From Yesterday

Var ute i går. Var helt okay, var inte riktigt på humör egentligen. Men det gick an till slut ändå fastän jag aldrig riktigt kom i gång.
Inte ont i huvudet i dag, ingenting. Som en vanlig lördag. Är inte särskilt överlycklig över det faktum att jag ska jobba i morgon. Men det kommer bli lugnt i och med att jag kommer sitta på någon avdelning och ha hand om listor. Hoppas dock att det inte blir barn, var sjukt mycket i onsdags =S
Men kommer träffa lite gamla bekanta från PP, det är en liten morot för att gå till jobbet.
Jaja, ska väl fortsätta med mitt här.

Snabbis

Blir bara en snabb uppdatering för att visa att jag lever efter julafton. Jag har inte fått några elchocker från julgransbelysningen eller dylikt. I am alive! Uppdaterar mer sen =) Puss!


*gnuggar*

Sitter och gnuggar mig i ögonen. Lite trött, hade ganska svårt att somna med de där tusen tankarna jag skrev om i det senaste inlägget. Att jag var täppt i näsan var inte till hjälp heller.
Efter att mobilalarmet ljudit och jag vaknat, låg jag och funderade på om jag verkligen ska ta 09:05 tåget. Kommer jag kunna underhålla mig fram till strax efter 13 då jag ska ta tunnelbanan till Odenplan? Ska jag ta ett senare tåg? Hursomhelst, steg jag upp och här sitter jag. Ute i god tid och allt. Blir nio-tåget trots allt, tar jag ett senare kommer jag säkerligen gräma mig över att jag inte åkte tidigare.
Tråkigt att åka själv =( Var planerat med sällskap, trevlig julshopping och Jensen's. Men icke. Måste erkänna att jag är mer än besviken. Hade i hög grad sett fram emot den här dagen - hela veckan. Så nedskjuten man kan bli.
Ingen julkänsla hos mig, hade hoppats att den här dagen skulle framkalla en del känslor av olika slag.

Nej, nu ska jag sluta älta innan jag börjar tycka synd om mig själv igen. Ny dag, får göra det bästa av den. Nu ska jag i alla fall ta och göra mig i ordning att jag inte missar tåget. Tänkte promenera till tågstationen som jag gör varje morgon när jag ska till jobbet. Fast i dag tänkte jag inte stressa somjag brukar göra =P Javisst ja, måste beställa tågbiljett också... uppdatering när jag kommit hem =)

1000

Tusen tankar i huvudet. Måste dock försöka lägga mig och sova. Tänkte ta 09:05 tåget till Stockholm. Har nageltid klockan 13:30 vid Odenplan.

*rensa rensa rensa*
Lyckades jag? Får se.

Continue

Trots att det här blir sjätte julen utan honom, känns det fortfarande lika konstigt som den första. Han är alltid i mina tankar men det blir extra påfrestande inom mig då jag verkligen ser julen som en familjehelg. Något heligt. Jag vill inte ut och festa på juldagen. Ska dock jobba på annandagen men mamma jobbar kväll då. Det är okay.
Jag vill att han ska vara med, han må vara med själsligt sett. Men vara här, kroppsligt.

Det är jobbigt när känslorna blir lite svallande, för när det ska kontrolleras en aning tenderar det att gå åt fel hål. Jag blir sur, kall, ignorant. Stenhård helt enkelt. Utan någon som helst känsla i rösten eller i blicken. Tomt och monotont. Som en robot. Det är det sista jag vill vara. Vanligtvis är jag varm, glad och har nästan lite för mycket känsla i mitt sätt att tala och i min blick.
När jag är kallhjärtad stöter jag bort människor. Inte ytliga bekanta, utan de människorna som ligger mig närmast om hjärtat. Varför vet jag inte. Jag förstår det inte själv. Jag borde egentligen vilja vara kring dessa människor och låta de vara ett stöd i stället för ett sorts hinder som jag undanröjer med mitt känslolösa vis.

Jag har lugnat mig en aning, lite svullen i ansiktet fortfarande. Mest förbannad på mig själv nu mer. Sådana hemskheter jag orsakar. Somliga förlåter mig, andra inte.

Jag är mycket väl medveten om att det finns människor som har det sämre än vad jag har det. Än det jag sitter och klagar över. Men det är min livssituation, det jag lever med. Jag mår inte bättre av att tänka på att folk har det värre. Det här är något jag måste leva med, ta itu med. Kanske försöka lägga åt sidan eller reda ut allting.
Tidigare har det mest lutat åt alternativ nummer två, men J har nog fått mig att inse ett och annat. Sluta blunda för saker och hoppas på att de försvinner och ta itu med saker innan de växer sig för stora. Jag vill inte att saker och ting ska fortsätta att äta upp mig inifrån.
Jag har nog flera demoner från mitt förflutna att möta.

Not Again

Trodde att jag skulle slippa i år, men inte.
Jag har panik inombords. Såret rivs upp. Jag saknar pappa. Jag saknar honom så mycket att det är något som brister inom mig. Har gått runt med en sådan klump i halsen, i magen. I stället för att säga vad som är fel, har jag utåt visat en tjej som är på dåligt humör. Otrevlig. Men enbart för att inte brista ut i tårar. Genom att vara på det här viset har jag stött bort någon som betyder en del för mig. Någon som får mig att må bra. Egentligen ville jag bara berätta varför, men valde att inte göra det för att få hela tyck-synd-om-mig biten. Men likväl sitter jag och skriver om det här. Tyck synd om mig om du vill. Spelar ingen roll. Jag är bara en stor åsna. En sådan åsna.
Jag är så arg, så ledsen. I dag har jag varit arg på omvärlden för att jag inte har en pappa.

Men jag antar att allt händer av en anledning. Kanske blev mitt beslutstagande så pass mycket enklare nu?

Började en timme tidigare idag, så det gjorde inget att jag slutade en timme tidigare idag. I och med att min skjuts var arg på mig, ställde en av gruppledarna upp och skjutsade hem mig. Hon är så rar! Jag är ytterst tacksam!
Var ändå bra att jag kom hem nu, vet inte hur länge jag skulle kunna trycka undan tårarna. Mellan 19-20.30 var det riktigt jobbigt. Var så nära så. Jag vill inte att folk på jobbet ska se mig tårögd.

Jag tror att jag bara ska lägga ner för kvällen, jag borde ändå inte klivit upp i morse.
I morgon blir det Stockholm - ensam. Kanske kan vara trevligt det också.

Krångligt

Mitt internet är elakt. Ibland är jag online, ibland offline. Ut med sladden, in med sladden. Äsch. Mitt minsta problem ändå.

Har precis fixat naglarna en aning, ser bättre ut nu =) Alltid dags att ordna med de efter ungefär en vecka. Då behöver de åter fräschas upp.

Trodde i morse att jag skulle ha tio minuter till godo, hann till och med blogga... det hade jag inte. Fick gå så fort jag bara kunde, förmodligen snabbare än vad som är hälsosamt. Hann till bussen, men någon minuts marginal. Var nära att ringa taxi en stund, men bestämde mig för att bara öka takten. Varit en hyfsad dag, H&M bjöd på julbord idag. Plockade lite mat på tallriken, men ville inte äta för mycket då jag brukar få ont i magen när jag precis efter ska springa runt på jobbet som en galning. Sen att någon sitter och blänger på mig för att jag inte tycker om att bli tittad på när jag äter... ja. Det gjorde mig mer ängslig över det hela. Ett sådant busfrö! Men ändå en bra dag. Arbetade till 18 och då höll vi på med massa listor och liknande. Alltid härligt med variation =)

I morgon arbetar jag 6-15, men ska nog jobba över en timme. Går ändå ingen buss då, kan lika gärna jobba över. Skulle jag gå hem, är jag hemma ungefär vid samma tid som jag skulle vara om jag slutade 16.

Bör ta mig ner på stan eller till Tuna Park innan lördag. Känner att jag vill köpa något nytt att ta på mig till PP-personalfesten på lördag. Visst jag är inte anställd hos PP längre, men jag fick komma ändå =) Förhoppningsvis blir det en trevlig tillställning =)
Förutom något nytt att ha på sig, bör jag försöka inhandla julklapparna så snart som möjligt. Tiden börjar rinna i väg lite. Ingen lust att panikhandla i slutet av nästa vecka. Får se till att göra slag i saken.
Nej, nu ska jag måla på sista lagret med nagellack, låta det torka och sedan sova. Nattinatt!

Eviga

Jag ska jämt finna problem. Häromdagen skrev jag om att bollen låg på ödets planhalva. Nu har ödet servat tillbaka och jag finner bara problem. Skulle jag trivas? Vill jag? Jag vet varken ut eller in. Som tur är har jag lite tid att tänka på saken. Trodde att det var det här jag ville, men jag är inte så säker. Kanske skulle en annan plats vara mera passande för mig? Jag hade trots allt en anledning, en motivation till att vara där. Om jag nu inte har den anledning som jag hade förutom skulle jag kunna vara på en plats som är lite mer "möjlig". Jag kanske skulle trivas bättre?
Så många om och men, frågor fram och tillbaka. Måste ta mig en ordentligt funderar.
Allt känns bara så konstigt efter i går....
Men jag har hela dagen framför mig på jobbet, 9-18. Tar bussen 8:22. Önskar jag kunde cykla till busshållsplatsen, men det går inte... rackarns punktering.


Fate - where are you?

Jag är psykiskt utmattad från allt som är fram och tillbaka i min värld. Jag är trött på att hoppas, att förstå. Att inse. Framför allt trött på de dåliga och de bra sidorna. Back and forth, all the time. Kampen syns inte utåt, men den inre kampen mellan de två lägren är konstant. Vad är bäst? Ska jag, ska jag inte? Jag är bara utmattad. Orkar inte tänka mer... därför tänker jag lämna det åt ödet. Bollen ligger nu och vilar på ödets planhalva.
Jag kan inte avgöra. Den ena stunden är jag tvärsäker på att den ena sidan är bättre, andra stunden är det helt tvärtom. Jag vet vad jag vill, men jag vet inte om det jag vill är det bästa. Därav att jag låter pusselbitarna falla på plats av sig själv, tänker inte lägga mig i. Kanske tar aningen längre tid, men what will be, will be.
Kanske inte det mest finkänsliga sättet att uttrycka sig, men jag behöver ge utlopp för det. Jag vill bara ha en lösning på det, dels för min skull. Men även dels för omgivningen.

Arbetade extra på H&M idag, ångrade mig i morse att jag hade skrivit upp mig. Ville bara ligga kvar i sängen och sova. Men jag får stå mitt kast. Dagen har dessutom varit katastrofalt långsam att det inte ens finns ord som beskriver. Trodde hursomhelst att arbetsdagen aldrig skulle vara över.

Cykla kan jag inte heller, fick punktering på bakdäcket i fredags när jag var på väg hem. Förvisso hade jag inte avsevärt lång bit hem. Men spöregnet fick mig ändå. Pälsen på jackan var genomsur och jackan blöt. Jackan torkade dock snabbare än pälsen på den. Tog bort den från jackan och lät den droppa avskilt ;)

Uppdaterar senare! =)

Ojoj

Som jag så ofta brukar säga med en väldigt fånig röst. Just nu passar det bra in i och med att jag har aningen ont i magen. Har antagligen gått för lång tid mellan matintagen. Men men, det går väl över som så ofta.

Har varit väldigt långdraget på jobbet i dag, dock har jag arbetat på än mer än vanligt. Känns bra, men jag ville verkligen att arbetsdagen skulle ta slut. Kändes som om den aldrig tog slut. Här sitter man dock, inte på jobbet =)  Ska bara ta det lugnt, är ganska trött. Inte hänt något särskilt i dag, kanske det som haft ett finger med i spelet för att skapa tristess ;)

Nej, nu ger jag mig =)

Vips

Har ätit frukost och gjort matlåda, duschat och sådär. Vips, i slutändan sitter man här. Har tio minuter över i tidsschemat om man uttrycker sig på det viset. Bussen går tio minuter senare än vanligt, vilket jag inte klagar på. Skönt med extra tid. Många på jobbet tycker jag är lite tokig som stiger upp så tidigt, i jämförelse med när jag börjar. Men tycker det är behagligt att sitta en extra stund i soffan när jag äter frukost osv. Helt enkelt ta lite extra tid på mig för atts lippa stressa. Får sådan oroskänsla i kroppen om jag är stressad till bussen. Får ont i magen bara jag måste hetscykla till bussen. Det går bort i min värld!

River listorna för plocket under den första timmen i dag, sedan är det plock som gäller för min del också. Dock en timme mindre i dag i och med att jag slutar 15.00... OCH slipper gå från lagret ;) Oh joyful day! ;)
Nej, nu ska jag väl börja röra på mig, vill inte att mina extra tio minuter ska bli tio minuter för mycket. Ha en underbar dag!

Ferry

                               Ferry Corsten - "Rock your body rock"

Den nedskrivna tanken är mer tydlig än den tänkta tanken. Skrivit ner lite tankar i huvudet och det känns som om man skulle fått ett slag mot huvudet. Helt annat än att resonera fram och tillbaka. Mer insikt när man läser igenom det man skrivit ner. I bland blir jag aningen skrämd när insikten bara överraskar hur som haver.

I tisdags slutade jag 15 och då blev det promenad hem från H&M. Tog mig 1h och 10 minuter att ta mig från H&M lagret till tågstationen där min trogna vän Bettan väntade. Hon tog mig hem på mindre än tio minuter, så lycklig jag var. Detta trots att hon var aningen frostig. Så glad jag var för att jag tog cykeln på morgonen =) Men det kändes ganska hopplöst ett tag på raksträckan. Utan slut på något vis. Men hem kom jag i alla fall. Promenaden har jag inget emot, var skönt. Men när man ser vägen så långt ögat når och känslan av att man aldrig kommer komma hem, då känns det ganska hopplöst.

Haft en bra dag på jobbet, om än en stressig sådan. Varit massor att plocka och vi har varit för få på vår avdelning. Jag hade hand om listor i dag, mycket att stå i. Försökte plocka så mycket jag bara kunde mellan listhanteringen. Får se om det går bättre i morgon och om vi är några fler.

Sitter och gäspar nu, rätt trött. Börjar 6 i morgon bitti, därav att jag funderar på om jag ska lägga mig i sängen redan.. skulle vilja vara pigg och glad i morgon. Det är ändå fredag. En liten ljusglimt är att jag slutar 15, men den har gången har jag skjuts =)
Nej, nu ska jag väl i alla fall sätta mig i soffan en liten stund!

Better

Magen känns mycket bättre. Vilka svängar egentligen. Var så orolig där ett tag, sen helt plötsligt går det i princip bort. Men jag är mer än nöjd!
Blir bara ett kort inlägg, ska skynda mig i säng. Rätt trött fastän jag fick sova lite längre i dag då jag började kl 9.00. I morgon är det 7-16 igen...

Haft en relativt bra dag även om jag aldrig riktigt kom i gång som jag brukar göra. Lite mer sömn kanske? =P
Nej, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. Gör en bättre uppdatering i morgon.

Pain

Smärtan i magen börjar trappa upp en aning. Mamma och jag diskuterade om blindtarmsinflammation. Det gör mig rädd, jag vill inte bli opererad. Jag vill bara att värken ska gå bort. Kan inte äta varm mat, blev väldigt illamående när jag skulle äta middag. Fick i mig fyra fiskpinnar innan det sa stopp. Dock försökt äta lite smörgåsar och lite kräm för att få i mig något.
Jag är bara rädd, jag vill inte vara sjuk.
Men egentligen vet jag att jag borde ringa vårdcentralen. Det är något som är alldeles galet i min mage =S

By the way

Tänkte på mitt senaste inlägg.. "Kvällspasset". När jag jobbade kväll i fredags började jag småskratta för mig själv när de på P3 började nämna : "Ni lyssnar på kvällspasset" eller något liknande. Då drogs mina tankar genast till det jag hade skrivit tidigare samma dag =P Något måste jag ju underhålla mig med.
Ryktena var sanna, jag skulle vara på övervåningen. Kvällen var lite seg men det gick an, det var bara jag och MV däruppe. Vi jobbade på och lät tiden gå. Gick bra måste jag säga, vips var kl 21.00. Skönt med skjuts hem! =)

Var i Västerås i lördags med R och försökte kika på julklappar. Men hittade ingenting särskilt, bara en bok. Däremot bestämde jag mig för att jag faktiskt ska köpa Sony Ericsson W910i. Har bara känt på den när larmet suttit på därbak. Nu hittade jag en dummie utan larm. Kändes skön i handen och fingrarna på knapparna var också bra. Blir väl att jag kanske tar och köper den i veckan. Ingen brådska =) Blev inte så mycket shopping efter det, fick enormt ont i magen. Var bara att åka hem och ligga i sängen resten av kvällen och vila. Fick gå lite halvt dubbelvikt.
Hade skrivit upp mig på övertid i söndags, skulle försöka jobba. Men fortfarande ont i magen. Bara att ge upp, hem och vila. Vet inte hur mycket jag vilat och sovit de två senaste dagarna. Det inkluderar även denna natt. Sjukt. Men jag antar att min kropp och hjärna suktar efter sömn. Mycket inre konflikter som suger ut all energi ur mig... what will be the outcome? Jag är i alla fall ytterst tacksam för att jag är ledig idag. Kunde inte infallit på en mer passande dag. Men i morgon ska jag försöka mitt bästa att inte falla i hop på jobbet. Jobbar 6-15. Första timmen flyger i väg med tanke på att man bara river alla listor innan alla kommer kl 7.

Nej, nu ska jag kika på något avsnitt av Desperate Housewives som jag missat. Har ett par serier och avsnitt att ta igen. Desperate Housewives och Grey's Anatomy ligger högt på den listan.