Hemma igen

Mia är hemma i Eskilstuna igen. Hur kan man hålla sig härifrån när man har så fina lurviga djur? ;)

Åkte till Robert i går kväll efter att jag had evarit och fikat hos mormor och packat mina saker. Baby kom och hämtade mig på stationen, toppen! ;) Vi gjorde inte särskilt mycket i går. Båda var ganska trötta och sega.
Däremot tittade vi på två Mark Wahlberg filmer i dag innan jag åkte hem. Minns inte vad de hette för tillfället =( Men de var hyfsad, gick att titta på utan att somna =)

Jag promenerade till skolan i morse, Robert och hunden följde mig en bit med sen fick jag klara mig själv. Men det var inga problem alls ;) När skoldagen var slut gick jag förbi Spicy Hot och köpte mat. Tänkte att baby vill ha i och med att han inte mår så bra. Verkar som att han är förkyld, får hoppas att jag klarar mig i alla fall. Ingen lust att bli sjuk, men det är väl inte otippat om jag åker med där.

Var skönt att komma hem igen, så varmt och skönt här. Men jag ska åka till Västerås igen på lördag. Jag och Robert tänkte ta en sväng på stan och kanske ha en date som vi kallar det. Sen får vi se vad som händer till kvällen ;) Jag ska försöka hitta ett par varma skor, fryser något ohyggligt när jag är ute och går =(

Ska nog ta och stänga ner det här och sova. Tänkte försöka komma upp hyfsat tidigt och vara lite effektiv =) Nattinatt!




 

Mean killing machine


 

Att flytta på sig

Jag var tvungen att flytta mig från köksstolen. Det var så ohyggligt varmt, tittade på termometern när jag reste mig. 31,6 grader. Solen i ryggen, blev väldigt sömnig! Jag förstår inte, nu är jag sömnig hela tiden igen. Trodde att det hade gått bort när jag började dricka Mivitotal, men nu verkar det ha kommit tillbaka. Tycker jag sovit hur mycket som helst på sista tiden, men ändå trött jämt.

Ska försöka ta mig tillbaka till köket;) Tänkte plugga lite innan jag ska till mormor för lite eftermiddagsfika =)

En ask med te

Mina ögon föll på en ask med te som jag har i en hylla. Den har stått där sedan många år tillbaka, men jag har inte lyft på den på flera år. Allting är orört, fortfarande plast runt påsarna i asken.
Jag fick den asken av min pappa ett tag innan han gick bort. Blev aldrig av att dricka det, sen har jag inte velat röra det.
Men nu lyfte jag upp asken, jag kan se honom framför mig hur han försöker vara snäll och köper te åt mig. Att han vill göra mig glad, då jag förut var väldigt förtjust i te.
Jag vet att det bara är en ask med te, men för mig är det så mycket mer. Jag försöker hålla mig kvar vid honom så gott jag kan. Jag är så rädd för att glömma. Att alla mina minnen bleknar bort. Inte att de försvinner helt och hållet, men att jag inte längre kan ha en klar bild framför mig.
Det är Fars dag på söndag också. Önskar så innerligt att jag skulle kunna krama om honom, säga hur mycket jag älskar honom och att han är bäst.

Zombie

Jag känner mig som en zombie idag. Fast jag får nästan skylla mig själv, satt och spelade med baby och Cremi till sent i natt. Vi behöver inte nämna något klockslag, men jag kan däremot säga att jag borde ha legat och sovit då. Sov till ett idag, men det gjorde mamma också =P Fast hon har däremot en bra ursäkt - hon jobbar natt och slutar kl 07:00 på morgonen ;)
Största delen av dagen har vi suttit i köket och pratat. Bara pratat om allt möjligt. Kändes ganska bra faktiskt =) Var tänkt att jag skulle plugga hela dagen, men i och med mitt sena uppvaknande blir jag nog uppe ett bra tag till ;) Mamma börjar 21:00. Har hela kvällen på mig, för mig själv, att göra lite av varje =)

Har fått söta sms av baby idag också, var ett tag sen man fick SMS i och med att jag varit hos honom rätt mycket på senaste tiden. Men jag blir lika glad när det står värmande och kärleksfulla ord i meddelandena. Oavsett våra olikheter, åsikter och smaker är det en sak vi ALDRIG kommer blir osams över - nämligen MAT. Haha! Var han som sa det till mig häromdagen, tyckte det lät så kul. Vi är två matvrak, men det gör inget. Gott, gott, gott! ;)

När jag packade upp min lilla resväska igår, la jag upp allting på köksbordet. I och med att jag mötte mor på vägen från tågstationen (hon jobbade i natt), hann hon aldrig se oredan på köksbordet. Däremot såg katten det. När jag var ute i köket i natt hittade jag Missan bland allt detta. I got her on tape! Eller snarare på bild ;)