra lite Wii också, kan ha fått mig en utmaning på halsen. Måste ge honom en ordentligt match nu, bara att börja ladda alltså!

Nej, nu ska jag göra mig en kopp te och ta fram tyskaböckerna. Uppdaterar förmodligen senare!



Jag står i Emilys kök i London

Helt slut

Jag känner mig helt slutkörd. Undrar hur lång tid det tar innan min kropp kommer igen sig.

Jag hann komma hem i går efter lektionen, sen ringde han och det slutade med att jag tog tåget tillbaka till Västerås. Vi kikade klart på I am Legend och sen tittade vi på en film som hette Outlander. Lite annorlunda film, men den funkade helt klart. Var sällskapet som var det viktigaste =) Vi åt lite godis och bara myste =)
Var meningen att jag skulle ha lektion vid 9 i morse men jag var så otroligt trött att jag sov i stället. Skulle jag gått på lektionen skulle jag ändå nästan sovit. Gjorde slag i saken och sov i stället =)
I dag blev det inte mycket, vi sov ganska länge. Men sen följde han mig till tåget i alla fall, passade på att ta med hunden på samma gång. Men det var väldigt trevligt i går må jag säga. Jag önskar mig fler sådana kvällar =) Sov dessutom så underbart gott!

När jag kom fram till Eskilstuna gick jag hem till Ewe. Emily och hennes kompis från England var där, tänkte jag skulle gå dit och hälsa på jag med. Vi satt och pratade ett tag, sen var det dags att bege sig hem.
I kväll ska jag och min trötta kropp titta på Lets Dance och bara ta det lugnt. Får se vad som händer i morgon, kanske något mer roligt?

We'll see =)

Back in town

Kom hem från England i går eftermiddag. Vilken resa det har varit! Har haft så otroligt roligt med Emily! Saknar henne redan! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och meddela att jag lever och att jag kommit hem från London trots deras "extreme weather condition" ;)

Är så sugen på att ligga i soffan, mysa och titta på någon film...
Lite såsom, mycket vill ha mer. Var hos honom innan jag skulle ha lektion i tyska. Var väldigt trevligt =) Vi gjorde tacos och tittade på I am Legend, har fått för mig att han tycker det är kul att jag är lättskrämd. VI hann inte se klart hela för jag var tvungen att springa i väg till skolan. Men man kanske kan se resten en annan dag =)

Nu ska jag inte göra mycket, är väl vaken en stund till men sen är det dags för sängen. Är fortfarande helt slut!
Men jag gör en bättre uppdatering i morgon! Nattinatt!