Härligt kvällspass

Måste faktiskt säga att det var skönare på något vis att arbeta kväll. Var mycket lugnare på kvällen, alltså färre människor vilket gjorde att man blev mer effektiv. Har mest gått och plockat kläder på call-offen, med undantag att det var meningen att vi skulle vara på zebran eller vad de nu kallar det. Men de låg efter på plocken och då fick vi bege oss dit. De sista två timmarna gick man igenom gångarna och fixade i ordning, la ut nya kartonger med plagg och vad det nu var i dem. Tyckte det var ett plus i kanten att Jossan jobbade också, men mitt nya goda humör gör verkligen allting mycket bättre. Det är som om allting blivit ljusare, finare och bättre.
Även om det känns underbart att åter vara hemma, trivs jag rätt bra ute på H&M lagret. Tror det gjorde susen att jag tränade innan jag åkte till jobbet, satte i gång mitt system.

Har även beställt klipptid till morgondagen, innan jobbet alltså. Börjar som jag tidigare nämnt, klockan 16 och arbetar fram till 22. Ska fortsätta lyssna på musik och bara ta det lugnt en stund. Avnjuta en varm croissant med honung på också.

Dagens låt: Scissor Sisters - "She's my man"

Soon, nightlife

Ska snart i väg till jobbet, börjar klockan 13 i dag. Är helt färdig nu, ska bara klä på mig och sådär. Åt precis lite risotto och har smörgåsar och en yoghurt med mig till jobbet. Smarrigt!
Var väldigt skönt att inte stiga upp så tidigt i dag, klev upp ungefär tjugo i tio. Har även tränat nu på morgonen, har måttligt med träningsvärk fast det ska väl inte vara några problem på arbetet. Bara att bita i hop i så fall.
Nej, nu börjar det bli dags att bege sig. Uppdaterar förmodligen efter 22 i kväll då jag kommit hem.

Mångfald

Skulle uppdaterat i går men det gick inte att logga in på bloggen tyvärr. Minns inte riktigt vad jag hade tänkt att skriva men jag antar att det på ett eller ett annat sätt kommer fram.

Är inte lika trött som jag brukar vara efter jobbet, är mer eller mindre full av energi. Hade tänkt att träna om ett tag, gjorde det i går också och jag kände en markant skillnad redan efter en dag. Det jag menar är att jag på något sätt känner mig piggare och mer sugen att träna när jag väl tog första steget att börja igen. Nog för att jag går en del på jobbet, men det är inte riktigt som träning för mig.

Har haft turen att få jobba på call-offen de två senaste dagarna, gillar det mer eftersom man får vara en aning mer anonym. Tiden går dessutom mycket fortare där och det kan man knappast klaga på. Har haft en riktigt underbart bra dag, humöret har varit på topp =) Dock skulle jag klarat mig utan att skvätta saften ur tomaten på en killes tröja, var ingen höjdare att bli skrämd i en av gångarna heller.

Fick reda på att jag ska jobba resten av veckan, i morgon blir det 13-22, torsdag och fredag 16-22. Lite annorlunda arbetstider för min del, men kan lika gärna prova på det och se hur det känns. Får se om jag går och solar någon förmiddag innan jobbet, var och solade i går också. Så härligt!

Ska försöka få en klipptid till antingen torsdag eller fredag. Är verkligen i behov av en klippning!


På fredag kommer Jimmie och hämtar mig från H&M, ska bli lovely att få se honom igen. Det här med att man är i från varandra på veckorna kanske är bra egentligen. Man saknar varandra mer och kanske leder det till mer uppskattning? Kanske inte kan funka på det viset i all evighet, men hur som helst ska det bli underbart på fredag! Skulle tagit tåget till Stockholm efter jobbet, men sista tåget går 22.04 och jag kan inte tänka mig att jag skulle hinna till stationen på fyra minuter. Aldrig!


I morgon blir det extra roligt på jobbet då Jossan också ska jobba. Var hemma hos henne i dag, i den nya lägenheten. Känns som en evighet sen jag träffade henne sist. Blev bara glad att hon också får chansen att arbeta där igen. Har saknat att gå runt och diskutera med henne och sådär på arbetet. Härligt!


Måste förresten erkänna att jag är ganska förtjust i Dannys låt "Tokyo". Har gått runt hela dagen på lagret och väntat på att den skulle spelas. Men icke, inte vad jag hört i alla fall. Man hör nämligen inte radion överallt, i vissa gångar hör man ingenting alls av den. Skulle väl vara min tur att jag varit i en sådan gång vid det tillfälle då den spelats i så fall. Nu får det räcka för det här tillfället, får se om det uppdateras en gång till i kväll innan det är dags att sova...


Exhausted

Trots att jag är alldeles hemskt trött för tillfället stormtrivs jag på H&M lagret. Om man bortser från att man blir lite less på att gå runt på liggande och fördela. Var lite segt att jobba på en söndag måste jag erkänna, ännu jobbigare att åka från Jimmie då han ligger och sover. Blir måttligt avundsjuk, men det är inte värt att klaga när dagen ändå är över och det börjar sakta med säkert närma sig sängdags.

Ska arbeta imorgon och på tisdag, vet ingenting om veckans resterande dagar. En del av mig hoppas på att få jobba och en del av mig vill inte arbeta.
Nu har jag i alla fall bestämt mig för att börja träna upp mig inför högskoleprovet. Nu!

Olagligt

Det måste definitivt vara olagligt att vara vaken vid den här tidpunkten på en söndag. Är så otroligt jobbigt att stiga upp och veta att det är söndag och att klockan är halv sex.. Nu är jag förvisso vaken och då är det längre inte ett problem. Väl vaken är det finemang =) Kan se det som en liten tröst i alla fall.

Har precis gjort en dubbelmacka att ta med mig till jobbet, la ner en kiwi i påsen också. Ska strax resa mig upp från soffan och göra mig i ordning. Har kollat upp att det går tåg från Alvik till T-centralen. Ska åka buss hem till Eskilstuna, annars hade jag behövt åka en rätt krånglig rutt. Först pendeltåg från centralen till Södertälje hamn, sedan därifrån till Södertälje Syd och sen vanligt tåg hem till Eskilstuna. Kollade upp busstrafiken och då gick det en buss direkt hem, givetvis tar man det som är minst krångligt. Bussen skule dessutom komma fram lite mer passande också i och med att jag börjar arbeta klockan 10.00. Nej, nu är det dags att sätta fart här!

Weekend

I går morse var vattnet lite bättre, lite varmare ska jag väl säga. Tur var väl det, annars hade jag varit mäkta frusen efteråt. Var ganska trevligt att komma till jobbet ändå, hade en väldigt bra dag. Sprang runt på call-offen med en vanlig och lättskött vagn. Var väldigt verksam dessutom, med det är då det känns som bäst. Gillar effektivitet eftersom jag inte ser någon anledning att vara långsam och slö. Dagen går mycket fortare om man ser till och hålla sig sysselsatt.

Tog tåget vid sjutiden och var tidig som vanligt. Jag har börjat bli punktlig, vilket absolut inte är en dålig sak. Snarare någonting alldeles fantastiskt, jag har väl aldrig direkt varit berömd för att kunna hålla tider. Jimmie kom och mötte mig på stationen fastän han är sjuk. Just nu ligger han bredvid mig i soffan och försöker ta det lugnt. Vi ska nog bara vila i dag, jag hade med mig färdiglagad mat i går när jag kom, därför blir vi mäta även idag ;) Blir väl Melodifestivalen i kväll, jag hoppas fortfarande på att det ska komma någon riktigt bra låt som är värdig vinnare. Jag antar att man inte ska hoppas på för mycket...


Kalldusch

Det var allt bra tur att jag tackade nej till att arbeta idag. När mamma kom och hämtade mig på tågstationen i kväll berättade hon att det inte fanns något varmvatten i morse när hon steg upp. Inga lappar hade satts upp i trapphuset heller, oförlåtligt! Jag är bara glad för att jag inte var hemma i morse, hade blivit galen. Finns en mening med allt, helt klart!
Duschade för en stund sen, var inte varmt direkt, i min mening i alla fall. Fastän det säkerligen är den temperaturen som de flesta människor har när de duschar, men min kropp är van vid extra varmt. Älskar att duscha med en sådan värme som gör min kropp alldeles röd när jag kliver ur. Förmodligen inte nyttigt för kroppen, men det är så ofattbart skönt att det inte finns ord som beskriver.

Bokade tågbiljetten tillbaka till Stockholm nyss, åker 19.04 om jag inte minns alltför fel. Kändes som om det här besöken blev alldeles för kort. Nej, nu är det nog dags för sängen.

Dubbelt upp

De ringde från PP tidigare idag och frågade om jag kunde arbeta på söndag mellan 10-18, givetvis tackade jag ja. Dubbel lön, inget man direkt tackar nej till. Har ordnat upp förbindelse hem också på söndag förmiddag innan jag börjar. Toppen! Verkar sannerligen som det börjar ta fart med arbete ute på H&M lagret, det är bara att tacka och ta emot. I morgon får jag förmodligen veta om de kommer behöva folk till kommande vecka, hoppas på det bästa =)

Ska strax börja samla i hop det som jag behöver med mig hem och göra mig klar. Lika bra att vara färdig när han kommer hem. Har precis diskat och plockat undan lite, har haft
Studio 107.5 på i bakgrunden.

Åstundan

Har varit skönt att jobba de senaste dagarna fastän jag varit väldigt trött när jag kommit hem. Jag har mig själv att skylla egentligen då jag inte sovit tillräckligt för att vara på topp och må bra. Tog igen det i natt, sov klockan runt. Var väldigt härligt att valna upp i morse och känna sig mer utvilad än på länge. Var meningen att jag skulle arbeta i dag också, men jag tackade nej eftersom jag för andra gången den här veckan hade en bokad biljett till Stockholm. Den här gången kände jag att jag verkligen inte kunde hålla mig ifrån att åka och träffa Jimmie, saknat honom något oerhört! Jag ska dock arbeta i morgon, därför åker jag hem i kväll. Ångrar inte att jag åkte hit i stället för att jobba, var underbart att träffa honom igen.

När jag kom hit i går skyndade jag mig för att hinna till ishallen i Stora Mossen, var till och med fem minuter tidig till matchen. Var roligt att se honom på isen fastän ans lagkamrater var pinsamt dåliga. Jag ska inte kommentera för mycket eftersom jag själv inte skulle kunna göra mycket bättre. De har nog en del att lära sig av Jimmie vill jag lova. 

I dag tar jag det bara lugnt och låter kroppen vila, har boken liggandes bredvid mig. Tänkte att jag skulle ta och skriva lite när jag ändå var på mitt mer kreativa humör. Det är ganska ljuvligt att se ut genom fönstret och följa flingornas väg ner från himlen till marken. Det bara yr av snö här utanför, kan nog tänka mig att det är rätt kallt ute för tillfället. Kände i går kväll att det var iskallt ute, var alldeles stelfrusen om fötterna när vi kom tillbaka från hallen.

Ska nog ta och fortsätta att läsa, måste nog dock först hämta ytterligare ett par strumpor då jag fryser något fruktansvärt.


Silly me

Var på Arbetsförmedlingen imorse, var där strax innan tio. Men tydligen hade de öppnat ungefär en minut innan jag kom dit, lyckligvis hade enbart 9 personer hunnit ta lapp. Fick inte vänta så hemskt länge, men kvinnan jag talade med var väldigt trevlig. Gick som smort! Sedan var jag på banken och satte in pengar. Gick igenom ett par affärer också, men hittade inget särskilt. Köpte en bas till naglar åt mamma, hon ville gärna ha sådant. Får se vad hon tycker om den jag köpte. Gick kvickt på Apoteket också när jag hämtade ut mitt recept, jag är minst sagt chockad. Brukar alltid ta en evighet innan man fått sitt recept, det är nog dagens fenomen.
På tal om annorlunda saker, kom in en kvinna på Arbetsförmedlingen som såg lite suspekt ut. Sen såg jag att hon hade en stor ryggsäck med säkert 20-30 små gosedjur fast på den. Tror inte att allt stod rätt till med henne, men det är bara att vara lite fördomsfull.

Var meningen att jag skulle åka till Jimmie i kväll, men jag ska jobba på H&M i morgon och på onsdag. Vi båda tycker att det är bra att jag får jobba, fastän vi saknar varandra rätt rejält vid det här laget. Kommer därför åka till honom direkt efter jobbet på onsdag. Ska till ishallen i Stora Mossen och se när han spelar, trodde först att matchen börjar 19 men tydligen börjar den inte förrän 20.00. Skönt är väl det, då slipper jag stressa som en dåre från hans lägenhet dit. Är några kilometer dit från honom, hade funderingar på att först ta en taxi dit. Har ändrat uppfattning nu, det finns gränser för när man tar taxi. Nu har jag inte ens bråttom, vilket gör det självklart för mig att promenera dit. Får hoppas att jag hittar dit, Jimmie skulle vara snäll och skriva ut en vägbeskrivning åt mig. Måste ändå förbi hans lägenhet innan matchen och lämna väskan.

Varit hos mormor och ätit också, fiskgratäng, mums! Var trevligt att sitta och prata en stund, sen var jag tvungen att dra vidare till solariet. Hade beräknat tiderna lite fel, men i stället ska jag försöka få i hop oss hos mormor och äta semla och ha lite trevligt. Ska ta mig ett snack med mamma när hon kommit hem från jobbet. Hon borde bara hemma om en liten stund, hoppas innerligt på att hon köpt med sig croissanter. Är riktigt sugen på en ljummen sådan med honung på. Läckert!

Känner mig uppfriskad efter att jag solade, var underbart som vanligt. Kvinnan på solariet berättade att de delat ut häften till skolelever att de får sola två gånger till halva priset och tydligen är det också elever på mellanstadiet som fått dem. Det hade kommit massa tjejer i 11års åldern som ville sola. Sen när börjar man sola i solarium när man är så ung? När jag var i den åldern var det inte ens aktuellt, hade inte ens en tanke på det. Blev man solbränd i den åldern var det för att man hade badat på sommaren och fått lite färg på köpet. Kändes lite konstigt måste jag säga..

Har varit ganska hurtig också, gått fram och tillbaka två gånger. Känns härligt att röra på dig fastän förkylningen fortfarande har mig lite smått i sitt grepp. Har nog gått över till slutet av veckan, då kan jag nog försöka ta mig en runda vid vattnet i Alvik.

Missed it

Missade större delen av Hjälp! i fredags men såg slutet av reprisen i dag. Vet inte varför men jag tyckte om när han slog sönder bilen av någon särskild anledning.

Har tittat på Rockstar på TV6 idag, är som en häftigare version av Idol. Har inte följt det men nu när jag sett några avsnitt på slutet vill jag se vem som vinner. Såg aldrig på Idol när det gick, är inte direkt något för mig. Har dessutom inte kommit något utav större vikt i kväll, det skulle i sådana fall vara sammanfattningen av rallyt i Norge. Känt mig rätt uttråkad men ändå inte funnit något roligt att göra. Ska bli skönt när jag är helt återställd och kan träna. Har verkligen en eld som brinner inom mig nu, måste få vara aktiv och röra mig. Har redan ett par träningsskor hemma hos Jimmie, måste minnas att få med mig mina träningsbyxor och tröja. Går inte direkt att röra sig ute med hans, skiljer ett par storlekar ;) Lika bra är väl det =) Tänkte köpa semlor från konditoriet i Bromma på tisdag, det är det enda stället jag sett som har semlor i två olika storlekar. En liten och en stor, riktigt bra. Ska då köpa en liten till mig själv och en stor till Jimmie. Den lilla kommer räcka gott och väl till mig, får bara hoppas att de inte tar slut när jag kommit fram. Ska ringa och boka klipptid i morgon efter att jag varit på arbetsförmedlingen, ska nog även ta mig en promenad till solariet och sola.

Blev ingen fransk manikyr för min del, valde att måla naglarna i rosa. Är lite roligt med färg, men kommer förmodligen tröttna på det i veckan. Får se, får se.

I bland tycker jag extra mycket om mina katter, häromkvällen försökte jag få Missan att komma till mig när jag satt i soffan. Hon kom fram till mig, sen försökte jag få henne att hoppa upp i soffan. Tog en liten stund men sedan hoppade hon upp och låg bredvid en bra stund medan jag kliade henne. De som haft "nöjet" att möta Missan skulle nog inte tro det om henne. Hon är nämligen tämligen aggressiv mot människor men även hon har sina fina stunder och det oftast med mig. Men det jag gillar hos katterna är att de oftast inte gör som man säger, är lite som i Släkten är värst. Robert DeNiro pratar om att man ska förtjäna kattens respekt. Har för mig att det är något liknande. Nu har jag ingenting emot hundar, älskar djur! Men jag har aldrig haft hund, kanske därför jag favoriserar katter. Båda är speciella på sina vis. Jag försöker intala mig själv att katten i bland skulle förstå vad jag säger, men men.
Skulle jag ha hund vill jag ha en dobermann. De ser så stilrena ut, har nog alltid gillat dem.
Nu kanske jag spann i väg.. i väg på okänt vatten.

Choice

Valde att läsa Idéernas grotta, köpte den förra året men minns inte exakt. Har läst lite i den innan men inte funnit den tillräckligt intressant för att avsluta. Tänkte att jag lika bra kunde försöka ta mig igenom den innan jag påbörjar något helt nytt. Blir lite trött i ögonen av den stundtals, ingen bok som får mig att sitta uppe till sent på natten i alla fall.

Känner mig trött i dag av någon anledning, hängig är snarare rätt ord. Detta trots att förkylningen nästan gått över, men jag antar att den håller klorna i mig in i det sista.

Slap in the face

Läste ut boken imorse, lite av en besvikelse måste jag säga. Inte alls lika bra som jag hade förväntat mig, jag föredrar nog de böcker som är aningen mastigare i innehållet. Den här boken slukade jag alltför lätt. Var spännande vissa stunder och jag hade svårt att förmå mig själv att sova i natt. Satt en bra stund men sedan insåg jag att det var dags för sängen. Fortsatte läsa efter jag hade ätit frukost i morse och vips var den slut. Har försökt söka lite jobb, men det finns inte alltför mycket att söka tyvärr. De flesta kräver B-körkort, truckkört och erfarenhet. Det är svårt att få erfarenhet om det inte är någon som ger en chansen trots bristen på erfarenhet. Vill att det ska bli april och att det ska börja rulla på hos H&M, de på PP räknar med att det ska börja komma igång ordentligt tills dess.

Sitter och lyssnar på
Studio 107.5 på nätradion. Är lite svag för disco och 80-tals musik måste jag säga. Finns väldigt många sköna låtar från tiden och en dag som denna kan man få njuta av något lite härligt. Tänkte nog plocka fram ännu en bok ur min bokhylla och sluka den också. Förhoppningsvis är den mer innehållsrik och fångar mig. Men vad ska jag välja? Fick så många böcker i julklapp att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Ska nog ta och fundera en stund, tänk så jobbigt ;)

Incoming

Har känt mig väldigt kreativ under dagens gång och tänkte att jag lika väl kunde sätta mig här och kanske vara en aning aktiv.

Var som sagt så trött igår att jag sov klockan runt. Var ganska skönt att vakna 12.04 och ja, jag sneglade på klockan direkt då jag vaknade. Har en tendens att göra det, tror nog att de flesta ändå är besatta vid tiden. Jag är inget undantag, av någon suspekt anledning går klockan på min mobil tio minuter för fort. Har haft så sen början på gymnasiet, försökte nog inbilla mig att jag skulle passa tider bättre med tio minuter till godo. Det dumma är att jag ändå hela tiden tänker att den går tio minuter före och förändrar mina tidsplaneringar föga lite. Det har bara hängt med eftersom jag vant mig, skulle jag låta den gå rätt skulle jag med all säkerhet istället vara tio minuter försenad. Alla har vi väl små konstigheter för oss.

Tog bort det röda nagellacket i går också, känns nästan lite tråkigt att ha helt genomskinlig lack nu. Till en början kände jag mig ytterst osäker med en sådan synlig färg men nu saknar jag nästan något lite extra. Får se vad jag hittar på, eventuellt blir det fransk manikyr i morgon. Ingen idé att starta ett nytt projekt såpass sent på kvällen.

Har läst största delen av dagen, började på
Nobels testamente. Har haft med mig boken till Stockholm men det har inte riktigt blivit av att läsa. Den är ganska lättläst om man jämför med de andra böcker jag läst. Går liksom mer undan om man kan uttrycka sig på så vis. Har läst ungefär hälften, vilket gör att jag räknar med att bli klar under morgondagen. Om det nu blir av att läsa.. Kvällen då? Jo, Melodifestivalen. Den har faktiskt varit under all kritik, de flesta år har det ändå varit rätt bra. Antar att man blivit bortskämd, hoppas fortfarande på ett bidrag som ska få mig att tänka: Wow, vilken bra låt.
Är en deltävling kvar, får se vad nästa lördag har att bjuda på.

Funderar på att klippa mig nästa vecka, har fått ganska långt hår nu. Börjar bli dags att göra något åt det, klippa topparna eller lite mera. Kan vara skönt att bli av med lite svall och diverse kluvna hårtoppar. Klippningen får i så fall ske på tisdag eftersom jag har tänkt gå till Arbetsförmedlingen på måndag och där vet man aldrig när man är klar. Kan få sitta hela dagen där om jag har otur, jag får helt enkelt se till att vara där väldigt tidigt på morgonen.


Hurts, oh it hurts.

Har ont i fötterna, ont utan dess like. Hade ont redan när jag vaknade, är från igår. Men lyckades ta mig igenom dagen ändå. En massage skulle inte sitta fel. Var väl inte det bästa att jobba när man är lte småsjuk. Har varit mest varit på liggande, gått runt med kartonger och lagt i backar osv.

Vaknade inatt vid halv fem och trodde det var dags att stiga upp, var lättad då jag insåg att jag hade en timme kvar innan det var dags för det.

Skulle åkt buss hem igår, men jag skulle ha fått vänta en halvtimme. Kunde jag lika gärna gå, trevligt nog åkte en kille från jobbet förbi och erbjöd mig skjuts ner på stan. Då gick jag och solade innan jag gick vidare hem. Gick och la mig rätt tidigt, tidigt för att vara mig iallafall. Fick inte så mycket sömn natten innan eftersom jag kom hem lite sent.

I kväll ska jag bara ta det lugnt, se på Lets Dance och humorprogrammet som jag aldrig kan minnas namnet på. Har inte alltför mycket energi att röra mig med idag. Blir nog att lägga sig någorlunda tidigt idag också, men man vet aldrig med mig.
Ska ta bort det röda nagellacket jag målade på för Alla Hjärtans Dag också, vill nog ha något mer neutralt när det inte finns någon anledning att krydda till det. Nej, nu blir det duschen för min del. Har smällt middagen lagom mycket nu, vilket gör det dags för dusch =)

Home Again

Då var man hemma i Eskilstuna igen, de ringde från PP i eftermiddags och frågade om jag kunde jobba onsdag, torsdag och fredag. Of course! Tog tåget hem och voila, här är jag =)
Ska åka tillbaka till Stockholm efter jobbet, blir att göra sig iordning där innan vi ska ut att äta. Har varit fram och tillbaka i mina tankar om det, men i slutändan blir det bättre om jag fixar mig där. Annars blir det bara hafs här hemma för att jag har bråttom till tåget.

Har precis anmält mig till högskoleprovet, skönt, då var det överstökat. Även köpt tågbiljetterna för morgondagen, åker som sagt precis efter jobbet med alla saker i väskan och åker hem med sista tåget. Jimmie övertygade mig om att det är bättre att jag åker på kvällen istället för att gå upp sådär hemskt tidigt på torsdag morgon. Blir ingen fulländad Alla Hjärtans Dag, men det får vi ta igen sen =) Ska hursomhelst bli väldigt roligt att gå ut och äta. Förhoppningsvis gillar han presenten som jag lämnade inne i sovrummet. Har även en extra liten överraskning till honom.... =)

Börjat få smått ont i halsen igen, känns oroväckande. Ingen lust att bli sjuk igen, hoppas att jag bara är en aning inbillningssjuk. Nu kanske det är dags att börja tänka på sängen, brukar ta en stund innan det faktiskt sker något.

Smäll

Smärtan i svanskotan börjar gå över nu, men jag har fortfarande ett märke. Ramlade när jag och Jimmie åkte skridskor i lördags. Hade åkt i kanske 5 minuter när jag helt plötsligt slog i isen. Gorde rätt ont, såg sen senare att det hade lossnat en massa hud. Mindre fräscht.

Ska snart göra mig iordning, ska åka in till stan och strosa en aning. Ska se om jag hittar något trevligt, hade tänkt köpa en ny tröja till morgondagen. Det är trots allt Alla Hjärtans Dag, man måste se fin ut  =)


Back

Skrev ett inlägg nyss, men kom emot någon knapp. Den bärbara datorn är lite dum, ibland hoppar den till mitten av meningen och skapar kaos.
Kom tillbaka till Stockholm natten till söndagen. Jag sov större delen av resan hem, men däremot var jag vaken nästan hela resan dit upp. Kanske slumrade till en kvart eller så. Vi stannade i närheten av Gävle och åt lite. Var härligt att få i sig lite mat då. Det var synd att det var mörkt ute när vi åkte, hade varit roligt att se naturen och liknande. Sedan var det rätt jobbigt, för det yrde snö när lastbilarna låg framför. Var dålig sikt, är bara glad att det var Jimmie som körde och inte jag. Inte för att jag har körkort, men ändå =)

Naturens skönhet fick visa sig en aning när vi åkte in till Örnsköldsvik och sådär. Vi strosade runt en aning, men fröken Åkerblom köpte bara nagellack och nu sitter jag här med rosa naglar.

Igår var vi och såg Finland möta Sverige i Globen, nu blev resultaten inte som jag hade önskat. Men matchen var inte så bra som jag hade förväntat mig, men det var rätt roligt ändå. Råkade gå fel en gång också, tog en stund innan jag hittade till min plats igen.

Vad ska fröken hitta på idag då? Jo, jag ska leka produktiv. Ska diska och städa, sedan ta mig en promenad ner till målaributiken och hämta en färgkarta över vita färger. En duktig Mia alltså. Nej, nu ska jag sätta igång.

Ready

Allt är färdigt här, väntar bara på min medresenär. Han borde komma in genom dörren vilken minut som helst.  Under tiden får jag underhålla mig med Simpsons på trean. Föredrar South Park men men.. man tager det man haver.

Too Big

Glömde mina mjukisbyxor hemma i Eskilstuna, har Jimmies för stora mjukisar på mig nu. Hade varit trevligt att ha sina egna sen om man kanske går ut och promenerar eller joggar. Får ta och inhandla ett par nya antar jag. Polotröjorna fick jag med mig iallafall, lika bra det eftersom det lär vara helvetiskt kallt uppe i Sidensjö. Vad paradoxalt egentligen, för det sägs ju inte vara kallt i helvetet. Kanske skulle parafrasera; Ohyggligt kallt. Tänkte säga djävulskt kallt, men då skulle jag varit där åter igen.
Åt nyss en kiwi och en banan... eller ja, två bananer. Lite hungrig efter att ha burit på den tunga väskan. Jag brukar alltid säg till mamma att hon aldrig ska handla mer än hon orkar bära. Känner att jag kanske borde tillämpa det när jag packar. Antar att det är böckerna som utgör mycket att packningens vikt. Blev att jag tog med mig
Nobels testamente, får se när jag börjar läsa den. Eventuellt när vi är där uppe. Utgångspunkten för dagen är att vi ska komma iväg vid 18-tiden. Hoppas verkligen inte att vi ska åka senare än så. Jag litar fullständigt på Jimmie vid ratten, men det finns så många andra faktorer som kan ställa till det. Halka, ilskna älgar med en förkärlek till bilar av märket Audi eller klantiga bilister. Take a pick...

De ringde förresten från Clas Ohlson när jag satt på tåget till Stockholm. I got the job =) Ska börja i mars med en liten utbildning. Tråkigt nog är jobbet bara på helger, men det är helt klart bättre än ingenting alls. Kanske kan få tillbaka mitt förstånd då jag åter får sysselsätta mig. Men när jag kom fram till Alviks tunnelbanestation hade de biljettkontroll då man ska ut. Jag har köpt ett häfte för barn/ungdomar upp till 20år för att det är billigare. Åker väl inte tunnelbana alltför ofta nu. Är inte långt ifrån att vara under 20, tur att de inte ville se legitimation. De kanske mest är glada att folk faktiskt köper biljetter och inte "plankar" som det heter.

Jag har varit en duktig dotter idag också, mamma och jag pratade om elräkningen häromdagen. Hon tycker att det kostar lite väl mycket med tanke på att jag knappt varit hemma och sådär. Finns så många saker hemma som står på standby. Därför drog jag ut sladden till digital-boxen, stereon och DVD:n. Samt drog ut timern till min golvlampa. Ganska idiotiskt att man inte bygger elektriska prylar med en ordentlig avstängningsknapp såsom TV:n. Stryk ska de ha. Ska se om det gör någon skillnad, lite iallafall annars är det något som inte står rätt till.

2

Fick bort flikarna från nya Explorer, gjorde upplägget mindre irriterande för det ovana ögat. Blir nog mer nöjd på det här viset.

Väldigt irriterad på mamma just nu, säkerligen mycket på grund av min hunger. Men jag blir så irriterad när hon köper saker till mig som jag inte tycker om och som är helt oanvändbara. Helt i onödan, slöseri med pengar. Det slutar med att man lägger det i lådan och sen kastar man bort det. Argh!

Förtjust

Installerade nya inställningar tidigare igår för Internet Explorer. Fick den nyaste version och jag måste säga att jag inte är alltför förtjust i dess upplägg. Föredrar den tidigare versionen, men jag antar att jag kommer att vänja mig även vid denna. Vissa saker lägger sig efter ett tag, när vanan tar över.

Kom hem igår vid ett tiden, åkte mest hem för att jag var tvungen att hämta min finska hockeytröja. Jag och Jimmie ska åka till Sidensjö imorgon och åker tillbaka till Stockholm tidigt på söndagen. Hinner inte hem till Eskilstuna på söndagen.. vilket betyder att jag behöver tröjan med mig innan. Är LG Hockey Games nu i helgen och på söndag är det Finland som spelar mot Sverige. Helt klart något man måste se live =) Det kan man givetvis inte göra utan den underbara tröjan.

Var hos mormor och åt igår, var trevligt att träffa henne igen. Jag kände mig nästan en aning ringrostig med finskan, men efter 5 minuter flöt det på som vanligt. Jag tror mormor gillar när min mun går i ett och det är väl lika bra att hon gör det =) Mamma brukar säga att mormor gillar när hon får veta vad som händer med mig och allting runt omkring. Eftersom jag inte är hemma på Alla Hjärtans Dag ska jag skicka något fint kort till henne. Mamma och jag ska köpa en flaska konjak till henne som mamma sedan får ge. Tycker det är rätt bra att hon i den åldern slipper äta mediciner och liknande. Hon tar sig ett litet glas (och nu menar jag ett litet glas) varje dag, verkar fungera i allafall och det är huvudsaken. Börjar man ta en medicin fortsätter det bara i oändlighet. Den första medicinen ger biverkningar och då måste man ta en till medicin för att motverka biverkningarna, den medicinen ger i sin tur andra sorts biverkningar.. ja, jag tror jag fått fram mitt budskap med det där.


Var och solade tidigare idag, vilken skillnad den gör i ansiktet. Huden blir såpass mycket bättre efteråt. Solade med Jimmie i Gröndal i måndags, det solariet skrämde mig en aning i början. Hade något enormt fläktsystem i själva solsängen, tyckte det bullrade lite väl. Efter en stund la sig rädslan, i helhet ett rätt trevligt solarium måste jag säga. Blir inget mer solande den här veckan, tycker det får räcka. Får ersätta solandet med skridskor, herrn har lovat mig att vi ska åka skridskor när vi åker dit upp. Det ser jag fram emot väldigt mycket! Ska se till att ta med mig lite varmare kläder, har ingen lust att frysa halvt ihjäl. Får se vad jag lyckas få fram i garderoben. Mamma och jag ska städa lite i garderoben när hon kommer tillbaka från optikern vilket är om ett par timmar.

Läste förresten ut
Historikern igår, är mycket nöjd med det köpet. Eller ja, det var en julklapp. Riktigt bra bok måste jag säga! Ska välja ut en ny bok ur hyllan som jag ska börja läsa härnäst. Funderar på antingen Nobels testamente eller Flickan från ovan. Har inte riktigt bestämt mig, återstår att se till morgondagen då jag antagligen bara kommer ta en bok då jag packar ihop mina saker.
Ska nog kanske försöka göra någonting nyttigt medan jag väntar på att mamma ska komma tillbaka.


Bad-bad-bad.

Fy på mig som inte har uppdaterat på ett par dagar.
Jag är lite skandalös för tillfället, har handboll på i bakgrunden på Tv. Jag som avskyr handboll, men mot mina inre principer måste jag tyvärr erkänna att det var lite småtrevligt. Jag bara undrar vad som kommer härnäst när det börjar på det här viset......

Hursomhelst, var på intervju i torsdags förmiddag. Fick skjuts ut till Skärholmen av Jimmie, så snällt av honom :) Gick ganska bra, var endast där en liten stund. Var den andra intervjun på Clas Ohlsons, de hade inte speciellt mycket att fråga. De skulle höra av sig nästa vecka, får se vad de säger då =)
När jag åkte därifrån insåg jag att jag hade glömt nyckeln hem till Jimmie, var bara för honom att komma och öppna =)
Hämtade hans skor från skomakaren också, fick mina skor fixade alldeles gratis också. Hade fått massa saltmärken på dem, skönt att de är fina igen.
Annars har det inte hänt så mycket, vi var på IKEA igår. Hemskt mycket folk! Blev nästan galen.. pillrade lite i hans lägenhet igår kväll och sen spelade vi lite tv-spel. Var längesen jag spelade sist, var rätt trevligt.

Målade lite tidigare idag, maskerade väldigt fint kring fönstret. När Jimmie kommer tillbaka från sitt arbetsärende ska vi käka och sedan ordna lite mer =)