Hurt

I dag är jag gnäll-Mia.

Har ofattbart ont i mina fötter, framför allt lilltårna. Arbetsskorna är inte särskilt bekväma, de jag lånade förut var mindre obekväma. Men jag hittade inte de i morse därav att det blev mina skor i stället. Bra att ha back-up =)

Kände inte så hemskt att stiga upp vid fem i morse, var bara lite jobbigt när man gick in i köket och lamporna var tända. Men som vanligt, så fort jag fått lite frukost i mig vaknar jag genast till.
Var tur att jag fick åka med Tina till jobbet, för det började nämligen regna ganska kraftigt när vi hade kommit en bit. Lite segt på förmiddagen, kände mig ganska ringrostig en stund men det gick över efter ett par timmar. Gått runt, småpratat lite och för det mesta haft ett leende på läpparna.
Ett leende, trots att det varit hemskt kvavt, varmt och fuktigt inne på lagret. Det är det enda som varit påfrestande i dag. Annars har dagen varit ypperlig =)

Varit ute och sprungit också, håller mig på någorlunda liknande varvtider. I dag kände jag att benen inte riktigt ville sig, fick väl sig en chock efter att jag stått och gått runt hela dagen. Tänkte sätta mig i soffan eller något och fortsätta läsa i
Danteklubben . Känner att jag behöver slappna av en aning =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback