Intresserad

Boken har verkligen fångat mitt intresse, skulle gärna fortsätta läsa en längre stund men det är sängdags. Jag vill känna mig någorlunda levande imorgon bitti, förvisso kommer jag inte vara särskilt trött imorgon. Tröttheten kommer på torsdag som en vis person i min närhet informerade mig. Visste dock om det sedan tidigare, men det är alltid trevligt med påminnelser i viss mån =) Det här var inom gränserna helt klart eftersom det var av ren omtanke.
Efter jag kommit hem från jobbet imorgon ska jag baka äppelkaka, I think someone really deserves the cake ;) Nattinatt!

Att aktivera sig

Är glad för att jag ska få arbeta på H&M imorgon, ska verkligen bli skönt att aktivera sig på ett annorlunda vis. Det är avvikande från det jag vanligtvis sysselsätter mig med. Fast jag är ganska nöjd med vad jag hittat på idag. Solade tidigt idag och det var verkligen underbart skönt!
Innan jag gick till solariet hade jag påbörjat en ny bok som jag sedan fortsatte med när jag återvände hem. Verkar ganska bra hittills, är
Historikern av Elizabeth Kostova. Tänkt och läsa en stund ikväll, iallafall fram till 21 då Grey's Anatomy börjar. Kan inte vara uppe så sent som jag brukar i och med att Ewe hämtar mig vid Lidls parkering kl 06.30 imorgon bitti. Ska bli väldigt intressant och se vilket skick jag är i såpass tidigt på morgonen.

Gick förresten genom min skivsamling i går kväll, började bara le när jag tog ut vissa skivor. Några av de väcker sådana minnen, spelade några stycken också. Skivan som fastnade i CD-spelaren var hursomhelst Take 5 - "Against All Odds". Är väl egentligen inte särskilt bra, men jag minns att jag verkligen gillade en av låtarna skarpt. "Shake It Off" är faktiskt rätt bra, eller kanske den inte alls är det. Bara att den tar mig tillbaka ungefär 6-7 år och gör den bra automatiskt. Vad vet jag?

För någon vecka sedan när jag och mor var på väg ner på stan såg vi en man som gick runt ute med ett par sandaler. Han hade först plastpåsar på fötterna och sedan hade han tagit sandalerna på sig över det. Var då det var som kallast ute, både jag och mamma blev ledsna av att se det. Kände verkligen för honom, så hemskt att man måste gå runt och frysa på vintern för att man inte har ett par ordentliga skor. Iallafall skor som täcker hela foten. Det här var ju sommarskor! Det jag skulle komma fram till var att jag åter idag såg den här mannen, men då var det inte sandaler han bar på fötterna.. utan det var ett par riktiga kängor. Kändes bra på något sätt, känns lite konstigt att le. Men att man unnar honom att han har ett par riktiga vinterskor. Om han hade plastpåsar i skorna kan jag dock inte svara på, men det är nog sannerligen skönare med ett par kängor än ett par sandaler. Oavsett om det är plastpåsar han har först på fötterna.

Nu ska jag ta och fortsätta med boken, känner att den ligger bredvid mig och kallar på mig.

Pärlemor

Har återvänt nu, inhandlade det jag nämnde i tidigare inlägg. Tror jag iallfall, orkar inte kika. Men köpte ett sött pärlemorfärgat nagellack, har målat på ett lager. Blev väl lite väl ljust, borde kanske ha satsat på något som syns en aning mer. Får kanske måla på fler lager för önskad effekt antar jag. Köpte nagelbandsolja också, men på baksidan rekommenderar de att man ska använda den innan läggdags. Får prova den senare =)

Börjar sakna klockan på min vänstra handled, den har dött. Varit död i ungefär en månad nu antar jag, borde se till att laga den. Måste komma ihåg att ta med mig den på onsdag, kan lämna in den i Alvik när jag ska iväg på intervjun på torsdag. *mental note: remember watch on Wednesday*

Ska titta på hockey på onsdag också, Jimmie åker hit för han vill se sitt gamla lag möta Linden. Han hade någon gammal kedjekamrat som är med och spelar den här gången. Kommer säkert bli kul =)

Icke

Blev inget arbete för fröken Åkerblom idag tyvärr. Finns både fördelar och nackdelar med det. Fördel, fick sova ut nu när jag var så trött av någon suspekt anledning. Nackdel, inte tjäna pengar.
Eller ja, var fel av mig att använda plural sådär i början när jag ändå inte fick ihop något i plural. Oj, nu blev det en konstig mening med upprepningar.

Ska väl snart ta och fixa mig iordning en aning och bege mig iväg. Tänkte köpa lite skönhetsprodukter nämligen, behöver lite nagelbandsolja och eventuellt något nagellack. Sen har jag lovat min lovely boyfriend att köpa en ansiktstvätt till honom. Om jag har turen att finna det, ska jag även inhandla vaxet som han använder som inte finns någonstans. Egentligen väldigt idiotiskt att det inte finns i så många butiker med tanke på att det är väldigt bra, men jag antar att det är en smaksak.

Jag är ytterst sugen på att gå och se Dödsdansen på Dramaten måste jag säga, funderar på att köpa biljetter om det inte är slutsålt.
http://www.dramaten.se/default.asp?id=12375
Verkar finnas biljetter kvar iallafall, vill dock inte gå när det är premiär. Får tala lite med Jimmie innan jag bokar =)

Inbrottstjuv?

Egentligen inte, men nästan. Efter Jimmies och min promenad, som för övrigt var väldigt härlig, skulle vi till Ikea och inspektera luckor till hans diskmaskin. När vi kommer till hans bil inser han att han inte har någon nyckel på sig och dessvärre inte jag heller.
Det tråkiga är att hans dörr är en såndär elak sak som låser sig själv när man stänger den. Hursomhelst, låssmeden skulle ta 1000kr för att se till att vi kom in i lägenheten. Verkade onödigt dyrt, efter en massa pillande på dörren och dylikt kom vi på idén att jag skulle testa att få in handen genom brevinkastet.
Behöver inte säga mer än att jag fick in armen och vi kunde åka iväg till Ikea. Tror jag fick några plus poäng hos Jimmie, eventuellt en massage? *blink blink*

Herrn ska i veckan ordna en ny dörr och ett nytt lås, kan vara nyttigt. =)

Köpt iallafall ett par ljus på Ikea, sen inget mer.

Jag måste erkänna att det var riktigt skönt att vara ute och gå på det där promenadstråket. Blir nog flera sådana, fast väldigt tidigt på morgonen.


Hoppas att PP ringer imorrn bitti och vill att jag ska arbeta ute på H&M. Annars ska jag tillbringa dagen med att gå ner en snabbis på stan eller åka till Tuna Park. Sedan ägna tid åt att studera, matematik för att vara exakt. Nu ska jag måla naglarna iallafall.


Blank

Igår orkade jag gå på stan ett tag iallafall, det är framsteg. Kroppen börjar fungera normalt, bara halsen och rösten som är lite sisådär. Jag och Jimmie fyndade lite på MQ för killen i kassan slog nog in lite fel. Men blev en klänning till mig iallafall, provade en massa men inget som passade bra. Provade massa jeans på JC också, men fortfarande ingenting som passade. Bara att gilla läget.

Blev en morgonpromenad igår också, var jättefint vid vattnet. Blir en promenad om någon timme också, dock vet jag inte var promenaden kommer att äga rum. Kan vara ganska skönt att röra på sig en aning.
Åker hem senare idag också, men åker tillbaka på onsdag kväll eftersom jag ska på intervju på torsdag förmiddag. Var meningen att vi skulle åka till Lilla Cider i slutet av veckan, men det blir inte av tyvärr.

Nej, nu börjar jag hosta ihjäl mig här. Får ställa ifrån mig datorn nu.

Tragiskt

Vad tragiskt att man får andnöd inne på IKEA för att man måste gå så mycket. På det viset blir det när man är sjuk.

It is alive

Jaha, då har en annan också vaknat till en aning. Har varit vaken sen vid halv tio tiden, men jag antar att jag varit i en sorts dvala sen dess. Har sovit väldigt dåligt inatt, svårt att somna när man har problem med andningen. Är fortfarande lite sur på mig själv för att jag inte kunde jobba idag.. jag antar att jag får försöka göra något annat produtivt som inte är alltför ansträngande. Ska iallafall bege mig ut en stund senare idag, Jimmie och jag tänkte svänga förbi Ikea och Bauhaus. Kan vara skönt att komma ut och andas lite frisk luft. Hjärnan vill mer än kroppen orkar, trist.

Men..

Så ringde de från PeronalProffsen för en stund sen och frågade om jag ville jobba på H&M imorgon. Klart jag är sjuk då, trivdes verkligen där. Men hon sa att det kanske börjar rulla på nu, det hoppas jag verkligen på. Men hur mycket jag än vill jobba imorgon skulle jag inte orka göra det, orkar man knappt ta sig ur sängen orkar man knappast plocka kläder till olika ordrar eller lyfta kartonger och liknande. Kan bara se mammas ansiktesuttryck framför mig om jag skulle överanstränga mig när jag är sjuk. Tss =)

Jippie

De ringde från Clas Ohlsons idag, var ju där på intervju igår och jag har blivit kallad till en andra intervju. Alltså har jag klarat gallring nummer två. Alltid någonting =)
Ska hursomhelst dit på torsdag 11.30 och sen ska vi bege oss upp mot Sidensjö även kallat Lilla Cider. Ska bli kul att se sig om lite längre upp i landet, sedan kan jag inte stick under stolen att jag älskar att åka bil. Det är avslappnande på något konstigt vis, just love it =)

Försökte fila lite på mitt CV men det fanns inte Word på datorn. Men det rådde Jimmie på genom att informera mig om att det fanns en Microsoft Office skiva ner i källaren =) Nu ska det sökas och filas.

Ill

Idag mår fröken Åkerblom inte bra. Började bli värre igår efter att jag hade varit på arbetsintervju ute i Skärholmen. Rätt nöjd med min egen prestation under intervjun, de skulle höra av sig om ca 2 veckor. Hon berättade att hon hade fått över 300 ansökningar och skulle ta in ungefär tolv stycken på intervju. Om inte annat får man vara nöjd att man åtminstone blev en av tolv =) Igår kväll var jag definitivt inte frisk, när jag och Jimmie åkte till K-rauta kände jag att huvudet vibrerade inuti. Eller ja, det kändes på det viset iallafall. Jimmie var gullig nog att värma mjölk med honung innan det var läggdags och inatt när jag måde som värst hämtade han vatten och en Ipren. Helt förstörd inatt hursomhelst. Nu mår jag väl aningen bättre men känner att huvudvärken och trycket börjar krypa sig på mig igen, bäst att ta sig en liten Ipren.

Om man kanske skulle ta och söka lite jobb nu, iallafall se om det finns några att söka. Är inte lätt alla gånger då de kräver att man ska ha tidigare erfarenhet och körkort. Får väl börja ta tag i det senaste iallafall. Första steget är väl att man ska införskaffa en bok =)

Jag hoppas att jag mår bättre till på lördag, Jimmie ville att vi skulle gå på hockey.. Eller han föreslog det och jag tycker att det låter som en utmärkt idé. Är Modo mot Djurgården. Var kul sist vi var och tittade. Sen hade jag hoppats kunna titta lite på kläder. Idag får man ju lite ökning i sin kassa, jobbade en vecka förra månaden på H&M =) Skulle vilja ha ett par nya jeans och en tröja eller två.

Nej, nu ska jag kika jobb och samtidigt lyssna på Tv:n. Kommer Smallville om en liten stund på TV6. ;)


Arrived

Jaha, då kom jag fram säkert ändå fastän väskan vägde bly. Var tvungen att ställa ner den vid ett flertal tillfällen under promenaden upp till Jimmies lägenhet. Nu sitter jag bara i soffan med hans laptop i min famn och skriver medan jag tittar/lyssnar på Grey's Anatomy. Jag lyckades snabbt och enkelt installera internet här också. Jimmie hade varit snäll och åkt till Liljeholmen tror jag det var, för att hämta hela paketet. Är smart att göra på det viset, då slipper man vänta på att det ska komma med posten.

Tar lite längre tid för mig att skriva på hans laptop, är så ovan med det. Antar att det tar ett tag innan man lär sig att bemästra det. Förhoppningsvis inte alltför lång tid.

Börja frysa en aning nu, är så kallt i hans lägenhet. Iförsig har jag inte bunkrat på mig en massa kläder för tillfället. Tänkte göra det efter att jag duschat, då är man ren och fin och kan värma upp sig rejält. Blir en dusch strax då, när min favoritserie är slut. Så underbart bra serie!

Övergång

Känner mig lite mer peppad att åka nu då, fastän jag har på känn att jag eventuellt kan komma att bli sjuk. Har ont i halsen och går runt och smånyser. Förhoppningsvis slipper jag vara sjuk, aldrig kul att bli sjuk. Ska väl ta och packa väskan och sådär. Fast ska titta på Las Vegas innan jag gör det, går ändå så kvickt då jag vet exakt vad jag ska ha med mig. I princip. Mamma har lovat mig att skjutsa mig till stationen, är ju ingen höjdare att cykla när det är snö ute, dessutom halt och mörkt.

0-0-0-0

Noll lust att åka någonstans idag.
Var hos optikern med mamma imorse, riktigt tråkigt. Satt över en timme i en röd soffa och väntade att det skulle bli klart. Har inte det bästa tålamodet och det där var att fresta lyckan.
Är på så dåligt humör för tillfället att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vill bara låsa in mig i mitt rum och låta det hela lägga sig.

Oj

De var visst mer extrema än jag trodde..

Ikväll

Ska bli intressant att se kvällens Outsiders, har ju enbart sett reklamen och förmodligen är de mer extrema än de visar i reklamen. Jag måste ju själv verkligen se efter om dörren är låst innan jag går och lägger mig och innan jag går någonstans. Men iförsig har jag ju faktiskt gått till skolan en gång och glömt låsa ytterdörren. Lyckligtvis kunde jag bara ringa till mormor och hon gick och låste.

Such a long time ago

Var riktigt längesen jag uppdaterade min blogg. Hade tänkte att byta bloggställe så att säga, men hittade inget bättre. Hade velat haft en blogg där man kan ha lösenord på vissa blogginlägg då det inte går att göra här. Men icke, då får man väl köra på här tills de kanske bestämmer sig för att styra upp just det :)

Har varit på städhumör sedan igår kväll då jag rensade mina lådor. Finns inget mer att städa nu och jag blir fruktansvärt rastlös av att inte kunna städa. Mor tittade aningen suspekt på mig tidigare då jag frågade om jag fick städa ut ett skåp i köket.
Imorgon ska jag iallafall följa med mamma till optikern och fixa linser åt henne. Ska även sätta in lite pengar på banken när vi ändå är på den delen av stan. Tänkte även kika och se om det finns någon tröja eller ett par byxor som passar. Sedan bär det av till Stockholm, underbara Jimmie har skaffat bredband. Eller han ska åka och hämta boxen och allt som behövs. Får se om jag lyckas installera det medan herrn är på Joe Laberos show med jobbet.