Det här med...

Det här med planering.. ja. Vi hade ju lite planer för gårdagen, men det blev som det blev. När vi hade gått upp, åkte vi till Rocklunda och gick snabbt en runda och sen joggade vi en runda. Så skönt efteråt! Varmt att springa och sådär, men helt klart värt det. Solade en timme och sedan gjorde vi i ordning oss och drog i väg. Blev ingen vända på stan, men vi var ute på Hälla och på Erikslund. Tog en milkshake på Max, mums! Bara tog det lugnt, strosade runt. Så skönt. Var tänkt att vi skulle på bio, men när vi skulle köpa biljetter till föreställning var alla bra platser slut. Då tyckte vi inte att det var värt 210 kronor för att sitta på dåliga platser. Ska vara topp för oss ;) Nej, men då funderade vi på om vi skulle gå i helgen, kanske äta något innan, ta en drink någonstans för att sedan gå på bio. Planeringen ja, vi får se hur det blir. Men det är en idé i alla fall.

I går kväll låg vi i sängen och myste i stället och tittade på Deja Vu. Väldigt spännande film, trots att jag sett den förut var jag lika inne i den som förra gången. Det bästa var väl att jag hade glömt det mesta, därför gjorde det ingenting att jag såg den igen. Kvällen innan såg vi The Sentinel, också bra film. Jag tror att Robert var ganska nöjd med mina filmval, det lät så på honom när han smått prisade Deja Vu i alla fall ;)

I dag gick vi upp strax innan sex, åt frukost och tog på oss kläder för att sedan köra ut Aftonbladet och Expressen. Vi som är ett sådant grymt team, gjorde det bra även i dag. Ska jobba i morgon, torsdag och fredag också. Är väl tänkt att vi ska till Rocklunda i morgon efter jobbet, i dag blev det inte. Vi åkte till Spicy Hot och köpte lunch i stället, mumsade i oss det hemma hos Robban och sedan ut  i solen och ta åt sig av strålarna.

I kväll ska vi antingen titta på film eller spela lite. Får se vad min älskling är sugen på att göra. Han har haft träning och bör vara på väg hem, fast så gullig som han är har han åkte förbi affären för att köpa något gott till oss. Suveränt! Han är verkligen världens goaste!

När jag ändå summerar dagen kan jag lika gärna skriva lite av morgondagens kom-i-håg:)


* Robbans pass

* Fixa CSN

* Beställa taxfree till flygresan hem från Samos


Nej, nu hör jag grinden, baby kommer med namnam =)


BBQ

Har hänt lite saker i dag, till skillnad från mina andra latar dagar. I morse cyklade jag och mamma först till kyrkogården och planterade blommor vid pappas grav, sen cyklade vi till Tuna Park och snurrade lite där. När vi hade parkerat våra cyklar, låste jag min som jag brukar. Min mor däremot verkade ha större bekymmer. I bland är hon en riktigt tokmaja, först låser hon fast cykellåset i cykelstället utan någon som helst kontakt med cykelhjulet. Andra gången låser hon fast låset i enbart framhjulet. Riktigt stjärna... sedan ingrep jag och såg till att cykellåset omslöt både cykelstället och hjulet. Om hon någon gång blir av med cykeln kan jag nog räkna ut varför.... hrm.
Jag köpte två hårband för att skydda håret mot solen när jag steker mig, ett solpuder och en kjol från Gina Tricot som var på rea. Den var helt okej, ingenting speciellt. Tänkte ha på mig den i morgon, är den 28:e och då firar vi något speciellt, Robert och jag. Tänkte att man ska se lite fin ut när man glider på stan. Inte bestämt att den åker på, men ett mycket bra alternativ. Har två andra alternativ till morgondagen också =)
På morgonens agenda står en liten tur på stan, äta god glass och mysa lite. Ska nog käka något gott också. Eftersom han har fotbollsträning går vi på bio vid 21:15. Tänkte se den nya Batman filmen =) Har hört att den ska vara genialt bra. Får hoppas att det stämmer. Men vi ska se till att ha så trevligt som möjligt.

Solade lite på balkongen innan jag  tog skjuts med en arbetskamrat från H&M hit till Västerås, till min älskling =) Har äntligen fått färg, är så nöjd. Legat och pressat flera dagar och nu börjar det synas. Yeeees! =)
Har varit grillning här också, gott som alltid =) Suttit ute i trädgården i flera timmar, men nu tänkte vi krypa ner i sängen och titta på film. Ha det så bra! ;)

Summer

Nu känns det verkligen som sommar. Äntligen, vad man har väntat på solen. Sen jag kommit hem har jag legat ute på balkongen och stekt hela dagarna. Är väldigt varmt när man ligger därute, men vad gör man inte för lite färg ;)
Tränat och solat. det är väl ungefär vad jag underhållt mig med. Men känner inte riktigt för att göra så mycket när det är så varmt. Var dock och åt lunch med en arbetskamrat från H&M. F.d arbetskamrat ska jag väl säga i och med att jag sa upp mig därifrån =P Åt på en thairestaurang nere på stan, var riktigt gott. Beställde biff med chilipeppar i kokosmjölk. Mums! Jag som är så tokig i kokos!
Svängde förbi Apoteket innan jag åkte hem, köpte en ny ansiktskräm. Har en handkräm från samma märke och den är gudomlig, tänkte att ansiktskrämen också skulle vara där. Man vet ju inte förrän man testar ;)

 


Försökte fotografera min burk, men det gick inte så bra. Det speglades och dylikt, därför tog jag bilden från deras hemsida i stället. Verkade mycket enklare :)

Nej, nu ska jag sitta här och ta det lugnt innan det är dags för träning. Jag måste få smälta maten innan det bär av...

Home...

Nu är jag hemma i Eskilstuna. Åkte hem med 19:35 tåget i går från Västerås. Mamma är en sådan raring att hon kom och mötte upp mig med cykeln. Vi gick längsta biten, men sen när vi började komma närmare hem skjutsade hon mig. Var aningen skeptiskt till att ta skjuts av henne, men till synes gick det bra =)

I går när Robert och jag vaknade sågade vi och spikade in de sista listerna. Nu är rummet nästan klart, bara målning kvar på fönsterbrädan och dörrkarmarna. Känns så skönt att man äntligen börjar närma sig slutet. Nu har vi förvisso hallen kvar, men det är inget avgörande moment direkt. När jag åker till Västerås nästa gång ska vi måla klart och sen är det bara att ställa in sänggaveln och sängen i rummet. Visst det tillkommer lite saker dit in, men vi får se vart allt annat hamnar. Jag är väldigt glad för att jag får en egen garderob, vanligtvis har jag mina kläder i ett hörn. Inte i en hög, men fortfarande vikta i väskan eller vad jag nu fraktat de i. Ska bli skönt =) Men måste köpa någon doftpåse eller dylikt, vill inte att mina kläder ska lukta färg. Nog för att lukten försvinner efter ett tag.. men ändå =) Åker förmodligen till Robban igen i helgen, kanske söndag. Vi får se ;)

Är kanonväder ute =) Väntar på att solen ska kika fram på vår balkong, sen ska jag ligga där och sola mig. Tråkigt att jag inte var kvar hos Robban, det hade varit så skönt att ligga i sin solstol ute på deras gräsmatta. Aningen smidigare än att ligga här på balkongen. Men man får nöja sig med det =)

Godmorgon!

Nu är fröken vaken! Robert hoppade upp ur sängen, kändes det som i alla fall, när mitt mobilalarm gav i från sig ljud. Vår sänggavel ska nämligen levereras mellan 10-12 i dag =)
Vi var uppe ett tag i går och skulle det inte varit för sänggaveln skulle vi nog ha sovit någon timme till. Vi är riktigt sömntutor ;)
I går vaknade vi ganska sent, jag förstår inte, jag är så trött hela tiden. Vi tog det lugnt et tag sedan tog vi tag i rummet. Målade ute i hallen en gång till, jag fixade findväggen för sista gången. Nu är den helt fin och jag är hyfsat nöjd! Robert målade i garderoben, jag slipade och målade fönsterbrädan. Det hann vi med, när vi sen skulle sätta dit golvlisterna stötte vi på problem. Vi köpte nämligen lister som man klickar in. Men de var nog alldeles för bra för att vara sant. Jag blev så trött och frustrerad av det där att jag gav upp och gick och duschade i stället. Robert  höll på en stund till, men även han gav upp. Problemet är att listerna är med vitt folie på och när man ska såga kanterna för att få de att gå i hop lossnar det här vita. Då funderar v i på hur vi ska göra. Om det finns något att sätta i hörnen för att man inte ska behöva såga dem. Jaja, vi ska åka till Bauhaus och kika på det. Även köpa mer lackfärg till garderoben och fönsterbrädan. Jag vill även ta en sväng förbi stan och köpa en latte. Var ett tag sen...

This is the problem we are facing... ;)




Jaja, om man kanske skulle ta och fixa sig lite. Då är det bara att åka i väg när gaveln har kommit:) Tjingeling!

Längtan

I morse när jag gick över en vändplan i Hälla och kikade mot en gul byggnad tänkte jag direkt på Grekland. På att det är gryning och att värmen snart slår mot en. Åh, sådan längtan efter solsemester. Mellan den 10-17 augusti är Robert och jag i Samos, Grekland. Ser verkligen fram emot det. Ligga och sola på stranden, bada, dricka goda drinkar och äta god mat =) Jag vet att Robert extra ser fram emot maten ;)

Har varit med honom och jobbat i dag och i går. Han har jobbat lite extra och kört ut tidningar till butiker. Han har tyckt det varit så stressigt, tänkte att jag kunde hjälpa honom när jag ändå inte har något speciellt för mig. Jag ansvarade för Expressen medan han tog Aftonbladet. Varit på 31 respektive 30 stopp i går och i dag. Räknat och burit. Var faktiskt helt okay, vi har pratat en massa i bilen, skrattat och haft oss.

Det känns lite konstigt att stiga upp så tidigt när jag har semester, men vad gör man inte för den man älskar. Halv sex, upp och hoppa. Hämtade tidningsbilen vid halv sju och var på plats för att hämta tidningarna 06:45. Aftonbladet stod fint och väntade på oss, däremot fick vi vänta på Expressen som inte kom förrän 07:45. Dock tio minuter tidigare än i går. Varit i Dingtuna, Hallstahammar, Surahammar, Kolbäck, Strömsholm och Kvicksund. Nästan hemma i Eskilstuna =)
Efter vi hade jobbat klart åkte vi till Max, tog drive-in och köpte oss varsin liten hamburgare och liten vaniljmilkshake. Tyckte att vi förtjänade det när vi är sådant team tillsammans.

Har ätit underbar frukost två dagar i rad nu - underbar för mig. Eller ja, det var toppingen som gjorde det. Hallon! =) Mums!
Har inte blivit några bilder, Robert informerade mig om att de är på hans bärbara dator. Bra, bra bra.... not.
Bjuder på en bild på min fina frukost och på mig när Robert attackerat mig på benet med en roller som vi just målat en lila vägg med. Värt att nämna är väl att jag målade honom lite lätt i ansiktet med en pensel som gav i från sig samma lila färg =)

                                                           

I bland..

I bland kan man undra hur saker och ting skulle ha sett ut om bara minsta lilla händelse inte hade hänt, eller om någonting man tänkt faktiskt skulle blivit av. Jag brukar fundera på det i bland, vad skulle ha hänt om jag hade gjort det där eller om jag inte hade gjort en viss sak. Nu tänker jag inte på något specifikt, utan bara i allmänhet. Jaja, det är egentligen inte värt att spekulera i. Nu är man där man är och det är ödet. I min värld är det ödet i alla fall. Finns en mening med allting och det som skett för att jag ska vara där jag är i dag är menat.
Åh, sådan jag blev där då.

Blir inga bilder, Robban sitter upptagen vid sin dator. Vi har suttit nere i köket med hans föräldrar och ätit pizza och druckit lite vin. Har även blivit bjuden på Slivovitz (är inte säker på stavningen). Jäklars vad starkt det är! Inte någon dryck för mig direkt.

Blir inte riktigt som man tänkt sig och det går lite i anda med det jag inledde inlägget med. I och med att det blev så sent nu, blir det ingen jogging i skogen i morgon bitti. För jag tänker inte pina upp mig till något när jag har semester. Får se vad det blir av allting. Jag har inte riktigt lust att göra något... fast i dag var jag rätt produktiv när jag var själv. Jag målade tak+golv i hallen, även om jag missade en liten bit i taken för att belysningen var så dålig. Jag målade även garderoben och fixade till kanterna till fondväggen. Jag fixade med den vita färgen, nu är det bara någon enstaka justering med den lila färgen. Jag är så bra att jag tar på den lila väggen med händerna (handskarna) och då kommer det givetvis någn liten vit fläck. Jaja, det är lätt fixat. Det är absolut inte värre än förra gången jag målade. Då målade jag med en pensel och hade en pensel i munnen. Jag lutar mig mot väggen, har inte en tanke på att sidan med stråna på penseln är riktade mot väggen. Givetvis trycker jag den emot väggen. Lila färg på den vita väggen, perfekt Mia! Anledningen till att jag gjorde på det här viset är att jag målade på andra sidan och då var stråsidan åt samma håll som nu. Då gick det bra eftersom väggen var åt rätt håll.

Nej, nu ska jag göra något annat. Tjing!

Vista = min fiende

Jag var på bra humör innan, men det här hemska operativsystemet gör mig arg. Tänkte att jag skulle göra en snabb uppdatering innan jag började spackla och hålla på. Men nej, när jag slår på datorn ska uppdateringar konfigureras som tog så förbannat lång tid att jag blev sur. Inte nog med det, tar det upp så stor del av min hårddisk. Har hört att många haft problem med Vista och det är väl därför som det är så mycket uppdateringar. Men jag vill inte att halva hårddisken ska försvinna på det här operativsystemet. Är inte alls förtjust i det, tycker XP fungerade mycket bättre. Är inte heller särskilt förtjust i layouten.. antingen är jag dum.. men i mapparna kan man inte ha den där kanten till vänster som fanns i XP. Tycker det är så störande, känns som att hela bilden liksom drar sig till vänster i och med att blir så tomt till höger. Usch. Om jag skulle få välja skulle jag nog vilja ha XP på den här datorn. Frågan är om man kan få en kostnadsfri nedgradering eller vad man ska kalla den.

I och med att Robban och jag vaknade så sent... 12:30... Jag vet, det är skandal. Men vi satt uppe så länge i natt och spelade med två av hans tyska kompisar. Jag tror klockan var ungefär 02:30 när vi la oss i sängen och slocknade ganska direkt. Jag vill inte ens tänka på hur många timmar som vi faktiskt spelade. Hrm, nevermind. Let's just brush that off. A new day, new hours to spend however we like =)
Har legat ute i trädgården några timmar och låtit solstrålarna smeka våra vita kroppar. Måste få lite färg innan vi ska till Grekland, annars kanske vi bränner oss. Men i dag får vara den nya början. Vi började ju lite smått förut, men det har ju nästan bara varit dåligt väder sen dess. Har det mot förmodan varit bra väder har jag varit inne på lagret och jobbat. Men nu kör vi igen. I morgon ska vi försöka ta oss upp vid nio, ta en runda i Rocklunda och sedan en trip till solariumet på Robbans gym. Vi kallar det för Robbans gym för jag har helt glömt bort vad gymmet heter ;)

Robban ska snart i väg på frivillig fotbollsträning, jag tänkte försöka sätta i gång lite i rummet. Tanken är att jag ska spackla fönsterbrädan, slipa och måla dörrkarmarna igen. Sen måla tak+vägg i hallen. Får se hur mycket som blir gjort innan han hunnit tillbaka. Som vanligt planerar man väl att man ska hinna mer än vad man gör, men jag brukar försöka vara så effektiv som möjligt. Nej, här sitter jag ombytt till skitkläder, ska försöka ta tag i det här nu. Måste bara be herrn ta ner taklampan i hallen, samt lyfta ut en stol. Uppdaterar senare och då ska jag minsann lägga ut bilder på rummet, före och hyfsat färdigt efter. Tjingeling!

Updatering med bilder

Roberts mamma och pappa har varit nere i Tyskland och Kroatien i ungefär tre veckor. De hade givetvis varit och handlat på Adidas när de var i Herzogenaurach, såsom vi gjorde när vi var där i mars.
De hade varit rara och köpt ett linne och en strandväska till mig. Linnet sitter hur bra som helst och strandväskan kommer fungera utmärkt när vi är nere i Grekland. Vet inte riktigt om Robban har fått en svart sådan men men.. vi får dela på min ;)

                                   


Jag tyckte de var riktigt fina, speciellt linnet =)

Men något som är riktigt underbart vackert, det är min dator som jag sitter på nu. Jag är så glad och lycklig för att jag fick den i födelsedagspresent. Mamma och mormor är så underbara, så underbara så! Försökt fota den innan jag satte i gång den, men jag tycker inte att bilderna riktigt gör färgen rättvisa. Jag lägger upp den och gör ett tappert försökt i alla fall.




På det viset ser den ut. 14.1 tums skärm, räcker helt och hållet åt mig. Den är liten och lätt. Blir skönt att ha den sen när skolan börjar. Känns härligt att både Robert och jag kom in på de program vi önskade. Dessutom sökte jag två tyska-kurser á 7.5 hp, då har jag min egen privata lärare med tanke på att Robert kan flytande tyska. Kan inte han hjälpa mig kan jag alltid logga in på Team Speak och terrorisera de där. Där sitter hans tyska kompisar ganska ofta och har sig.

Vi har varit väldigt lata till en början här, sov till strax efter elva. Yes, riktiga latmaskar. Låg kvar i sängen i cika två timmar och bara drog oss. När man har ledigt får man unna sig sådant =) Efter ett par timmar av latande och spelande satte vi i gång och la klart det som fattades av golvet. Nu är vi helt klara med golvet och det mesta av målandet. Är lite kvar i kanterna vid fondväggen som jag tänkte fixa till i morgon. Vi tänkte åka till Bauhaus eller ByggMax i morgon och köpa golvsocklar/lister för att försöka göra rummet helt klart. Vi har hallen kvar, men det är inte direkt någon panik med den.
Har lite före och efter bilder från när vi har målat och lagt golv, tänkte lägga upp de i morgon för de ligger på Roberts dator. Han sitter och gör någonting viktigt med Alex... hrm... ;)

Nej, nu ska jag också ta och spela och ta mig framåt ;) Nattinatt!


En rosa uppdatering

Sitter och bloggar från min nya rosa laptop =)
Tänkte föra över lite bilder till bloggen i kväll, men det får vänta till morgondagen. Jag håller på och installerar lite saker som tar sin tid. Orkade inte riktigt engagera mig i att hålla på med bilder. Fotade lite i går och jag har fotat i dag =)
Var väldigt trevligt i går när vi käkade lite tårta tillsammans, Robban, mamma, mormor och jag. Mums!
Tog en stund innan vi kom hem till mig i går, vi åkte ut till H&M på Hälla och lämnade tillbaka ett linne som jag hade köpt till Robban. Jag gjorde mina sista inköp på H&M innan mitt personalkort skulle lämnas tillbaka. En snygg svart väst, lite strumpor och en mascara. Dagen innan var vi nere på H&M i centrum, då handlades det lite baslinnen i diverse färger såsom gult, rosa, lila osv.

När jag skulle ta mig till Västerås i fredag stötte jag på lite problem. Jag hade inte en tanke på att tågen går annorlunda nu på sommaren, känns som om det var ett tag sen jag åkte tåg och då har jag förmodligen åkt vid en tid då allt går som vanligt. Jag slutade klockan 18, tog bussen ner till stationen som vanligt, köpte biljett och var på väg till perrong tre som Västerås-tåget vanligtvis avgår i från. Jag gick dock först in i vänthallen, tänkte kika förbi Pressbyrån för att se om de hade någon tidning som skulle vara intressant att läsa. Då kastade jag en blick på skärmen med avgångarna. 19:52. Jag blinkade några gånger för att verkligen kunna se ordentligt. Men nej, det var ingen illusion. Så arg jag blev. Jag skulle behöva vänta 1h 20min. Funderade på om man skulle ta bussen hem eller dylikt. Men sen kom jag på att mamma jobbade kväll. Hon jobbar bara någon minut i från stationen. Jag knallade över dit och var där tills det var dags att gå till tåget. Åt en smörgås och bara väntade. Men det var bättre än att vara kvar på stationen samt bättre än att ta sig hemåt, vara där 15 minuter för att sedan behöva promenera tillbaka. Var skönt när man äntligen kom fram, var ganska trött då.

Var jobbigt att säga hej då till en massa människor i fredags, mer än jag trodde. Jag kommer sakna vissa människor extra mycket! Var förbi där i dag också för att säga hej då när jag ändå skulle hämta lite galgar, mina arbetsskor och lämna tillbaka mitt personalkort. Men man ska försöka se framåt, även om man kommer träffa nya människor är man ändå präglad av dem. Tack vare arbete och människorna kring en är man den man är. Jag tycker ändå jag utvecklats ganska mycket när jag arbetat där. Innan var jag inte alls lika social som jag är nu, pratar med allt och alla på H&M. Jag är fortfarande lite tillbakadragen och försiktigt när det gäller människor, till en viss gräns. Oftast känner jag mig skygg och vill inte alls vista bland människor, men jag vet att jag måste pressa mig över den gränsen, ta mig i kragen och faktiskt inte vara så rädd för att vara bland folk. Det är det jag måste utmana mig själv med, hela tiden. I början tyckte jag det var hemskt när det var så mycket människor på H&M, men nu trivdes jag som fisken i vattnet. Jag kommer sakna H&M, kanske kommer man kunna arbeta lite extra där under studie-tiden. Man vet aldrig. Jag hoppas också att de jag håller av extra inte glömmer mig, såsom jag aldrig kommer att glömma dem.....

Min dag =)

I dag fyller man alltså 22 år=) Slutade jobba i går och i dag är det min dag. Perfekt. Fick lite presenter av älsklingen i morse när jag fortfarande låg i sängen =) Sådan raring! Fick presentkort på Akademibokhandel i och med att jag ska plugga till hösten. Fick även Björn Borg trosor och ett par örhängen. Hur gulligt som helst! =) I morgon ska vi åka hem till mig och fira mig. Då blir det jag, Robert, mamma och mormor och en massa smörgåstårta + jordgubbstårta. Kommer bli mysigt. Ska försöka fotografera lite då, funderar även på att köpa en ny kamera... men ska fundera vidare.
Vi har inte gjort något speciellt i dag. Jag känner inte för att gå ut nu i helgen, så vi ska eventuellt ut nästa helg och härja lite =) Vi har varit en sväng på stan, jag köpte lite saker från H&M i och med att jag ska lämna tillbaka mitt personalkort på måndag. Blir en sväng förbi jobbet på måndag, jag ska hämta galgar och mina arbetsskor som jag köpt loss. Jag resonerar så som att jag kanske kommer att jobba extra på något lager och då har jag helst mina skyddsskor som jag resan gått in än några nya och obekväma. Var bara en struntsumma som jag skulle få betala. Jag ska även lämna in kvitton som ger mgi tillbaka pengar, friskvårdsbidraget. Robban var nere på stan i veckan och köpte en yoga-matta åt mig för att jag ska slippa ha benen på mattan när jag gör situps. Det är inte alls bekvämt när jag känner hårt mot hårt.

Vi sitter och dricker Captain Morgan och cola. Mums =) Det är vårt sätt att fira. Vi ska väl se någon film om ett tag. En lugn och skön födelsedag =)

Fast

Robert - jag är fast! Illa, illa, illa! =P