Valborg

Jaha, då var det Valborg. Sitter i Robbans knä och skriver det här inlägget.
Kom och tänka på en kul grej.mamma och jag städade ju garderoben i söndags. Vi hittade en varm men gräslig jacka. På frågan om vi ska kasta den svarar hon: - Den är bra att ha om det blir krig.
Bra, hon är positiv hör jag =P Jag höll på att skratta i hjäl mig när hon sa det. Hon är konstig, men rolig =)

Jag sitter och dricker min Captain Morgan och cola medan Róbban stinker choklad bakom mig. Usch. Vi körde lite Singstar tidigare och tydligen är han "tondöv" enligt spelet =P Haha! Lätt match! Sorry Robban! ;)

Har varit en helt okay dag, har varit listansvarig. Därav att jag knappt har plockat något. Haft annat att göra. Hade ett möte sista timmen på jobbet, sedan bar det av till Västerås. Se där, här är jag. I famnen på världens underbaraste! ;)

Nu hör jag att det är dags att röra sig. Ha en bra Valborg! =)

....

I bland är det svårt att få fram det man menar utan att det låter fel. Utan att låta otacksam.
I bland är det nog bäst att hålla saker för sig själv.
Tyvärr har jag svårt med det... i bland. En åsikt är en åsikt. Inget annat.

Nyttigt = fantastiskt

Åh, i dag har jag faktiskt varit nyttig. Alldeles fantastiskt!
Gick och la mig innan 1 i går, tror jag. Pratade med Robban en stund, vi har som alltid något att diskutera. Jag undrar om vi kommer få slut på samtalsämnen? Hoppas inte!

Hur som haver, mamma och jag har städat en aning. Gick igenom en massa lådor och garderoben. Fick väldigt mycket gjort! Känns bra faktiskt, blev en del som ska slängas. Därför ska min hjälte, som jag för övrigt abonnerat under en längre obestämd tid, hjälpa mig att göra mig av med det som ska slängas. Ska åka till någon återvinningscentral på fredag. Förmodligen. Han är ledig på fredag, men jag däremot jobbar 7-16 på klämdagen. Kommer nog och hämtar mig på fredag =)

I morgon börjar jag 11:00, därför är det ingen brådska till sängen än. Ska cykla ut till H&M hade jag tänkt mig. Det är ingen buss som kommer ut dit i någorlunda tid. Tar jag bussen är jag framme strax innan 10, då blir det att sitta ute i matsalen i en timme och inte göra ett dugg. Cykeln låter som en bättre alternativ, dels går inte lika mycket tid till spillo och dels är det nyttigt för mig =)

Nej, nu avslutar jag! Ha det så bra!

Saturday - check

Jaha, då var halva helgen borta. Eller halva helgen kvar. Beror väl på hur man väljer att se på det hela.
Kom hem för kanske en timme sen. Grabbarna släppte av mig hemma innan de skulle vidare till jobbet. Tråkigt att Robban jobbar natten till i morgon när jag var är ledig på en söndag. Men men, det är inte mycket att göra åt.
Gick bra att jobba i fredags, de sista timmarna var dock skönast. Stod på liggande fördelning, räknade lite och skar upp kartonger. Hur skönt som helst. Mer sånt, tack!
Jag var dock väldigt trött i fredags. Efter att han kommit och hämtat mig från tågstationen, åkte vi och tog en la6tte på Café Gränden. Sen åkte vi ut till Media Markt för att hämta Sanna, Robbans syster. Han och jag gick runt och tittade lite, jag hittade en bärbar dator som jag gärna vill köpa. Är dock aningen skeptiskt till det höga priset. Det är något som i mitt huvud måste bearbetas innan det kan inhandlas. Vill i alla fall ha en HP, tycker de är härligast att knappa på SAMT att de är finast. Helt klart! Jag, Robban och Sanna köpte med oss thaimat hem till henne. Satt och åt och snackade. Avslappnat och skoj! Var meningen att det skulle bli bowling, men vi var så trötta. Speciellt jag. Efter en underbar massage blev jag hur trött som helst. Bara slocknade där i sängen. Vaknade upp hur pigg som helst vid halv nio.

I dag har vi nog varit överallt. Gått en sväng på stan, ätit på Global Living och druckit latte. En härlig start på lördagen. Skulle bokat resa, men vi orkade inte stå i kö. Är tänkt att vi ska in i veckan och konsultera lite.
Varit på Ikea, Onoff, Elgiganten och PC City. Fortsatt titta på bärbara. Ikea var mest promenad och tidsfördriv.
Var en sväng på Bauhaus också. Jag köpte ett lås till cykeln, som min mor för övrigt är lite avundsjuk på. Hon vill ha ett likadant =P Köpte färg till en fondvägg och lite annat smått.

Åt grillat innan jag åkte hem också. Är fortfarande mätt! Börjar bli ganska trött nu, kommer förmodligen gå och sova snart. Bara för jag är ledig tänker jag inte sitta uppe i evigheter. Skulle antagligen slockna framför datorn ändå =P

Godnatt

Våra godnattsamtal är sällan korta, dagens var inget undantag.
Men nu ska det i alla fall bli sängen. Längtar så!
Nattinatt!

To know...

Jahaja, då har ännu en arbetsdag gått. Har haft så ont i ryggen i dag att jag knappt kunnat böja. De gånger jag har böjt mig har jag varit stel som en pinne. Till eftermiddagen släppte det en aning och jag såg lite mer böjbar ut.
Har varit på barnavdelningen och plockat. Blev inget "liggande" för mig tydligen. Jag var väldigt inställd på att gå där i dag. Men men.

I går var jag ledig, hur skönt som helst. Jag och Robban var ute och promenerade lite. Ner på stan och sådär. Underbart när det är så fint väder. Var dessutom inne på resebyrån och kikade lite. Blir väl ett besök dit på lördag.. eventuellt. We'll see.

Jag har nog inofficiellt sagt upp mig. Jag lämnade in önskemål för nästa schemaperiod, då skrev jag endast fram till den 11:e juli. Jag skulle vilja säga det som att jag inofficellt sagt upp mig. Har i alla fall bestämt mig för att jag ska sluta då. Jag ska väl ta en diskussion med min gruppledare i morgon.

Såg förresten en film på jobbet, handlade om H&Ms ansvar - miljö, barnarbete och dylikt. Var väl det enda som avvikte från att dagen skulle varit som de alltid är.

Neråt

Att jag fortfarande är vaken är ett mirakel egentligen. Borde ha däckat någonstans i lägenheten för längesen. Det blev nämligen enbart 2½ timmes sömn för fröken i natt. Kom hem vid elva-tiden, pratade med mamma ett tag, duschade. Sen - pratade jag i telefon med Robban i över en timme och vips var klockan 01:30. Att jag sedan hade svårt att somna är en aspekt. Jag sover alltid dåligt de första nätterna ensam. Jag vänjer mig vid hans sällskap så kvickt. Vi har väl konstaterat att vi sover bättre i varandras sällskap.
Robban mådde inte bra i lördags, därav att det inte blev något nattpass. I och med att han inte skulle jobba, åkte jag inte med grabbarna hem till Eskilstuna. Vi låg och tog det lugnt i stället, snackade lite skit och försökte titta på American Psycho. Men vi somnade efter kanske en halvtimme. Såpass roliga är vi!

Jag bytte fridag med en man på jobbet, jag skulle varit ledig i dag men bytte till torsdag. I går kom det fram att han menat att han är ledig natten till onsdag och inte natten till torsdag som det var sagt. Var lite missförstånd där. Hur som helst, i dag gick jag igenom schemapärmarna och terroriserade ALLA på call-offen som är ledig på onsdag men jobbar 7-16 på torsdag. Inget napp, jag kände mig uppgiven. Sedan hamnade jag i en diskussion med en man från liggande (där man delar ut första fördelningen av kläder till butik). Det hela slutar med att han hjälper mig hitta en som kan tänka sig byta med mig. Han som byter med mig, var den absolut sista. Min sista hopp! Men lyckosamt nog ställde han upp. Puh!
Då hinner vi fixa lite saker också. Ska nog slita loss (bända loss då) golvlisterna till och börja med. Kila ner på stan och kika in på Ticket eller någon annan resebyrå. Det börjar bli dags att boka någon solsemester =) Vi har diskuterat Grekland, men vi ska se vad som finns. Vi hade tänkt att åka någonstans i augusti.

I morgon börjar jag klockan nio, får ytterligare några extra timmar sömn. Ska väl snart ta och lägga mig. Jag är nog tröttare än vad min kropp och mitt sinne vill ge sken av. Däremot mår jag bättre på morgonen efter en skål med havregrynsgröt och äpplemos, samt en smörgås med kaviar på. Mums!
Dessutom tar jag 18:52 tåget till Västerås, en ljusglimt =)

Oj, oj.

Ja, då är det inte lång tid kvar tills det är dags att åka hem igen. Plutten ska jobba natt... *suck* Jag däremot är ledig i morgon, blir väl en sovmorgon och lite städning tror jag.
Vet inte riktigt var han tagit vägen för tillfället. Men jag kan underhålla mig på annat vis =)

Försökte uppdatera bloggen när vi kom fram till Västerås i går kväll, men det gick inte. Var något fel på blogg.se tydligen. Men uppdaterar nu i stället.
Robban kom och hämtade mig och mina kartonger i går. Han hade med sig mammas cykel också. Verkar som att hon blev väldigt nöjd med den. Tror nog att hon provcyklat den nu i helgen. Får se.. pratar med henne sen när jag kommit hem i kväll. Om hon nu är vaken vill säga. Mamma hade köpt smörgåstårta som hon bjöd oss på när vi kom hem till mig. Gott! =) Men jag var inte så hungrig. Hade ätit en Spicy Hot rätt på jobbet. Mums! =) Tack Micke för att du fixade! Gick relativt snabbt att jobba i går. Var inte så mycket att göra, blev mycket sittande. Men det är inget man kan göra åt. Man försökte vara så effektiv det bara gick, men men.

Vi har varit och kikat på lite möbler i dag. Finns så mycket fina saker, men de kostar också. Men vi har nog funnit vad vi vill ha ;) Mer säger jag inte... än =)

Nu är det mat. Puss!

Scream of joy!

Jaha, i dag börjar fröken klockan 14:00. Ska strax ta och bre några smörgåsar till jobbet. Mr M har fixat att vi ska få Spicy Hot mat utkört till H&M i kväll. Vi är dock inte säkra på att vår matkälla ställer upp till 100%. Därför tänker jag gardera med lite smörgåsar =)

Har varit vaken sen 10. Ringt lite samtal och fixat. Ska ringa till Mälardalens högskola när jag väl kommit till jobbet. Måste fråga när uppropet är i höst, om vi nu skulle vara utomlands när det sker. Ordna, ordna!

Ska tejpa i hop kartongerna som jag lyckades samla i hop i går. Jag hade service, vilket innebär att jag plockar bort alla tomma kartonger. Jag sparade de som var hela. Tänkte att det är lika bra att ordna kartonger nu. Blir hämtad av plutten i kväll, blir smidigt att ta med de hem samtidigt. Blir att ställa de i källaren tills de ska användas. Lyckades skrapa i hop ganska många ändå, måste säkert ta hem flera sen. Inte bara jag som behöver dem, Robban behöver nog också några stycken.

Känns som en härlig dag det här. Jag är utvilad och på bra humör. Sminket blev toppenbra och i kväll får jag träfaf darling igen. Vi sågs i går, men ändå. Jag åkte till Västerås efter jobbet, han hämtade upp mig och vi åkte till Sportex ute vid Hälla. Nu har mamma äntligen gått en egen cykel. Hittade en fin till henne. Det var den jag tänkte köpa från första början innan jag bestämde mig för den jag har. Jag har i för sig fortfarande inte cyklat på den, med tanke på att min mor lånat den. Men nu är det slut med det. Robban tar med sig cykeln i kväll när han hämtar mig från jobbet. Går ju inga tåg till Västerås efter 22 =( Annars har jag absolut inga problem med att åka tåg. Smidigt!

Nej, nu ska jag resa mig upp och gå ut i köket. Sen ska jag gå i lugn takt ner på stan och köpa fikabröd. Tänkte ta en liten fika i kväll med EOP-gruppen. Vi jobbar ända till 22 och då ska vi unna oss något. Funderar på att premiäranvända mina solglasögon. Tar med mig de i alla fall. Uppdaterar nog senare i kväll, we'll see. Have a wonderful day!


                                                


Åh!

Jag är så slut, så trött! Ska borsta tänderna och sen ringa Robban. Jobbat och sen gått runt halva stan med mamma för att kolla på cykel. Det hela slutade med att jag ska åka till Västerås imorgon efter jobbet och köpa en cykel åt henne. Åker hem med Robban och gänget när de åker till jobbet. Han kommer och hämtar mig från jobbet på fredag och då skulle han ha med sig cykeln =)

Det där med p-pillrena. I princip de flesta har förmånspris, utom bland annat de jag har. Det är typiskt. Fråga mig inte varför.. men men. Nu har jag ju fått de till bra pris =)

Vad skönt att jag deklarerade i går. Då var det gjort! Försökte även betala Elle-räkningen men det gick inte. Försökte dock igen i dag och nu fungerade det att betala. Skumt det där. I och med att jag ska till Robban efter jobbet i morgon, får jag ringa mina samtal på fredag innan jag börjar arbeta klockan 14:00. Lite att ordna!

I morgon ska jag ringa till Mälardalen och höra hur man gör om man inte kan närvara vid uppropet vid skolstarten. Man måste gå på ett upprop för att få behålla sin studieplats. Jag tror att de har det just den veckan vi har tänkt åka utomlands. We'll see. Ska ringa i morgon =)
Nej, nu får det bli ett steg närmare sängen. Godnatt!

Fynd

Om vi nu bortser från att män inte är ett dugg intresserade av p-piller (förutom dess önskade effekt), måste jag berätta om ett riktigt fynd. Skulle hämta ut nya tabletter på mitt recept. Vanligtvis när jag hämtar ut tabletter för tre månader får jag betala omkring 200kr. Det är när jag hämtar ut de i Eskilstuna. När jag nu i helgen hämtade ut dessa i Västerås kostade tre månader 25kr. 25kr!!! Hämtade ut det jag hade kvar, vilket var sex månader. Jag betalade alltså 50kr. Tjänade en slant på det! Det var en man som jobbade på Apoteket nere på stan som berättade det för mig för kanske ett år sen. Just p-pillrena jag har är någon förmån i Västerås kommun, men inte i Eskilstuna. Men det gäller bara om man bor där. Men damen såg tydligen inte att det stod Eskilstuna på mitt recept. Never mind! Jag tackar och tar emot!

Dagen har varit lite småseg. Fastän jag fick sova lite längre, var jag tröttare än någonsin. Dessutom plockat på dam i dag. Jag får gotta mig i att man blev klar med plocket tidigt, vilket innebar att jag inte behövde plocka så länge. Sen blev det en massa kartonger som behövde ordnas. De stod helt galet inne på vår avdelning. Annars en rätt skön dag. Var fint väder när man klev ut från H&M byggnaden, härligt!


Har ordnat lite med mina papper på skrivbordet. Känns bra =) Nu är det lite ordning igen. Nej, nu ska jag ringa Robban och säga godnatt. Eller nja, borsta tänderna först. Nattinatt!


Tired of being sorry

Rubriken har egentligen ingenting med inlägget i sig att göra. Tyckte det kändes trist att bara skriva Tired.

Har gått bra att arbeta i dag, har gått så fort. Känns som om man bara hann blinka och sen var dagen över. Inga klagomål från mitt håll. Bara överlycklig!
Köpte nyss busskort i morse, fastän mitt gamla inte gick ut förran den 17:e. Men hade tittat fel på kvittot och trodde att den gick ut i går. Aja. Så det kan gå!
Trots att jag bara sov tre timmar natten till i dag, har jag varit väldigt pigg och glad. Pratsjuk. Bra dag. En bra dag på en måndag. Sällsynt och märkligt! Efter att måndagen är förbi, då hyser man hopp om helgen =)
Nej, nu ska jag nog kanske bege mig mot sängen. Trött som bara den!

It's done

Såja. Nu har jag och Robban sökt till högskolan. It's done. Känns bättre nu =)
Var lite nervös innan, fram tills att jag tryckte på ansök och såg att anmälan hade registrerats.
Ska snart åka hem, han jobbar natt de kommande två veckorna. Det betyder att han börjar 23:00 i kväll. Lite tråkigt, men man måste ju gå till jobbet. Ingen aning om när jag börjar i morgon, men jag gissar på kl 7. Om inte 7, börjar jag 6.

Nu ska jag nog övertyga R om att vi ska byta spel på PS3. Spela lite Unreal i stället =) Yeah!

Icke sa Nicke

Blir inget dop i dag. Robban mår fortfarande inte bra, därav att vi inte följer med till Stockholm och går på dopet.
Jag tänker behålla kläderna jag köpte till dopet ändå, blev alldeles överförtjust i kjolen. Skjortorna är alltid bra att ha. Vi kanske ska fortsätta måla ett av rummen här på övervåningen. Dock efter MotoGP-loppet. Ska försöka sätta mig framför TV:n och se loppet. Fortfarande inte sett ett enda lopp i år. Inte heller något Formel 1-lopp. Fy skäms på mig! Innan missade jag nästan aldrig ett enda lopp. Då gick jag förvisso i skolan och sådär. Tråkigt att man inte tar sig tid att titta på det. Men allt handlar väl om prioriteringar.

Jag har plockat fram alla kataloger som Robban och jag var och hämtade. Ska skicka in ansökan till högskolan i dag. Ska bli spännande till hösten =) Nej, nu ska jag underhålla min plutt =)

Ångest över

Gårdagen var härlig, jag tog tåget till Västerås efter jobbet. Åt lite smårgåstårta. =) Mums!
Sen blev det film senare på kvällen, såg klart Constantine. Skrek till någon gång, skär i öronen.. tror jag...
Men det var skönt att bara ta det lugnt. Var alldeles slut efter arbetsdagen. Ont i ryggen också. Jag hade tydligen varit snäll, fick massage av min gulleplutt =D

I dag blev det en vända på stan. En effektiv sådan. Trots att Robban inte mådde särskilt bra, han håller nog på att bli sjuk igen =( Stackarn! Men han bet i hop och var mycket bra smakråd. Blev köpt mer än jag hade tänkt mig. Var egentligen bara ute efter en svart kjol och en skjorta. Det blev en underbar kjol, två skjortor, en klänning och en topp. Ja, så det så. Men allt kommer bli använt. Klänningen och toppen är tills det blir varmt ute. =)

Har precis stekt pannkakor, de blev riktigt goda! Tror pannkakor är min grej, helt klart. Nej, nu ska vi nog hitta på något. Eventuellt en film eller två ;) Ingenting ansträngande, han måste vila upp sig. Tjing!

Ångest

På jobbet pratade vi lite om den där kvinnan som snattade och blev friad för att hon hade panikångest. Tydligen tyckte flera att det var väldigt komiskt att jag tog K som ett exempel. Jag sa att jag kunde slå på honom, sedan skylla på att jag hade panikångest och inte minns att jag gjort det. Just att K blev exemplet var tydligen kul. Don't get it =P Det var bara allmänt, dessutom stod han närmast. Plus att jag hade puttat på honom innan. Kändes naturligt. Som alltid!

Började 9 i morse. Var skönt att sova någon timme extra. Jag var till och med så duktig att jag gjorde havregrynsgröt också. Mumsigt! Fast jag gjorde nog aningen för lite gröt. I morgon ska jag koka en större portion =)

I morgon är det fredag! Veckan har gått ganska fort ändå - men jag klagar inte. Tycker det är skönt att det åter är fredag igen. Åker till Västerås efter jobbet. Blir nog en ganska lugn kväll. Eventuellt se klart på Constantine som vi började titta på i söndags om jag inte missminner mig. På lördag ska vi springa på stan, för jag måste hitta något att ha på mig på dopet på söndag. Har total ångest inför det. Har prvat kläder här hemma, men ingenting som känns passande. Tar med mig något som back-up om jag i värsta fall inte hittar något. Usch. Jag vill inte gå klädd hur som helst. Ja, jag vet, jag är ytlig. I got it from my mama som de säger i en Will.I.Am låt. So true.

Nej, nu ska jag försöka varva ner. Är alldeles uppe i taket här av funderingar. Måste slappna av. Lugna ner mig innan jag ska sova. Lugn och fin.... apelsin.

Mums

Amerikanska pannkakor





Ihålig

Jag ser fortfarande en aning ihålig ut efter att ha sovit dåligt och alldeles för lite de senaste dagarna. Börjar ge sig lite nu, men mer sömn behövs. Med lite av min tur börjar jag 9 i morgon, vilket betyder några timmars extra sömn. Jippie! =)
Dagen har varit som den varit. Har varit listansvarig, men trots det har jag plockat en del också. Gjorde en liten fadäs på förmiddagen också. Men det ordnade jag snabbt upp. Satte i fel butikslappar i två backar, la upp de på bandet och lät de åka i väg. Då slog tanken mig, att det inte alls var den butiken jag hade plockat. Störde killarna som staplar backarna och de hjälpte mig. Tog ner backarna åt mig, jag bytte lappar. Voila. Färdigt!

Tycker att det är så tråkigt väder, avskyr blasket ute. Blöt om fötterna blev jag också. Ingen höjdare =(

För några veckor sen fick jag en rolig sak av en arbetskamrat. Var precis efter att jag kommit hem från Tyskland. Han tyckte väl att det passade efter min lilla resa. 

                                                     


På tal om Tyskland. Skulle vara väldigt kul att åka ner dit igen. *hint hint*
Klarspråk då, ROBBAN, JAG VILL ÅKA TILL TYSKLAND IGEN SNART! ;) Med dig förstås... <3

Han sa fint att han var sugen på amerikanska pannkakor. Därav att jag på lördag morgon/eftermiddag ska steka lite pancakes. De är gudomliga med lite drottningsylt på. Mums! Längtar redan!

Har tränat i kväll också, blev en lightträning då jag kände att kroppen var alldeles för trött och svag för full rulle. I morgon bitti blir det havregrynsgröt. Gott och nyttigt! Duktig Mia!
Nej, nu ska jag ta och skriva ner lite önskemål för nästa schemaperiod på jobbet. Nattinatt!

Dags

Fröken Mia har nog blivit så gott som frisk. Någon hostning som läcker igenom i bland ;) Blir träning i morgon. Perfekt nu när Robban och jag fixade mig crosstrainer... när det nu var. Förra veckan kanske? Minns inte. Hoppas på att den fungerar hyfsat bra, mindre gnissel och mer koncentration på fitness ;)
Känner mig mer fit for fight. Ska skriva ner ett litet träningsprogram i morgon efter jobbet.
På tal om jobbet. I morse började jag 06:00 och var trött som bara den. Har så svårt att sova utan min snutte bredvid mig. Vaknade 00:10 och trodde det var dags att stiga upp och gå till jobbet. Icke. Slutade riktigt tidigt i dag. Gick från lagret 12:45. Jobbade in en rast på 15 minuter för att hinna med bussen som går 12:55. Annars måste en annan vänta tills 14:10 innan nästa buss går. Drygt. Var väldigt skönt att komma hem mycket tidigare än vad man brukar göra. Har tagit två naps. Helt slut i dag. Lutar åt att jag ska snart ska sova igen =) Tänkte uppdatera bloggen en aning och sedan börja röra mig mot sängen.

I helgen när jag var hos Robert fick jag en liten present av honom =)

                                              


Älskar de där nallarna. Tyckte det var väldigt rart, dels för att den är från honom men även dels för att han kom i håg att jag är speciellt förtjust i dem =)

Åh, det börjar brännas lite. Är dags att lämna in ansökan till högskolan. Jag velar mellan att läsa på engelska och att läsa på svenska. I och med gymnasieutbildningen på engelska, vill jag inte direkt kasta bort språket om man säger så. Det kommer så pass naturligt för mig att det inte skulle vara några problem. Å andra sidan kan jag sakna det där normala, att läsa på svenska. För det blir lite special när det är på ett främmande språk. Det är inte mitt modersmål. Jag velar som sagt.

International Business Management eller Ekonomprogrammet med inriktning redovisning och revision? Min magkänsla säger IBM. Det är inte precis en nackdel att läsa på engelska. Absolut inte, tvärtom. Kanske öppnar lite mer internationella dörrar. Man vet aldrig var man hamnar. Ska förresten även lägga till kurser för att förbättra min tyska. Behöver dock lite repetition på det som jag lärt mig tidigare. Börjar på en nivå som är lagom. Ingen utmaning, utan mer som repitition. Inte helt fel det heller. Ingen idé att börja på för hög nivå då man inte minns saker från de tidigare, lägre nivåerna.

Nej, nu måste det snart bli sängen. Måste försöka komma in i någon normal dygnsrytm. Nattinatt!

Still

Känner mig fortfarande en aning slut i kroppen. Hostan har avtagit markant, därav att jag ska tvinga mig till jobbet i morgon. Även om jag nu varit sjuk, har det varit skönt att vara hemma och vila. Känner verkligen skillnad i ryggen när jag inte är på jobbet. Så det sliter på min kropp. Men jobb är jobb.

Ingenting kul att skriva för tillfället. Känner dessutom en stor brist på fantasi. Kanske morgondagen ljusar upp min kreativitet...

Slut

Blev ingen övertid för mig i torsdags. Har varit helt slut. Inte nog med att jag sov dåligt, gått och blivit förkyld. Har blivit lite bättre till i dag. Men man känner att kroppen är sliten och trött. Dessutom har jag rethosta, vilket är tämligen irriterande. Inte bara för mig, utan även för andra. Tog mig ner på stan vid lunch för att få lite frisk luft och känna efter lite mer hur jag mår. Kroppen känns tung nu när jag kom tillbaka hem. Är schemalagd att jobba i morgon, men jag vet inte riktigt. Frågan är om min kropp orkar med det. Sen vet jag att omgivningen inte är alltför glada över att man kommer och hostar och hackar. Men jag har resten av dagen och kvällen på mig att känna efter.

Home

Är hemma från jobbet i dag. Har inte sovit en blund i natt, kände mig alldeles yr när det var dags att ta sig till jobbet. Bestämde mig för att stanna hemma och vila i stället. Kanske en dum anledning till att inte gå till jobbet. Men jag gör inte mycket nytta om jag går runt som ett kolli och försöker plocka rätt varor. Har sovit ett par timmar nu och mår mycket bättre. Pratade med min gruppledare i morse också, sa att jag kommer i morgon. Ska nämligen jobba övertid i morgon.

Nej, jag ska gå och vila lite igen. Uppdaterar kanske senare. Finns ju många timmar kvar på dygnet=) Försöker vara lite positiv.

Obvious

Ja, uppenbarligen har blogg.se uppdaterat och haft sig. Därför jag inte skrivit något.
Helgen var jag med Robban och det förklarar tydligt varför jag inte skrivit något =P
Fast i försig är jag hemma hos honom nu också. Passar på att sova här när vi börjar samtidigt i morgon. Två veckor dag för hans del, sen blir det natt igen.

Fredagen var väldigt mysig, vi var på Hong Kong och åt. Hur gott som helst, godaste asiatiska maten hittills i Västerås. Tätt följt av Spicy Hot förstås.
Känner mig väldigt seg och trött för tillfället. Kanske håller på och bli sjuk. Har nämligen lite känningar i halsen. Nysningarna relaterar jag inte till eventuellt kommande sjukdom. De hör i hop med dammet på jobbet.

Blir en lång vecka det här, jobbade i söndags. Sex dagar. I försig får jag skylla mig själv då jag ska jobba övertid på torsdag. Men jag tycker inte att ledigheten mitt i veckan ger något. Jag har hellre ledigt flera dagar i sträck. Har jag ledigt mitt i veckan kan jag lika gärna jobba över, bra betalt.
Började 6 i morse och slutade 15. Fick skjuts med Patte ner på stan, då slapp jag vänta 40min på bussen. Var förbi Mälardalens högskola för att få lite information. Men jag ska ringa till studievägledarna till respektive program som jag är intresserad av. Kan få bättre och mer fördjupade svar av dem.
Känns ändå skönt att man har en liten plan nu. Jag vill till 100% börja studera till hösten. Blir förmodligen i Västerås då det uppkommit ett kanonerbjudande vad gäller bostad;) Men Linköping är en liten outsider nu. Ska fundera lite mer, har ändå någon vecka på mig. Robban och jag ska snacka i hop oss =)

Nej, nu ska vi hitta på något.. avslappnande. Alldeles för trött för fart och fläkt.