Sanslös

Morgonen kunde varit bättre, jag och Gabrielle hade ner en massa vagnar med kläder som vi givetvis fick hänga upp igen. Minst sagt frustrerande, dock blev dagen bättre ju längre den fick fortgå. Sorterat en massa kavajer och jackor, varit flitiga =)
Hade öronpropparna i ett tag när de hade ången i gång. Det är ett ljud som letar sig in till mina trumhinnor och ger mig gåshud, samt ont i huvudet. Gabrielle smög sig upp bakom mig (egentligen inte, men vi låtsas) och observerade mig en stund. Jag, alldeles omedveten om det här, sorterar och räknar i lugn och ro. Hon säger hej och jag vänder mig om alldeles livrädd och skriker till. Det här i sin tur skrämmer henne och hon ger i från sig ett lika förskräckt skrik.

När jag ändå tänker på saker som framkallat skratt. När jag stod och väntade på henne i morse gick det förbi en man, tillsynes väldigt hurtig. Då böjer han sig ner och drar något genom gräset. En ölburk. Klockan 06.30, på en onsdag. Han stoppar ner ölburken i fickan på collegetröjan och går raskt vidare. Kanske på det viset man ska motivera sig vid träning?

Lyssnar för tillfället på
Radioseven och varvar ner en aning. Mamma och jag har varit ute på en promenad i skogen, jag sprang ett varv efter det också. Vi gick förbi fåren som gick där i sin inhängnad. Drog åt oss lite gräs och matade dem. Mamma böjer sedan ner kvistar från ett träd för att de ska få mumsa på det. De blev alldeles galna och bräkte för glatta livet. Varenda får samlades runt där. Såg ytterst roligt ut, mamma som lutar sig mot stängslet med helvetiskt mycket får kring sig. Det är vid sådana tillfällen som man verkligen önskar att man hade kamera med sig. Helt obetalbart att se det =)

Inte mycket kvar på min kväll, försöker lägga mig före 22 varje kväll. I bland lyckas jag, i bland inte. Idealet är strax efter 21, men det händer alltför sällan.
Läste ut Flickan från ovan i går kväll. Inte en av de bästa böcker jag läst, men helt läsbar. Funderar på vilken bok jag ska läsa härnäst, men kan inte riktigt bestämma mig. Ett dilemma för morgondagen i och med att jag inte kommer påbörja något i kväll.

                                                   

Scent

The scent of your perfume makes me remember.
It brings back memories and I feel like you're right beside me.
Your hand on my shoulder, telling me to keep going.
Sometimes it's just too much, too hard.

Olycka, aj.

Dagen började bra måste jag säga.
Skulle öppna en bur med säckar i, när man öppnar luckan ska man först dra den uppåt. När jag gör detta fastnar huden på armen i det trubbiga gångjärnet.
Knäpptyst.
Ger inte i från mig ens det minsta pipet. Men mina ansiktsuttryck var nog tillräckliga, dock stod jag med ansiktet mot väggen/fönstret. Ingen såg mig. Men jag rusade i väg mot toaletterna för att spola med lite kallt vatten.
Aj, mycket aj.
Syns inte mycket nu, men det känns fortfarande. Får se om det blir något vackert blåmärke av det här.
Annars har dagen varit ganska bra, malt på med allt. As usual.

En annan mindre behaglig olycka hände i lördags. Kanske inte skulle kunna kalla det olycka, bara otur. Jag och Jimmie var på ett fik vid Hötorget, på väg att gå därifrån. Men först ett toalettbesök. När jag ska öppna dörren (rör givetvis handtaget) känner jag att det sticker till i fingret. Reflex. Drar handen mot mig, upptäcker ett sår på tummen, blod och någon aluminiumbit i såret. Jag har alltså skurit mig på ett dörrhandtag. Bra Mia!

Har inte känt något träningssug de senaste dagarna, har därför beslutat mig för att låta bli när jag verkligen inte känner för det. Men ska nog halvt om halvt tvinga mig ut i morgon. Träna åtminstone två gånger den här veckan, onsdag och torsdag. På fredag blir det Stockholm och förmodligen ingen träning. We'll see.

En bild som får mig att le/skratta varje gång. ;)

image22

Hjärtat i halsgropen

Satte precis hjärtat i halsgropen... var och duschade alldeles nyss och när jag kliver ut ur badkaret halkar jag till och gör en halvsplit. Hjärtat slog betydligt fortare! Som tur var fick jag tag i badrocken som hängde på en galge.
Bara att pusta ut! =)

Thank heavens

Lyckades få sova ett par timmar i natt! Natten till tisdag var riktigt hemsk, när klockan på mobilen visade efter två fick jag tokspel. Klev upp ur sängen och gick ett varv i lägenheten för att finna någon sovplats som skulle skänka mig lite sömn. Började med kattens bädd, soffan. Nej.
Till sist rev jag ur allt på andra sidan i mammas säng och la mig där. Lyckades äntligen somna. Dock blev det inte många timmar där. Var ett virrvarr av täcke, kuddar och dylikt när jag vaknade..
Kände mig aningen mindre trött i morse, skönt med sömn =)

Kroppen är alldeles slut, värker i höger höft. Känns som om jag skulle ha markant skilda längder på benen. Vilket jag inte har, men ont gör det. Har nog lutat mig lite för mycket på ena benet.
Varit lite kaos på jobbet, vilket ger mig lite aggressiva tendenser och huvudvärk. Ansvar och sunt förnuft! Snälla skänk lite av det till somliga på jobbet.

Nu ska jag ringa till Jimmie och säga godnatt =)

Godnatt

Precis kikat klart på CSI, har inte varit alltför engagerad i dagens avsnitt. Bara suttit i soffan och tittat, i brist på annat. Avsaknad på lust att sova, fast jag nu känner att jag är ganska trött.
Jag är långt i från på topp. Inte ens mitten..

Så skört. Så svagt.

Slut

I dag har båda mina elektriska apparater lagt av. Jag har dagligen med mig mobilen och mp3-spelaren när jag ska till jobbet. Mobilen "dog" i skåpet under eftermiddagen medan mp3-spelaren la av medan jag cyklade hem. De ligger på laddning nu =) Spelaren ska med ut i skogen, den får skynda sig en aning =P
Hade tur att Gabrielle råkade köra fel väg, innebar kortare promenad till min cykel =) Här klagar vi inte!

Har ruskigt ont i ryggen! Kanske ska lägga mig ner i soffan efter jag varit ute på min runda och sedan duschat. Åh, låter skönt! Nej, nu ska jag väl ta och byta om, sedan bege mig ut i skogen =)

Headache

Lite ont i huvudet såhär på morgonkvisten (även kallad natt).
Precis gjort min matlåda, ska strax in i duschen. Har bokat min tågbiljett och kikat på vädret för helgen, kom på i går kväll när jag låg i sängen att jag hade glömt bort att köpa biljett. Var bara att göra en mental notering att jag skulle boka nu på morgonen =)

Nej, nu ska jag göra mig i ordning. Ha en bra dag =)

As if

Var skönt att gå en sväng med mamma i skogen, hon var särskilt entusiastisk över det faktum att hon inte blev så hemskt andfådd =) Behövde verkligen komma ut, men kroppen hade inte orkat med en springtur. Känner mig alldeles utmattad konstant, vet inte riktigt hur jag ska åtgärda det som sker.
Egentligen borde jag inte arbeta på söndag, men om det ges möjlighet tänker jag göra det.

Precis tittat klart på Heroes, missade dock gårdagens avsnitt...

Känner mig lite konstig. Lite suddigt, förstår att jag är trött. Ska strax ta och lägga mig i sängen, förhoppningsvis behöver jag bara blunda och sömnen infaller direkt.

Walk all over you

Sitter och väntar på att mamma ska avsluta sitt samtal i telefonen, vi två ska nämligen ut i skogen på en promenad. Nu när hon slutat röka känner hon sig lite piggare och vill röra på sig. Jag däremot känner mig tröttare och mer sliten än någonsin. Inte känt för någon joggingrunda i skogen, fastän jag tvingade mig ut i måndags. Men en promenad ska jag nog orka med, få lite motion... jag som är i så desperat behov av det =P Går hela dagarna på H&M, alldeles öm om fötterna. Blir mer ordentlig gång på jobbet när jag är på övervåning och plockar hängande kläder. Skulle vara intressant och se hur mycket jag går varje dag.

Nej, nu är mamma klar. Ska leta fram ett par av mina gamla gymnastikskor nu =P

Snurrig

I dag är jag hemskt yr! Kände det när vi gick från bilen till Sturegallerian. Blev än värre när vi var inne på Bauhaus.. men nu får jag sitta ner i soffan och ta det lugnt. Vi har tagit fram en butterkaka som vi ska mumsa på en aning =) Fröken ska väl bege sig hem i kväll också, ska upp och jobba i morgon. *suck*
Tycker det är tråkigt att behöva åka hem så fort man känner sig lite hemmastadd.
Blir 21.55-tåget hem, ska ringa mamma om en stund. Min cykel står hemma i källaren, därav att mamma får hämta mig från stationen.

Skvätt, skvätt!

Det har regnat något helvetiskt i dag! Jag och stora Jimmie har trängts under hans stora paraply, som tydligen inte var tillräckligt stort =P Lämnade tillbaka väskan och den matchande plånboken som jag hade köpt. Jag tänker för praktiskt i bland, dessutom är jag världens veligaste. Det är fram och tillbaka i mitt huvud. Vilka dilemman!
Vi åt härliga ciabattas på ett fik vid Hötorget innan vi begav oss därifrån. Mumsigt! Var inte så kul att springa på stan när det var sådant väder, därutöver att folk är hänsynslösa med sina paraplyer. Kan lika gärna få något i ögat om man inte passar sig... låter mindre angenämt.

I kväll blir det fotboll, jag vet en herre som MÅSTE se matchen. Jag är väl inte överdrivet intresserad, men jag ska vara moraliskt stöd =)
Som kompensation fick jag ta en 2:a på Stryktips-lappen, alltså vinst för Finland =P Hård ska man vara! ;)

Lovemachine

Har haft en ganska hyfsad vecka hittills. Fått vara uppe på häng =) Inlägg, plock och diverse. Rätt kul att variera en aning måste jag säga! Hoppas på att jag ska vara där i morgon också.

Åkte buss hem från jobbet i går, kollektiv-Mia som en tjej på jobbet kallar mig för =P Tycker det var rätt gulligt =) Fick skjuts till min cykel av en annan tjej på jobbet i dag, slapp åka kollektivt. I morgon bitti ska jag promenera till Shell där Tina hämtar upp mig halv sju. Bright and early. Ska direkt till tågstationen efter jobbet, vill inte låta cykeln stå kvar vid Shell över helgen. Inte populärt allt!

Var ute och sprang i går och i dag. Lite halvseg är jag, men försöker och tar i allt vad det går.

Ja, i måndags ställde jag upp som modell för Jenny. Dramatiska looken blev det. Tog lite foton när jag kom tillbaka hem till Jimmie. Hade bara kvar ögonsminket, men såhär såg det ut:

                           
                          

Haha, ser dock ut som jag är väldigt sur och dryg. Nja, mest dryg då. Men det är ju trots allt väldigt dramatiskt ;)

Tog även ett kort på min/mammas nya mobil. Får se hur lång tid det tar innan W910i kommer ut och mamma får den här. Hon verkar rätt angelägen =)

                                                      

Har tittat på andra avsnittet av Heroes i kväll, såg det första i går. Verkar rätt intressant hittills, hoppas på att det snart ska utvecklas mer. Nej, om man kanske skulle borsta tänderna i väntan på att herr Jimmie ska slå en signal efter hockeyträningen.....

Not

Känner mig inte så kry för tillfället. Kände mig sådär redan innan jag slumrade till på soffan. Blev värre när jag vaknade... blir sängen nu. Ska bara borsta tänderna.
Får uppdatera i morgon i stället =) Nattinatt!

Stupid

Vad dum jag känner mig. Att jag inte tänkte på det när jag var på Onoff i Bromma. Batteriet var i telefonen där.. m.m. Så dum jag känner mig. Men jag ville verkligen bara köpa telefonen och åka därifrån. Hungrig, trött och otålig. Hade stått i kö hur länge som helst på Siba, där de för övrigt inte  hade den på lager. Sedan kö på Onoff.. det var bara inte meningen.
Men säljaren ute i Kista var hur trevlig som helst! Han såg alldeles chockerad ut över det faktum att de faktiskt hade sålt den telefonen till mig. Ingen plast, batteriet i telefonen, saknades böcker osv. Men det värsta av allt var att IMEI-numret på asken inte överenstämde med det som stod på telefonen. Alltså var det inte rätt telefon till rätt ask. Helt snurrigt. Inte road hursomhelst. Helt otroligt. Nu är jag i alla fall glad och nöjd. Fick en sprillans ny telefon med plast och allt ;)
Verkar vara helt okay, inget att klaga på. Tror nog att mamma kommer tycka om den, ska bli spännande att visa den för henne i morgon när jag kommit hem.

Sitter och väntar på att MotoGP loppet ska börja, hoppas på att Rossi ska vinna för en gångs skull =)
Jimmie har sina visningar, fast jag tror nog att den sista börjar lida mot sitt slut. Tror nog att vi ska äta stekt marinerad fläskfilé med något till. Verkar mumsigt =)
Efter maten ska vi till Bauhaus, den nya här i Bromma. Sen Siba, ska köpa en längre kabel till TV:n för att han ska kunna utnyttja digital-tv till max. Någon sådant... minns inte riktigt vad han sa.

Jaha, nu fick Rossi problem med cykeln. *svordom*

Det var som f...

Min mobil bestämde sig för att bli konstig igår. Hade hoppats att den skulle hålla tills W910i kommer ut. Men icke. Därför bestämde jag mig för att jag skulle köpa en tillfällig mobil som jag sedan skulle ge till mamma. Blev en Z310i.. åkte till Onoff. Han i butiken visade mig allt och sa att den bara hade blivit visad för en kund i affären och det var därför den var öppnad. Tänkte inte mer på det förrän vi kom hem. Jag öppnade och plockade ut sakerna, hittar enbart en instruktionsbok på finska. Nog för att jag förstår vad det står i.. sen var det ingen skyddsplast för displayen. Började tänka att det är någon som köpt den och lämnat tillbaka den. Sen startade jag mobilen och då är batteriet nästan fulladdat.
Jag tycker att säljaren kunde säga det isf. Men även om någon lämnat tillbaka den, ska allt finnas i till den som köper den. Dåligt!!!!! Så surt... jag och Jimmie ska åka ut till Onoff i Kista och ordna en helt ny. Detta är inte acceptabelt!!!! *grr*